Pokaż pełną wersje : Coś dla fanów Naruto
Nie wiem czy to tu akurat umieścić więc proszę nie bluzgać na mnie od razu xd
"Fun with Akatsuki" to jest parodia znanej z anime organizacji "Akatsuki". Jest 10 kilku minutowych odcinków które umieszczę poniżej.
Fun With Akatsuki 01 - The n00b
http://youtube.com/watch?v=UqceF_0nMgM&feature=related
Fun With Akatsuki 02 - You Lack Hatred
http://youtube.com/watch?v=zlCybvRexzc&feature=related
Fun With Akatsuki 03 - Looking Around
http://youtube.com/watch?v=__FtHbmn5TI&feature=related
Fun With Akatsuki 04 - Akatsuki Game
http://youtube.com/watch?v=VV6c186Gd6o&feature=related
Fun With Akatsuki 05 - Auditions
http://youtube.com/watch?v=CSq32T3nc0M&feature=related
Fun With Akatsuki 06 - Criminal Records
http://youtube.com/watch?v=CCcpTJpLEz8&feature=related
Fun With Akatsuki 07 - You Lack P****
http://youtube.com/watch?v=4FwEMDJfHIg&feature=related
Fun With Akatsuki 08 - Red Clouds
http://youtube.com/watch?v=SilM52CBAJ8&feature=related
Fun With Akatsuki 09 - PTA
http://youtube.com/watch?v=iTZ-nMhH7ik&feature=related
Fun With Akatsuki X 01 - Never Too Late
http://youtube.com/watch?v=6l-fsV_wxhw&feature=related
To są wszystkie odcinki. Enjoy!!
ps.
Jak ktoś wie jak zrobić by od razu się na forum pokazało okno z filmem to bardzo proszę by mi napisać na PW lub w temacie.
Bartholomew
30-01-2008, 22:32
kurwa jestes na forum o jakims naruto ?
Bogdanowski
30-01-2008, 22:55
Up:
Ej zamknij ryj ? Małe urozmaicenie nikomu nie zaszkodzi a fanów naruto jest tutaj od groma
kasztaneczekxD
30-01-2008, 22:56
Up:
Ej zamknij ryj ? Małe urozmaicenie nikomu nie zaszkodzi a fanów naruto jest tutaj od groma
i chuj ze jest pelno fanow naruto ale to tibijskie forum a nie jakis glupich bajeczek.
Up:
Te podforum jest poświęcone TYLKO filmom z tibii, wiec zamknąć ryj możesz ty(;
Up:
Jak chcesz czytać o naruto, to sobie otwórz drugie okno przeglądarki i wejdź na forum o naruto.
Będę tak dobry, że podam ci link: http://forum.senpuu.net/
To jest forum o TIBII.
Jak chcesz urozmaicenia, to wpisz w google naruto.
Szydzisz z tibii.
To po co tu masz konto?
Jednak ci zależy na kilku pikselach nie?
Bogdanowski
30-01-2008, 23:09
Zależy? kpisz sobie ? może tobie zależy na swoim p-secie.... mnie bardziej interesują informacje , nowości ze światów... Nie twierdze że jest to forum o naruto ale do kurwy nędzy od czasu do czasu mogło by sie pojawić coś innego niż te pierdolone hunty Kiny z exori gran na frostach -.-
To jest forum o tibii a nie o naruto i taka jest prawda .
Jeeest taaakii duuużyyy dziaaał na foooruuum któóóryyy sięęę naaazyyywaaa
Inne
Porozmawiaj z innymi nie tylko na tematy związane z Tibią.
Więc co p******e że nie wolno tu gadać o Naruto!
@up taka jest prawda
ON MA PRAWO ZROBIĆ TAKI TEMAT!
up :
Dobra wy*******aj do swoich kwadracików . Z Naruto bije przynajmniej jakaś płenta jakies przeslanie.... a co Ci daje tibia ? hi>ham>yes buhaha . Debilu ogarnij sie i odinstaluj tibie
Co to jest płenta? Chyba raczej puenta, zamaist oglądać debilne bajeczki weź idz poczytać lektury szkolne albo słownik ortograficzny, lepiej ci to na zdrowie wyjdzie zamiast gapić się na 10-letnich "MASTAH PRO NINJA" skaczących z drzewa na drzewo jak jakieś pokemony...
I teraz wszyscy tibijczycy z levelem 100+ będą mówić czego im żal, że tibia jest najlepsza i że wara od tibii
Najlepsze jest wybieranie nowego członka akatsuki xd
hahaha nieźle:D zrobić kłótnie z niczego:D! Pierdolę tibię, bo moja przygoda z tibią skończyła się dawno dawno temu i teraz jedynie siedzę na tym forum, by pośmiać się z ludzi, lub w ogóle utrzymać tutaj jakiś porządek. Te podforum jest TYLKO o filmach z tibii, ludzie siedzą TYLKO i wyłącznie z dobrej woli i nie potrzebują 'urozmaiceń'. Brzydko mówiąc wypi3rdalaj do OWION-u i tam se spamuj:*
@down
do bogdanka
@up
Do kogo to było? Bo jeśli do mnie to zaznaczyłem że nie byłem pewien czy w dobry dział umieściłem.
