zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Grudniowy UP ?? Raj dla FACCA :D

Beerkof
07-11-2004, 19:42
Po przeczytaniu kilku tematów na tibia.news i publicznej rozmowie z Counsellorem który na kanale w Help w Tibi pisał na temat grudniowego Update przekazuje zdobyte informacje oraz zmiany które zajdą tutaj:

1.Logowanie

Jak wiadaomo bylo z nieoficjalnych źródeł grudniowy Up przewiduje pewne udogodnienienie do logowania do gry dla FACC. Wprowadzony zostanie system KOLEJKI znaczy sie ze po wpisaniu loga i passa i wybrania postaci nie bedzie nam wywalało "Too many bla bla bla " Lecz bedzie podana cyfra/numer kotre miejsce zajmujemy w pozycji do logowania i bedziemy cierpliwie czekac az nas wbije na server. Oczywiscie PACCÓW kolejka nie bedzie obowiązywać.

2. Skillbar

Jeśli głosowanie przyniesie osiaganie skutki i skillbar zostanie wprowadzony to chyba wiadomo o co chodzi. Tematu Skillbara nie musze opisywac... Mnóstwo tego na forum

3. Nowe bronie i czary

Na temat broni wiemy tyle że wprowadzone zostaną Cluby w celu nadgonienia swoich odpowiedników... O czarach niewiele wiadomo .. jedynie tyle że bedą nowe zarówno dla PACC jak i dla FACC (w mniejszej ilości)

4 Potwory i nowy teren

Jedna wielka niewiadoma... Wiadomo ze i w tym kierunku posunie sie Update. Jednym z pewnych stworów bedzie Anaconda na nowym terenie Dżungli (Teren dla PACC)

5.Wygląd Postaci (Outfit)

Wprowadzone zostaną 4 nowe Outfiwy 2 dla Pań oraz 2 dla Panów. Niewiadomo czy FACC czy PACC.

6 Servery
Servery zostana zUPgradowane do akutalnych wymagań zmieni sie także provider usług internetowych na terenie Niemiec oraz powstaną dwa nowe Servery (Szwecja , Niemcy )

7 Dodatkowe informacje...

Przywrócony zostanie system DUEL mode oraz powiększy sie ilość GMów na dany server w celu pilnowia porzadku i zgłaszania ewentualnych Bugów.

Na koniec dodam ze przed grudniwoym UP bedzie prowadzony Test Server od 15.12 do 20.12.

To by było na tyle. Wieczorem zamieszcze link do oficjalnej strony CIPsoftu w której zawarte są owe Informacje dotyczące zimowego UP.

Miłej lektury... O ku.... lece do kościoła ;) Cya

kinley
07-11-2004, 19:51
Nice Job man... Czytałem ową notke i zastanawialem sie kto sie pokusi by ja przetłumaczyć ale gz dla ciebie. A tak BTW nie wiedzialem ze Counselorom wolno wypowiadac sie na takie tematy i że wogole wiedzą cos na ten temat.

P.S źle przepisales date do Test Serva... zaczyna sie 17 grudnia.. Sprawdź to jeszcze raz i popraw bo ludzie sie beda pluć zaraz.

Zaknafenian Do'Urden
07-11-2004, 19:59
P.S źle przepisales date do Test Serva... zaczyna sie 17 grudnia.. Sprawdź to jeszcze raz i popraw bo ludzie sie beda pluć zaraz.

On tak specjalnie^^
Pamietam jak kiedys udalo mi nie wmowic 19(!!!) osobom w depo ze jest test serv wtedy zdobylemn mego koffanego knight armorka (ktorego stracilem i juz nie gram an Da-n00bi ;( )

Free Items plx
07-11-2004, 20:03
Ale Jazda.Niemoge sie doczekac.Juz widze siebie solujacego anaconde :D

Dj Fara0n
07-11-2004, 20:04
Jeżeli to co napisales to prawada to będzie zaj***cie :) .Oby jak najwiencej nowych rzeczy dla FACC :D

Marcelek
07-11-2004, 20:07
Oł god Tibia robi niezłe postępy. Wreszcie koniec mozolnego wpisywania ****** i ********. Niemogę się doczekać mam nadzieję że outfit bedzie dla facc :) . Nice job ;)

Dr.Unknown
07-11-2004, 20:07
Mam nadzieje, ze 1 outfit porządny dla facc będzie.

