Pokaż pełną wersje : Szybka kasa (Secura)
Mam za duzu krysztalow i chce sie ich troche pozbyc.
W konkursie moze brac udzial kazdy grajacy na Securze (tam sa pieniadze), zeby wygrac wystarczy udowodnic mi ze zaslugujecie na te pieniadze (uzywajac 100-5000 slow).
Sa 3 kategorie lvl:
0-20 nagroda 10K
21-80 nagroda 100K
81+ nagroda 500K
Wyplata nagrody przelewem Banku Tibijskiego.
Jak sie zglosic?
Napisac do mnie prywatna wiadomosc na forum umieszczajac w tytule:
"Konkurs: Imie postaci (aktualny lvl)"
Reguly:
Mozna zlosic sie tylko raz na jedna postacia, decyduje lvl w chwili zgloszenia.
Moze pisac kazdy i wygrac moze kazdy... chociaz jesli jestescie na liscie osob ktorych nie lubie to ze wzgledu na sklad komisji sedziowskiej (w skladzie: Gremlin) daje wam raczej male szanse :)
Nagroda zostanie przekazana KAZDEJ osobie ktorej uzasadnienie mi sie spodoba (moze byc wiecej jak 3 zwyciezcow), jesli nie nadeslecie nic ciekawego, najlepsza osoba w kazdej kategori dostanie 1/2 wygranej.
W przypadku 2 (lub wiecej) takich samych (albo bardzo podobnych) zgloszen liczone jest tylko to pierwsze.
Konkurs zakonczy sie 22 Lutego 2008, nagrody beda rozdane w ciagu 7 dni od zakonczenia.
Udzial moga brac tylko postaci z Secury, jakiekolwiek inne zgloszenia nie beda brane pod uwage!!!
Zapomnial bym:
Zgloszenia mozna zglaszac po Polsku lub Angielsku.
Prywatna wiadomosc wyslana :-).
/Edit : Jak ktos ma dajmy na to 3 postacie spelniajace wymagania, moze zglosic sie 3x kazda postacia z osobna?
/Edit2 : Dzieki za wytlumaczenie :-).
Smerf.Secura
02-02-2008, 09:09
Jeszcze z 3 tygodnie temu miałbym szanse na wygraną,ale teraz jestem na liście osób nielubianych przez Gremlina :-/
Jak ktos ma dajmy na to 3 postacie spelniajace wymagania, moze zglosic sie 3x kazda postacia z osobna?
Mozesz, jak mam niby kontrolowac czyja jest jaka postac:
Jedna postac = jedno zgloszenie.
Zgloszenia jak beda takie same to liczy sie tylko to pierwsze (nawet jak beda z roznych postaci).
Kochany Smerfie, na ta liste tak latwo sie nie jest dostac.
Edit:
Bysiu nie zrozumiales.
Nalezy mi wyslac 1 wiadomosc zawierajaca uzasadnienie nie krodsze niz 100 slow, a nie dluzsze niz 5000 slow dlaczego sadzisz ze powinienes dostac 10k/100k/500k.
JEDNA WIADOMOSC z tytulem konkretnie jak mowilem "Konkurs: Imie postaci (aktualny lvl)" nic wiecej, nic mniej.
Edit2:
Norbi - 82 slowa to nie 100.
ciemne dropsy
02-02-2008, 11:51
a potem sie okaze ze to zarty.... xD
Sam prowizorycznie wysle PM`a ;)
Jak można miedć za dużo kasy?Zawsze jest na co wydawać, choćby na te głupie karnawałowe stroje.:o
Smerf.Secura
02-02-2008, 13:29
Jak można miedć za dużo kasy?Zawsze jest na co wydawać, choćby na te głupie karnawałowe stroje.:o
A nie pomyślałeś,że niektórzy kończą w to grać.
Lechista
02-02-2008, 17:05
@up
Jak kończą, to niech lepiej sprzedadzą na allegro, trochę kasy do łapy wejdzie.
@ps
Wiecie co, ludzie piszą super tematy, i admini tego nie przyklejają, ale jak admin napisze jakieś gówno, to odrazu jest przyklejone...
ehhh.....i tak wiem, że ten post zostanie skasowany
KrEmAs KAc
02-02-2008, 19:58
jeśli jest 0-20lvla to na rock też wysyłasz??
Smerf.Secura
02-02-2008, 22:08
Na 'rock' raczej nie.
Jak można miedć za dużo kasy?Zawsze jest na co wydawać, choćby na te głupie karnawałowe stroje.
Na chwile obecna mam w gotowce ~3.5M, w calej reszcie jeszcze ze 3-4 razy tyle, co z tego jak tak naprawde nie ma tego na co wydac.