TheaTron
31-01-2008, 00:17
hahaha nieźle:D zrobić kłótnie z niczego:D! Pierdolę tibię, bo moja przygoda z tibią skończyła się dawno dawno temu i teraz jedynie siedzę na tym forum, by pośmiać się z ludzi, lub w ogóle utrzymać tutaj jakiś porządek. Te podforum jest TYLKO o filmach z tibii, ludzie siedzą TYLKO i wyłącznie z dobrej woli i nie potrzebują 'urozmaiceń'. Brzydko mówiąc wypi3rdalaj do OWION-u i tam se spamuj:*
@down
do bogdanka
etoric,i love you <3 az kipi od Ciebie wiedza(jestem teraz absolutnie powazny) jestes boski ! etoric na moderetora ! :)
btw...
polack ? :O forum.naruto.pl to nie to samo co forum.tibia.pl :/
Bez sensu.
Pokażcie gdzie jest napisane, że to podforum TYLKO do filmów tibijskich.
Filmy
Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Hm?
Nerfarien
31-01-2008, 00:55
@Up
Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
I chodz sam ogladam Naruto to jednak musze sie zgodzic z pedauem eroticiem ;/
Akurat oglądałem już te filmiki - "fun with akatsuki" - na necie. Powiem szczerze, że rozbawiły mnie do łez :)
Polecam, jeżeli ktoś lubi to taki mix z anime ;]
@offtopic:
Z drugiej strony w regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie wolno zamieszczać filmów rasistowskich, łamiących polskie prawo itp. Niestety nic nie ma napisane na temat czy wolno zamieszczać filmiki innego rodzaju.
Skoro nie tutaj to nie lepszym wyjściem byłby dział "O wszystkim i o niczym"?
Trzeba poprosić modka o przeniesienie i będzie spokój...
Trzeba poprosić modka o przeniesienie i będzie spokój...
I tutaj wreszcie odnalazł się głos rozsądku xd
W przeciwieństwie do paru dzieciaków które znalazło powód żeby bluzgać, nareszcie ktoś przeszedł do prostych konkretów.
@ filmy
Myśle że dział inne byłby lepszy ale filmy też się teoretycznie nadaje.
Widziałem je już daawno ale strasznie się przy nich ubawiłem ;]
thx za "rehosta"
Palladyn von hellgate
31-01-2008, 21:37
widzilem te filmiki z 6 miechow temu ale sa poprostu wyczepiste :] szkoda tylko ze nie ten dzial :] ale co tam
Mama Psiaka!
Banda dzieci i o na dodatek analfabetów kłóci sie o Naruto :>
@Fanów
www.google.pl i wpiszcie sobie Naruto
@All
nauczcie sie pisać bez wyzwisk i bez błędów albo wyjdzcie do ludzi a nie fochujecie się w Tibi lub na Forum ze was w realu leją
@Do Tibijczyków
Troche więcej luzu...
Jucha Furora
31-01-2008, 23:17
Zależy? kpisz sobie ? może tobie zależy na swoim p-secie.... mnie bardziej interesują informacje , nowości ze światów... Nie twierdze że jest to forum o naruto ale do kurwy nędzy od czasu do czasu mogło by sie pojawić coś innego niż te pierdolone hunty Kiny z exori gran na frostach -.-
Jedna prośba-powieś się.
Chcesz urozmaicenia to wejdz na forum naruto lub jakieś inne.
To podforum przeznaczone jest tylko Tibii.
Nie ma sensu sie już kłócić .... Są ludzie i są "tibijskie mastahy"
Legenda :
"Tibijski mastah " - osoba nie koniecznie aktywna w świecie Tibi (grający)
Cecha charakterystyczna :
- Moje forum , moje tibi camsy ! , moje dragi , moje hydry
Charakterystyczne skrzywienie psychiki prowadzące do formułowania zdań typu : Naruto ? jaki loot ? dla FACC ? ile expa ? . Dlaczego nikt mi nie powiedział że to nie ma nic wspólnego z tibią ? <złość>
Nie wiem, co chciałeś przekazać nam tym postem.
Nie jest śmieszny, nie jest pouczający, nawet po nikim nie "pojechałeś".
Bogdanowski
01-02-2008, 10:19
Temat do zamknięcia bądź przeniesienia .
Lee Mage
01-02-2008, 10:36
Omg :D
Jakiś porządny człowiek wrzucił tu filmiki o Naruto i już pr0 sup3r h!p3r
pomarańczki z 20 lvlami zaczęły go bluzgać... p0zdr0 I co z tego
że to forum o Tibi? nie spodoba się modom to wcisną do "Innych"
i po kłopocie omygy.
@Topic
fajne filmiki xd
@Edit
dobra ssij
ja tu widze forum o tibii, a nie o jakiejs bajeczce dla dzieci o,o
Bajeczki dla dzieci? to czemu nie oglądasz tych bajeczek ^.^ więcej niż 10 lat nie masz ;s
@Hugo
Widać, że od dawna nie grasz w Tibie. Choć trochę umiesz ortografie xD
@Hugo
Widać, że od dawna nie grasz w Tibie. Choć trochę umiesz ortografie xD
Po czym widać, że dawno nie gram?
Haha, jaki komplement ;). Mam Firefoxa, ot co.
A tak na poważnie słownik jeszcze nikomu nie zaszkodził ;).
Imm0rtal
01-02-2008, 11:51
Generalnie nie mam nic przeciwko Naruto (DB Z rulez :]), ale jeśli będziemy pozwalać na to, żeby każdy robił tematy o Bóg wie czym, to będziemy tu mieć forum wielotematyczne, jak mi się tu nudzi, to używam google,więc nie musisz mnie rozbawiać swoim Naruto. A nie daj Boże śpiewak w masce powróci...
