Pokaż pełną wersje : Ważna sprawa dla was wszystkich.....zrozumcie to wreszcie
Witam szanownych użytkowników Tibia.pl i moderatorów
Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych. Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum. A jak ktoś jest głupi9w znaczeniu waszego języka jest n00bem) to czasem przyznajecie mu racje. Nie no nie mogę. Coraz więcej ludzi mądrych jest wyśmiewanych. Stan umysłowy tego forum podkreśliło zachowanie userów w moim topicu o zadania matematyczne. To jest po prostu niemożliwe. Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.
Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. Na innych forach ludzie mnie szanują a tutaj to jest normalnie nie wiem co. Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości. Teraz jest już ok. mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi. Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś. Chyba to jest o wiele lepsze od tej pikselowej gierki. Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki. Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.
To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie
Pozdrawiam Light-r
@down
I to jest w tym najgorsze szczególnie na tym forum.Aż normalnie żal ściska takim zachowaniem...
Wylansowany
02-02-2008, 22:23
Przeczytaj drugą część swojego tematu, a potem pierwszą. Sam widzisz jak ludzie reagują na takich jak ty. Przykro mi, ale mimo dobrych chęci, dobrych rzeczy nie wyowłasz tym tematem. :(
Ciekawe przesłanie. Jednak w tibii też mozna znaleźć kumpli... Co do wysmiewania tych, którzy mają 15 - lat, to masz 100% racji.
Mnie w**rwia "hierarchia" na forum, jak ktoś sie zna z innymi to jest supe i jak jakiś nowy sie pojawi, to mają radoche, że mogli go zbluzgać itp. X(X(X(X(
JESZCZE RAZ EDIT LOL: robiacy durne bledy, piszacy posty nie na temat, glupie zreszta, umieszczajacy w zlym dziale, lamiacy regulamin ludzie, to ludzie majacy <14 lat.
Eee? a skąd to wiesz? Poza tym nieraz widze ludzi starszych piszących jescze głupsze tematy. NIE KAżDY KTO MA <14 LAT JEST "NAABEM, DEBILEM ITP, ITP"
ciemne dropsy
02-02-2008, 22:27
a moj kumpel pyka w csa 7-8 godzin na dobe, i co, to jest lepiej niz grac w tibie 7-8h na dobe? nie widze zadnej roznicy. A jeszcze cos, moge cie wysmiac wcale nie bedac uzaleznionym od tibii, bo uwazam ten temat za glupi i sie kurwa na moj temat nie wypowiadaj ze jestem uzalezniony, od cos tam psychicznie i na dodatek jestem glupkiem.
W takim razie ty jestes dla mnie imbecylem, nie popre oczywiscie tego zadnymi argumentami.
no i jeszcze drugi edit: "umią" w twoim wykonaniu -.-' - masz cos jeszcze do powiedzenia?
chuj ze trzeci edit: sam ostatnio miales problem ze dostales name locka za nic, wiec co im bedziesz mowil ze maja skonczyc grac w tibie jak sam w nia pykasz?
JESZCZE RAZ EDIT LOL: robiacy durne bledy, piszacy posty nie na temat, glupie zreszta, umieszczajacy w zlym dziale, lamiacy regulamin ludzie, to ludzie majacy <14 lat. Chciales byc madry, ale ci nie wyszlo, sorry.
Mapa_Europy
02-02-2008, 22:28
Niestety nic tym tematem nie wskórasz. Wiele osób i tak będzie wyśmiewać się z Twojego wieku. Smutne ale prawdzie.
Sam przyznam się że mam 13 lat. W marcu kończę 14. Staram się pisać mądrze, ale nie zawsze wychodzi :baby:
@edit
Fakt jednak tamtym tematem całkowicie się skompromitowałeś
Light-r, tY się tamtym tematem skompromitowałeś. JEDEN z przykładów był matematyczny (zresztą - całość *0), pozostałe to pseudośmieszne zagadki, na które odpowiedź znałaby większość 10-latków (poza tą z krasnoludkami - bo tam trzeba było po prostu znać odpowiedź, a nie 'matematycznie' ją uzyskać).
@ciemne dropsy
Nie wypowiadaj sie......i żal mi Ciebie
@up
No też mi się tak wydaje ;/ ale każdy robi błędy
@down
Teraz mnie mocno wnerwiłeś >:(
WRESZCIE TO ZROZUMIAŁEM!! DZIĘKI ZA TEN TEMAT!! KOŃCZE Z TIBIĄ KOŃCZE Z PRZEGLĄDANIEM FORUM BO JESZCZE PRZYPŁACE TO PADACZKĄ :|
btw. ta twoja koleżanka zostanie twoją best przyjaciółka bo wolisz chłopców?
mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi
Między kobietą a mężczyzną przyjaźń nie istnieje.
ciemne dropsy
02-02-2008, 22:46
a mi zal ciebie i ludzi twojego pokroju ktorzy staraja sie byc madry, no powiedz mi o co ci chodzi, czemu ci mnie zal? po prostu wez wyjdz (wy*******aj) i wiecej nie wracaj ;) a jezeli nie, to powiedz mi gdzie popelniam blad w moim rozumowaniu?
cos mam dzisiaj z tymi editami: tylko potwierdzasz ze 13-14 latki maja bardzo malo madrych rzeczy do powiedzenia, jak sie przeczyta twojego posta szybko i pobieznie to sie nawet przeslanie wydaje dobre, ale tylko na pierwszy rzut oka. Pewnie myslsuiz ze po tym temacie zbuntuje sie 1000 13 latkow i beda walczyc o swoje prawa na forum bo sa uciskani przez starszych userow.
a lynx w sumie tez sie dziwnie zachowal, ja sie z czyjejs choroby nie smieje.
2xup@
A skąd wiesz co.....miałeś kiedyś przyjaciela niee? to się nie wypowiadaj jakoś na forumowisko.pl inaczej mówią.Więc nie odzywaj siebo tym mnie juz mnie wnerwiłeśX(
up@
Przeklinasz....obrażasz i co jeszcze tu dodać
@down
Tak ale kto tak zrozumie chyba 1% na całym świecie
Massterralph
02-02-2008, 22:47
Tibia to nie tylko zło: co prawda ma silne dzialanie uzalezniajace, szczegolnie wsrod nastolatkow. Prawdopodobnie wynika ono z nieakceptowania/braku mozliwosci odnalezienia sie w realnym swiecie/wybierania latwiejszego zycia czy po prostu nudy.
