zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ancient Scarabs

Surtius
01-02-2008, 06:52
Powiem wam że właśnie skończyłem expić moim 45 pallem (skille 75/59) na wyżej wymienionych potworkach. Exp jest ZACZEPISTY! tylko mam jeden problem, za dużo many schodzi na exurki, bo te pieprzo*e scaraby zbyt często mnie paraliżują (i na jego niwelowanie tyle many marnuje). Gdyby nie to wychodził bym na spory plus, a tak jest ledwo, ledwo. Znacie jakiś dobry sposób na rozwiązanie tego problemu?

P.S. Tak, nie mogę spać xD

Smash-Shady
01-02-2008, 09:42
Nie uzywaj many na exurki? Z drugiej strony bedziesz mial waste bo jak Cie sparalizuja to podejda...=S

btw moze akurat byles na jakiejs jaskini z wnerwionymi asami, sproboj gdzies indziej moze tyle many nie bedziesz schodzic...

mrok8
13-02-2008, 16:50
Mógłby mi ktoś przedstawić jak dojść na AS?

neopostman
14-02-2008, 16:20
a mógłbyś se poszukać ?

MasterTusk
14-02-2008, 17:43
Wybaczcie, że zapytam w temacie kogoś innego, ale myślę, że lepiej zapytać tutaj niz w nowym topicu:)

35 ED, 39mlvl, ancienty z summonem(-ami), czy lepiej bez?
I ile Ancient Scarab potrafi walnąć z meele? Nie orientuję się za bardzo w jego hitach po updacie 8.0+...

Kojotes
14-02-2008, 17:55
Bez summonów, bo będą padać zbyt czesto.

Biegasz z hailstormem i exori flam. Lurujesz ASa do schodów cały czas bijac + exura jesli paraliż, wtedy albo biegasz dookoła schodów, albo up & down (z flama) albo jeśli sie czujesz na siłach to face to face.

Nie wiem ile AS bije z melee, ale oprocz tego ma dodatkowy atak z trucizny, do jakichś 150 dmg. Po prostu wrzucasz co masz z terra seta, silver amulet bardzo pomoże i exura jeśli masz poniżej 300 hp. To raczej bezpieczna granica, długo expilem tam swoim druidem i max co wyrwałem to jest 289 dmg (melee + poison hit).

Goodluck.

Surtius
14-02-2008, 18:28
I uważaj na paraliż który rzuca bardzo często, przez co nie możliwe było expienie na nich moim palkiem ze spearami xD.

didus93
25-03-2008, 13:31
Chciałem spróbować właśnie, na acientach. Mam 38 ms (36 m lvl sux), i niewiem czy można już próbować ( jak tak to jakie taktyki /zalecenia/ co wziąć / którą dziure polecacie?), jak nie to zaczne na 45 lvl'u.

Juhhhhy
25-03-2008, 16:49
Exura zawsze w pogotowiu , As moze walnac melle do 240+100+ z trutki wiec warto sie strzec:P i miec exura vite w pogotowiu.

Smerf.Secura
25-03-2008, 16:59
Exura zawsze w pogotowiu , As moze walnac melle do 240+100+ z trutki wiec warto sie strzec:P i miec exura vite w pogotowiu.

Hmm co do wypowiedzi tego supportera,to nie zgadzam się z szykowaniem exury vity na ASach.
PO ostatnim update wystarczajaco silnym czarem jest "EXURA",a w przypadku dwoch ASOW w stuprocentach wystarcza "exura gran"
Ja biłem na 36 ED Asy i czasem z trzema asami latalem w kółko,używając tylko exura gran w przypadku uderzenia z mele.

$KASA$
25-03-2008, 22:36
Hmm co do wypowiedzi tego supportera,to nie zgadzam się z szykowaniem exury vity na ASach.
PO ostatnim update wystarczajaco silnym czarem jest "EXURA",a w przypadku dwoch ASOW w stuprocentach wystarcza "exura gran"
Ja biłem na 36 ED Asy i czasem z trzema asami latalem w kółko,używając tylko exura gran w przypadku uderzenia z mele.