Works__1985
01-02-2008, 12:07
Temat to jedna wielka kłótnia jeszcze 3 strony się pokłócą i temat pójdzie w nie pamięć :P
btw.
Sell Magic plate armor, golden legs, demon helmet, mastermind shield,
msg me on pw (aurea)
etoric,i love you <3 az kipi od Ciebie wiedza(jestem teraz absolutnie powazny) jestes boski ! etoric na moderetora ! :)
A mi tez wylizesz dupe jak cos fajnego napisze? ;[[
hahahahahahahahahahahahahahhaahahahahha nie no jesteś niezły:D co najmniej niezły:D! Ja wchodzę na te forum bo wg mnie tutaj NIE WIEJE NUDĄ, jeżeli ty tak to odczuwasz-masz do tego prawo, to jest rzecz względna. Nie urozmaicaj nam tego forum bo ja osobiście nie czuję się znudzony i wchodzę tutaj z własnej nie przymuszonej woli. Nie porównuj gościa co najebał matce do każdego tibijczyka, bo ja mogę powiedzieć, że każdy fan pokemonów jest kretynem, bo w chinach dzieci skakały z wieżowców myśląc, że są latającymi pokemonami. A modkowie na tym podforum są dość rzadko, a jeżeli już nawet są to wolą pośmiać się z takich ludzi jak TY, którzy za wszelką cenę starają sie wbić do innych głów swoje ideologiczne poglądy.
Hail:)
I tak jak napisał Lotress - Narruto ssie =<<
dobra ssij
ja tu widze forum o tibii, a nie o jakiejs bajeczce dla dzieci o,o
To wszystko przez jetix ;) Teraz dzieci skaczą po tym forum "bo odkryli coś fajnego łał" eh życie, 2 lata temu by tak nikt o Naruto nie powiedział ale trzeba jakoś żyć.
Bogdanowski a naruto nie jest wcale takie najlepsze jetixiarzu ;)
To wszystko przez jetix ;) Teraz dzieci skaczą po tym forum "bo odkryli coś fajnego łał" eh życie, 2 lata temu by tak nikt o Naruto nie powiedział ale trzeba jakoś żyć.
Powiedział jedyny dorosły na forum (wiek: 15).
own3d!
Nie wiem, co chciałeś przekazać nam tym postem.
Nie jest śmieszny, nie jest pouczający, nawet po nikim nie "pojechałeś".
Jak widać forum dla Ciebie służy tylko do "jeżdżenia" po innych.
Generalnie nie mam nic przeciwko Naruto (DB Z rulez :]), ale jeśli będziemy pozwalać na to, żeby każdy robił tematy o Bóg wie czym, to będziemy tu mieć forum wielotematyczne, jak mi się tu nudzi, to używam google,więc nie musisz mnie rozbawiać swoim Naruto. A nie daj Boże śpiewak w masce powróci...
Mógłbyś mnie oświecić z tym śpiewakiem w masce bo nie kojarzę takowego.
Heh te odcinki co emitują na Jetixie to jedna wielka szmira ponieważ przez pół roku "udało" im się wyemitować aż 25 odcinków ;] A to nie jest to co leci na Jetixie tylko parodia xd
@down
Ja to wszystko wiem xd
no dobra kurwa ale on założył temat w filmy co sie akurat chujak ma do naruto.
Problem polega na tym, że wychaczyłem ten temat klikając w przycisk "Nowe posty"
Nawet nie wiedziałem że to jest w dziale Filmy...
Heh te odcinki co emitują na Jetixie to jedna wielka szmira ponieważ przez pół roku "udało" im się wyemitować aż 25 odcinków ;] A to nie jest to co leci na Jetixie tylko parodia xd
Na jetix puszczają cenzurę, dlatego tak wolno im (a dokładniej edytorom z anglii którzy cenzurują odcinki po angielsku, jetix polska zajmuje się tylko dubbingiem) idzie... I masz racje, to rzeczywiście jest parodia ("ty matole"), nieocenzurowane odcinki można znaleźć na www.naruto.wbijam.pl albo www.kreskowka.pl....
Tak szczerze to najpierw zobaczyłem naruto w jetix (już nie oglądam, wyrosłem z tego "kufna") do 25 odcinka i teraz oglądam w necie...
A właśnie!! Już dziś wyszedł kolejny odcinek naruto z polskimi napisami (w tv tokio leci w czwartki) więc kończe mojego posta i ide oglądać :)
pozdro
Silver Kay
01-02-2008, 20:45
i chuj ze jest pelno fanow naruto ale to tibijskie forum a nie jakis glupich bajeczek.
To nie jest głupia bajeczka tylko wy#$%^&* anime.
naruto sux ; oi wypier~~ z tym gownem z tego forum -.-
Jak widać forum dla Ciebie służy tylko do "jeżdżenia" po innych.
Z przykrością stwierdzam, że nie umiesz czytać :'(.
Przeczytaj mój post jeszcze kilka razy i dopiero później go skomentuj.
Jakbyś nie zrozumiał, to z mojego postu można wywnioskować, że forum służy do:
-rozbawiania innych
-dawania innym porad, poprawiania ich
-wyszydzania z innych.
Po prostu musisz jeszcze raz zgłębić tajniki CZYTANIA (o.0).