Jednak grajac w ta gre mozna:
- nauczyc sie pewnych zachowan przywodczych, choc tez na niewielka skale.
- rowniez poznac ludzi i spedzac z nimi naprawde warte odnotowania chwile.
- nauczyc sie jezyka ang lecz rowniez w minimalnym stopniu
A jesli jakis mezczyzna czuje sie w 99% kobieta, choc nia nie jest i do tego ma przyjaciolke to co wtedy?
a mi zal ciebie i ludzi twojego pokroju ktorzy staraja sie byc madry, no powiedz mi o co ci chodzi, czemu ci mnie zal? po prostu wez wyjdz (wy*******aj) i wiecej nie wracaj ;) a jezeli nie, to powiedz mi gdzie popelniam blad w moim rozumowaniu?
cos mam dzisiaj z tymi editami: tylko potwierdzasz ze 13-14 latki maja bardzo malo madrych rzeczy do powiedzenia, jak sie przeczyta twojego posta szybko i pobieznie to sie nawet przeslanie wydaje dobre, ale tylko na pierwszy rzut oka. Pewnie myslsuiz ze po tym temacie zbuntuje sie 1000 13 latkow i beda walczyc o swoje prawa na forum bo sa uciskani przez starszych userow.
EEj, ale czemu oceniasz ludzi po wieku?? To teraz, według ciebie każdy kto ma mniej niż 14, jest debilem itp., a każdy, kto ma wiecej, to spoko-gościu?
Uciskani przez starszych userów. Rotfl. Chyba chciałeś powiedzieć: bluzgani i znieważani przez starszych userów, którzy uważaja się za super inteligentów.
ciemne dropsy
02-02-2008, 22:51
a czy ja powiedzialem wszyscy?
do pana light-r, a wnerwiaj sie, malo to mnie obchodzi ;) ty poznales jedna dziewczyne, poznaliscie sie blizej i juz myslisz ze jestes towarzyski ponad wszystkich, pewnie teraz szpanujesz przy kolegach ze szkoly ze sie bujasz z jaka dziewczyna... dorosnij czlowieku...
Marcin24
02-02-2008, 22:52
Trochę racji masz, ja od dawna powtarzam, że nie wiek pokazuje człowieka. Ale ten temat był, że tak powiem "nie teges". Zadania w nim były na poziomie mojego psa w stanie spoczynku tzn. niskie. I najważniejsze, nie były one matematyczne.
Druga sprawa, nie musisz od razu się wszystkim wylewać, bo Twój temat nie został przyjęty na forum. Takie jest życie, raz na wozie, raz pod wozem. Boże, co ja piszę...
Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy
Cóż za skromność...
TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
... i jakie refleksje życiowe!
I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć.
Jakoś się nikt nie przejął, widać wszyscy jesteśmy "przestawieni psychicznie".
Massterralph
02-02-2008, 22:54
do pana light-r, a wnerwiaj sie, malo to mnie obchodzi ;) ty poznales jedna dziewczyne, poznaliscie sie blizej i juz myslisz ze jestes towarzyski ponad wszystkich, pewnie teraz szpanujesz przy kolegach ze szkoly ze sie bujasz z jaka dziewczyna... dorosnij czlowieku...
Moze po prostu chcial sie pochwalic. Najpierw ocen swoje postepowanie, dopiero potem oceniaj innych.
Ja nie mogę........ja nie jestem jak 98% nastolatków którzy gadaję że z kimś chodzę nato mam czas do 17:D
Przyjaźń a miłość to zupełnie co innego
Istnieje jak najbardziej, wiem z autopsji.
@down: mojego? ;<
ciemne dropsy
02-02-2008, 22:57
lol? kazdy sie bedzie chwalic ze poznal jakas dziewczyne przez to ze nie gral w tibie? (taaa a w tym amym dniu albo dzien wczesniej widze ze "dostal name locka za nic i to juz szczyty"buahuahuah, gdyby kazdy sie tak chwalil to by powstalo 1000 tematow dziennie zakladanych przez takich ludzi jak on, ktorzy chca sie pochwalic tym ze poznali dziewczyne.
Ta odpowiedz jest kierowana tylko do posta nade mna
Ciemny Dropsie nie wypowiadaj sie bo jesteś jak narazie największym głupkiem na tym forum nawet pomyliłeś się w poście rpzez swoją głupotę:D
mam prawie 15 lat. Nie gram już prawie w tibie (w te ferie zalogowałem się pierwszy raz od 5 miesięcy i to tylko po to żeby dać koledze p-set). Kiedyś byłem nałogowym graczem, szczerze mówiąc nic mi to nie dało. Straciłem najlepszych kumpli, oceny spadły karygodnie, byłem ciągle spięty, bo bałem się o moją postać. Z kompa zrobiłem fortece (antywirus, firewall, codzienne skanowanie kompa). Nie wychodziłem z domu, nie licząc drogi do szkoły i kościoła. Tak było w 4-5 klasie. W 6 klasie wziąłem się ostro za siebie. Wyszedłem z domu na dwór wyciągnąłem rower i przejechałem 5 kilometrów. Wróciłem do domu i padłem z wykończenia na wyrko. Gdy troche odpocząłem wstałem jak lunatyk i odpaliłem kompa. Szybko przypomniałem sobie, że miałem się za siebie wziąść. Pstyk i komp wyłączony, a ja próbuję się zmusić do odrobienia lekcji. Teraz już nie jest źle. Komp służy mi tylko do korzystania z przeglądarki i czasami grania przez hamachi z kumplami w CSa. Jak mnie bierze ochota zagrać w tibię to wsiadam na rower albo prubuję się wykończyć swoje mięśnie innym sposobem. Odejście od tibi pomogło mi odzyskać kumpli(przynajmniej większość) i poprawić kondycje. Tibia strasznie uzależnia. Jeśli grasz ponad 3 godziny dziennie to już jesteś uzależniony. Większość pewnie powie, że może odejść od kompa i nie grać ile chce. Jeżeli grasz w tibie kilka godz dziennie w świątek, piątek i niedziele i uważasz, że nie jesteś uzależniony, to nie graj w tibie przez tydzień. Zobaczymy czy wytrzymasz.
ciemne dropsy
02-02-2008, 23:05
light-r a ty za to machasz w familiadzie ;) przyjdzie tu jakis starszy user? bo sam sie przed banda mlodszych nie obronie! i mnie kurwa nie wyzywaj jak ja tego nie robie.
