zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Karnawał w Tibii

Rothes
01-02-2008, 17:16
Jak można przeczytać na oficjalnej stronie gry (http://www.tibia.com) wiele państw obchodzi w lutym karnawał. Autorzy gry postanowili wprowadzić ten zwyczaj również w Tibii. NPC Stan w Venore (znajduje się tutaj (http://tibia.pl/earth.php?x=32947&y=32105&z=6&q=20.74)) sprzedaje kostiumy potworów: Common Costume - kosztuje 500 gp
Zmienia losowo w Dwarf Guard, Dworc Voodoomaster, Minotaur Mage, Orc Warrior lub Pirate Cutthroat Uncommon Costume - kosztuje 1000 gp
Zmienia losowo w Banshee, Diabolic Imp, Frost Giant, Lich lub Quara Hydromancer Deluxe Costume - kosztuje 1500 gp
Zmienia losowo w Behemoth, Demon, Juggernaut, Rahemos lub Serpent SpawnPoza tym można u niego zakupić również, znane wam z poprzedniego roku, Party Trumpet (80 gp) i Party Hat (600 gp).

Szybkim sposobem na pozbycie się przebrania jest wejście do wody. Event potrwa do końca miesiąca.

Życzymy miłej zabawy!

Aqerto
01-02-2008, 17:19
Fajnie. A takie pytanie na ile będą te stroje nieskończoność chyba nie czy do końca miesiąca??
@edit
Trzeba to oblać tibijskim piwem xD

Johanes19
01-02-2008, 17:22
Fajnie. A takie pytanie na ile będą te stroje nieskończoność chyba nie czy do końca miesiąca??
@edit
Trzeba to oblać tibijskim piwem xD

no wlasnie jak dlugo bo tak to bez sensu wydawac te 1,5k aff

Caruel
01-02-2008, 17:37
już naprawdę nie mają czego wymyślać lol

niemogewymyslecnicka
01-02-2008, 17:46
niech oni najpierw zlikwiduja lagi

Garlion
01-02-2008, 18:04
Juz widze te zadowolone miny dzieci z carlin... ale co zrobic, w koncu to tez sa gracze ;)

aripck
01-02-2008, 18:07
Juz widze te zadowolone miny dzieci z carlin... ale co zrobic, w koncu to tez sa gracze ;)

wiesz co? nie wiem czy dziecią z carlin nie będzie żal tych 500gp :baby:

@topic
pomysł dobry, oby więcej takich mini eventów.

Garlion
01-02-2008, 18:26
wiesz co? nie wiem czy dziecią z carlin nie będzie żal tych 500gp :baby:

@topic
pomysł dobry, oby więcej takich mini eventów.

No w sumie to racja. A ciekawe czy chociaz znajda droge do venore

Miszczu
01-02-2008, 18:27
Co kraj to obyczaj ;).

harry95
01-02-2008, 18:45
Po pierwsze w tym temacie bylo napisane ze event potrwa do konca miesiaca a tu wyskakuja z pytaniami:
-A takie pytanie na ile będą te stroje nieskończoność chyba nie czy do końca miesiąca??
-no wlasnie jak dlugo bo tak to bez sensu wydawac te 1,5k aff
Po drugie jeśli macie laggi to tylko i wyłącznie wasza wina wiec po co takie cos:
-niech oni najpierw zlikwiduja lagi

Orlik45
01-02-2008, 18:51
Pomysł fajny. Ja niestety nie wezne w tym udziału bo nie dawno założyłem nową postać i mam tylko 2.8 k :P

Adow Adan
01-02-2008, 19:02
Nie wiem na co to komu , lepiej niech sie zajma problemami , w których masa ludzi sie podpisuje(od tyg. ciagle kicki). Mam troche kasy , ale nie wiem po co komu zamieniac sie w demona /innego monstera. Jezeli chcieli by cos dodac na karnawal to mogli wymyslec jakis nowy outfit za 10k out + 20k i 50k 2x addon , a nie jakies stwory.