A nie pomyślałeś,że niektórzy kończą w to grać.
Niektozy tak, ja nie.
Jak kończą, to niech lepiej sprzedadzą na allegro, trochę kasy do łapy wejdzie.
1. Jestem przeciwny handlowi za RL cash.
2. W sumie to po co 2?
Wiecie co, ludzie piszą super tematy, i admini tego nie przyklejają, ale jak admin napisze jakieś gówno, to odrazu jest przyklejone...
Moze dlatego ze ludzie piszacy te super tematy nie moga przykleic swoich tematow, a ja moge :)
Transferuje na postac, jak transfer zostanie odrzucony to juz wasz problem.
Update
Narazie nadeszlo 8 zgloszen:
1 Wybitne (nie powiem w ktorej kategori, ale tutaj glowna nagroda juz jest, co najwyzej mozna konkurowac o miejsce egzekwo).
1 przyzwoite
3 slabiutkie
3 ponizej 100 slow
Jak licze minimalna dlugosc?
Kopiuje wiadomosc do Worda, wycinam powitanie, pozdrowienia i pozegnanie, nastepnie klikam word count, jesli jest mniej jak 100 slow automatycznie odpada.
Avallach
03-02-2008, 09:45
Jeszcze z 3 tygodnie temu miałbym szanse na wygraną,ale teraz jestem na liście osób nielubianych przez Gremlina :-/
Tak dla upomnienia, nie tylko przez Gremlina.
@topic
Chyba także wezmę udział.
Podanie wysłane, mam nadzieję na jakąś kaskę ;)
Do zakończenia zostało 19 dni, a już po 1 dniu konkursu jest zwycięzca. Nie za wcześnie na takie informacje? :)
@up
Yyy.. No tak, można by już rozdać nagrody :p
Do zakończenia zostało 19 dni, a już po 1 dniu konkursu jest zwycięzca. Nie za wcześnie na takie informacje? :)
1. Nagrod bedzie minimum 3.
2. Nagrode moze dostac wiecej niz 1 osoba w kategori.
kapi4572753
11-02-2008, 11:20
gramlin podobno ciebie juz niema wsrud moderatorow czy konkurs bendzie wciaz trwal?
Jest eXmodem, co na pewno nie ma żadnego wpływu na ten konkurs.
gramlin podobno ciebie juz niema wsrud moderatorow czy konkurs bendzie wciaz trwal?
Pytalem Gremlina- wszystko zgodnie z procedurami.
Segalczuk
13-02-2008, 20:36
Grelim tobie to juz naprawde sie nudzi ^^
/Chyba tez takie cos zrobie ale na infernie ;p
Bysiu taki niecierpliwy jesteś, żeby poznać listę zwycięzców? :D
Hmmm mam nadzieję na jakiś dar:P
--Cienius--
23-02-2008, 10:05
nie lepiej jak bys sprzedal ta kase na allegro?
No cóż zastanawiam się, ile poczekamy na wyniki ;p.
Uff, przydaloby sie trochę kasy, ciekawe kiedy wyniki :P
Halo Gremlin- Zgłoś się ! :P
Gremlin pisał, że nagrody zostaną rozdane max. tydzień po zakończeniu, dlatego spokojnie :)
kapi4572753
23-02-2008, 15:16
o lol ale emocje 8o
Kategoria do 20 lvl
Jedyne zgloszenie spelniajace warunki (automatyczny zwyciezaca):
Wierzba Riv
Kategoria 21-80 lvl (tutaj bylo najwiecej zgloszen) zwyciezcy:
Mithril of Secura (ciekawe podejscie)
Kshaq Shadow Master (zdecydowanie najlepsze zgloszenie)
Nagroda specjalna (50K): Trickzter
Kategoria 81+ malo w sumie zgloszen ("az" 3 spelniajace wymogi), wiekszosc zdecydowanie slaba:
Bysiu 1/2
W sumie zgloszen spelniajacych wymagania bylo 14, troche zostalo obcietych bo byly za krodkie, kilka przez zly tytul a 2 przez to ze byly wyslane 23 lutego.
Edit:
20:10 Ebenizer: You have transferred 10000 gold to Wierzba Riv.
20:10 Ebenizer: You have transferred 100000 gold to Mithril of Secura.
20:11 Ebenizer: You have transferred 100000 gold to Kshaq Shadow Master.
20:11 Ebenizer: You have transferred 50000 gold to Trickzter.
20:11 Ebenizer: You have transferred 250000 gold to Bysiu.
To jest jednoczesnie moje pozegnanie z Tibia.pl, jesli chcecie sie dalej ze mna kontaktowac musicie to zrobic w grze albo na gg.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.