2xup@
Ja jak pamiętam to grałem kiedyś kilka godzin dziennie teraz nowe konto to max. 1h a teraz koniec totalny ale witaj w klubie:)
up@
To ze masz 17 lat to jest powód najwyraźniej....nadajesz się do topicu powyżej i nie odzywam się już do Ciebie bo jeszcze warna dostanę....ja tylko prawdę mówię
light-r a ty za to machasz w familiadzie ;) przyjdzie tu jakis starszy user? bo sam sie przed banda mlodszych nie obronie!
Ja jestem po Twojej stronie.
ciemne dropsy
02-02-2008, 23:13
"Light-r istota tajemnicza i mądra mimo tego jest super osobą.Mądry człowiek to ten który postępuje mądrze"
hahahaahahaha :)
up@
Ty to jesteś taki prowokator który chce żebym Cię bluzgał na prawo i na lewo -.-"
a lynx w sumie tez sie dziwnie zachowal, ja sie z czyjejs choroby nie smieje.
Ja też sie nie smieje z jego choroby tylko ogólnie posta,
a pozatym to raczej nie możliwe że zachorował na padaczke przez tibie,
Donpeyot
02-02-2008, 23:20
To, że ci mama powiedziała, że jesteś mądry to nie znaczy, że tak jest w rzeczywistości. Możesz być co najwyżej inteligentny, ale mądry to ty chłopie nie jesteś.
Żeby ci uświadomić jak się zachowujesz dam ci taki "piłkarski" przykład. Gra sobie taka Wisła Kraków, piłkarze znają się długo, jedni się lubią inni nie - po prostu życie. Nagle się wbija jakiś koleś z okręgówki, mówi wszystkim jak mają grać, obraża się na krytykę, uważa, że jest lepszy w polu niż Maradonna a w taktyce niż Jose Murinho. Ignorowany drze trepa coraz głośniej, obraża innych (ale nigdy w życiu nie przeklnie więc sądzi, że to nie obraza). Nikt go nie lubi, ale on zamiast zmienić cokolwiek w swoim zachowaniu dalej swoje.
Jednym słowem panie mądry zanim się weźmiesz za poprawianie innych spójrz lepiej na siebie.
ciemne dropsy
02-02-2008, 23:20
2x up, no to prawda, 13 latki musza korzystac z mozliwosci bluzgania w internecie, przeiez jakbys mnie bluzgal normalnie, to bys dostal strzal w podbrodek i juz bys w zyciu do mnie nie bluzgal ;)
up@
czy ja coś gadałem że choruje na to przez Tibię -.-""
@Donpeyot
Przyznam że czasem jestem totalnym idiotą bo do forum nie jestem jeszcze rpzyzwyczajony(nauczcie mnie) ale skoro jestem taki idiota to czemu na forumowisko.pl jakoś inne mam zdanie he?
up@
czy ja coś gadałem że choruje na to przez Tibię -.-""
ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką.
X(X(X(X(X(
ciemne dropsy
02-02-2008, 23:25
ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką.
no sry, moze ja nie umiem czytac?
Wyszedłem z domu na dwór wyciągnąłem rower i przejechałem 5 kilometrów.
Ta u mnie jest strasznie zimo na dworze. Co mam wzionść rower i se pojeździć? Jak jest tak zimno to ja wole posiedzieć w domku przed kompem albo przed telewizorem. :)
Ta u mnie jest strasznie zimo na dworze. Co mam wzionść rower i se pojeździć? Jak jest tak zimno to ja wole posiedzieć w domku przed kompem albo przed telewizorem. :)
Wzionśćnij se słownika.
Wy to każdy i nietylko mój temat niszczycie i tak nic z tego jak narazie życia nie mam a wy mnie jeszcze dołujecie
adammistrz
02-02-2008, 23:53
@Ciemne Dropsy
Czy ty masz naprawde 17 lat czy tak sobie napisales???
To, ze bluzgasz to nie oznacza ze jestes prawie dorosly.
W jednym masz racje to, ze nie ma zadnej roznicy miedzy pykaniem 7godz w CS i w Tibie obie te osoby sa uzaleznione.
@Light-r
W tibie mozna grac tylko, ze z umiarem(3godz max)
Czasami po przeczytaniu waszych "inteligentnych" postow wydaje sie ze ponad polowa ma napisany nieprawidlowy wiek
ciemne dropsy
02-02-2008, 23:57
jasne, 3h 15 minut to juz uzaleznienie, 4h tez. mozna se pykac ile sie chce o ile sie znajduje czas na wszystkie inne wazniejsze sprawy.
ps. prawie 18 mistrzu ;) i ja tu nikogo nie bluzgam, ty lepiej czytaj temat od poczatku, a to ze ktos przeklina czy nie, nie znaczy ze jest dorosly albo nie, kumasz? przeklinalem jak mialem 7 lat i jakos nie bylem ani nie uwazalem sie za doroslego nie?
Light-r, chodzi o to, że nie każdy użytkownik zgadza się z przesłaniem autora, podobnie jak ja teraz.
Generalnie, mało obchodzi nas to, że poznałeś jakąś fajną osóbkę, że lubisz jeździć na rowerze itp sprawy. Nie mam zamiaru Cię tutaj urazić, ale pomyśl, Czy obchodzi Cię to, że wczoraj jak wracaliśmy ze spotkania do bierzmowania poszliśmy na pizzę z trzema koleżankami? Wątpię.
Cieszę się, że potrafisz się postawić w obronie swojego wieku i niemiłych rzeczy jego dotyczących. Jak już pisałem w którymś temacie, nie raz 13 latek przewyższa intelektualnie 16 letniego nieroba...
@Edit
mozna se pykac ile sie chce o ile sie znajduje czas na wszystkie inne wazniejsze sprawy.
