PDA

Pokaż pełną wersje : Taktyka BK vS 50 EK

pablos150
03-02-2008, 12:13
Witam!
Przede mną BK quest, chciałbym go zrobić solo na 50 lvlu i teraz mam pytanie co do taktyki mam 2 wersje z czego 1 wydaje mi sie lepesza, ponieważ wątpie abym uderzył BK z broni na full ATK za więcej jak 60... :
1. JA stoje na full def, i tylko sie lecze, manasuej i exori.
2. Full Atk + Exori + Duuużo leczenia .

Tak dla formalnosci podam, że moje skills to 77/76 , oczywiście wziąłbym ringa, bije z noble axa.
EQ: k-set, crus helmet, vampirka, bohy, ale wezme fur boots, scarf :D

Suton
03-02-2008, 13:50
mam lepszą taktyke dla Ciebie:
wchodzisz na full def, leczysz się, bierzesz nagrody, starasz się nie paść i wchodzisz do tp.

Argen
03-02-2008, 13:56
@up

Dużo lepsza taktyka, a ja znam jeszcze lepszą.
Wchodzisz do Bk wille w godzinach 'szczytu', i piszesz do osoby/osób akurat tam huncących, czy możesz wejść i zebrać nagrody.

pablos150
03-02-2008, 14:13
Aff, ale ja nie chce tak po n00bowsku tego questa, chce sie zmierzyc z BK 4fun i nie wiem, która opcja będzie optymalna :)

demoninator
03-02-2008, 17:16
Z reguły 4fun to waste ;p więc wbijasz na full atk i walisz go z broni leczysz sie manasujesz plus exori ;p zabawa murowana ;))

Kaver13
03-02-2008, 21:58
Zdecydowanie lepiej wez full def i uderzaj z exori bo mnie na 70 lev (pal) na full atk potrafil uderzyc naprawde mocno ty gdybys byl na full atk to bys moze nawet padl... pamietaj ze oprucz bk jest tam pare skorpionow ktore moga cie skutecznie trapnac + beho. Polecam Ci szybko na def uderzyc 2x z exori mas by zabic skorpiony, potem biegnac w okolice tp wrazie jakbys mocno dostal to masz wyjscie ;]

Rasta-Bob
04-02-2008, 12:37
Zdecydowanie lepiej wez full def i uderzaj z exori bo mnie na 70 lev (pal) na full atk potrafil uderzyc naprawde mocno ty gdybys byl na full atk to bys moze nawet padl... pamietaj ze oprucz bk jest tam pare skorpionow ktore moga cie skutecznie trapnac + beho. Polecam Ci szybko na def uderzyc 2x z exori mas by zabic skorpiony, potem biegnac w okolice tp wrazie jakbys mocno dostal to masz wyjscie ;]

On jest knightem a nie pallkiem ^^

@Topic

full def + leczenie + exori.

Przy queście lepiej będzie ubić tego bk, a nóż pofarci mu się i polecą bohy, albo coś innego? zawsze będzie większa nagroda z questa xD

Suton
04-02-2008, 14:24
@up

Dużo lepsza taktyka, a ja znam jeszcze lepszą.
Wchodzisz do Bk wille w godzinach 'szczytu', i piszesz do osoby/osób akurat tam huncących, czy możesz wejść i zebrać nagrody.

zapomniałęm to dodać... nie lubie dużo pisać...

Andrew
04-02-2008, 17:12
na full ataku bij, masz dużo życia, więc zdążysz się uleczyć, ale najpierw zabij wszystko koło BK, a później napieprzaj czy masz, zabawa murowana ;].