Walrock
07-11-2004, 20:11
Człowieku dzięki Ci. Najbardziej mi się podoba:

1.Logowanie

Jak wiadaomo bylo z nieoficjalnych źródeł grudniowy Up przewiduje pewne udogodnienienie do logowania do gry dla FACC. Wprowadzony zostanie system KOLEJKI znaczy sie ze po wpisaniu loga i passa i wybrania postaci nie bedzie nam wywalało "Too many bla bla bla " Lecz bedzie podana cyfra/numer kotre miejsce zajmujemy w pozycji do logowania i bedziemy cierpliwie czekac az nas wbije na server. Oczywiscie PACCÓW kolejka nie bedzie obowiązywać.

2. Skillbar

Jeśli głosowanie przyniesie osiaganie skutki i skillbar zostanie wprowadzony to chyba wiadomo o co chodzi. Tematu Skillbara nie musze opisywac... Mnóstwo tego na forum

3. Nowe bronie i czary

Na temat broni wiemy tyle że wprowadzone zostaną Cluby w celu nadgonienia swoich odpowiedników... O czarach niewiele wiadomo .. jedynie tyle że bedą nowe zarówno dla PACC jak i dla FACC (w mniejszej ilości)

Zaknafenian Do'Urden
07-11-2004, 20:14
Wreszcie koniec mozolnego wpisywania ****** i ********.
HAHHAHA!!! wiem wiec ze masz 6 cyfrowy numer i 8symboliczne haslo!!! buhahahahteraz nic mnei nei powstrzyma od zagarniecia twojega chara ^^ :topic:

A tak wogole to mi sie najbardziej logowanie podoba^^

Zapewapu
07-11-2004, 20:15
Eeee .A ja mam takie male newbiowskie pytanie:CO TO JEST DUEL MODE????!!!!(i czym sie rozni od party? Mam 20 lvl co z tego i tak newbie jestem :confused:

fil0nson
07-11-2004, 20:16
Mam prośbe. Opowiedzcie mi ,jak najwiecej, co wiecie na temat Test Servera. Czy mogą tam wejście FACCOWIE? Jak najwiecej, bardzo prosze. Nie miałem okazjii zagrać na Tescie, bo ostatni update nie był dal "zwykłych" graczy. :D

nawigator
07-11-2004, 20:30
WTF ?! powrót do duelmode ?-.-" i znowu bedzie rozszerzony peking ... tym razem bez banów ... >.< ten duel mode smierdzi ... party bylo dobre .. ef ef es :/

Bobi
07-11-2004, 20:31
Hehe z tego co tu czytam to ten grudniowy update bedzie hmmm jakiego slowa użyć? Genialny?Fajnie, że nam to tu napisałeś, thx. A wiec nie pozostaje nam nic wiecej jak tylko ... czekac :)

Dabek
07-11-2004, 20:37
Szczerze mówiąc, nie wiem skąd te wieści wytrzasnęłeś, ale pierwszy punkt jest zdeczka przerażający: ustawi sobie kilku ludzi po kilkunastu mc druidów w kolejce, i przez cały dzień żaden facc już sobie nie pogra. Genialne -.- ...

PitBull
07-11-2004, 21:08
Mi sie wydaje, że Cipy udostępnią FACCOM te outfity co są aktualnie dal PACCÓW i dodadzą nowe dla PACCÓW według mnie to by buło dbre rozwiązanie bo i tak od poniedziałku mam PACCA !!!! :evul: :evul: :evul:

Heheee cfaniaczek ze mnie, ale to tylko moje malutkie przypuszczenia.

A pozatym człowieku jesteć CooL !!! B) !!!!!

Adaras
07-11-2004, 21:16
Wszystko pięknie, ale...

TYLKO NIE DUEL MODEEE !!!1 AAAA!!1 <wali pięścią w biurko>

Luckq
07-11-2004, 21:19
Zapowiada się bardzo ciekawie^^ Tylko czy mógłby ktoś wyjaśnić o co biega z "duel mode" ?

Pozdr.

Dwik
07-11-2004, 21:24
Zapowiada się bardzo ciekawie^^ Tylko czy mógłby ktoś wyjaśnić o co biega z "duel mode" ?

Pozdr.Tez chciałbym wiedzieć...