Racja. Trzeba potrafić odmówić sobie czerpania przyjemności jaką jest Tibia w pewnym sytuacjach. Skoro odrobisz zadanie domowe, nauczysz się na sprawdzian i zrobisz zadany referat, to czemu masz sobie odmawiać czegoś, co sprawia Ci przyjemność?
light-r a ty za to machasz w familiadzie ;) przyjdzie tu jakis starszy user? bo sam sie przed banda mlodszych nie obronie! i mnie kurwa nie wyzywaj jak ja tego nie robie.
lol a co teraz niby robisz :D
X-Anylon
03-02-2008, 00:02
Niewiem co chiałeś zdziałać tym tematem!
I jeżeli myślisz,że nie robisz błędów ort..To (n/c).
Każdy poświęca swój czas inaczej...
Poczytaj troche więcej tematów i postów 13-latków,a dowiesz się dlaczego mamy o nich takie zdanie!
(Nie mówie tu o Wszystkich,bo znam dużo "13"z super charakterem itp.); )
ciemne dropsy
03-02-2008, 00:03
jak ja cie w tym momencie wyzwalem to jestem sw mikolaj. O M G
Marcin24
03-02-2008, 00:03
Poczytaj troche więcej tematów i postów 13-latków,a dowiesz się dlaczego mamy o nich takie zdanie!
Ja mam niewiele ponad 13 lat, skrytykuj mnie.
@down
A w jakiej grupie 13-latków ja jestem?
up@
To powiedz mi jakie ja błędy zrobiłęm bo choć mało mnie znacie to uczę siena błędach.....co mam robić żeby być w tej grupie 13 o których mówisz....
A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl
@Ciemne Dropsy
Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk
@down
Nietylko
A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl
A co tutaj się dzieje? Temat jest o uzależnieniu i jego skutkach...
OTSMASTAH
03-02-2008, 00:06
kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11X(X(
adammistrz
03-02-2008, 00:08
Nie wierze, ze mozna znalesc czas na wszystko grajac 4h albo wiencej(sprzatanie, pilna nauka itp.)jesli jestes w liceum(chyba chodzisz do liceum na to wskazuje wiek)wracasz najwczesniej o 15 i grasz do 20 to jak znajdujesz czas dla bliskich i na nauke(w koncu jestes w klasie przed maturalnej)???
Marcin24
Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk
Połowa użytkowników, która się tutaj wypowiadała powinna dostać warna, w tym ja sam.
ciemne dropsy
Witam szanownych użytkowników Tibia.pl i moderatorów
Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych.(wiem ze to nie ortograf). Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum. A jak ktoś jest głupi9w znaczeniu waszego języka jest n00bem) to czasem przyznajecie mu racje. Nie no nie mogę. Coraz więcej ludzi mądrych jest wyśmiewanych. Stan umysłowy tego forum podkreśliło zachowanie userów w moim topicu o zadania matematyczne. To jest po prostu niemożliwe. Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.
Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. Na innych forach ludzie mnie szanują a tutaj to jest normalnie nie wiem co. Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości. Teraz jest już ok. mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi. Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś. Chyba to jest o wiele lepsze od tej pikselowej gierki. Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki. Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.
To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie
Pozdrawiam Light-r
@down
I to jest w tym najgorsze szczególnie na tym forum.Aż normalnie żal ściska takim zachowaniem...
Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. wybacz, ale skad mozesz wiedziec co jest jak ma sie 20 lat skoro sam masz 13? nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?
kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11X(X(
ejy ufashaj, po ciem zpanujom, bo lilililijaja jush spanofali !!11
-.-
Marcin24
03-02-2008, 00:09
nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?Rocznikowo - tak.
@up
Chciałeś być fajny, ale niestety się nie udało.
OTSMASTAH
03-02-2008, 00:09
masz racjem i ejstes sjomem
ciemne dropsy
03-02-2008, 00:10
Ja prowokuje? no KURWA NIE MOGE OMG, co za gostek wyzywa mnie od glupich, odchylonych psychicznie, wariatow czy chuj wi czego, i jeszcze mi smie gadac ze ja prowokuje do wyzwisk! OMG no nie moge.
Popatrz na moja date dolaczenia, dostalem lacznie 3 punkty ostrzezen przez ten czas, to o czyms swiadczy.
Dobra kurwa, podam niezbity argument. Tak zdarzaja sie wyjatki wsrod 13 latkow ktorzy sa intelektem lepiej rozwinieci od 16 latkow, tak sa, ale to moze 5% igolu! nie powiesz mi ze wiekszosc jest lepiej rozwinieta. 5 porownujesz do 95%? no to sa chyba jakies zarty, niestety taka jest prawda, i nie zmienisz jej zadnym postem, dziekuje.
masz racjem i ejstes sjomem
To była ironia. Idź się wypłakać do kąta i najlepiej za***dol mamie krzesłem, to ci pomoże.
@down: już sobie idę.... i nie wrócę, bo niektóre posty mnie dobijają.
Marcin24
03-02-2008, 00:14
Light-r wyjaśniłem Ci co i jak prywatną wiadomością, proszę, zastosuj się do tego.
@Godoraj
Jeżeli to wszystko co miałeś do napisania, to możesz już sobie pójść.
Glon Elriel
03-02-2008, 00:15
Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych. Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum.
Najlepiej jak Ci mama zabierze klawiature >.>
Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.
Szkoda tracic wolny czas na jakieś głupoty chłopca z padaczką.
Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach.
Dzieci są zue.
Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
Jestem już dorosły i... powoli mam rodzine...w jakim ty kraju żyjesz człowieku?12h pracy wysiłkowej Oo?Ja jako górnik pracuje 8h a chcą zrobic 6h... więc zanim coś napiszesz dowiedz coś sie na temat tego o czym piszesz.
Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości.
wszyscy piszą tutaj o Tibii przecież to jest F-O-R-U-M o T-I-B-I-I. jakim cudem straciłem znajomości? :o ja siedziałem swojego czasu po 15h na kompie i nigdy nie straciłem żadnej znajomości Oo.
Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś.
Co te pikselki Mi dały? Rzesze przyjaciół.. Mase imprez... Jezyk Angielski...
Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki.
I po co nam wiedziec co masz na kompie?
Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
GÓWNO PRAWDA
You are dead :d
Ja chcem byc 13sto latkiem !!111oneone pls
btw.Odniosłem wrażenie ,że wszyscy zaczeli śledzic każdy post ghtr :o
@ciemniutki dropsiku
nie wypowiadaj sie tu więcej Oni i tak nie zrozumieją :o 13 lat to 13 za mało doświadczenia życiowego xd
@Marcin
Ok zrobię ale te Ciemne Dropsy mnie wnerwiają....zaraportuj go i niech go zbanują bo jest już naprawdę usamowolniony:(
Mapa_Europy
03-02-2008, 00:18
Temat rozwinął się w piękną kłótnie.