WielkiSorc
01-02-2008, 19:15
W depo w venore, na każdym z polskich światów roi się od 8 lvl'ów w strojach demona... Depo rodem z OTS o niskim poziomie. O dziwo do carlin nie dotarła jeszcze fala przebieranek, ale to tylko kwestia czasu...

KrEmAs KAc
01-02-2008, 19:19
Fajnie i ciekaw jestem ile takie cuś będzie trwać.

bajdus
01-02-2008, 19:20
Czy kostiumy sa dla ludzi z pacc czy free acount tez moze to kupic???pozdrawiam

Johanes19
01-02-2008, 19:24
Nie wiem na co to komu

to po co sa roze, outfity, addony najlepiej tylko expic i skile wbijac...

Monsword
01-02-2008, 19:26
niemoge kupić deluxe costium....

Lipers
01-02-2008, 19:35
kupilem wersje Deluxe i dostalem Behemota:d ale bardzo nie wygodny bo jest za duzy:P

RET0R
01-02-2008, 19:55
A ja tam nie będę żyła i zaraz skacze do Veno kupić sobie jakiś garniak xD Nawet fajny pomysł, ale niektórzy muszą sobie ponarzekać...

@ Juggernaut, a chciałem faraona xD
P.S. 1,5k to nie tak dużo nie przesadzajcie, dla mnie to jakieś 5-10 Arcainstów, a dosłownie Holly Orchid, których po 1h huncie na Elf Fortess mam 1-3.

Albertus
01-02-2008, 20:07
fajna sprawa ale mogli by ze wybierasz se jakim chcesz byc monsterem , probowalem trafic na faraona wydalem kilka k a pozniej na banshee i nic
zostalem demonem kturego zlikwidowalem , tez mi wielka zabawa wydac 6k+ nie na to co by sie chcialo a pozatym pozniej byl mass kick i juz 4 godzine sie wbic nie moge , lepiej by cos z tym zrobili

Leth333
01-02-2008, 20:40
Jak próbuje kupić najzwyklejszy kostium to koleś mi gada, że mószę mieć wykupione zaklęcie zamiany w potworka :( A ja mam za niski lvl na to zaklęcie. Jednak zastanawiam się dlaczego te 8 lvl biegają po dp w kostiumach skoro wymagany jest ten czar (od 23 lvl)?

Adow Adan
01-02-2008, 20:58
to po co sa roze, outfity, addony najlepiej tylko expic i skile wbijac...

Zalu , chodzi mi o to ze jezeli cos robia to niech to robia dobrze . Lepiej dodac specjalny addon za kase niz kupywac outfity jak na OTS'ie.

Knorek
01-02-2008, 21:19
no wlasnie jak dlugo bo tak to bez sensu wydawac te 1,5k aff

Lol a co 1,5k to majątek :PP ? Mi sie podoba kupilem i odrazu mi dało demona ^^

Rybzor
01-02-2008, 21:28
Fajnie i ciekaw jestem ile takie cuś będzie trwać.
Jakbyś przeczytał newsa, to byś się dowiedział : P.

@karnawał
Całkiem średni pomysł, ale komu to przeszkadza? No właśnie.. więc nie narzekajcie bezsensownie, bo w niczym wam to nie zawadza.

Lord_Piterek
01-02-2008, 21:56
Za to właśnie lubię Rybę. Nie narzeka, bo właśnie? Komu to przeszkadza? Nie podoba się nie musisz korzystać.

Pójdę i kupię se najtańszy outfit i do domuuuuuu xd (bieda bo jakiś br wyjebał mi loota na 10k oz. do wody -.-)

@edit

fajnie, jestem mino magiem :)

kapi4572753
01-02-2008, 22:34
no ja teraz nooby benda wchodzic i bendzie trzeba czekac na no-pvp

bari95
01-02-2008, 23:47
ale czemu to daja tylko w venore ;/ by dali np.w thais bo:
1.nie chce mi sie de venore isc.
2.niewiem gdzie;/

jak karnawal to powinni dasz wszedzie i moc se wybrac se pojde kupic chce byc orkiem warrriorem dadza mi dwarfa i co i bez sensu;d

KaMiLSpAwW
02-02-2008, 00:18
Ojaoja super eful dodali npc który rozdaje outfity. ^.-

tylko sie zastanawiam po co piszecie takei bzdurne rzeczy jak : "nje mam na oufit:<" albo " jestem demem , a hcialem byc faraonem :<"

Jest on daje przebrania i tyle? a , zapomniałerm dodac " fajne to "

otiV
02-02-2008, 00:32
dlaczego nie moge zainstalowac cod4 ?

ironia...!!! -.-

Hodal
02-02-2008, 00:32
Heh u mnie w Carlin już pełno Demon'ów i Behemoth'ów lata..

