zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorcerer czy druid?

Raynold
13-11-2003, 00:03
Powiedzcie mi, czy lepszy jest sorc, czy druid? Czy możecie jakoś przedstawić za i przeciw? Druid co prawda jako jedyna profesja może robić runy uh, ale czy sorc nie jest ogólnie lepszy?? ?(

HOT
13-11-2003, 07:53
Osobiście sam mam druida na 20 lev idobże mi nim jest w prawdzie sorc może robić SD ale zawsze je można od kogoś kupić :)

Danubia>Venore>Papeki

Kael
13-11-2003, 09:51
Moim zdaniem sorc druid jest tylko do uhuw :D
sorc ma najlepszy czar UE i sdki a ja osobisci mialem kngihta ale mnie znudzilo :)) i zaczolem grac sorcem wiec proponuje sorca ale bendziesz duzo ginol bo na poczatku sorc jest cieniutki druid moze uciec po drodze zrobi uha jak bendzie mial malo zycia to sie uhnie i ucieknie ale wole sorca

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Voljin --> sorc --> danubia --> 9 lvl :/ --> venore
Rookhan --> druid(UH MAKER :) ) -->11lvl --> venore

kotomaniak
13-11-2003, 15:09
Oczywiście że sorc. Druidzi zwykle tylko robią UH. Może i fajny czar ale można przecie UHy kupić nie? Ja gram sorcem i gra mi sie świetnie. Sorca np. na 20 ludzie sie boją bo może ma wysoki mlev i cie z SD mocno pociągnie. Poza tym jak ci sie gra znudzi to można sorcem łatwo pekować (nie polecam).

julita
13-11-2003, 16:11
Hejka!
Chciałam powiedzieć żebyście zanim napiszecie nowy temat poszukali w starych tematach odpowiedzi, bo pytań o tym samym tytule jest mnóstwo i czytanie nowych, o tym samym robi się nużące.
Może niech moderatorzy postarają się coś z tym zrobić? :D

joix
13-11-2003, 16:32
Oj bosze!
pomyslcie, sorc ma tylko super czar UE ale on zabiera 800 many i kosztuje w piz~ kasy. SD moze robic ale jeden bp z SD mzoesz za 4k kupic czyli 2 bp uh. a 2bp uh sie szybciej robi niz 1 bp SD. Ja tam osobiscie wole Druida bo ma duzo kasy, fajne czary, i trudniej go zabic niz sorca.

karat
13-11-2003, 17:17
X( Ile razy można przeprowadzać taką sonde?!!!!!!
Odpowiedz jest prosta SORC(MAG).

Alhall
13-11-2003, 22:34
Właściwie temat ten już był dawno przerobiony w dziale profesje przeze mnie ale co tam. Ja wkońcu sie zdecydowałem na maga, co prawda jest ciężko i właściwie napażam głównie m-starem a magie wykorzystuje do robienia bp hmms i ich sprzedawania. Niezły zarobek póki co i nie narzekam. Co prawda nie łaże na cyce czy demon skeletory mimo 13 lvl i 12 mlvl, ale na Rootach jest przyjemnie i tyle.

Co do czy mag czy druid? Mag jest dla tych bardziej cierpliwych, co jednak nie oznacza, że i druid cierplwiości nie wymaga. Ja osobiście dla leniuchów polecam paladyna, wydaje sie najłatwiejszą profesją.

eerion
14-11-2003, 05:26
Wybierz sobie. Sorc ma większe poważanie bo jak nabije 20 level to sttrach go walnąć bo z SD odda. Druid UH robi, ale uh może sobie spokojnie mag kupić. Wybór należy tylko do cieni. Ty wybierasz- my podpowiadamy- sorc mówie!

Spider
14-11-2003, 12:27
Druid Druid i jeszcze raz Druid :)

Bo na kogo moze zaglosowac Druid na 36 lvlu? :P

re:eerion
A czy Druid SDkow sobie kupic nie moze?!

hehe wlasnie oczywiscie ze moze :P.

Night Moon
14-11-2003, 16:52
Jeśli zależy ci aby mieć więcej kasy na początku to lepiej mieć druida i robić uhy, bo z hmm dużo kasy nie wyciągniesz. :P A przecież sd zawsze można kupić. Sorców jest dość sporo tak więc możesz mieć problemy ze sprzedawaniem za dobre ceny. Mam qmpla druida i czasami udaje mu sie sprzedać bp of UH za 3k...
...a przecież sorc niee może robić sumonków :D a druid tak
więc chyba lepszy druid !!! :))

....dobra spoko, sorc też może.... :P

Zami
14-11-2003, 17:23
...a przecież sorc niee może robić sumonków a druid tak
erm, od kiedy?

Raynold
14-11-2003, 18:24
Dzięki, Alhall. Przeczytałem ten temat w dziale profesje. Myślę, że jednak wybiorę druida. Runy sd rzeczywiście mogę wymieniać za uhy. A mlev leci tak samo szybko druidowi, jak i sorcowi, czyż nie? To spox 8) Wcześniej rzeczywiście nie szukałem nic na ten temat, dlatego niepotrzebnie tutaj założyłem nowy. Panowie Moderatorzy: można zamknąć :)