zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o...

Marcos De'Iwo
07-11-2004, 20:20
Prosze aby ktoś doświadczony wykonał taki poradnik z jakiej broni, chodzi mi o Jednoręczne i dwuręczne i czy na Full Atack, Balance bić potwory, najlepiej by było jak najwięcej potworów były opisane jak i z czego je bić. To sie napewno wszystkim Knightom przyda.

ciemne dropsy
07-11-2004, 20:41
na rata powinienes uzywac albo broni jednorecznej i z swietna tarcza i posiadac przy sobie jakies pol bp uhow lub z bron dwureczna i miec przy sobie ok ~2 bp uh. 8o Temat wydaje mi sie troszku banalny...

No ale dobra: draga blokujesz zawsze z bronia dwureczna na full att:) no chyba ze masz skille ponizej 50 albo bron dwureczna gorsza od swojej glownej jednorecznej.

Marcos De'Iwo
07-11-2004, 20:53
a jak jest przy expieniu Knightem na Cycach?

Edit

To że brać najlepszy item to wiem :) ale jak mam skille 61/60 to brać Gsa czy Fsa z tarczą? jak Fsa + tarcza to na Full atack czy na Balance je bić

Koper000
07-11-2004, 21:49
Na cyce knight tak na oko powinien miec skille 50/50 wtedy z palcem w *****
no i bierzesz najlepszy item jaki masz (tylko nie club,jacket itd. :D)
I idzdziesz :]

Earl
08-11-2004, 16:34
Generalnie bronia 2h bijesz wszystko co jest na tyle mocne ze z tarcza hity sie niewiele mniejsze a z gs ubijesz duzo szybciej. No i oczywiscie na smoki oplaca sie nosci bron gs/wh czy jakis 2 reczny toporek bo duzo szybciej ubijesz a tarcza na dragu ci prawie nic nie da. No i ew. jak jakis stukniety mag wybral sobie swordy to zanim sobie kupi fs to moze latac z twohanded sword. To tyle odnosnie zastosowania