Jorg Bruce
01-02-2008, 21:15
Wy jesteście po*****enii ile wy macie lat że oglądacie do chuja wacława Bajki ? włacz sobie kurwa jeden z drugim MiniMini czy inna kurwa stacje co na*******a bajki 24/7 a nie mi tu w*******asz jakieś bajki. Bez kitu to woła o pomste do nieba.
Own3d!!!! Ale koleś, jest przepaść między bajką a anime, poczytaj troche o tym :S
@topic
R0oxxor są filmy ^^ usmiałem się przy nich ^^ Polecam też inny anime, bleach, zero no tsukaima, ogólnie anime.wbijam.pl wymiata :)
Temat nie został jeszcze skasowany, to o czymś świadczy prawda?
Powiedział jedyny dorosły na forum (wiek: 15).
own3d!
Co ma mój wiek do mojej wypowiedzi ?^_-
Wiesz jeżeli ty masz 16 lat i w słowie "dziecko" nie potrafisz odróżnić 8 latka od mhm 16 latka to ci współczuje :D
Bartholomew
01-02-2008, 21:45
@juzefek
nie badz madry na sile bo i tak nie jestes
@lee mage
nie ogladam jetixa sry ;x
Co ma mój wiek do mojej wypowiedzi ?^_-
Wiesz jeżeli ty masz 16 lat i w słowie "dziecko" nie potrafisz odróżnić 8 latka od mhm 16 latka to ci współczuje :D
Wnioskuję, że 2 lata temu miałeś 13 lat, a chyba nie będziesz próbował mi wmówić, że 13-latek to ktoś prawie dorosły.
Więc 2 lata temu jako dziecko skakałeś po forum.
Aha, gwarantuję ci, że 2 lata temu mógłbym powiedzieć o naruto to samo :(.
(w powyższym poście absolutnie NIE twierdzę, że mając 16 lat jestem już dorosły)
/Hugo\
Dlaczego łączysz 1szą część zdania z drugą? Napisałem że "dzieci" teraz się podniecają i przez to robi się na temat naruta negatywne zdanie i że jak 2 lata temu zanim jetix zechciał to wyemitować było bardziej normalnie na temat tego anima. A z reszto każdy ma swoje zdanie ;)
Pozdrawiam~
Temat nie został jeszcze skasowany, to o czymś świadczy prawda?
O tym że moderatorzy wchodzą tutaj raz na chińsko-prusko-rumuński rok myślą epwnie że "Naruto" to nazwa h-lvla z noobservera...
Bwaaaaaaaaaahhhahahaha Naruto precz precz głupie bajeczki dla 10cio latków :D
@juzefek
nie badz madry na sile bo i tak nie jestes
@lee mage
nie ogladam jetixa sry ;x
No proszę geniusz się odezwał. A tak nawiasem jestem ciekaw czy masz taką wiedzę i inteligencję jak ja (srry że obraziłem jak co) a jak chcesz pogadać to możemy jakąś prywatną konwersację przeprowadzić i wszystko sobie wyjaśnimy ;]
O tym że moderatorzy wchodzą tutaj raz na chińsko-prusko-rumuński rok myślą epwnie że "Naruto" to nazwa h-lvla z noobservera...
A żebyś wiedział że na którymś servie jest gościu o imieniu Naruto Hokage Pierwszy (chyba tak lub podobnie)
Jorg Bruce
01-02-2008, 22:18
LUDZIE!!
JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!!
Więc poczytajcie, a potem komentujcie!
LUDZIE!!
JEST OGROMNA RÓŻNICA MIĘDZY BAJKAMI A ANIME!!
Więc poczytajcie, a potem komentujcie!
Człowieku połowa tego forum nie widzi niczego prócz tibii xD Za dużo oczekujesz.
Omg, wielcy tibijczycy jak zwykle dali popalić :*
Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów.
Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie),
a tibią, waszym ulubionym zajęciem jest 'wyjaz na miasto'.
Ludzie, to wy jesteście grupą osób, zaniżającą średnie IQ...
(nawet wliczając mochery)
Nauczcie się, kurwa tolerancji.
P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam.
Jorg Bruce
01-02-2008, 22:25
Powinni zrobić tu jakąś selekcje :s Żeby wejść na forum powinno mieć się 15 lat, posiadać rzadką umiejętność korzystania z bardzo mądrej strony jaką jest www.google.pl
Bartholomew
01-02-2008, 22:27
No proszę geniusz się odezwał. A tak nawiasem jestem ciekaw czy masz taką wiedzę i inteligencję jak ja (srry że obraziłem jak co) a jak chcesz pogadać to możemy jakąś prywatną konwersację przeprowadzić i wszystko sobie wyjaśnimy ;]
jasne
czekam na twoja wiadomosc
A żebyś wiedział że na którymś servie jest gościu o imieniu Naruto Hokage Pierwszy (chyba tak lub podobnie)
Thx za informację, wbijam na ten server i z miejsca msg do peirwszego lepszego senior tutora z prosba o namelocka ;)
Nasuwa się tylko pytanie, jakim prawem mówicie na naruto bajeczka, sami grając w gre, której poziom trudności wycelowany jest w ~8latków, nie licząc smokuff i demonów.
