zaloguj się

Pokaż pełną wersje : teleport o.O?

FryzjerZenon
01-02-2008, 12:11
Witam, mam pytanie otoz :

Kiedys gdy bilem pk, wale go wale, on ucieka przede mna, ale ja go ciagle bije, nagle on nic tylko znikl. Poprstu znikl, tak jakby dal loga, ale to chyba nie mozlwie, bo mial skulla i go sam bijem z roda. Bana tez dostal, bo mial white skull'a, a nie rs'a

Arack
01-02-2008, 12:12
O.o moze gm go gdzies tepnol zeby padl:P

Itachi
01-02-2008, 12:54
ostatnio mialem podobnie.. ale nie z PK ...znalazlem bottera i pchalem go pod cyklopy.. przez cala droge atakowaly go wolfy wiec nie mogl sie wylogowac. a tu nagle puff.

paulitka
01-02-2008, 12:58
A moze on poprosty wylączyl tibie poprzez EXIT i po minucie go wylogowalo samoczynnie ?

Arcan
01-02-2008, 13:01
O.o moze gm go gdzies tepnol zeby padl:P
GM nie ma możliwości teleportu graczy, a po ostatniej wpadce CM'y nie próbują telepoortować graczy. Zresztą jaki to miałoby cel?

ostatnio mialem podobnie.. ale nie z PK ...znalazlem bottera i pchalem go pod cyklopy.. przez cala droge atakowaly go wolfy wiec nie mogl sie wylogowac. a tu nagle puff.

Po 15 minutach bez ruchu (nie chodzi o przesuwanie, tylko o ingerencje właściciela postaci) zostajesz wylogowany, niezależnie od tego co się dzieje.

@up
Nie po minucie, ale 15 minutach.

@topic
Dziwne, nawet nie wiem co o tym sądzić :confused:

Suton
01-02-2008, 13:06
@up

jeśli ten pk nikogo nie zabił czyli nie miał 15 minutowego pz i dał Exit Loga to po minucie na pewno go wylogowało

FryzjerZenon
01-02-2008, 13:14
Ale czaisz ze go nie moglo wylogowac bo mial mieczyki ;f? Ciagle go atakowalem z kolega!

..::QRAS::..
01-02-2008, 15:11
Taa tez slyszalem o tym , nawet przed tym updatem tak ludzie robli i nie mam pojecia w jaki sposob ;/

Smerf.Secura
01-02-2008, 15:13
@up

@topic
Dziwne, nawet nie wiem co o tym sądzić :confused:

NO i akurat ty się mylisz.
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.
Jak dasz EXIT,to twoja postać wylogowana jest po 1 minucie.

neopostman
01-02-2008, 15:20
Po prostu gracz ktorego "biles" dostal bana w tym samym momencie w ktorym go lognelo. Jak sie dostaje bana to w chwili nalozenia go na gracza, gracz zostaje wylogowany.

Amen, mozna zamknac temat.

Lasooch
01-02-2008, 15:22
Nie słyszeliści o systemie zapobiegającym lurowaniu? Po prostu PK/botter odszedł za daleko od spawnu!

@down: dwadzieścia lat a ironii wyczuć nie potrafi. Boże, skąd się te tłuki biorą!?

i00n
01-02-2008, 15:40
Nie słyszeliści o systemie zapobiegającym lurowaniu? Po prostu PK/botter odszedł za daleko od spawnu!

:S mu chodzi o to że wyłogowalo gracza który uciekał przed nim mimo tego że miał białą czaszkę i obrywał od goniącego...

Donas
01-02-2008, 16:22
Kilka faktów odnośnie "dawania exita":
- jeżeli dana osoba da exita bez blokady logouta to zostaje wylogowana NATYCHMIAST
- jeżeli dana osoba da exita z blokadą logouta spowodowaną przez np. atak potwora, zostaje wylogowana PO 1 MINUCIE
- jeżeli dana osoba da exita gdy jest atakowana przez innego gracza, zostaje wylogowana PO 1-2 MINUTACH (nie jestem na 100% pewien, ale raczej po dwóch minutach)
- jeżeli dana osoba kogoś zaatakuje albo zabije, to zostaje wylogowana, gdy skończy się JEJ PZ

FryzjerZenon
01-02-2008, 16:27
Po prostu gracz ktorego "biles" dostal bana w tym samym momencie w ktorym go lognelo. Jak sie dostaje bana to w chwili nalozenia go na gracza, gracz zostaje wylogowany.

Amen, mozna zamknac temat.

Przeczytaj co napisalem i nie badz taki madry!

Bana nie mogl dostac bo rs'a nawet nie mial! Zaatakowal mnie tylko, gosciu uciekal i walil jeszce do mnie z hmm, wiec exita nie dal.

Lechista
01-02-2008, 16:36
a może nagle wszedł do dziury a ty tego nie zauważyłeś ??

FryzjerZenon
01-02-2008, 16:48
Napisalem, ze byl typowy "Puff" i znikl ;f
Kiedys na 7.8 widzialem, jak 25 palladyn bil ludzi i potem z 10 go gonilo, on napisal "nooby hahaha" i znikl : o

Dodo360
01-02-2008, 19:25
Moze to faktycznie jakis bug, bo kiedys jak gralem moja 1 postacia (R.I.P Dodo San) to podczas walki z 2 trollami (na rooku) w pewnym momenice mnie wylogwoalo (nie kick) bylem w kafejce z kumplem i wywalilo mnie do listy postaci a moja postac znikla w tym samym momencie (mialem fighting ) itu moglo byc tak samo nie wiem jak/czemu to sie stalo ale tak bylo :]
Puf i mnie nie bylo XD wiec mysle ze to jakis bug ktory tamten facet umial wykorzystac albo mial farta po prostu :)

Johanes19
01-02-2008, 19:33
po ostatniej wpadce CM'y nie próbują telepoortować graczy.

jakiej wpadce??

FryzjerZenon
01-02-2008, 19:58
jakiej wpadce??

tej niby z ss, choc i tak w to nie wierze :]

Athelas
01-02-2008, 21:35
Moze to faktycznie jakis bug, bo kiedys jak gralem moja 1 postacia (R.I.P Dodo San) to podczas walki z 2 trollami (na rooku) w pewnym momenice mnie wylogwoalo (nie kick) bylem w kafejce z kumplem i wywalilo mnie do listy postaci a moja postac znikla w tym samym momencie (mialem fighting ) itu moglo byc tak samo nie wiem jak/czemu to sie stalo ale tak bylo :]
Puf i mnie nie bylo XD wiec mysle ze to jakis bug ktory tamten facet umial wykorzystac albo mial farta po prostu :)

Brat mojego kolegi miał to samo. kick, loguje się, a tu... w tym miejscu co kick, i ma całe EQ... a biła go quara :p Bana też nie mógł dostać, bo, jak napisano, miał white skulla. a po za tym jak się dostaje bana, to są takie zielone lub niebieskie gwiazdki (nie wiem na pewno), a nie jak zwykły log.

Faemir
01-02-2008, 21:38
Logout script.

kthxbye

kapi4572753
01-02-2008, 22:44
cziter albo co

Hodal
01-02-2008, 23:34
Sorka za lekkiego offtopa ale wyjaśni mi ktoś jak NA PK ( NIE RS POPROSTU PK -> BIAŁA CZACHA ) mógł wejść do świątyni? Normalnie zaczęło go bić wpizdu ludzi ten tam wlaz i czekał aż pz/pk zejdzie. Przez ten czas normalnie gadał i się śmiał ze wszystkich. Jak to możliwe ;o? Bug jakiś?