13-latki vs. 16+
Ja w 100% popieram Marcina24. To że większość z nas to idioci nie oznaczy, że wszyscy nimi jesteśmy.
adammistrz
03-02-2008, 00:19
@ciemne dropsy
Prowokujesz swoim wulgarnym slownictwem i swoimi postami bez sensu. Chcesz nam uswiadomic swoim wulgarnym slownictwem, ze jestes spoko ziom???
ciemne dropsy
03-02-2008, 00:20
no i? nie podales zadnego argumentu przeciwko mnie tylko mowisz ze cie wnerwiam.
jak to kiedys pan moderator N3M3SIS powiedzial:
RWIJ SUTY
up: wlasnie tak, on mnie wyzywa, ja sobie przeklinam, co jest gorsze? I nie powtarzaj dwoch wyrazow dwa razy w kolejnym zdaniu zioooom. W ogole mi sie wydaje ze adammistrz i ten caly ghtr to to samo konto ;d
IDE SPAC do jutra dzidzi
@opic
Jak nie miałem co robić (czyt. pobyt w gimnazjum - najgorszy okres w życiu), grałem po 6-10h dziennie. Teraz gram po 2-3(max)h i jestem szczęśliwy. Mam czas na wszystko.
Nie jestem, ani nie byłem uzależniony, mój kolego.
@kłótnia
Nie będę czytał tego ścierwa....
Modek był, poszedł sobie a cały spam w topicu został :<
Ciemne Dropsy w pełni zasługuje na bana:D
Zaczyna bluzgać wszystkich pokolei mo ma nie pokolei w głowie.
Weź już się ucisz co....usiądź weź herbatę i puść sobie TV
Mapa_Europy
03-02-2008, 00:25
@opic
Jak nie miałem co robić (czyt. pobyt w gimnazjum - najgorszy okres w życiu), grałem po 6-10h dziennie. Teraz gram po 2-3(max)h i jestem szczęśliwy. Mam czas na wszystko.
Nie jestem, ani nie byłem uzależniony, mój kolego.
@kłótnia
Nie będę czytał tego ścierwa....
I wszystko jasne. Koniec kłótni. Emok ma racje...
Kłótnią nie ma co sobie nawet głowy zawracać
up@
Skończę kłótnie jak Ciemne Dropsy się uspokoi nareszcie widzisz nawet posta zapomniałęm zedytować przez niego:(
adammistrz
03-02-2008, 00:27
@Emok
Odnosze wrazenie, ze kiedy grasz 2h-3h max jest lepiej??
@Glon Elriel
Co ci daje gra w tibie ??przyjaciol??? To chyba nie sa prawdziwi przyjaciele poniewaz znasz ich tylko z tibi chyba, ze sa z klasy tylko, ze na jakiej zasadzie uznajesz ich za swoich przyjaciol ??(to ze maja duzy poziom?).Aha i rozumiem, ze dal ci lekcje angielskiego???Br???PL??? Eq, <---To nie angielski
Rozumiem, ze tibia moze "dawac" przyjemnosc ale kiedy gra sie juz 10H dziennie to juz nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie.
@Edit
Emok chcesz mi powiedziec, ze ja jestem typem zlego natolatka czy Llight-r
up@
Skończę kłótnie jak Ciemne Dropsy się uspokoi nareszcie widzisz nawet posta zapomniałęm zedytować przez niego:(
Już wiesz dlaczego nie lubimy większości trzynastolatków?
kthxbye
@adammistrz (http://forum.tibia.pl/member.php?u=55173)
Oczywiście :D
To forum jest już na skraju upadku jak widzę krytykę 13-latków czas nareszcie powiedzieć KONIEC krytyki tym co mają głowę i gratulacji tym co jej nie mają.
I przeklinania rzecz jasna:)
@down
tu widać przesadziłęm a co sądzisz o takim traktowaniu 13-latków na tym forum ??
psajdak123
03-02-2008, 00:32
Kiedy zaczelem czytac twojego posta... zaciekawilo mnie to i nawet sie usmiechnelem ale gdy napisales co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. i pozniej o tym wszystkim...
To tylko twoja opinia niemow ze tibia nic niedaje, to tylko puste pixele na temat GG internatu i wychodzenia na 'imprezy' to samo
widzisz ja prawie non stop siedze w domu, jedynie to szkoly oczywiscie gram w tibie iz mam duzo przyjaciol, z nudy i daje mi to jakas satysfakcje... :P
Oczywiscie wszystko z umiarem...
jak sie do tego normalnie podejdzie to sie nic niestanie... :>
Ucze sie C++ w szkole i w domu wlasnie to robie ;p
non stop moge cos robic bez 'bezmyslnego sciagania wszystkiego z nudy co zobacze w internecie'
Jezeli nic niezrozumiales z tego co napisalem to poprostu to z ignoruj i nioekomentuj, pewne osoby wiedza o czym mowie
Kiedy...
Fajny masz nick ;)
psajdak123
03-02-2008, 00:35
Ehhh moj blad...
po przeczytaniu posta odrazu odpisalem lecz gdy zobaczylem co pisales dalej... ehh
no trudno kazdy mysli ze nikt go niezrozumie
kazdy mysli na swoj sposob
dlatego kazdy jest inny :)
idz lepiej na to 'forumowisko'
Fajny masz nick ;)
;)
Wiesz akurat mialem zalozyc DRUGIE konto bo z tym mam duzo zlych doswiadczen... tak zrobie; p
adammistrz
03-02-2008, 00:36
@psajdak123
To zle, ze nigdzie nie wychodzisz ;p
psajdak123
03-02-2008, 00:37
@psajdak123
To zle, ze nigdzie nie wychodzisz ;p
Nieczuje takiej potrzeby ;P
Moze zle zrobilem ze o tym napisalem
Adammistrz-u i
Psajdak-u
w pełni zrozumiałem swój błąd i w pełni tego żałuje mam teraz nauczkę:(:)
Ale tutaj jest bałagan........
KK
Mam 13 lat!
Podajcie wszystkie moje głupie posty!