Pewnie(nie oceniając z góry) większość z was to skejty/dresy, i w czasie wolnym pomiędzy lekcjami(tzn wagarami, bo i tak nie chodzicie),
P.S.: Post jest skierowany tylko do tych, których udział w temacie rozpoczął i skończył się "kurwa, s*******ać z bajeczkami!", do tych którzy wyrazili w sposób kulturalny swoją opinie, zwracając uwage na zły dział, nic nie mam.
mowisz o tolerancji a sam besztasz skejtow /dresow :)
Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ;)
Jorg Bruce
01-02-2008, 23:03
mowisz o tolerancji a sam besztasz skejtow /dresow :)
Naruto i te inne szity sa wlasnie na poziomie 8 latkow ;)
Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia.
Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty :(
@Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna :p Zaraz to tutaj w ogóle będą sie umawiać na ustawki ^^
<Po chwilowym zastanowieniu się zdecydowałem zedytować post, aby nikogo nie urazić>
@2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!
Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka...
@3x up
http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1
@2xup
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!
Nie przejmuj się tym ciotą co jest 3x up mówi o Naruto że to szit i napewno nawet nie chciał spróbować obejrzeć pierwszego odcinka...
@3x up
http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=1
AAAAAAAAAAHHHHHAHAAHHAHHAAHA nie moge:D "Dawno temu istniał lisi demon z dziewięcioma ogonami" ahahaha leze :D
Veretheog
02-02-2008, 00:47
AAAAAAAAAAHHHHHAHAAHHAHHAAHA nie moge:D "Dawno temu istniał lisi demon z dziewięcioma ogonami" ahahaha leze :D
Dobre, bendzie novy potwur do zrobjenia w tibji. Pozdrawjam
Trudno przekonać kogoś do zmiany poglądów. Opanujcie się, fani naruto nazywają graczy w tibię dresiarzami/skejtami, a tibijczycy wyśmiewają anime i naruto. Można tak się nawzajem kłócić długo, dopóki jedna ze stron się nie uciszy.
Temat do zamknięcia.
Proszę, nie załamuj! Sam grasz w tibie, pokazujesz swój poziom. A tibia według wielu osób jest grą w którą grają 8 latkowie, tutaj już było nawet w gazecie, że zdenerwowany tibijczyk uderzył własną matke krzesłem. I dlatego radzę Ci, od poziomu naruto to Ty się odwal! Bo nie słyszałem żeby ktoś pod wpływem naruto bił mame czy coś w tym stylu, ja wole oglądać różne ciekawe animy aniżeli grac w pixeloze jaką jest Tibia.
Żal mi ludzi którzy nie odróżniają anime od bajek! Ludzie nauczcie się szukać, potem jak będziecie pewni w stu procentach co do wypowiedzi to piszcie posta, a nie mi tutaj opowiadacie że naruto to bajka :\ Na prawdę powinny być jakieś wymagania, aby wejść na forum. Bo już tutaj dostrzegam co raz więcej osób piszących bezmyślne posty :(
@Proszę o zamkniecie tematu, bo tutaj już wiele kłótni się zaczyna :p Zaraz to tutaj w ogóle będą sie umawiać na ustawki ^^
nie gram jzu w tibie . dla mnie wazniejsza jest matura ;) Naruto to badziewie i zdania nie zmienie :)
Naruto precz precz głupie bajeczki dla 10cio latków :D
To czemu tego nie oglądasz? :>
P.S.
Gram w naruto i oglądam tibie ( oczywista ironia ^.- ) więc nie ma chyba sensu się dochrzaniać że albo jedno albo drugie bo to nie ma sensu.
Dla jednych śmieszne są fake a dla innych gagi z anime lub mangi.
Nie widzę sensu prowadźić debaty co jest lepsze a faktem prawdziwym jest to że poprostu pomylił dział i mnóstwo ludzi zaczeło udowadniać swoje zaniżenie nie rozróżniając bajek i anime.
Bajki to jakieś jeb*** teletubisie a anime to Naruto, Hellsing (Polecam Even chyba że wampirów też nie lubisz [zauważyłem u ciebie Lisowstęt] ) albo wiele innych.
P.S. Dragon ball uwielbiany przez wszystkich kilka lat temu ( z wyjątkami, musze to napisać bo też się ludzie dowalą , niektórzy jeszcze teraz go oglądają )
to TEż ANIME.
Kurczakos
02-02-2008, 10:25
Taa, żal mi poprostu takich 14latków co stoją na ulicy i rozmawiają o durnych chińskich bajkach w których dzieci emo latają i strzelają ze świecących kreseczek...
up :
Z Naruto bije przynajmniej jakaś płenta jakies przeslanie.... a co Ci daje tibia ? hi>ham>yes buhaha .
I w tym momencie zaliczylem glebe.. i chyba nie wstane
BAJKA
Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany lub pisany prozą, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie). Czasem słowa "bajka" używa się w znaczeniu "baśń", w języku potocznym słowo "bajka" oznacza często również film animowany bądź kreskówkę jednak jest to błąd rzeczowy (biorąc pod uwagę zasady języka polskiego).
ANIME
Anime (jap. アニメ animacja) - skrót wymowy angielskiego słowa animation w języku japońskim, oznaczający film animowany. W Japonii terminem tym określa się wszystkie filmy i seriale animowane, bez względu na kraj ich pochodzenia. Poza Japonią słowo anime służy wyłącznie do określenia japońskiej animacji.
A jeśli dla was to za słabe to już nic nie poradzę.
Bajka i tyle ...
