Pokaż pełną wersje : Zarobek by MED lvl RP.
Witam,
Mam pytanei gdzie mogę zarobić dużo pieniędzy 46 LVL RP? Exp może być najmneijszy , zależy mi tylko na kasie. Moze byćto kasa w postaci loota albo gp. Lootbagi na mint itp raczeni nei wchodza w gre.
Podaj skille xD.
MASS Ghoul and Mummy hunting?
smoki już morzesz zacząć, świetny exp, jak robisz loota to i zysk też, a czasami wypadnie bonusik, albo minosy z obsydian knifem.
Freezy Eddie
01-02-2008, 18:26
Nie wiem jaki zarobek jest dla MED lvl RP, ale moze opisze zarobek dla mid lvl paladyna. (juz pomine, ze bylo).
Ogolnie to malpy sa podobne niezle, mozesz sprobowac guardy, ale wedlug mnie malpy wyjda lepiej, bo juz zreszta napisales, ze nie chcesz minosow wiec domyslam sie, ze nie chce ci sie sprzedawac loota. Nie wiem jak jest na Lizardach, z Obsidian Knifem dla palka, jezeli ktos probowal to prosze napisac.
SKille : 78 , a na smokach to gdzie? Nie chce np . stać i długo czekaćaz sie dorespia ale zeby eni bylo za duzo. A DLe?
Kashtaniak
01-02-2008, 19:45
dobij 50 lvl i smigaj na fibule
Dark Horseman
01-02-2008, 21:25
46 lvl RP to low lvl...
Raks Ninja
01-02-2008, 22:07
SKille : 78 , a na smokach to gdzie? Nie chce np . stać i długo czekaćaz sie dorespia ale zeby eni bylo za duzo. A DLe?
Venore, Edron, Goroma to sa 3 spawny na ktorych napewno nie bedziesz czekal na respa.
@down
Jakiegos pojedynczego smoka napewno tam znajdzie :p
Gdzie ty na Goromie masz ZWYKŁE smoki? ;o
Gdzie ty na Goromie masz ZWYKŁE smoki? ;o
No własnie, o ile wiem tam są tylko dle.
No własnie, o ile wiem tam są tylko dle.
+Demce, więc nie wyobrażam sobie tam 46 RP xDDDDDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.