Pokaż pełną wersje : ek demon?
spotkałem dzisiaj okolu 3 ek wyglądali jak demony i jeszcze pala co wyglądał jak orc warior, podobno można to kupić w veno po 1,5k wiecie coś o tym??
ta jest taki npc w venore ktury wygloda jak grazhbaran u niego mozna kupic akurat ja kombinuje 1,5 k;p
Możesz powiedzieć coś więcej, jak sie kupuje < co powiedzieć >
i jak to działa ,ile czasu itd.
Mati_Paurel
01-02-2008, 16:15
Dziaj w Port hope kilku gosci w tym chodzilo.
Powiedzieli ze dziala 1 dzien, a przebranie wygloda jak zloty worek!
Ja Gram Akurat na Eterni i mam outfit Behemota ... :)) wszystko praktycznie masz opisane na www.tibia.pl ale podpowiem Ci
Musisz isc do npc Stan w Venore
http://tibia.pl/earth.php?x=32947&y=32105&z=6&q=20.74
i jak chcesz miec jeden z tych kostiomow ;
Zmienia losowo w Dwarf Guard, Dworc Voodoomaster, Minotaur Mage, Orc Warrior lub Pirate Cutthroat
to piszesz do npc Stana
hi>Common>yes
To kosztuje 500gp
dostajesz baga i naciskasz na Niego i znika Ci kostiom
jesli chcesz miec jeden z tych kostiomow
Zmienia losowo w Banshee, Diabolic Imp, Frost Giant, Lich lub Quara Hydromancer
piszesz do Stana
hi>Uncommon>yes
To kosztuje 1000gp
jesli chcesz miec jeden z tych kostiomow
Behemoth, Demon, Juggernaut, Rahemos lub Serpent Spawn
piszesz do Stana
hi>deluxe>yes
To kosztuje 1500gp
Poza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp).
Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca.
Życzę miłej zabawy!
P.S Kostióm bedzie się trzymac miesiac na postaci poniewaz zabawa w karnawał konczy sie za miesiac :)) Pozdrawiam
kapi4572753
01-02-2008, 22:46
a tak naprawde ile to trwa??? podobno 1 miesiac
Monstablokaz
01-02-2008, 22:56
jestem rozgoryczony :/ kupiłem 3 deluxe ;/ ... i 3 razy trafil mi sie behemot ;/ ... a ja chcialem demona..masakra..:baby:
Mozna to kupic w venore a stracic to ubranko mozna najszybciej wejsc do wody albo poczekac do konca miesiaca.
Smerf.Secura
03-02-2008, 09:04
ta jest taki npc w venore ktury wygloda jak grazhbaran u niego mozna kupic akurat ja kombinuje 1,5 k;p
A ja widzialem ksionszke ktura wygloda jak suownik.
Lechista
03-02-2008, 12:34
a wiecie czy w thais nie ma czegoś takiego ??
..::QRAS::..
03-02-2008, 13:33
spotkałem dzisiaj okolu 3 ek wyglądali jak demony i jeszcze pala co wyglądał jak orc warior, podobno można to kupić w veno po 1,5k wiecie coś o tym??
jak by sie czytalo newsy ze strony glownej to bys wiedzial
a wiecie czy w thais nie ma czegoś takiego ??
Przecież jest napisane że ten NPC jest w Venore..
Pszczola
03-02-2008, 19:55
..........
Piranezi
04-02-2008, 13:19
dodam jeszcze , ze jak potwor cie zamieni , np ice witch w balwana to rowniez tracisz ten outfit ;d
Npc w veno za 1,5k moze cie zamienic w juggernauta demona i inne stworki poczytaj na tibia.pl
$eriToonbra
05-02-2008, 13:42
Nie wiem jak wy ale ja po 5 h straciłem outfith demona a na pozbycie sie go szybciej to jest pełno np utana vid utevo res ina "assassin lub wejscie do wody tam gdzie sa baseny
Lechista
06-02-2008, 18:56
Przecież jest napisane że ten NPC jest w Venore..
Słyszałem już różne teorie....
"Jak można przeczytać na oficjalnej stronie gry wiele państw obchodzi w lutym karnawał. Autorzy gry postanowili wprowadzić ten zwyczaj również w Tibii. NPC Stan w Venore (znajduje się tutaj) sprzedaje kostiumy potworów:
1. Common Costume - kosztuje 500 gp
Zmienia losowo w Dwarf Guard, Dworc Voodoomaster, Minotaur Mage, Orc Warrior lub Pirate Cutthroat
2. Uncommon Costume - kosztuje 1000 gp
Zmienia losowo w Banshee, Diabolic Imp, Frost Giant, Lich lub Quara Hydromancer
3. Deluxe Costume - kosztuje 1500 gp
Zmienia losowo w Behemoth, Demon, Juggernaut, Rahemos lub Serpent Spawn
Poza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp).
Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca.
Życzymy miłej zabawy!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.