A co do tych kolejek, jak ktoś już wspomniał, ktoś walnie z 30 uhmakerow na serva i bye bye, wiekszosc facc :( Reszta spoko, a jakby nowy outfit to chcialbym tego goscia z mieczykiem :P

Luka_MM
07-11-2004, 21:39
Ja tam wole takie logowanie jak jest teraz, bo zawsze mam takiego farta ze do 10 prob uda mi sie wbic na serwer :p

Mogl by ktos wytlumaczyc co to jest to "duel mode" bo ja tez nie wiem :(

Fejkowiec
07-11-2004, 21:40
Hehe, nareszcie coś więcej o grudniowym update.

Fajnie by było jakby stworzyli nowe outfity dla FACC ;)

Czekam z niecierpliwością!

Larin Ma'fess
07-11-2004, 22:07
Mogl by ktos wytlumaczyc co to jest to "duel mode" bo ja tez nie wiem :(

To bylo cos takiego, ze jak dales prawym na siebie to pod Set ouftit miales "Duel Mode" i jak to wybrales, to dolaczales jakby do wielkiej party, ktora tworzyli WSZYSCY gracze bedacy w duel mode.

Chopkers
07-11-2004, 22:17
Jednym z pewnych stworów bedzie Anaconda na nowym terenie Dżungli (Teren dla PACC)i to mnie najbardziej martwi ;(
znowu tylko PACC.PACC i PACC....

dali by cos dla facców ;(

ja chcialbym ponawalac cos nowego a nie tylko cyce i cyce....
kupil bym sobie pacca z checią, ale mnie nie stac wiec tylko moge nawalac te cyce.(rzygac sie juz od nich chce)

WIECEJ DLA FACC PLZZ ;(

arvegil
07-11-2004, 22:26
Ooo już się nie moge doczekać nowych czarów :) ciekawe co z tego update'u wyniknie...

Marcelek
07-11-2004, 23:31
[QUOTE=Zaknafenian Do'Urden]HAHHAHA!!! wiem wiec ze masz 6 cyfrowy numer i 8symboliczne haslo!!! buhahahahteraz nic mnei nei powstrzyma od zagarniecia twojega chara ^^ :topic:

QUOTE]

Liczba * przypadkowa <(-.-)>

Knight Simon Dark lord
08-11-2004, 00:41
duel mode to chyba chodzi o to ze (wylanczam servery pvp enforced) jak jestes z kims w duelu albo z kilkoma osobami to mozesz je bic i czachy nie dostac sle osoba ktura nie zostala do duealu zaproszona to dostanie jezeli to o to chodzi to chcialbym by zrobili to na swiatach non-pvp by mozna bylo trenic z kolegom o takim samym lvlu to by bylo super

Bobi
08-11-2004, 07:40
A juz mialo byc tak pieknie...i jeszcze skill bara nie wprowadza moze ;(
Gremlin po co to mowiles X( :D

Walrock
08-11-2004, 07:46
@Bobi
Napisał to, żebyś nie robił sobie płonnych nadzieji.

Ghost Nieudany
08-11-2004, 08:32
BLAD!!!
Wedlug tego co na Tibia News pisali CIP zamierza wprowadzic auto bana za macro loging = uczciwym gracza z FACC bedzie sie latwiej lognac, ale na kolejke nie liczcie.

Cóż... Zniknęłyby mi pęchyrzyki z palców od walenia w klawisze, kiedy po raz dwudziesty chcę się zalogować.

W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.

Jakie to urocze! Będziemy łazić do NPCów i za 1k będziemy się dowiadywać, że do skoku levela potrzeba nam dwóch godzin, piętnastu minut i dwóch sekund. I notować trzeba to będzie... Albo pasek dostaną paccowie...

Kazdy nowy update ma w sobie przynajmniej 1 nowy przedmiot, w grudniowym update jest DUZA szansa ze wprowadza quest na Thunder Hammera

To jest już dobra wiadomość... Cóż, skoro quest na Thunder Hammera, to pewnie wprowadzą jeszcze jakieś cacuszko SILNIEJSZE od niego.

Dla tych co przespali ostatnie pol roku na mapie na tibia.com jest wielka biala plama o nazwie Unknow Territor - teren z ktorym CIP nie wyrobil sie na czas ostatniego update, jedni mowia ze wiecej pustyni, inni ze dzungla, a jeszcze inni Japonia, co bedzie dowiemy sie w Grudniu.