Dragone
02-02-2008, 00:46
Widać, że Cipy sie starają, mi sie podoba ten pomysł. Pozdrawiam.8o

Emcess
02-02-2008, 01:16
Jak kupie outlif to ile bedzie trzymal ?
czy jak sie logne to sie zmyje ?
Odpowiedzcie !!!Bo niewiem ! Czy facc terz moze miec ten outlif czy knight tez moze miec tren outlif piszcie !!! Pozdro !!!

Poucz się troche i angielskiego, i polskiego.
Facc może mieć ten outfit, knight i paladyn także. Outfit trzyma 5 godzin online, czyli jak będziesz 5h online to outfit Ci przepadnie, ale jeśli będziesz 1h online a np. 15 offline to outfit nie przepadnie.

Gravler
02-02-2008, 01:57
:/ Nie wiem co boli was w tym evencie? Dla mnie to świetny pomysł, urozmaicenie, można sobie jaja robić i straszyć noobki co jeszcze nie wiedza o tym. A jak wam się nie podoba to nie zwracajcie uwagi to naprawde nie jest trudne. Zrobiły Cipy dobrze a wam jeszcze nie pasi. ahhh. :|
@ Dostałem Juga, liczylem na phara albo demona ;p

Styervo
02-02-2008, 02:48
OMG, musiałem się zarejestrować żeby ponarzekać ;p
Tak więc kochane dzieci: nie kupujcie tego szajzu! Jak ktoś tu słusznie zauważył, strój znika po paru godzinach, wejściu do wody lub użyciu czaru "utevo res ina". Stałem sobie pod depo a tu puff - i kasa poszła się kochać. Miasta są zapełnione begemoto-demonowymi noobkami więc nikt pewnie nawet nie zauważy waszej marnej osóbki. Po co macie tracić kasę, czas (udając się do Venore) i szacunek w oczach innych graczy skoro syf zniknie po jakimś czasie? Co prawda fajny pomysł i na początku było całkiem śmiesznie, ale to powinno działać przez cały miesiąc. Tak więc tibijskii noobku, jeśli chcesz kupić najtańszy strój - zrezygnuj... kup se z 8 health potionów, fire fielda, trochę fooda i idź zaszaleć na mieście ;P

(aha... taki mały pomysł... czy to naprawdę trudne dać możliwość zmiany swojego wyglądu (np w kurczaka) na zawsze? I chociażby miało to być tylko dla PACC, wielu ludzi mogłoby wykreować swój własny profil a z ulic poznikałyby klony srebrnowłosych wojowników i klaunów. Nie każdy przecież gra dla cyferek i ikonek służących za pancerze i bronie, a chciałoby także czuć się dobrze w postaci jaką gra (RPG, panowie i panie))

aripck
02-02-2008, 03:44
OMG, musiałem się zarejestrować żeby ponarzekać ;p
Tak więc kochane dzieci: nie kupujcie tego szajzu! Jak ktoś tu słusznie zauważył, strój znika po paru godzinach, wejściu do wody lub użyciu czaru "utevo res ina". Stałem sobie pod depo a tu puff - i kasa poszła się kochać. Miasta są zapełnione begemoto-demonowymi noobkami więc nikt pewnie nawet nie zauważy waszej marnej osóbki. Po co macie tracić kasę, czas (udając się do Venore) i szacunek w oczach innych graczy skoro syf zniknie po jakimś czasie? Co prawda fajny pomysł i na początku było całkiem śmiesznie, ale to powinno działać przez cały miesiąc. Tak więc tibijskii noobku, jeśli chcesz kupić najtańszy strój - zrezygnuj... kup se z 8 health potionów, fire fielda, trochę fooda i idź zaszaleć na mieście ;P

