Pokaż pełną wersje : DTD po update
Mati_Paurel
02-02-2008, 15:52
Mógłby ktos podac link do spoilera do DTD Questu? Oczywiście z nowymi mapkami.
W opcji szukaj "DTD" nic nie znalazlo, a jesli juz to temty typu "ONLY JUNITERA" X(
$eriToonbra
04-02-2008, 16:32
Wiesz, nie musisz się tak oburzać a temat do zamknięcia i nie dziwię się że nikt nie dał Ci to linka i ja też nie dam, poszukaj na WWW.GOOGLE.PL jak nie rozumiesz i nie pojmujesz obsługi komputera lub internetu.
Mati_Paurel
04-02-2008, 22:15
po 1 na Żadnej stronie typu tibia.pl tibia,org,pl erig.net NIE MA ŻADNEJ NOWEJ MAPKI DTD QUESTU!
Więc jesli nie masz nic do powiedzienia to sie nie odzywaj!
Mapka jest.
Mala podpowiedz(ale nikomu o tym nie mow): droga jest taka sama, zmienilo sie tylko otoczenie.
Rasta-Bob
04-02-2008, 23:57
Ja expiłem knightem tam na cycach i zupełnie przypadkowo trafiłem do pomieszczenia z tym npc nekromantą/ pomieszczenia z dtd questem. Poszukałbyś max 10 minut i znalazłbyś napewno...
Pomocny Murzyn
05-02-2008, 00:18
http://wiki.hunted.pl/wiki/DTD_Quest/Spoiler
minuta szukania
Rafals from hell
05-02-2008, 00:59
po 1 na Żadnej stronie typu tibia.pl tibia,org,pl erig.net NIE MA ŻADNEJ NOWEJ MAPKI DTD QUESTU!
Więc jesli nie masz nic do powiedzienia to sie nie odzywaj!
Poświęcić chwilę czasu nie zaszkodzi, a będziesz miał satysfakcje, że sam znalazłeś i mógłbyś się podzielić z tym innymi graczami ;]
Nie odzywaj się takim tonem do innych jeżeli, ktoś mówi ci mądrze. W czasie kiedy czekasz aż ktoś nieubłaganie da ci link do nowych mapek, ty już dawno byś to zrobił 3 postaciami -.-
Ale cóż lenistwo, chamstwo i alkoholizm się w naszym kraju szerzy i nic tego jak na razie nie zmieni, dlatego nie dziwię się twojej frustracji...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.