Japonia? Podbiega do ciebie samuraj i krzyczy "Kamme kamme ha!"...

Czy 4 to nikt nie mowil, ale Knightmare mowil ze beda outfity niektorych potworow (np dwarfy i elfy).

To też jest dobra wiadomość, zawsze chciałem mieć outfit np. orka...

Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.

Servery mi akurat zwisają, bo i tak gram tylko na Chimerze obecnie, a na maina mi się postaci z Dolery, Antici i Pacery wyprowadzać nie chce...

Z tego co czytalem wypowiedzi CIP na tibia.com to sa obecnie w kropce odnosnie GM, albo zatrudnia pelnoetatowych GMow do banowania ktozy moga nie miec zielonego pojecia o grze, albo musza wymyslic nowy system rekrutacji poniewaz obecny uniemozliwia nagle zwiekszenie ilosci GMow.

Czyli jak? Każdego trzeba oddzielnie rekrutować?

Test server odpalaja jak update jest gotowy i na pewno nikt nie zna jego terminu na 5 tygodni przed czasem.

Pewnie dla pacców będzie... Chociaż, bądźmy dobrej myśli.

Zapewapu
08-11-2004, 12:16
Gremlin , a jak odroznic kogos kto loguje sie normalnie od kogos kto loguje sie macrem ?

Beerkof
08-11-2004, 12:38
WAŁEK WAŁEK BEKA BEKA ;) A miało być tak fajnie. Teraz mozecie po mnie pojechac ;P

P.S. Nie róbcie sobie nadzieji na to co tutaj napisałem....

Dwik
08-11-2004, 15:40
Jeżeli wprowadza, że o skille bedzie się trzbea pytać jakiegoś NPC to ten gosciu na 99,9% bedzie na Edron czyli tylko dla Pacc.

W ogóle cipowie dążą do kupowania pacca, aby móc już praktycznie dobrze grać ^.-

PiXik
08-11-2004, 16:30
Ta jasne i co jeszcze po 1 zawsze istnieje możliwość że skilbara nie będzie ...po 2 gie fajnie umiesz ściemy puszczać i to tyle co do dżungli to był 1ss i na końcu wyjaśnienie JOKE

Chopkers
08-11-2004, 21:22
jezeli chodzi o nowe tereny (jak zwykle dla pacc;() to skoro dodają ciagle nowe tylko dla pacc :o to moze stare (np. Darashia, masa rotów ;)) mogli by oddac dla faccow??

taka sama sprawa ze statkami, powinni udostepnic plywanie statkiem rowniez faccom (oczywiscie tylko miedzy thais, veno i carlin).

co o tych pomyslach sądzicie??

Preste
08-11-2004, 21:45
6 Servery
Servery zostana zUPgradowane do akutalnych wymagań zmieni sie także provider usług internetowych na terenie Niemiec oraz powstaną dwa nowe Servery (Szwecja , Niemcy )

Czy może to zmniejszyć lagi na Niemieckich serwach ??

Zaglada
08-11-2004, 22:02
jezeli chodzi o nowe tereny (jak zwykle dla pacc;() to skoro dodają ciagle nowe tylko dla pacc :o to moze stare (np. Darashia, masa rotów ;)) mogli by oddac dla faccow??

taka sama sprawa ze statkami, powinni udostepnic plywanie statkiem rowniez faccom (oczywiscie tylko miedzy thais, veno i carlin).

co o tych pomyslach sądzicie??

Raczej watpie, teraz jest problem gdy wchodze do miast facc i proboje wrocic na Edron. A gdyby wprowadzili ten system to zapewne bym sie nie doczekal zanim ostatni gracz przeplynie do thais.

Ghost Nieudany
08-11-2004, 22:05
Czy może to zmniejszyć lagi na Niemieckich serwach ??

Czytnij sobie to:

Servery jak cos to CIP zmienia w innym czasie niz update (sama zmiana serverow to dosc pracy a laczenie tego z update to bylo by samobojstwo).
Serverow w innych krajach w Europie NIE BEDZIE.

Stary system wyglada tak:
CIP wyznacza kolege GMem
GM wyznacza kolege Conslorem
jak conslor zrobi sie kolega CIP to zostaje GMem (tak w skrocie).

Jednym słowem, trzeba znać stu ludzi żeby GMem zostać, jakie to miłe...