(aha... taki mały pomysł... czy to naprawdę trudne dać możliwość zmiany swojego wyglądu (np w kurczaka) na zawsze? I chociażby miało to być tylko dla PACC, wielu ludzi mogłoby wykreować swój własny profil a z ulic poznikałyby klony srebrnowłosych wojowników i klaunów. Nie każdy przecież gra dla cyferek i ikonek służących za pancerze i bronie, a chciałoby także czuć się dobrze w postaci jaką gra (RPG, panowie i panie))

dzięki ze wyjaśniłeś kiedy znika to przebranie ponieważ już miałem ochotę wysłać mojego kumpla do venore po najtańsze przebranie.

co do pomysłu, na pewno dobry ponieważ już oczy zaczynają boleć od tego ataku klonów ;p.

foxer
02-02-2008, 10:03
Może i jest to strata pieniędzy, noobki ciekawie reagowały jak widziały takiego potworka (szczególne koło carlin) Nie rozumiem jak można na to wydać 1500gp! Ja kupiłem tylko ten za 500 i było ciekawieorc warrior

sajmonbuli
02-02-2008, 10:26
to nie fer noob o nicku Spirit Of Ilidan dedl mnie i nie mam kostiumu który mnie kosztował 500 gp a już kasy nie mam na nowy ;(

X(

Z mojego 2 konta Czesio pogromca dzikich besti

Dr@gon
02-02-2008, 10:38
Ja kupiłem deluxe costume i zmieniłem się w Serpent Spawna :D

CrY
02-02-2008, 10:40
Dla mnie tez to tylko dobra zabawa dla osob stojacych pod dp albo nudzacych sie ..
Mogli wymyslec cos bardziej konkretnego

Marecki666
02-02-2008, 10:46
Za behemothem się fajnie chowa lootbagi. :P

MichaelloS
02-02-2008, 10:48
Mi się wydjaje że to dobry pomysł nikt tu nikogo do kupna outfitu niezmusza a ajk ktos chce to kupuje.

Maciek_Tibijczyk
02-02-2008, 11:34
Nie czaje was, to zajebisty pomysł :D
Każdy kostium kupowałem po 8 razy, żeby być każdym potworem :)
Aż kase na allegro musiałem dokupić ( 5zł = 10 k )

Niech to potrwa na zawsze :) KARNAWAŁ IST EXPENISVE :cup::cup::cup:

Adow Adan
02-02-2008, 11:44
Nie czaje was, to zajebisty pomysł :D
Każdy kostium kupowałem po 8 razy, żeby być każdym potworem :)
Aż kase na allegro musiałem dokupić ( 5zł = 10 k )

Niech to potrwa na zawsze :) KARNAWAŁ IST EXPENISVE :cup::cup::cup:

Wiesz , mnie nie bawia jakies outfity potworow , w które nawet mozna sie samemu zamienic(utevo res ina , dw.guard itp). A te najlepsze to wystarczy ze widzialem je z bliska(potwory) i nie potrzeba mi sie w nie przebierac. Jak juz cos to jak mowilem , lepiej zrobic 1 outfit niz dac dzieciom jakies outfity z OTS'a.

Ps. Kupowanie kasy na allegro jest nielegalne :]

Gravler
02-02-2008, 12:00
1. To nie powinno trwać cały rok bo to jest EVENT.
2. No naprawde co was to boli ze to 11oneoneonhuhaush nooby!!!111 sobie w tym latają.
3. Czy nawet te 1.5 k to TAK dużo?
4. Po co strój miałby cały miesiąc/nieskończoność? Zeby sie znudziło? Raz na tydzien mozna sie wyluzować i wydać wycharowaną kase na zabawe.
...Od razu sie podnosi wielki krzyk, doceńcie chociaż to że sie Cipy starają :/

Majciulka
02-02-2008, 12:11
Jakbyś przeczytał newsa, to byś się dowiedział : P.