@down
To że lubię Naruto (a w szczególności postać z awatara, który nazywa sie Hatake Kakashi) i że mam z nim awatar nie znaczy że nie mogę od tego oderwać oczu i ciągle o niczym innym po nocach nie myśleć... Też gdy kończę oglądać to ANIME (NIE MYLIĆ Z BAJKĄ!) też wszystko znika i czuje się normalnie.
Filmy, anime, bajki, tibia, papierosy, alkohol, narkotyki, wszystko to może uzależniać!! Nie wiem jak się uzależnić od Naruto jak jeden odcinek wychodzi co tydzień....
psajdak123
03-02-2008, 00:43
W takim razie mozna by juz chyba temat zamknac? 8o
@up
tez lubie naruto... hehe xD
ale kiedy przestaje ogladac wszystko znika i czuje sie normalnie ;P
tak samo dzialaja filmy i ludzie czuja sie 'nabuzowani' heheh...
Cisza jest najlepsza na wszystko
Glon Elriel
03-02-2008, 00:46
@Glon Elriel
Co ci daje gra w tibie ??przyjaciol??? To chyba nie sa prawdziwi przyjaciele poniewaz znasz ich tylko z tibi chyba, ze sa z klasy tylko, ze na jakiej zasadzie uznajesz ich za swoich przyjaciol ??(to ze maja duzy poziom?).Aha i rozumiem, ze dal ci lekcje angielskiego???Br???PL??? Eq, <---To nie angielski
Rozumiem, ze tibia moze "dawac" przyjemnosc ale kiedy gra sie juz 10H dziennie to juz nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie.
Czy ja napisałem że gram 15h? Siedziec a grac to 2 rózne rzeczy.Tibia=komunikator?dla mnie 100%...
Na jakiej zasadzie ich uznaje za przyjaciół? Na zasadzie takiej ,że moge im wszytko powiedziec.. nawet niewiedziałem ile jest ciekawych osób niedaleko mojego miasta...(15km+) Przyjadą i wyjdziemy sobie na piwko czy coś...
Widze że twoj pro english stoi na high lvl bo te skróty są naprawdę englisz.Jestem Ciekawy jak byś umiał angielski miejąc Ruski i Niemca \o/. A zgadnij kto Mnie uczył ang.? No pewnie br/swe... Pozniej poznałem tylu ciekawych ludzi z peru/boliwi/chin/japoni/indi/egiptu/usa/canada ,że z Nimi wszystkimi utrzymuje kontakt na Msn... a znamy sie już dobre 2 lata.. Zawsze byłem ciekawy jak żyją inni...Zapewne dogadałbym sie z każdym lepiej niż ty...
Widze że jesteś tym 13latkiem z gorszej grupy :o
Glonie!!!!
Przestań ledwo co skończyła się kłótnia a ty wskszeszasz ją na nowo:(
@down
On miał na myśli polaków ;>
adammistrz
03-02-2008, 00:49
To chyba raczej nie sa przyjaciele tylko koledzy. Przyjaciel to osoba znacznie blizsza od komunikatora.
@adammistrz
Heh, czy On napisał, że chodzi na piwko z ludźmi z Chin/Indii... i itp.? Mój kumpel z RL, który gra w tibie, poznał wielu ludzi którzy mieszkają bardzo blisko i chodzą razem na imprezy, więc nie gadaj, że przez tibie nie można nikogo poznac na RL...
Edit:
Zmieniłeś posta, to co napisałem jest już nie aktualne. (przynajmniej w połowie)
To chyba raczej nie sa przyjaciele tylko koledzy. Przyjaciel to osoba znacznie blizsza od komunikatora.
Tu się nie zgodzę. Mam kilku bardzo dobrych przyjaciół, których nigdy nie widziałem w rl. Każdemu z nich dałbym passy, klucze do mieszkania.
Musiał mieć wielkiego farta, że poznał gości w podobnym wieku i z okolicy...
Przyjaciel to osoba znacznie blizsza od komunikatora.
I tu się zgodze w 100% w dzisiejszych czasach na wszystkich mówią przyjaciel a sami nie wiedzą jak zachowuje sie prawdziwy przyjaciel
psajdak123
03-02-2008, 00:57
@barosa7
dokladnie to ja o Naruto zbyt duzo niewiem
poprostu mi sie podoba a ogladam polskie odcinki
(od 1 do 20) na okraglo w TV z nadzieja ze dadza cos nowego :P
po zatym gram w naruto arena 4 fun heh ;p
tak jak powiedzialem nieznam sie na |Naruto jedyne co widzialem to odcinki z polskim dublingiem (slyszalem ze duzo scen zostalo usunietych) niewiem bo nieogladalem oryginalnego naruto i pewnie gdybym zobaczyl stwierdzil bym ze 'glos zepsuli' tak jak duzo ludzi zobaczylo pierw oryginal a potem polska wersje ;P
mam tez naruto all odcinki od 1 chyba do 147 na 3 plytach z jakimis tam dodatkami od kolegi lecz niemialem jeszcze czasu obejrzec all
Ale offtop :P
adammistrz
03-02-2008, 00:57
@Emok
Chyba jestes bardzo ufny ja bym nigdy nie dal kluczy do mieszkania osobie ktorej bym nigdy nie widzial.
Skad mozesz znac jego charakter???
Z tego co pisze na GG??? Przeciez moze udawac fajnego kumpla.
Możecie się skończyć kłucić? Każdy będzie i tak myślał, że ma racje więc ta dyskusja prowadzi do nikąd.
@Emok
Chyba jestes bardzo ufny ja bym nigdy nie dal kluczy do mieszkania osobie ktorej bym nigdy nie widzial.
Skad mozesz znac jego charakter???
Z tego co pisze na GG??? Przeciez moze udawac fajnego kumpla.
Znam go 4 lata, od dwóch gadamy na vencie, wiem jak wygląda, znam jego passy, adres. Znam go lepiej niż rodzonego brata.
