Pokaż pełną wersje : Ramoa by 57ed 70k/h~
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=13556207537608775087
Muszę przyznać że niezły tam exp jest. Umarlaki rox
taa...
nie no nie ma sie co czepiac, exp ladny, jak na taki lvl, tylko czemu na poczatku mana shielda wrzuciles?
@up
Złego hotkeya nacisnąłem;/ A co do samego expu staram się omijać dolną część Ramoy bo są tam water elementale a słyszałem że robią potężne combo więc wole ich unikać.
Pozdro i zapraszam do oglądania, komętowania
70k/h na ramonie to mało jak na druida/sorca
Tak wiem że nie zbyt dużo. Dziś postanowiłem zabrać plecak run avalanche i zauważyłem że ciągne tam coś w okolicach 100k/h
@raven
Wcale nie tak malo zwazajac ze byl tam w nocy = slabszy resp.
Water elementale rzeczywiscie maja niezle kombo (raz na GS island kumpel 65ek wpadl do dziury i i zlozyl sie na combo od 2 water elem. i Pinchera Scouta). A tam nieostroznie chodzac mozna zlurowac nawet 2 albo 3 pewein nie jestem. Wiec omijaj dół szerokim łukiem.
A jak podlvlujesz to polecam podziemia (crypty, vampy, necro, bb), mnie tam fajnie dropuje vampki i bohy a i exp nie gorszy niz na powierzchni :PP
13:08 Daff Coru [110]: ja akurat bota nie uzywam
13:08 Daff Coru [110]: ale tak do 60 vll botowalem
hehe;]
co do filmu to niezły exp, aczkolwiek biegając z 2/3hp i 200 mp trochę łatwo się tam złożyć];
player331
01-02-2008, 19:45
70k/h na ramonie to mało jak na druida/sorca
No nie wiem czy mało... Za moich czasów 50k/h było niezłym wynikiem na 5x lvl :p. A co do filmiku to warto obejrzeć :p.
No nie wiem czy mało... Za moich czasów 50k/h było niezłym wynikiem na 5x lvl :p.
a za moich czasów własny drag to było jak teraz własne venore, no może przesadzam, ale jak własne AB to na pewno[; I powiedz ty mi kiedy 70k/h nie było wykonalne? na 55~ levelu? Od zawsze na dużym gl'u można było wyciągnąć w granicach 70k na DS'ach necrosach i vampach. Aczkolwiek nie wydaje mi się, żebyś grał wczesniej niż 7.4
Hard_Master
24-02-2008, 19:35
Mozna prosic o rehosta? :P
Pomocny Murzyn
24-02-2008, 19:51
@up
Złego hotkeya nacisnąłem;/ A co do samego expu staram się omijać dolną część Ramoy bo są tam water elementale a słyszałem że robią potężne combo więc wole ich unikać.
Pozdro i zapraszam do oglądania, komętowania
:D
Całkiem fajny exp...
niech ktoś da rehosta na tibicam bo z tego linku plik został usunięty
Niestety ale usunąłem filmik z kompa. Jeśli ktoś pobrał i jeszcze nie usunął to proszę o wstawienie go tutaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.