@karnawał
Całkiem średni pomysł, ale komu to przeszkadza? No właśnie.. więc nie narzekajcie bezsensownie, bo w niczym wam to nie zawadza.

Czy tak do końca nie przeszkadza? O to bym polemizowała... Przez tą zgraję 20 dzieci stojącą przy npc czekałam 30 min aż odnowię głupie softy. Bo oczywiście każde z tych dzieci gadało sporo czasu i o słowie 'bye' do npc chyba niestety nie słyszało... W pewnym momencie puściły mi już nerwy, odpychałam wszystkich i ogrodziłam npc krzakami :baby: . Mogli poważnie się zastanowić nad ulokowaniem tego npc, ponieważ to naprawdę denerwujące jeśli chce się iść expić.

Bajtunio
02-02-2008, 13:20
Polskie Nooby:

O Gm, Tylko Gm Moze Zamienic Sie W Demona

Gm Plx Items

Emcess
02-02-2008, 14:13
Wiesz , mnie nie bawia jakies outfity potworow , w które nawet mozna sie samemu zamienic(utevo res ina , dw.guard itp). A te najlepsze to wystarczy ze widzialem je z bliska(potwory) i nie potrzeba mi sie w nie przebierac. Jak juz cos to jak mowilem , lepiej zrobic 1 outfit niz dac dzieciom jakies outfity z OTS'a.

Ps. Kupowanie kasy na allegro jest nielegalne :]

I tu się mylisz. Kupowanie jest legalne (nie ma na to żadnej zasady)
Ale nielegalne jest reklamowanie aukcji itd. w grze ^^

@down
Konto i kasa to co innego? eh?
Na kupowanie kasy/itemów nie ma zabraniającej reguły afaik, jeśli jest to mi podaj.
A na kupowanie/sprzedawanie postaci jest.

Tagg
02-02-2008, 15:36
nie jest,to tak jakbys stwierdzil ,ze kupowanie kont tez jest legalne <3

Maciek_Tibijczyk
02-02-2008, 15:42
bo jest ;)

Dr@gon
02-02-2008, 16:10
Te przebranie nie jest na miesiąc xd
Kupilem i miałem tylko pare godzin X(

Ghand
02-02-2008, 16:17
I tu się mylisz. Kupowanie jest legalne (nie ma na to żadnej zasady)
Ale nielegalne jest reklamowanie aukcji itd. w grze ^^

Rule 3g
Offering account data to other players or accepting other players' account data ("account-trading/sharing").

Comment:
You are not allowed to sell your own account or to give it away for free. Vice versa, you must not buy another players' account or accept their account data. This also includes not to accept or give away accounts as a present. Each account is assigned to one person only and this person may not pass on the account to somebody else. Statements like, e.g. "I'm selling a level 30 knight", "I trade my sorcerer on Antica for a sorcerer on Nova" or "I'm buying a paladin" - whether in the game or on a website - will lead to a banishment of your account. The same is true for a comment like "New Owner" on your account or character information.

Moreover, an account should always be used by one person only. It is unfair towards other players if a group of several people shares one character to be online 24 hours a day. Sharing your account data with another person is not only against the rules, but also a high security risk for your account. It is actually one of the most wide-spread reasons why a player loses his account. What if you suddenly got into a serious argument with a person that you consider your friend and who you are sharing your account with? Or what if one of your friends suddenly decides that he would like to play your shared character alone and takes over your account before you can react? Account sharing is not worth the risk, which is why you should never do it. Besides, it can as well lead to an account banishment.

Więc chyba jednak jest.

Rothes
02-02-2008, 19:07
Te przebranie nie jest na miesiąc xd
Kupilem i miałem tylko pare godzin X(Nikt chyba nie pisał, że trwa miesiąc. Było jedynie powiedziane, że event tyle trwa.

Rule 3g
Offering account data to other players or accepting other players' account data ("account-trading/sharing").

Comment:
You are not allowed to sell your own account or to give it away for free. Vice versa, you must not buy another players' account or accept their account data. This also includes not to accept or give away accounts as a present. Each account is assigned to one person only and this person may not pass on the account to somebody else. Statements like, e.g. "I'm selling a level 30 knight", "I trade my sorcerer on Antica for a sorcerer on Nova" or "I'm buying a paladin" - whether in the game or on a website - will lead to a banishment of your account. The same is true for a comment like "New Owner" on your account or character information.