Taa, żal mi poprostu takich 14latków co stoją na ulicy i rozmawiają o durnych chińskich bajkach w których dzieci emo latają i strzelają ze świecących kreseczek...
dokladnie "dzieci emo":P
sphinx123
02-02-2008, 12:29
Ja oglądam Naróto, chociaż jest płytkie, naciągane, wiadomo co sie stanie w przyszłych odcinkach xD Przynajmniej mam jakieś fajniejsze zajęcie niż expienie i skillowanie heh... Możecie nazywać Anime bajkami <3 Ja nazywam Tibie kupą pixeli przez którą newby nie zdają klasy albo biją rodziców, czy odcinają kumplom nogi bo p-seta nie oddał. Ja oglądam anime, wy podziwiacie swoje zarąbiste outfity pod depo i jest dobrze <3 Grunt że wszyscy jesteśmy inni, dlatego świat jest taaaki piękny! ^___^
BAJKA
Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany lub pisany prozą, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie). Czasem słowa "bajka" używa się w znaczeniu "baśń", w języku potocznym słowo "bajka" oznacza często również film animowany bądź kreskówkę jednak jest to błąd rzeczowy (biorąc pod uwagę zasady języka polskiego).
ANIME
Anime (jap. アニメ animacja) - skrót wymowy angielskiego słowa animation w języku japońskim, oznaczający film animowany. W Japonii terminem tym określa się wszystkie filmy i seriale animowane, bez względu na kraj ich pochodzenia. Poza Japonią słowo anime służy wyłącznie do określenia japońskiej animacji.
A jeśli dla was to za słabe to już nic nie poradzę.
Bajka i tyle ...
Udajesz madrego zaznaczajac szczegoly czy nie czytasz wszystkiego, bo nie potrafisz? Tak wiec "pobawie" sie w Ciebie.
ddamiann_95
02-02-2008, 12:34
ja niestety dopiero ucze sie angielskiego wiec nie kapuje co oni tam gadaja ;(;(;(
sphinx123
02-02-2008, 12:35
ja niestety dopiero ucze sie angielskiego wiec nie kapuje co oni tam gadaja ;(;(;(
I grasz w Tibie nie znając angielskiego, Boże chroń Polske...
Udajesz madrego zaznaczajac szczegoly czy nie czytasz wszystkiego, bo nie potrafisz? Tak wiec "pobawie" sie w Ciebie.
I co, jak dziecko powie Ci : "Tato chcę obejrzeć bajkę", to odpowiesz mu, że nie ma tak mówić bo jest to błąd rzeczowy ? Na filmy rysunkowe mówi się bajka i tyle... Naruto - bajka, Shrek - bajka, Krecik - bajka, pomimo tego, że to pierwsze to niby anime, drugie film animowany a trzecie kreskówa...
sphinx123
02-02-2008, 13:19
<przestaje oglądać Naróto bo to już nie anime, tylko bajka> Dajcie spokój <3
Mumin121
02-02-2008, 13:56
I ty nam pierdolisz o nauczeniu się tolerancji? Ej sory...
I co, jak dziecko powie Ci : "Tato chcę obejrzeć bajkę", to odpowiesz mu, że nie ma tak mówić bo jest to błąd rzeczowy ? Na filmy rysunkowe mówi się bajka i tyle... Naruto - bajka, Shrek - bajka, Krecik - bajka, pomimo tego, że to pierwsze to niby anime, drugie film animowany a trzecie kreskówa...
Co ma dziecko to tego? Ja mysle, ze wypowiadam sie do ludzi o IQ 90+ a nie do dzieci. O nich nic nie mowie, a jesli tak sie o nie troszczysz to Twoja sprawa, choc z reguly jestem tolerancyjny.
Żal mi Ciebie..
Nie oglądam Naruto, ale obejrzyj sobie Elven Lied, Death Note czy Hellsinga..
Wszyscy, ktorzy mysla, ze anime=bajka, i ze Naruto=bajka powinni sobie troszke poczytac o obu gatunkach. To jest tak samo, jakbys powiedzial, ze spider-man (komiks) to manga...
A co do samego Naruto, jest to anime z rodzaju tasiemcowatych (czyli ma duzo epizodow), takich jak Bleach, Dragon Ball itp... A to czy ktos oglada Naruto (ninja, walki itp) czy jakies anime z gatunku Ecchi to juz jego sprawa. Kazdego kreci co innego ;)
Mapa_Europy
02-02-2008, 14:40
I grasz w Tibie nie znając angielskiego, Boże chroń Polske...
I w tym momencie zaliczylem glebe.. i chyba nie wstane
Kurcze, to forum jest coraz lepsze :p
Wypowiadam się tutaj, bo mod nie skasował jeszcze tego tematu ani nie zamknął <a ten istnieje ponad 2 dni>
Żyjesz w cywilizacji, która wychowała się na wszelkiej maści demonach, strzygach i południcach. Wiara w to kreowała naszą kulturę przez setki lat.
Poza tym - dla twoich informacji. Naruto (nie to ocenzurowane cuś lecące na Jetix) jest od 15 lat ze względy na brutalność i rozlew krwi.
Pełna ignorancja widzę. A ja ci powiem jedno.
Jestem ci w stanie momentalnie wyliczyć kilka anime, z których można wyciągnąć głębsze informacje niż w 99% dostępnych filmów produkcji europa/amerika.
Bajka i tyle ...
Czyli hentai to też bajka ;)
"Tato tato chce bajkę!"
"Masz synku Mega Rape 3. Obejrzysz sobie jak piątka kolesi porywa i gwałci nastolatkę."
Yaya
pomimo tego, że to pierwsze to niby anime, drugie film animowany a trzecie kreskówa...