I to jest właśnie źle....ludzie mądrzy i dzieci mądre są uwarzane na tym forum za głupie i mogą w ten sposób dostać rozstroju nerwowego
13 mądre GÓRĄ
17 głupie DOŁEM
:D
I to jest właśnie źle....ludzie mądrzy i dzieci mądre są uwarzane na tym forum za głupie i mogą w ten sposób dostać rozstroju nerwowego
13 mądre GÓRĄ
17 głupie DOŁEM
:D
TY NIE JESTEŚ "MąDRY"! NAUCZ SIE TEGO!
psajdak123
03-02-2008, 01:03
Ja znam pewnego kolege 3 lata
lecz niemam invita do jego domu an tibi oraz
nigdy niewidzialem jego zdjecia, ani nierozmawialismy na Ts, Skype or W/e
czesto sobie nazwajem pomagamy i tak jest dobrze:P
adammistrz
Znam go lepiej niż rodzonego brata.
Mam nadzieje, ze to byla ironia. I jeszcze raz napisze nawet jak go widziales przez kamere to i tak nie mozesz okreslic jego prawdziwego charakteru.
Glon Elriel
Znam go 4 lata, od dwóch gadamy na vencie, wiem jak wygląda, znam jego passy, adres. Znam go lepiej niż rodzonego brata.
chyba 1 osoba która wie o czym ja gadam.
Ja nie jestem mądry ????no wiem nie będe się chwalic ale....
...dlaczego tak są traktowani młodzi nastolatkowie którzy są mądrzy i są bezkarnie bluzganiX( a duzi nastoletni n00by mają radochę bo ich nikt nie upomni
Dlaczego tak jesteśmy traktowani:(
I moja wypowiedź ta tutaj w tym poście jest mądra
Mam nadzieje, ze to byla ironia. I jeszcze raz napisze nawet jak go widziales przez kamere to i tak nie mozesz okreslic jego prawdziwego charakteru.
To nie była ironia. Dalsza dyskusja nie ma sensu, ponieważ osoba, która sama tego nie doświadczy po prosu tego nie zrozumie.
Dziękuję, idę na żółwie.
...dlaczego tak są traktowani młodzi nastolatkowie którzy są mądrzy i są bezkarnie bluzganiX(
Ten znowu swoje...
Ja nie jestem mądry no wiem nie będe się chwalic ale....
...dlaczego tak są traktowani młodzi nastolatkowie którzy są mądrzy i są bezkarnie bluzganiX( a duzi nastoletni n00by mają radochę bo ich nikt nie upomni
Dlaczego tak jesteśmy traktowani:(
Dorośnij to sie dowiesz,
Glon~
+ ZA podpis xDD
KSG _/
Czyli nadal nie rozumiecie -.-
Będzie od teraz wielki podział......13 vs 17+
I po roku czasu zobaczymy kto mądrzejszy będzie^^
CZY WIEK ZALEŻY OD INTELIGENCJI CZŁOWIEKA ???
Glon Elriel
03-02-2008, 01:10
#Lynx
100% signed :d jak za kilka lat ghtr dorośnie i zobaczy te brednie co tu pisze to wstyd będzie Mu wyjśc do pracy xd
psajdak123
03-02-2008, 01:13
@up
o tak... masz racje zeby to kiedys zobaczyl :P
@Light-r
niepowiem ze niesjest MADRY ale w tym co piszesz ja niewidze NIC madrego, to poprostu twoja wypowiedz ja cie rozumiem ale przesadzasz...
madry to jest na przyklad moj kolega, odpowie ci na niemal kazde pytanie
mozna z nim rozmawiac bez konca na kazdy dziwny temat hehe ;P
czesto go nierozumiem i musimy sobie tlumaczyc pewne rzeczy :P
Madry to nie to ze jestes dobry z matematyce w szkole, inteligencja to to niesamo co bycie madrym...
niebede ci tego tlumaczyl... wejdz na polska wikipedie tam naprawde duzo sie dowiesz na temat WSZYSTKIEGO!
To w takim razie osoba starsza jest mądrzejsza od młodszej????X(
Light-r nie jesteś mądry. Jakbyś był mądry to pierwszy zaprzestałbyś tej głupiej kłutni nie prowadzącej do nikąd. Jeśli na innym forum uważają cię za mądrego to ich sprawa. Tutaj zachowujesz się... jak większość użytkowników w moim i twoim wieku. Pozdro.
PS. Ja sam nie uważam się za mądrego, choć głupi też nie jestem(chyba :D).
Jeśli ta osoba starsza chodziła do szkoły to raczej logiczne, że jest mądrzejsza...
Kurwa, szlag mnie zaraz trafi. Nie pisz tu więcej, bo cholery dostanę...
A twoim zdaniem twoja mama/twój tata są mądrzejsi od Ciebie bo tacy się urodzili??
@Light-r
Po części się z tobą zgadzam, ale niestety wśród tych 13-sto latków jest bardzo mały % tych, którzy są inteligentniejsi, ale właśnie ta cała reszta wyrobiła takie zdanie o 13-sto latkach.
P.S. Po takich tematach stwierdzam, że dobrze się stało, że za mej "młodości" internet nie był tak rozpowszechniony, pewnie zrobiłbym z siebie gdzieś kretyna i teraz bym się wstydził (chociaż nawet teraz potrawie zrobic z siebie kretyna :[ )
@do wszystkich
Ja chce wreszcie skończyć tą bezsensowną kłótnie ale wytłumaczcie mi dlaczego starsza osoba musi byc mądrzejsza od młodszejX(
psajdak123
03-02-2008, 01:16
<kasuje konto, zakladam nowe>
@up
bo z wiekiem czlowiek nabywa doswiadczenia
jeszcze duuuzo razy zycie da ci kopa w dupe a w tedy sobie usiadziesz... pomyslisz nad tym i zrozumiesz co zrobiles zle
wtedy mozesz pisac na forum i tlumaczyc to innym hehe... a pozatym strasznie naduzywasz slowa 'Madry'
no bb
aha bym zapomnial, twoj opis...
eh, no co? do mysl sie i to zmien :P
@down
dokladnie, tak
o tym samym pisalem i chyba kazdy ci to powie
@do wszystkich
Ja chce wreszcie skończyć tą bezsensowną kłótnie ale wytłumaczcie mi dlaczego starsza osoba musi byc mądrzejsza od młodszejX(
bo rzyje dłużej na tym sfiecie
Jestem mądry........założyłem ten temat żeby wreszcie się skończyła ta odwieczna potyczka między 13 latkami a 17+ latkami.Akurat mnie wnerwiało posty typu "Chłopczyku który masz XX lat'itp.