A w tej bajce byly smoki?
Chyba ze z utamo latałes i z fireball biles

Smerf.Secura
26-03-2008, 18:47
A w tej bajce byly smoki?
Chyba ze z utamo latałes i z fireball biles

Sorry,ale twojej mamy tam nie widziałem.

Macunio
26-03-2008, 21:18
z czego waliles ? i jakie hity byly ?

Inferno3031
26-03-2008, 21:36
Ja mam 51 lvl/ 46 mlvl i bez problemu expie na ancient scarabach. Woi + exori flam w zupełności wystarczy. Faktycznie dużo many schodzi na paraliż + mocniejsze trucizny. No i czasem wejdzie duże combo. Na lvlach o które pytacie nie radze jeszcze iść na scaraby. Minimalny poziom na którym widziałem SENSOWNEGO tibicam'a z as'ów to 44 ed. Ale i tak należy uważać bo od więcej niż jednego przez sekundę nieuwagi można uderzyć o glebę...

A polecam dziurę na zachód od Ank.

I wszystko jasne ;] Ty chyba as'ów nie widziałeś... z paraliżem byś nie wyrobił przy 3 na raz... Przynajmniej w jednym masz racje, umiejętna exura w zupełności wystarcza.

Btw @topic
Jak ja sorcem na plus wychodze to nie wiem jak ty swoim pallem waste możesz mieć xDDD

Smerf.Secura
26-03-2008, 21:46
I wszystko jasne ;] Ty chyba as'ów nie widziałeś... z paraliżem byś nie wyrobił przy 3 na raz... Przynajmniej w jednym masz racje, umiejętna exura w zupełności wystarcza.

Wal sobie nuubasku co jakieś 2-3 sekundy jedna exurke,exure gran w nagłych przypadkach i dajesz rade.
Na 10bp manasów,gdzieś tak 6k w kasie,a reszta to coiny,czy plate armory.

Inferno3031
26-03-2008, 21:51
Wal sobie nuubasku co jakieś 2-3 sekundy jedna exurke,exure gran w nagłych przypadkach i dajesz rade.
Na 10bp manasów,gdzieś tak 6k w kasie,a reszta to coiny,czy plate armory.

Nie wiedziałem, że w tej grze można mieć ujemną liczbę punktów życia xD 3 scaraby a on exura gran chce rzucać :P Bez utamo nie masz szans. Ostatnio nawet miałem taką sytuację...

Vrith
26-03-2008, 21:59
na 40 lvl mozna spokojnie isc ale na AS po prawej stronie od miasta bo jedynie tam praktycznie nie wyskakują po 2 , a innych jaskiniach a jest ich 4 jest raczej bardziej hardkorowo jednak 70 ms~ mozna robic 80k/h
z profitem
dla palkow raczej bym odmawial AS bo zbyt dlugo sie je bije ze spearkow ;) sa lepsze expowiska dla owej profesji
powodzenia ;)

PS troche przesadziles ze sobie spokojnie latasz z 3 AS'ami 36 ED bo na tym lvlu moze ciebie jeden na kombo sciagnac ;) a jak sie biega z 3 to non stop dostajesz paraliza wiec bajeczek prosze tutaj nie opowiadaj

Smerf.Secura
26-03-2008, 22:02
Nie wiedziałem, że w tej grze można mieć ujemną liczbę punktów życia xD 3 scaraby a on exura gran chce rzucać :P Bez utamo nie masz szans. Ostatnio nawet miałem taką sytuację...

eee.
ale ja pisałem,że uciekalem w kółko wokół schodów...
Poza tym jakbym miał takiego chara,to z chęcią bym nagrał film dla Ciebie,nuubasku.
Niestety poszedł Druidzik na allegro.

AmisMingon
26-03-2008, 23:34
od 45lvl mozna zaczynac... ale lurowac po jednym, dwa to jest zbyt duzo i oczywiscie bohy musza byc bo haste czesto wala

combo dostalem na 48lvl i sie zwinolem:D nie wiem nawet ile ale gdzies z 320, ale mialem zonk:confused:

Raziel4ever
27-03-2008, 17:02

Jak mnie gonią 3 to mam paralyze co chwile, nie ważne czy rzucę exure, najcześciej jest jeden obok mnie a reszta bije z daleka. Jak poleci dobre combo to deska, a Ty 36 ed mm, coś słabo to widzę ;<

Kojotes
27-03-2008, 20:56
Na ASy można biegać od kiedy ma się ok. 300 hp i głowę na karku.