To wynika tylko z nieznajomości tematu/ignorancji.
Zachowujesz się jak większość ludzi w odpowiedzi na cokolwiek wykraczającego poza codzienne dziedziny.
Dla wszystkich "mądrych":
Jeśli chcecie z kimś walczyć to najpierw go poznajcie.
Dlatego niech ktokolwiek z was zobaczy "Byousoku 5 centimeter" (tylko godzinę trwa - nie pomęczycie się za długo), Z anime bez walki i "rzucania dziwnymi świecącymi pierdołami" polecam Haibane Renmei.
Dla osób szukających głębszych wrażeń polecam NEon Genesis Evangelion + End of Evangelion (serial + film) z przymusem zobaczenia całego i dopiero wydawania werdyktu (im dalej w las tym bardziej poważne).
Dopiero gdy ktoś obejrzy choć 2 tytuły z tych wymienionych (moge rzucić jeszcze parę innych) niech dyskutuje. Bo inaczej to nie ma sensu. Nie porozmawiasz z ignorantem.
PS - ciekawe ilu z tych wszystkich pro anty-anime wielbiło Dragon balla jeszcze nie tak dawno.
Poza tym - Polskie roczniki są wychowane na anime.
Generał Daimos, Yatta Man, Kapitan Tsubasa, Pszczółka maja, Sailor Moon. Choćby pokemony, digimony czy Shaman king. No i Dragon Ball
Wszystkie te tytuły to anime dla dzieci (określenie bajka najbardziej do nich pasuje). Większość z was widziała w życiu i oglądała choć jeden z tych tytułów.
Tak więc czekam, aż któryś z was pokaże ze ma jaja i obejrzy co mówiłem. Wtedy pogadamy na poważnie
Veretheog
02-02-2008, 17:50
nie gram jzu w tibie . dla mnie wazniejsza jest matura ;) Naruto to badziewie i zdania nie zmienie :)
Jedna osoba która poważnie myśli o życiu, a nie jak 80 % dzieci na tym forum że nauka jest do dupy potrzebna zwłaszcza jak się leży na pieniądzach od sponsorów (czytaj rodziców).
sphinx123
02-02-2008, 20:15
No muszą robić flamewar z każdego tematu... "coś DLA FANÓW Naruto"... Skoro jesteście nie-fanami to po ch*j sie udzielacie?... I tak każdy ma gdzieś Wasze argumenty że Naróto to syf. Myślicie że ktoś przestanie to oglądać bo napiszecie że jest zue?...
Czasem się zastanawiam ,czy wy umiecie ze sobą normalnie rozmawiać ?
Ludzie ogarnijcie się jedni lubię Mangę i Animę a inni np. posłuchać Metalu. To jest aż tak proste, a wielu z was chyba lubi się zwyczajnie kłócić. Inna sprawa to ta że Jetix niszczy to anime :/ Wbrew pozorom to nie jest tylko bajeczka dla dzieci (mam na myśli wersję Japońską).
Idąc tokiem myślenia kolegów Flame'rów ,Tibię też można określić gównem dla dzieci. A chyba nie do końca tak jest ?
Czasem się zastanawiam ,czy wy umiecie ze sobą normalnie rozmawiać ?
Ludzie ogarnijcie się jedni lubię Mangę i Animę a inni np. posłuchać Metalu. To jest aż tak proste, a wielu z was chyba lubi się zwyczajnie kłócić. Inna sprawa to ta że Jetix niszczy to anime :/ Wbrew pozorom to nie jest tylko bajeczka dla dzieci (mam na myśli wersję Japońską).
Kazde Anime, ktore nie jest z oryginalnymi glosami (japonskimi) jest zle.
Naruto i jego haselko : "kumalski" to jest juz najwieksza porazka....
Mapa_Europy
02-02-2008, 21:50
Kazde Anime, ktore nie jest z oryginalnymi glosami (japonskimi) jest zle.
Naruto i jego haselko : "kumalski" to jest juz najwieksza porazka....
Stary, jak tam 90% walk nie ma :baby:
Dobra
Lisi demon zaatakował wioskę
"bajeczka dla dzieci"
A w tych odcinkach macie nap****alanke z krwią i brutalnymi scenami:
Odcinek 34 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=33)
28 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=27)
50 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=49)
shippuden 42 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=419)
Oraz kubeł humoru
Odcinek 3 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=3)
53 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=52)
101 (http://naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=patrz&ktory=98)
Jeśli komuś nie podoba się początek a podobają mu sie te odcinki to niech przetrwa ten "zrąbany początek" i potem ogląda dalej...
sphinx123
02-02-2008, 23:19
Barosa7 nie rozumiesz że ludzie mają gdzieś cudze argumenty i nawet nie klikną na Twoje linki ? :/
Filmiki całkiem niezłe, o ile ktoś jest na bieżąco. Ja oglądam Naruto, jak i czytam mangę. Tak jak wielu o wiele starszych ludzi, niż Ci, którzy tutaj twierdzą że to bajki dla 10-latków.
I nie widzę powodu dla którego tematu takiego nie powinno tu być. Wystarczy moje słowo czy mają lecieć warny?
I nie widzę powodu dla którego tematu takiego nie powinno tu być. Wystarczy moje słowo czy mają lecieć warny?
