Pokaż pełną wersje : Dobre eq
Witam, chciałem się doradzić czy na 40 knightcie opłaci mi się zmieniać z takiego eq z: noble armor, plate legs ,leather boots,dragon shield,steel helmet na np. crown armor,knight legs,fur boots,crusader helmet,medusa shield,platinum amutel. Czy zmniejszy mi to obrażenia, które dostaje od potwora?
Witam, chciałem się doradzić czy na 40 knightcie opłaci mi się zmieniać z takiego eq z: noble armor, plate legs ,leather boots,dragon shield,steel helmet na np. crown armor,knight legs,fur boots,crusader helmet,medusa shield,platinum amutel. Czy zmniejszy mi to obrażenia, które dostaje od potwora?
Tak, zmniejszy i to dosc znacznie.
jak ci to nie wystarcza to zmien a jak wystarcza to nie zmieniaj:cup:
Szalanka
03-02-2008, 13:38
Raczej na 40 lvl z plate legs nieoplaca sie chodzić
Ale tez zalerzy ile masz kasy :D
Najlepiej na 40 lvl crown seta jak ja :D
;)
A tak na 40 lvl plate legs??
Palladyn moze miec plate legs,ale zeby knight na 40 lvl z plate legsami.??
przeczytaj sobie na forum ze Knight jest Dobra postacia ale kosztowna,
Knight powinien miec zawsze najleprze eq ;)
8o
dlamnie na 40 lvl powines miec.
1.warior helmet
2.Crown armor
3.Crown legs
4.steel boots
5.medusa shield
ja na 40 takie mialem i na tym zle niewyszlem
Zawsze mozesz miec swoje,nikt ci niekarze miec full eq :)
Neflonde
03-02-2008, 13:56
Ja bym się nie zastanawiał ^^
Knight bez dobrego eq to nie knight, pewnie już kase w dp kisisz od 30 lvla :P
Knight to knight Najlepsze eq jakie moze miec powinien nosic
:]
Blejdzik
03-02-2008, 18:00
A ile chcesz na to kasy przeznaczyc, jezeli ma Ci po tym zostac 500 gp, to wybeirz jakies tansze opcje, ale jak bedziesz mial kase na poty to smialo :)
Nie tyle powinieneś je zmienić co musisz to zrobić ;) Najt walczy w zwarciu i im lepsze ma eq tym mniejsze hity dostaje co za tym idzie ma mniejsze waste . Dobre Eq to podstawa Najta B)
Piciaz1213
03-02-2008, 18:37
Co ty robisz na 40lvlu z takim eq??:o
Oczywiscie ze kup sobie lepsze eq.
Znacznie ci polepszy gre:cup:
ja bym zmienił :) ale to ja rób co chcesz
Crown legów nie kupuj, lepiej knight, te kilka capa Cię nie zbawi, ale eq masz słabe, jak masz kasę to zmieniaj, a jak nie masz kasy to zarabiaj.
Przede wszystkim na twoim miejscu zainwestowalbym w tarcze, np vampirke lub jesli masz duzo kasy to demonke.
Armor powiedzmy ze knight by wystarczyl, legi tez knight starcza. Helmet, hmmm jesli nie wykonywales crus questa to tam masz jeden helmet ;p
Jesli wykonales i sprzedales to mozesz kupic warrior, bo tanszy. Co do butow to najlepsze bohy, ale nie wiem czy masz na tyle kasy.
Napisz ile masz kasy do dyspozycji, jaki swiat (pvp czy nie) no i mniej wiecej ceny to ci wspolnie doradzimy.
zainwestuj w dobra tarcze, demonka to minimum co knight powinien miec. na 40 levelu powinienes miec crown/golden armor, warior/crus helmet i dobra tarcze. Co do legsow, nie ma wielkiej roznicy miedzy plate aknight/crown/blue. buty, sam zdecyduj czy wolisz chodzic szybciej, czy miec wiekszy defens. to tez zalezy gdzie polujesz. jesli w otwartych miejscach gdzie masz stwora jak do niego dobiegniesz przed innymi, to bohy jak glownie w miejscach ktore zajmujesz to polecam steel bootsy. fur butow nie ma co kupowac, 1 armoru wiecej ale spowalniaja. jeszcze obowiazkowo platinium amulet.
Na przyszlosc, tarcza i bron sa podstawowym ekwipunkiem knighta, staraj sie miec najlepsza jednoreczna bron dostepna na dany level. 2 punkty obrony tarczy daja duzo wiecej niz 2-4 punkty armoru z ekwipunku. 2 punkty ataku broni sa widocznie zauwazalne, czego nie mozna powiedziec o 2-4 punktach pancerza, to jest dzialanie dlugofalowe i widac po paru godzinach polowania ze w tym samym miejscu zuzywamy mniej mf do leczenia niz przed zmiana eq.
Manonkan
07-02-2008, 13:56
Ja osobiście mam:
Crown armor
Vampire shield
Bright sword
Knight legs
Devils helmet
Fur boots
Platinium amulet
a mam tylko 36 lvl ;p
Smash-Shady
07-02-2008, 17:02
@Manonkan:
Boże...co to za avatar ;|?
@Topic:
Oczywiscie zmien, ale musisz miec pieniadze...jezeli ich nie masz...to lec na soldy robic lootbagi XD
A mój kolega knight (jego main charem, bez kupowania kasy) na 36lvlu ma:
-dsm
-vampire shield
-fire axe
-royal helmet
-knight legs
-fur boots
Ja mam (1lvl mniej od niego) troszke gorsze (z wyjątkiem steel bootsów)
Abaarikait
07-02-2008, 17:21
Po co chwalicie się swoim eq? Kolega prosił o pomoc, a nie pytał was jakie wy macie ;<
@Topic
Tak zmień. Eq dla knighta to podstawa. Jeśli nie wiesz jak zarobić pieniądze to idz na ef i polootuj holy orchidy i woce. W ciągu kilku dni możesz się nieźle dorobić ;]
Osobiscie na 45 lvl'u mam:
g-armor
k-legs
bs/d-slayer
pirate boots
vamp shield
crus helm
p-amul
Radzilbym Ci jaknajszybciej chociazby k-seta zdobyc oraz medusa shield. Z bronia raczej nie masz problematyki xd
@down
A trafie do podpisu :>??
Mumin121
07-02-2008, 22:21
Osobiscie na 45 lvl'u mam:
Radzilbym Ci jaknajszybciej chociazby k-seta zdobyc oraz medusa shield. Z bronia raczej nie masz problematyki xd
Że co? Chyba problemu? : |
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.