Moreover, an account should always be used by one person only. It is unfair towards other players if a group of several people shares one character to be online 24 hours a day. Sharing your account data with another person is not only against the rules, but also a high security risk for your account. It is actually one of the most wide-spread reasons why a player loses his account. What if you suddenly got into a serious argument with a person that you consider your friend and who you are sharing your account with? Or what if one of your friends suddenly decides that he would like to play your shared character alone and takes over your account before you can react? Account sharing is not worth the risk, which is why you should never do it. Besides, it can as well lead to an account banishment.

Więc chyba jednak jest.Nie, nie jest. Czytałeś chociaż tę zasadę, którą wkleiłeś?

Pirate Cutthroats
02-02-2008, 19:54
Nawet fajny pomysł ale moim zdaniem za drogie te karnawałowe wdzianka :P

Gucias
02-02-2008, 20:37
Wrzucenie Invisible też kasuje strój - po skończeniu działania czaru znów będziemy "sobą"

Ghand
02-02-2008, 21:00
@Rothes
Chodziło mi o sprzedawanie kont jakby co. ^^

Patrononix
02-02-2008, 22:43
I znowu zapomnieli o rookstayerach!
Zeko Rokslayertak się wkurzył że rozpoczął Wielki Protest Rookstayerów!!
Zeko w poscie na tibia.com (forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=17521501#post17521501 ) zarzucił Clipsoftowi iż lekceważy rookstayerów i zażądał od Clipsoftu wstawienia takiego npc'eta na rook'a i przeprosin na stronie głównej tibia.com .A wszystkich rookstayerów poprosił o pomoc w strajku.
Ja go w stu procentach popieram W końcu Rookstayerzy też mają prawo do świętowania karnawału!
a jak chcecie pomóc w proteście zapraszam forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=17521501#post17521501 (ten protest coraz szybciej się rozwija)

T3H_VirUs
02-02-2008, 23:14
Jasie tylko zastanawiam jak to bedzie, otóż zamierzam sobie zostawić kilka event bagów :P I tu sie nasuwa moje pytanie, a mianowicie
Czy event bagi po zakończeniu eventu staną sie normalnymi bagami czy może nie? :P

P.S: Wiem ze git zakrecony monolog ale jakos tak wene twórcza mam :D

Mazur199
03-02-2008, 04:22
Po co macie tracić kasę, czas (udając się do Venore) i szacunek w oczach innych graczy skoro syf zniknie po jakimś czasie?

taa... szacun ziomuf ólicy w carlin

brakuje jeszcze tibia.fotka.com lub nasza-gildia.tibia.com

rok temu, wszystkie dp były zasypane tymi gównami na karnawał(czapki,gwizdki itp) wiec nie dziwie sie kuzynce, że zapytała mnie pewnego razu gdy grałem w tibie czy to są nowe simsy

żenua

omk bende jagernałtem HHEHEHEHE

Aggro
03-02-2008, 13:26
Hmm ciekawe.. Jak komuś się trafi kostium behemotha lub innego wielkiego potwora (rozmiarem wielkiego xD) to se wyobraźcie że chce wejść do domku... xD

jaro2005
03-02-2008, 14:36
a ja ten kostium wczoraj kupilem BEHEMOTH :D

a dzisiaj poszlem expic i mi nagle zniknol kostium co jest 5 ???

wczoraj zabilem solo mojego pierwszego GSa :D
lvl 32 paladin :D

Bierun
03-02-2008, 15:15
A będzie bal przebierańców??Bo jakby był to ja mogę piwo załatwić:P

Styervo
03-02-2008, 19:36
rok temu, wszystkie dp były zasypane tymi gównami na karnawał(czapki,gwizdki itp) wiec nie dziwie sie kuzynce, że zapytała mnie pewnego razu gdy grałem w tibie czy to są nowe simsy