1. Zgadzam się w 100%.
2. Warny flamerom poprosimy p:
@ Eerion
Uwielbiam od dawna twoje posty ale ten mnie poprostu urzekł
( oczywiście pozytywnie )
Co to wogóle jest jakis Naruto o lol:baby:
Czemu wszyscy nowi uzytkownicy (albo zakladajacy nowe konta) musza byc takimi debilami??
www.google.pl
Zalgadis
04-02-2008, 14:49
Wszyscy co mówia że naruto to gówno i sux@
"De gustibus non est disputandum"
Koniec gadki
Barosa7 nie rozumiesz że ludzie mają gdzieś cudze argumenty i nawet nie klikną na Twoje linki ? :/
Zawsze istnieje iskierka nadziei....
@up
ja kliknołem chociaż stone znam od dawna ;)
obejrzałem shippudena 11-20 & 30-ost. nowego (45) bo 1-11 & 21-29 coś na stronie niema.
1 serie obejrzałem do do walki o saska (wole to jednak przeczytać w pol. mandze xD)
Właśnie pisało że może nie być kilku odcinków, bo sevenload oraz inne strony typu youtube usuwają filmy i trzeba je "uploadować" , czyli jeszcze raz umieszczać na stronie, a to troche zajmuje. Gdy ja zamieszczałem tu linki (02-02-2008 22:47) to jeszcze działało.
Nie, nie chcę znowu zaczynać kłótni, tylko coś wyjaśnić.
Wiecie, co między innymi zraża ludzi do takich anime (tzn. Modnych TV)?
Dziś, przeglądając forum, można:
-Zobaczyć przynajmniej 10 avatarów o Naruto,
-Zobaczyć ~3 testów "Kim jesteś w Naruto" w podpisach.
-Zobaczyć ~6 userbarów w podpisach o treści "Naruto fan", "Jutsu user" etc.
-Zobaczyć 3+ nicków typu "Naruto Uzumaki", "Sasuke Uchiha", "Sakura Haruno" itp.
-Przeczytać 3 lub więcej (zależy jak mocno zagłębimy się w archiwum) tematy o tym Anime.
Teraz, widzimy to o Naruto. Półtora roku temu, o Yoh Asakurze (Shaman King), trzy lata temu, o Yugim (Yu-Gi-Oh), cztery o dowolnej postaci BeyBlade, sześć, o Ashu Ketchumie (Pokemon).
Zapewne, gdyby anime'y nie miały aż takiej "popularności", nie byłoby takiego sprzeciwu.
Ale cóż...Wina ludzi...
Shaman king rox :D
Szkoda że nie ma nowych odcinków
@up
wiesz że to tez było anime?
@top
W dodatku naruto to anime.....ale przez to ze Jetix jest oglądany na skale krajową jest uważany za bajkę...i ludzi którzy oglądają oryginalną wersje są uznawani za
>przytoczę pewien fragment rozmów 2 dzieciaków która zaczęła sie na widok tego ze kupiłem nowy tom..< (ja kończę 3 gimn.)
a:ty widzisz?
b:ta
a:duży pewnie jest starszy od nas i kończy 6 klasę?
B:skąd wiesz?
a:czyta komiks naruto xD
b:co za dzieciak...sekzi dzutsu*...
a:buahah....co za dziecko starszy a głupi żeby bajeczki oglądać
b:te...skiba...chodz tu
c(ja): >nie reaguje<
b:zrób czarny klon!*....
a:daj spokój...kumalski?
b:dobra...te naruto....
c:>odszedłem
*błąd specjalnie/sparodiowana nazwa
i tak to jest....nie wyprowadzisz ich z błędu tylko trzeba zignorować i poczekać na nową fale "bajek"..
sphinx123
05-02-2008, 15:56
Coś co jest popularne, zawsze ma antyfanów ;)
@Rayza
a:czyta komiks* naruto xD
(...)
*błąd specjalnie/sparodiowana nazwa
Nazwanie mangi komiksem nie jest błędem, ponieważ technicznie to też jest komiks. Odznaczyłby to.
Pamiętajmy, to jest jak z kwadratem i prostokątem.
Manga=Komiks
Komiks=/=Manga
...
Do wszystkich co nie moga sobie znalezc odcinkow naruto: polecam sciagnac program veohTV. Tam sa wszystkie w miare dobrej jakosci ;)
A najlepsza jakosc na stage6.com lecz praktycznie nie ma angielskich subow (najczesciej niemieckie, francuskie i hispzpanskie? ).
@down: pamietaj, ze wiekszosc pol subow ma niewiele wspolnego z tym co mowili w oryginalnej wersji :)
lub idź na naruto.wbijam.pl pol. suby ;)
A niech sobie pisze o czym chce nie podoba sie to po huj piszecie na tym pod forum kurwa a jaki pedał sie przyczepi o ortografie albo o przekleństwa to ma HUNTA kurwa :2handed: :berserk::kat:
sphinx123
05-02-2008, 21:41
A niech sobie pisze o czym chce nie podoba sie to po huj piszecie na tym pod forum kurwa a jaki pedał sie przyczepi o ortografie albo o przekleństwa to ma HUNTA kurwa :2handed: :berserk::kat:
Masz hunta ! Mój :sword: cie zaraz ubije!... Tak w ogóle to rób przecinki, bo przez taki ciąg losowych wyrazów nie moge zrozumieć, o co biega... Z tego co zrozumiałem to nie podoba sie Tobie że ktoś upomina o przekleństwa czy zbrodnie na ortografii xd (czytanie ze zrozumieniem)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.