zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mlvl + exp

Davi
01-02-2008, 20:29
Witam
I.Mam takie pytanie czy robic runy np. ihy lub uhy , ktore najlepiej robic , lvl nie wazny ^^ bo dobije szybko.Czy oplaca sie robic runki z manasami?
II.Gdzie expic i jakie eq nosic.-chodzi mi czy najlepsze jakie mam eq czy srednie?
III.Czy jakie runki nosicie sd , uhy?Co w BP nosicie?
IV.Kiedy kupic pacca?
Dodam jeszcze jeden pkt
V. Gdzie moge sam spokojnie expic i robic runy?

Pozdro

Daduch
01-02-2008, 20:49
I.Najlepiej rób UHy bo są lepsze ale nie opłaca się robi z manasami.
II.Expij na dwarfach a do eq to zalezy ile masz kasy jak masz więcej kaski to kup Blue robe Blue legs bo lekkie guardian shield leather boots i steel helmet
III.Noś se uhy lub ihy i mana potiony bo na sd 45lvl
IV.PACC kup jak juz bez niego ci wolno bedzie szedł exp chyba ze chcesz wcześniej ja polecam 50lvl~

Myśle że pomogłem:cup:

Wylansowany
01-02-2008, 20:50
Witam
I.Mam takie pytanie czy robic runy np. ihy lub uhy , ktore najlepiej robic , lvl nie wazny ^^ bo dobije szybko.Czy oplaca sie robic runki z manasami?
II.Gdzie expic i jakie eq nosic.
IV.Kiedy kupic pacca?

Pozdro

1.Runy warto robić - chocby dla siebie, ale nie opłaca się ich robić z manasami.
2.Expić na expowisku i nosić najlepszej eq (wniosek - podaj jakieś dane...)
3.Nosimy to co się przydaje na odpowiedni exp.
4.Jak najwcześniej kupić PACC-a.

@EDIT
Daduch, przypominam Ci tylko, że steel helmet można sprzedać w sklepie za 293gp.

@Hodal
Mozna sprzedać, dlatego lepiej zainwestować w dark helmet, który kosztuje nawet do 150gp mniej.

Davi
01-02-2008, 21:26
Blue legs.guardian shield ,steel helmet

Blue Robe juz mam a to eq co podales to ile gdzies na Beryli stoi albo ogolnie na swiatach?

Daduch
01-02-2008, 22:06
@ up Nie wiem bo niegram na tym servie ale moze blue legs ok. 30k Guardian shield ok. 3k a steel helmet 100 -150gp

Hodal
01-02-2008, 22:52
@up: ze steelem przesadziłeś.. jak w sklepie w Carlin za 293 gp sprzedać można..

Daduch
02-02-2008, 08:59
@up No ale nie każdy o tym wie

Leth333
03-02-2008, 21:16
Ja kupiłam pacc na 14 lvl i stwierdziłam, że gdyby nie on nie chciało by mi się expić i tak szybko bym nie zdobyła tego poziomu. Pacc wiele daje, ale przed zakupem upewnij się czy naprawdę chcesz go mieć i czy Ci się przyda.

mlodysiwek
03-02-2008, 21:27
Witam
II.Gdzie expic i jakie eq nosic.-chodzi mi czy najlepsze jakie mam eq czy srednie?
IV.Kiedy kupic pacca?
Dodam jeszcze jeden pkt
V. Gdzie moge sam spokojnie expic i robic runy?

I. Rób Ihy, a potem Uhy. Bez manasów.

II. Zalezy jaki level. Blue Robe, crown helmet, p legsy, jakiś shield i rod'y

III. Hmm, gfb, uh, (pvp z 2-3 sd wrazie co, n-pvp, 1 sd jakby było gorąco od mobów)

IV. Po 25 lv

V. Pacc - larvy z jakomś bronią (full sp, nie ma straty many na różdzke)
Facc - Roty, folda. Też z bronią. Kiedyś był dragon hammer, ale teraz ograniczenie levelove.. musisz sobie poradzić czymś innym, puki co.

Rasta-Bob
04-02-2008, 00:56
Ja kupiłam pacc na 14 lvl i stwierdziłam, że gdyby nie on nie chciało by mi się expić i tak szybko bym nie zdobyła tego poziomu. Pacc wiele daje, ale przed zakupem upewnij się czy naprawdę chcesz go mieć i czy Ci się przyda.
WOW!!! kupiłaś pacca na 14 lvlu, a masz 18 lvl!! ale szybko nabiłaś...^^

@Topic
1. Z manasami nie opłaca się, a jeśli chodzi o to jakie runy, to polecam ci uhy.
2. Tak jak kolega up ;)
3.hmm,gfb, sd w małych ilościach. ale i tak potrzebujesz 45 lvla ;P
4.Pacc gdzieś na ~30 lvlu.
5.Expić polecam na dwarfach i rotach w kopalniach (dwarfy tylko zwykłe, ew. kilka soldierów) / roty na foldzie. Do takiego expienia przydałby się serpent sword, bo bije dodatkowo od ziemi i szybciej ubijesz monstery, ale na dwarfy nie działa atak od ziemi, więc przyda się na same roty :). po kupieniu pacca możesz iść na larvy, można się prędko wzbogacić i nabić lvl ;)
Pozdrawiam!