Pokaż pełną wersje : Nowy członek Triangle of Terror!
Według mnie NPC Stan u którego możemy kupować stroje karnawałowe; jest przebrany w grafikę nowego członka Triangle of Terror!
http://img221.imageshack.us/img221/4020/gmfd8.th.jpg (http://img221.imageshack.us/img221/4020/gmfd8.jpg)
@BTW, ten GM próbował go rozgryźć xD
Biovital
01-02-2008, 21:33
Omg... to npc od strojow... zadno triangle, jak by byl z triangle juz bys nie zyl xD
Nie rozumiesz mnie, chodzi mi o to że CipSoft przygotował już grafikę tego członka! Czyli teoretycznie można spodziewać się jego nadejścia :P.
A może... Zagadaj do tego npc, i dowiedz się czegoś więcej, a nie piszesz bzdurne tematy? ;\
Biovital
01-02-2008, 23:03
Skad to wiesz? GM ci powiedzial???
A tak nawiasem triange of terro to chyba jest:
Orshabaal
Morgaroth
Ghzabaran ? Żaden z nich nie jest z ruthless więc?
@up nie ta trójka to:
Morgaroth
Ghazbaran
Zoralurk ten widziany tylko na test serwererze. na tibia.pl nie ma go, ale na TibiaWiki jest
<^>Skorupa<^>
01-02-2008, 23:13
Takie eq i bez aola? :o daj mi swój name.
Co do tematu to bardzo możliwe może wyjdzie coś takiego w bliskim czasie. Jak narazie Morgaroth jest nie pokonany. :)
Takie eq i bez aola? :o daj mi swój name.
Co do tematu to bardzo możliwe może wyjdzie coś takiego w bliskim czasie. Jak narazie Morgaroth jest nie pokonany. :)
Przepraszam ale... Jebło cię? o.o
Do tej grupy należą:
* Morgaroth,
* Ghazbaran,
* Zoralurk
Zoralurk jest znany tylko z test servera. Dwa pozostałe demony mają podobną do siebie grafikę tylko o różnych kolorach. Ten którego przedstawiłem ma te same "kształty" wiem wywnioskowałem że to jest ten trzeci. NPC ani GM nic na ten temat nie wiedzą xD.
To tylko odpicowana grafika npcka od sprzedawania strojów. Nie widzę podstaw do tego, aby potwór przebrany za takie coś należał do triangle of terror (bo taki pewnie nie istnieje), nie wiem o co tyle szumu.
fuzjametali
03-02-2008, 12:19
ale odkrycie wiadomo ze to on GM Draconian On Nerana tez prubuje cos go rozgrysc juz prawie cos z nim gada o tym widzalem moze w ten karnawal zaatakuje GM tez tak mysli ale bylo by fajnie :D moze drugim harem go bede blokowac :) mozliwe mam 133 ek :D .
Metal'Hard'Rocker
03-02-2008, 12:22
Zobaczcie w tibia spr. Do tego outa jest nakładka. Więc nowy członek triangle czy jak im tam może być równie dobrze różowy.
Jak narazie Morgaroth jest nie pokonany.
Nie ma w Tibii potwora, który jest niepokonany...
maciejo23
06-02-2008, 09:30
nie wiem jak sie gada ze Stanem jak chce kupic kostium pliss ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.