Pokaż pełną wersje : ghazbaran
Thuygioshok
01-02-2008, 11:57
10:49 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
Mumin121
01-02-2008, 12:04
No i? lawlalwlalwl
wez jajo puknij sie w leb bys sie przynajmniej rozpisal;p
Thuygioshok
01-02-2008, 12:12
dobra juz mozesz isc na furore.
sprawa wyglada tak, iz jest u nas ghazbaran, wiekszosc hlvli offline, wiec raczej zniknieco jeszcze wiecej pisac? nooby po polsku spamuja na game chat "pomo help ghazbaran"
@up i tak to mialo mniej wiecej wyglodac a nie ;p
Rycerski Cinek
01-02-2008, 13:25
:p Lootnijcie mi nagrode pocieszenia...
Picinhoxs
01-02-2008, 18:50
@up i tak to mialo mniej wiecej wyglodac a nie ;p
Tak tak moze bys opocil nasze forum i poszedl sobie na furore?
PS: Jak udalo ci sie wbic az 18lv ;s?
Medivh Shady
01-02-2008, 19:57
i znowu nikt nie chcial na bosa isc ;/
i znowu nikt nie chcial na bosa isc ;/
bo sie bali że dedną i stracą level,i potem trzeba będzie odrabaić,po chuj im te lvle to ja nie wiem;p.nie w tym tkwi przyjemnośc z gry!eh
Dlaczego Nie Posli Bali Sie?????????????
Adow Adan
06-02-2008, 12:46
Nie rozumiem Arcani , mogli isc tylko po to zeby fotke sobie pstryknac. Na Honerze byl Ghazbaran - poszli w 10 osob , padli bo padli ale walczyli. Byl Ferumbrass poszli w 15 , przezylo 5~osob , i tez padli ale przynajmniej nie bali sie pójsc.
Na Arcanii poszli na Morga i co? Padli ok - walczyli . Na Ferdka nie poszli bo niby ekipy nie bylo(?) (a bedka o 3 budzili na morga). Ok , Orsha pokonaliscie , bo byl Thouri , gdyby go nie bylo to byscie nie poszli bo "nie bylo blokera".
XCzarnyX
06-02-2008, 15:21
@Up
Wez sie koles nie wypowiadaj tylko wyjebuj na swoj swiat , a nie pierdolisz glupoty. Nikt na twoj jebniety swiat nie wchodzi ?
Adow Adan
06-02-2008, 16:04
@up
Idioto to ze mam napisane <<< Honera , to nie znaczy ze gram tylko na honerze wiec takie zbedne komentarze jak przed chwila , zostaw tylko sobie.
Nie rozumiem Arcani , mogli isc tylko po to zeby fotke sobie pstryknac. Na Honerze byl Ghazbaran - poszli w 10 osob , padli bo padli ale walczyli. Byl Ferumbrass poszli w 15 , przezylo 5~osob , i tez padli ale przynajmniej nie bali sie pójsc.
Na Arcanii poszli na Morga i co? Padli ok - walczyli . Na Ferdka nie poszli bo niby ekipy nie bylo(?) (a bedka o 3 budzili na morga). Ok , Orsha pokonaliscie , bo byl Thouri , gdyby go nie bylo to byscie nie poszli bo "nie bylo blokera".
Pierdolisz glupoty, Na Morga wszyscy padli bo mieli debuga, na ferumbrasa nikt nie poszedl bo byla wojna, a na Orsha bylo jeszcze 4 chetnych innych blokerow. Nie wypowiadaj sie bo mnie w*****aja juz Twoje wypowiedzi, gowno wiesz a zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkoe rozumy.
eloelomurarz89520
06-02-2008, 16:40
Chcialbym dodac ze to juz 2 pojawienie sie ghazbarana na Arcani wiec jaki byl powod nie zjawienia sie ekipy za pierwszym razem?:)
I ostatnie nie rozumiem niektorych poniewaz wiekszosc h-lvli widzi sens daleszej gry tylko po to zeby zmierzyc sie z bossem (jak sie pojawi) i go pokonac (oczywiscie z ekipa) ale to ich chary i ich decyzja wola w tym czasie bic frosty czy inne gady to niech sobie bija:D
Adow Adan
06-02-2008, 18:31
Pierdolisz glupoty, Na Morga wszyscy padli bo mieli debuga, na ferumbrasa nikt nie poszedl bo byla wojna, a na Orsha bylo jeszcze 4 chetnych innych blokerow. Nie wypowiadaj sie bo mnie w*****aja juz Twoje wypowiedzi, gowno wiesz a zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkoe rozumy.