Jakie Simsy? Jako że Tibia jest MMORPG a nie strzelanką na miarę waszego "wjelgiego" Quake'a 3 Arena (ostoja wszystkich polskich noobków w przerwach między jaraniem petów a chónceniem potforkuf na Tibii) powinna być tym czym RPG powinno być: Role Playing Game,
czyli ODGRYWANIE postaci, wczucie się w rolę bohatera, a nie koszeniem kolejnych kilobajtów w bazie danych Cipsoftu (znaczy te wasze za***ne skille i ajtemsy). I tym się właśnie Tibia różni od koreańskich MMORPG. Niektórzy tak jak pisałem, mogliby być zachwyceni gdyby dano im możliwość przemiany na stałe, jeśli pozostałe 90% uważa to za żałosny pomysł, może ssać i pozostać przy swoich srebrnowłosych klonach z toporami/mieczami na plecach. Cipy chciały dobrze ale jak zwykle g***o im wyszło przez techniczne pierdoły :baby:

Marinox
03-02-2008, 20:03
widziałem typka co normalnie hhyab sie rozbeczal bo wywalil 1.5 k chcial meic struj demca ale wypadl serpent spaw a on klal itp wywalic cala kase nienormalne

egg
04-02-2008, 13:52
Kupiłem Juggernauta i mi znikł po jakiś 6-ciu godzinach. A miało być przecież do końca miesiąca. ;(

semiliren
04-02-2008, 17:20
Caly event przebierancow trwa do konca miesiaca (czyli do konca lutego).
Stroj "dziala" przez 5h od czasu zalozenia.

greg007
04-02-2008, 20:13
kupiłem kostium za 1,5k(miałem demona) i po 5h mi znikł. Więc mam go znowu kupić? już tego żałuje to tylko strata kasy.

edmun
05-02-2008, 10:10
po 5 godzinach grania. nie czasu rzeczywistego (tak woli ścisłości)

przy okazji.
gdyby ktoś miał problemy z zakupem (sam miałem...)
Kiedy wybierzemy jaki rodzaj chcemy ubioru i Stan odpowie nam że będzie to kosztowało tyle a tyle gp, mówimy jeszcze raz który styl wybieramy (Common,Uncommon,Deluxe) i wtedy na koniec Yes.
Ile ja się namęczyłem.. kto by pomyślał że trzeba dwa razy styl ubioru wypowiedzieć

maciejo23
06-02-2008, 09:24
jak sie kupuje kostium u NPC STENA bo nie wiem jak z nim gadac pliss

Kashtaniak
08-02-2008, 08:08
@maciejo pl
jak nie wiesz jak z nim gadac to zrob sobie urlop od tibii najlepiej taki na pare lat dopoki nie dorosniesz i nie nauczysz sie angielskiego przynajmniej, podstawowych slowek

Kin_Yuki
08-02-2008, 17:44
Ehh... kupiłem ten za 500gp
Zamieniło mnie w mino maga... :D Taki sobie zawsze jakieś urozmaicenie.. Ale na dłuższą metę, nie przydatne. Nie po to wydawałem kasę na outfit beggara żeby teraz w gaciach mino maga paradować :D

Jak ktoś ma trochę grosza, to może powydawać ;p

Pozdrawiam Kin Yuki

Grara
08-02-2008, 22:37
nie mają czego wymyślać... mój kolega jak wszedł na tibie i zobaczył demona w depo to zaczął uciekać... xD tak bardzo ze na drugi dzien do sql z gózem na głowie przyszedł ;p

Hybki
12-02-2008, 19:46
omg pisze hi Common Costume>Common Costume>yes i huj nie mam kurwa co jest co mam napisac? ;/;(X(

Emcess
12-02-2008, 19:59
omg pisze hi Common Costume>Common Costume>yes i huj nie mam kurwa co jest co mam napisac? ;/;(X(

masz napisac hi>common>common>yes.

forumians
12-02-2008, 20:17
Na co oni robia te przebieranki??Az zal dupe sciska przeciezz to jest glupie.

drut14
13-02-2008, 15:56
fajnie tyle, ze faktycznie noobkom z carlin bedzie szkda nawet 500gp