Druidem pierwsze solowałem już na 33, expić na poważnie zacząłem na 36.

LukaszekII
28-03-2008, 18:28
proszę o mapke gdzie one są ;) i czy mogłbym tam iść 29 rp + 37 ms

r4mz3s
28-03-2008, 19:15
proszę o mapke gdzie one są ;) i czy mogłbym tam iść 29 rp + 37 ms

a sobie idz nikt Cie nie trzyma :)

LukaszekII
28-03-2008, 19:29
Ale gdzie ^^

kamil3222
29-03-2008, 22:43
szukaj... , nie karmcie trola

PanKracy
29-03-2008, 23:24
eee.
ale ja pisałem,że uciekalem w kółko wokół schodów...
Poza tym jakbym miał takiego chara,to z chęcią bym nagrał film dla Ciebie,nuubasku.
Niestety poszedł Druidzik na allegro.

Żebyś sie nie zesrał NUUBASKU. Jakby cie dwa AS dopadły to miałbyś marne szanse na tym swoim druidziku, a jak trzy to w 95% gryziesz glebe bez utamki (która i tak na długo by ci nie starczyła)bo byś był cały czas sparaliżowany. Więc nie pierdź głupot i nie mieszaj w głowach ludziom

Smerf.Secura
30-03-2008, 00:09
Żebyś sie nie zesrał NUUBASKU. Jakby cie dwa AS dopadły to miałbyś marne szanse na tym swoim druidziku, a jak trzy to w 95% gryziesz glebe bez utamki (która i tak na długo by ci nie starczyła)bo byś był cały czas sparaliżowany. Więc nie pierdź głupot i nie mieszaj w głowach ludziom

Przekroczyłeś kiedyś magiczną barierę 10 lvla?

Rej1000
30-03-2008, 01:47
Wyluzujcie trochę zapominacie o czym jest temat :)
Jak dla mnie możliwe, że przeżył różnie bywa raz Cię zabije potwór raz nie zależy jakie hity czy użyje czegoś jak dla mnie fajnie sie chodzi we dwóch na AS najlepiej 35 lv ED i 35 RP

Bristan
30-03-2008, 19:54
wlasnie wrocilem z AS, a dokladniej w temple ;] 50MS 46mlvl i wylecialy mi 4 AS braklo sd i ded ;] wiec bez SD i GFB (summoniete larvy blokuja droge ucieczki) expienie na nich ponizej 70lvl to kwestia szczescia, a pozatym jak bylo ich 4 to ucieczka byla nie mozliwa bo co chwile paralizy byl ;]

AmisMingon
02-04-2008, 18:59
powiem tak ancienty sa bardzo podobne do GS'ow, spotkanie z dwoma konczy sie w temple:D

kamil3222
02-04-2008, 19:29
lurujesz 1 i biegasz wokoł schodów cała filozofia takie trudne?As wlancza haste to ty tez włoncz na mniejszym lv widzialem 45lv+ edki jak lataja i wyciagaja 60k/h bez waste

Rafi_legia
03-04-2008, 10:05
Powiem wam że właśnie skończyłem expić moim 45 pallem (skille 75/59) na wyżej wymienionych potworkach. Exp jest ZACZEPISTY! tylko mam jeden problem, za dużo many schodzi na exurki, bo te pieprzo*e scaraby zbyt często mnie paraliżują (i na jego niwelowanie tyle many marnuje). Gdyby nie to wychodził bym na spory plus, a tak jest ledwo, ledwo. Znacie jakiś dobry sposób na rozwiązanie tego problemu?

P.S. Tak, nie mogę spać xD

moze zamiast manasow uzywaj ihow tez lecza z paralizu i sa tanie sprobuj moze bedzie sie bardzisj oplacac