Taa , a bedu mial 2x debuga? Dziwny zbieg okolicznosci ... Wiesz , co jak co ale na orsha jakos poszlo masa ludu bez wzgledu na to czy ma byc niedlugo wojna wiec na Ferdka tez mogliscie isc.
@Up
dokladnie , ale panowie z De Pe eF Te , wiedza wszystko lepiej i jak ktos ich obmawia to zaczynaja wymówki wymyslac.
Tylko Winny sie Tlumaczy
@Miki Montana
Wooops,
Post Reported
Thank you for reporting the post.
Cos mi sie Twojego reportnelo na forum Arcanii :/
Adow Adan
07-02-2008, 00:07
@Miki Montana
Wooops,
Post Reported
Thank you for reporting the post.
Cos mi sie Twojego reportnelo na forum Arcanii :/
Ahaha , tu sa wieksze pieski niz w Policji ... Szkoda ze nie ma bana na 1 tydzien :/ przynajmniej bym nie martwil sie czy lognac sie na tibie czy nie ;P .
Na przyszlosc , rób tak dalej to daleko zajedziesz :] (mnie mozesz do woli raportowac).
Doom Terror
07-02-2008, 00:37
auehauehauehau XD ale herezje
nie wiem kto tam pisal o wojnie,ale nie bedzie bo miedzy dpft a kim niby? pfff
gigoro - sprawdz prywatne wiadomosci jak mozesz~
(cut, masa smieci jaka to honera nie jest~)
pragne powiadomic pana z honery ktory najwidoczniej gowno wie, ze w czasie gdy byl orsh gotowosc do blokowania wyrazil nawet knight'kamos ;] ktory kitke wyjebal
i co z tego, ze by poszli i padli? skoro widza, ze nie maja szans to trzeba byc banda debila (hello honera) zeby pojsc i sobie 'pasc'
jak bede chcial pasc to pojde na raty ;]
Adow Adan
07-02-2008, 11:12
pragne powiadomic pana z honery ktory najwidoczniej gowno wie, ze w czasie gdy byl orsh gotowosc do blokowania wyrazil nawet knight'kamos ;] ktory kitke wyjebal
i co z tego, ze by poszli i padli? skoro widza, ze nie maja szans to trzeba byc banda debila (hello honera) zeby pojsc i sobie 'pasc'
jak bede chcial pasc to pojde na raty ;]
Nie wszyscy na cyferki patrza tylko , na kazdym serwie ktos poszedl , nawet po to by pasc(Przyklad 1 raz Antici) . Ofc Arcania woli pilnowac swoich cyferek.
Ja tez psozedlem na ghazbarana i tez mam z nim zdjecie ale zauwazylem maly istotny szczegol w porownaniu do niektorych osob z no-pvp, tam mozna zrobic takze zdjecie z gory :D
I btw. medi next time chodz ze mna na ferka a nie pekasz dupe i potem sie na forum zalisz :P ja chcialem isc >.> xD
Nie wszyscy na cyferki patrza tylko , na kazdym serwie ktos poszedl , nawet po to by pasc(Przyklad 1 raz Antici) . Ofc Arcania woli pilnowac swoich cyferek.
nikt nie pilnuje cyferek tylko uzywa mozgu ;] nie dadza rady - nie ma sensu, jest cien szansy - probuja, proste i logczne
Adow Adan
08-02-2008, 10:37
nikt nie pilnuje cyferek tylko uzywa mozgu ;] nie dadza rady - nie ma sensu, jest cien szansy - probuja, proste i logczne
No ale sadzac po lvl'ach na Arcani to powinni dac rade , Aata - 266 MS , Moruthanix Coron 222 EK , Dark Kajko 219 RP , Bedu 217 EK , Sua Mea 213 ED , Alunir 211 RP , Arris 205 EK , Medivh Shady 201 MS , Caros Micus 200 EK -- 10 ponad 200 lvl wiec rade powinni dac + 7 Ponad 185 lvl .
mezowski86
08-02-2008, 11:18
pewnie wiekszosc offline byla; juz widze jak bedu idzie na orsha jak on z depo wyjsc nie moze;P
XCzarnyX
09-02-2008, 19:06
@up
Idioto to ze mam napisane <<< Honera , to nie znaczy ze gram tylko na honerze wiec takie zbedne komentarze jak przed chwila , zostaw tylko sobie.
ty jestas takim idiota co lubi se zwalic jak se na mpa popatrzy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.