Stalin rosja
11-11-2004, 21:19
Słyszalem że ma być nowa profesja o nazwie barbrzyńca, która by nie mogla używać czarów ale za to mogła by trzymać bronie dwuręczne w jednej ręce. :confused:
Czy to prawda?

$corcerer
11-11-2004, 22:46
A słyszałem to od kolegi kolegi siostrzenca mojego wujka.....

OSZOŁOMY SIEJĄ PLOTY.

Angel of Death
12-11-2004, 09:18
W chwili obecnej jest prowadzona ankieta czy wogole gracze czegos takiego chca, z tego co widzialem na tibia.com to:
Paska kolo skilli nie chce praktycznie nikt.
Inna opcje chce duzo ludzi.
Duzo ludzi tez albo zwisa cala sprawa albo che zeby zostalo jak jest.

Lol nie wiem skąd ty wytrzasnąłeś te wieści . Dzisiaj skończyła sie sonda i ...
http://serveruni.republika.pl/skilbar.JPG

Ariverra'botinhu of hell
12-11-2004, 11:17
ja sie ciesze ze ta sonda sie tak skonczyla i tez tak glosowalem jednym slowem... ROX xD

Dr.Unknown
12-11-2004, 17:59
Ja skill barowi mówie nie!

KLiF
12-11-2004, 18:18
Co do skill bara to sie nie zgadzam bo zawsze sie ucieszylem ze niespodziewanie wskoczyl skill a teraz bedziemy czekac z niecierpliwoscia kiedy pasek sie zapelni i wskoczy skill liczac ostatnie sekundy ;]

Zapewapu
12-11-2004, 18:46
@up:
Niby tak ,ale jak byl by skill bar to wiedzal bys czy jest sens siedziec na pupie(lol)i trenic czy skill skoczy ci za 20 h i lepiej pohuntowac z ringiem :)
Ale zawsze ciesze sie jak dziecko gdy widze napis : You advanced in axe fighting:cup:

Wubeso
12-11-2004, 20:46
Roflmao!!!
Omg
Lol
Hahahahaha
Buehehehehe!!!
Hahahahahahaha!!!
Umre Ze Smiechu!!!
Lol
Ja Nie Moge Moze Beda Nowe Swerwery Moze Nie, Moze Bedzie Nowy System Logowania Sie Moze Nie Moze Bedzie To Moze Nie!!!
Skad Wiecie? Lol
Nie Jestesicie ****mi Moze Wgolue Tego Updatu Nie Bedzie Moze Bedzie 100 Nowych Terenow Moze Beda Ruskie Serwery Moze Cos Jeszcze Lol Niby Jak Wy Mozecie Wiedziec Wiec Nigdy Nie Mowcie Tak Lub Nie Do Zeczy O Ktorych Nie Macie Pojecia Gmy Ledwo Wiedza Cos O Up To Wy Akurat Bedziecie Wiedziec Najwiecej...
A Tak Wogole Z Ta Oficialna To Mze Mu Chodzilo O Oficjalna Strone Cipow A Nie Tibi!!!

Koko
12-11-2004, 22:56
Według mnie optymalnym rozwiazaniem byloby danie graczowi mozliwosci wyboru i wtedy kazdy by sobie w opcjach ustawil czy chce czy nie :)

slawski
12-11-2004, 23:42
Koko dobry pomysł. Kto chce to ma a, kto chce mieć niespodziankę ten nie ma skillbara;p

Ignac Motyka
13-11-2004, 15:44
a po kiego kiomu opcja
ja wychodze z wmiosku ze jak ktos nie chce niech np nie otwiera okna skills i nie patrzy no nie?
a dla normalnych ludzi niech zostanie

jak sie ma mlodsze rodzenstwo to mama mowi-przeszkadza ci?
nie sluchaj/nie patrz i nie ma problemu byle by sie dzieci cieszyly
poprostu ustap slabszemu i woli ludu ^^

Kapix
13-11-2004, 18:09
Że co ku*** duel mode, stroje potworów???
PROSZE, TYLKO NIE TO!!! TA GRA STRACI SENS!!!
To nie moze powstać. Ta gra wciąga mnie, gdyż jest dośćrealistyczna jak na RPGa, ale jak powistanie możliwość posiadania stroju potworów to ja będę musiał chyba ... skończyć grać w Tibie<chlip>. Duel mode - o boże drogi to już nawet potrenować nie bedzie można w spokoju bo przyjdzie ludek włączy duela i ... zgadnijcie sami. Ehhh oby to nigdy nie powstało

The_FaLLen
13-11-2004, 18:15
Jeśli te informacje są prawdziwe to będzie za***iście aby tylko Cip soft wyrobił się do grudnia.