Niesprawiedliwość żeby tak traktować ludziX(
Wiec chciałem to skończyć ale coś mi nie wyszło:(
Oto mi chodzi a wy non stop przedłużacie to...Chce jasnej mądrej odpowiedzi i chcę aby to się wreszcie skończyło żeby skończyłą sie krytyka 13-latków...mam swoje prawo do wypowiedzi i do sprzeciwu
Kapisi wam to juz wreszcie:(
@Up
Napiszę jeszcze raz, niestety wśród tych 13-sto latków jest bardzo mały % tych, którzy są inteligentniejsi, ale właśnie ta cała reszta wyrobiła takie zdanie o 13-sto latkach.
Light-r nie jesteś ani mądry ani skromny. Jak chcesz żeby starsi przestali się chwalić tym, że życie bardziej im dało po pysku niż tobie do tej pory, to nic nie zrobisz. Ludzie po prostu tacy są i już. Zapewne ty też w ich wieku taki będziesz, a pojawi sie taki "twój następca", z którego będziesz się śmiał.
PS. Ma ktoś "moc" zamknięcia tego tematu? Jeśli ma dość many i też uważa to za słuszne to proszę go aby nie zwlekał :)
Dobra skoro tak to temat ogłaszam za ZAMKNIĘTY8o
Ino teraz nie krytykujcie młodych 13-latków którzy mają mądrą wypowiedź a nic nie bedzie.Aha niedługo daje moje poradniki i nowe tematy które uprzyjemnią pracę na forum:cup:
Na priv psajdak,Wieczer i Marcin bedziecie mi pisac oc i jak mam robić żeby nie wyjść na głupka
I to tyle narazie....zamykamy oficjalnie temat
Myśle że to poskutkowało;)
psajdak123
03-02-2008, 01:36
@up
Em... przykro mi ale nie...
z tego konta juz niebede korzystal jest to moj ostatni post
a pozatym jak juz wspomnialem poszukaj coto znaczy 'byc madrym' w wikipedi
Dlatego wlasnie niemysl ze 'kazdy kto napisze cos madrego' ... ;p
cos madrego dla kazdego oznacza co innego
haha... ale rym xP
przeciez niemyslisz ze bede twoim 'tutorem' i bede ci mowil co masz pisac a ty bedziesz wklejal moje slowa...
dla mnie Madry NIE JESTES, moze to dlatego ze cie wogule nieznam a i z twoich postow nic wydobyc niemoge
dlatego... zyj sobie zyj kiedys to wszystko zrozumiesz jak to jest... najlepej o tym wszystkim porozmawiaj z rodzicami moze to ci pomoze?
Nie, niepowiedzialem ze jakis jestes glupi... rozumiesz wszystko na swoj sposob tak jak ja... czesto o czyms mysle.. za czesto mysle o tym o czym moge pomyslec nastepnie i ciagle konczy sie tym samym glowa mnie nieboli lecz niemam pojecia czy to choroba czy cos hehe, zart zartami ;p
to byl moj ostatni post! pozdrawiam
Pomocny Murzyn
03-02-2008, 01:53
@Autor
Ciągle się chwalisz jaki to jesteś "mądry", i dlatego wszyscy uważają cię za idiotę. Mówisz, że nie grasz w tibie?? To kto ostatnio zrobił temat "jak to niesłusznie dostałeś namelocka"??
Szczerze mówiąc nie chce mi się czytać 8 stron postów (po przeczytaniu 3 zwątpiłem)
Dam taką rade życiową autorowi tematu; jak chcesz być elo, zacznij od zmiany podpisu.
No i druga rada, podchodź z dystansem do forum, tutaj trzeba mieć 90% rzeczy gdzieś, wtedy będziesz miał milsze życie, a nic nie stracisz.
Aha i z tego co widze, Light-r, nie potrzebnie ciągnąłeś tak te kłótnie, pisząc coś co 3-4 posty.
EDIT8
Im więcej czytam ten temat tym wyraźniejsza wydaje mi się twoja głupota, Light-r.
Przyznam się na miejscu, że nie czytałem nic poza pierwszym postem. O tej godzinie i przy liczbe postów czekających na mnie jest to cokolwiek karkołomne.
Otóż, Light-r, odpierając zarzuty:
-Człowiek piszący mądrze, na temat i na dodatek poprawnie nie będzie wyśmiany. Powiem więcej, nie dopuścimy do bezkarnych ataków na userów, którzy nijak sobie nie zasłużyli(o ile oczywiście zostanie nam fakt takiego ataku zgłoszony, nikt z nas nie może przecież czytać wszystkich tematów). Tym niemniej, nie ma się co dziwić, że ludzie są atakowani i wyśmiewani, bo mimo zawartości merytorycznej piszą w sposób, który bardziej przypomina jakiś kod przestawny niż język polski. Nie ważne jak post jest mądry, jeśli od czytania oczy bolą i zęby szczękają.
-Jeśli są głupi, to tacy są. Stwierdzenie faktu nie jest obrazą. Wskaż mi jakąś nieuzasadnioną inwektywę ze strony członka naszego teamu.
-My już w znakomitej większości jesteśmy dorośli, poza bodaj jednym Parysem. A przynajmniej pełnoletni. Gdzieś połowa już zapomniała co piła na swoich 20-stych urodzinach, i tu akurat jestem wyjątkiem. Zakochać już się paru już też zdążyło, jeden nawet ożeniony, bez dzieci narazie się obyło, ale nie jest mi wiadomym, aby którykolwiek z nas musiał pracować "wysiłkowo", co by to nie znaczyło.
Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
-Jestem głupkiem, i dobrze mi z tym. Dobrze że mam Ciebie na forum, bo inaczej bym się nie dowiedział, jak jest mi dobrze.
-Mało który moderator gra. Większość już haseł pozapominała.
-Jeśli Tibia Ci nic nie daje, to co jeszcze robisz na tym forum? Resocjalizujesz tych, którzy czerpią zniej radość?
Poznasz 13-latka dojrzałego po kulturze jego.
Jeśli chcesz dalej dyskutować, zapraszam na PW. Temat zamykam.
P.S. Znaczna większość mojego posta jest odpowiedzią z perspektywy teamu. Userem już dość długo nie jestem, więc ciężko mi się wypowiadać z jego perspektywy. Wszystkie przytyczki dla Twojej dojrzałości możesz traktować jako moją osobistą inwencję, całkowicie bezstronną.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.