Pokaż pełną wersje : Leczenie knighta
No tak... W tibie gram tylko czasem, po updacie nie wczuwałem się w knighta. Więc mam knighta 47 lvl 700++ hp, i pojawia sie pytanie... czym sie leczyć?;/
Health Potion ~100 life
Uh ~60 hp
Wieksze health potiony są od 50 lvla... No i jak ja mam poexpić na dragach?
Lechista
02-02-2008, 16:53
@up
No i właśnie dlatego żałuję, że nie sprzedałem knighta przed tym upadate -,-
@up
No i właśnie dlatego żałuję, że nie sprzedałem knighta przed tym upadate -,-
to jest jakiś czarny punkt ten lvl 30-50, nic nie mozna samemu zabic praktycznie -.-
Lechista
02-02-2008, 17:01
No dokładnie, nie dość, że knight i tak jest najsłabszą profesją i jeszcze go pogarszają. Teraz boję się wyjść moim 23 knightem expić, bo nawet taki 13druid/sorc z manasami mnie zabije ...(a uhy od 24 -,-)
@Ps
bież 1000000....bp mana potionów i uhów+aola, to może nie padniesz(aol po to żeby nie stracić tego wszystkie od combosa :D)
OMG ja mam 26 knighta i health potiony daja mi 100-200 hp a uhy 100+. Draga na solo biore spokojnie i zużywam tylko 2-3 health potiony. I nie mówcie że knight to najsłabsza profesja bo jak ktoś umie nią grac to taka słaba wcale nie jest.
nie mówcie że knight to najsłabsza profesja bo jak ktoś umie nią grac to taka słaba wcale nie jest.
Dokładnie. Dobrze wyskilowany najt , z kumatym ownerem to POTĘGA.
Lechista
03-02-2008, 00:27
@Up
Ale w porównaniu do dobrze wyskilowanego sorca/druta/palla, to ciota
Linkater
03-02-2008, 01:05
Ale każdy knight powinien mieć druida/palla/sorca do pk nie?
Ale każdy knight powinien mieć druida/palla/sorca do pk nie?
ja mam mainy Knighta/Palla/Druta a do pk zrobilem se Knighta :) pk team bez knightów wiele nie zdziała / nie ucieknie w razie wpadniecia h lvli itp.
Według mnie na niskich lvlach leczenie knighta jest b. dobre (nawet chyba lepsze od tego przed Update), a dragi spokojnie da sie zabijac z najsłabszymi potionami. Dopiero gdzieś na 100+ odczuwa się różnicę.
No i jak ja mam poexpić na dragach?
a inne stworki na oczy widziales ?
Duch Niespokojny
03-02-2008, 03:27
Health Potion ~100 life
Uh ~60 hp
Wieksze health potiony są od 50 lvla... No i jak ja mam poexpić na dragach?
Kpisz sobie? 200 punktów leczenia na turę wystarczyłoby pewnie i na dragon lordy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.