Wubeso
13-11-2004, 20:55
hmm...
fajnie by bylo miec szwedzkie serwy przynajmiej bym lagow nie mial xD
a tak wogole jesli bedzie duel mode to ja skoncze z tibia zabije cipow zkocze z przepasci i ziemia wybuchnie ;)

a tak wogole to skillbar powinien byc taki ze naciska sie na skilla ktory chce sie widziec ile zostalo do awansu ;)

Zielq
14-11-2004, 18:14
A jak ktoś by go nie chciał to by nie klikał :P

<=KaLeCiQ=>
14-11-2004, 19:05
Sorky ze zmieniam temat ale z grudniowym Upem to jak z GTA SAN ANDREAS

qurde to forum tibi ^^

Thimburd
18-11-2004, 19:33
Hahahahahhahahahahahahahahaha!!!

RAJ DLA FACCa??? Hahaha!!! CIPy nie są głupie! Im zależy na tym żeby ludzie kupowali PACC więć nie będą ulepszać facc, tylko pacc! Będą nowe outfity ale tylko dla PACCów!!! Wszytsko po to, żeby zachęcić ludzi do kupna pacca. Tak samo tereny, na 100% tylko paccowskie. Czary też tylko pacc dostaną. A jeżeli facc coś dostanie ( czar, outfit, teren ) to możecie mi dokopać w d***.

A duel mode... takie jedno wielkie party... do którego można byłoby się dobrowolnie dostać... nie było by źle. Ale ten system kolejki to zupełne g***o!!!

Fido
18-11-2004, 20:04
TIBURD nie masz racji bo kiedys napewno ulepsza mainlandzeby niestal sie pospolitym G.... na ktorym nikt niemieszka, a przeciez to wlasnie on jest sercem tibi, a pozatym do dodawania terenow im niedlugo miejsca zabraknie, a mapy tak szybko niepowieksza poprostu musza cos dodac na mainie predziej czy pozniej i tyle. A dla faccow zawsze cos nowego jest np: jesli taki duel wejdzie to dla faccy tez bedzie tak samo z grafa:P A WIEC FACCE NIE MARTWCIE SIE !!!

Sasek62
18-11-2004, 20:13
wiem ze duel to jest chyba ze nie ma czach ale na trenie tez mozna duelowac moj kumpel gra jak jeszce byl Dual mode ale nie chce o tym wspominac ;( ;( ;( ;(

Knight Simon Dark lord
18-11-2004, 23:54
jak bendzie duel i ktos wlonczy przeciwko nam to bendzie trzeba najpierw potwierdzic dueal klikajonc na delikwaenta i opcje zaluzmy "duel with this player"

marred
23-11-2004, 18:39
Nie wierze w wiekszosc rzeczy, ktore autor tematu wypisal. Dlaczego?

- Duel mode - jasne, cofnijmy sie do epoki kamienia lupanego, cofnijmy grafike na stara i okrojmy teren do takich, jakie byly, gdy max gralo 30 osob (czyli malutki rook i pasek ziemi od Fibuli do Greenshore)

- Kolejka - ktos sobie wpisuje nr konta i haslo i okazuje sie, ze jest 583 w kolejce. To sobie idzie obejrzec telewizje, poczytac ksiazke, wypic herbate, po dwoch godzinach wreszcie przyszedl czas na niego, ale okazuje sie, ze on juz zapomnial o tym, ze mial zamiar grac w Tibie i tak sobie jego char stoi, stoi i po 15 minutach dostaje kicka, a kolejka w ten sposob rosnie i rosnie...

Super Shadek
23-11-2004, 22:33
Po przeczytaniu kilku tematów na tibia.news i publicznej rozmowie z Counsellorem który na kanale w Help w Tibi pisał na temat grudniowego Update przekazuje zdobyte informacje oraz zmiany które zajdą tutaj:

1.Logowanie

Jak w życiu[Na poczcie lub w banku :D :D ]
darmo bierzesz?czekasz,Przekupujesz urzęadasa?odrazu 8o 8o