Pokaż pełną wersje : Paladyn, co dalej?
Otóż to ..
Mimo iż jestem jeszcze na rooku to jutro prawdopodobnie wbije na maina i tutaj do was pytanie, jestem zainteresowany wybraniem Paladyna. Chcę się dowiedzieć z czego atakuje zaawansowany paladyn ponieważ czarno widzę aby chodzić na mocniejsze potworki z spearem.
Chcę się dowiedzieć czy wybranie paladyna to prosta gra i czy nie muszę się martwić o broń wraz z levelem
Pozdrawiam
L
Hmmm...więc z bronią nie powinieneś mieć kłopotów jeżeli masz pacca lub masz kolege z paccem, który bedzie Ci kupywal royal speary bo to wlaśnie one są główną bronia 8o
mlodysiwek
03-02-2008, 23:14
Tak Royal Speary. Bolty z kszuą, zawsze z nimi fajnie mi się expiło na guardach, jak grałem palem.
Tak Royal Speary. Bolty z kszuą, zawsze z nimi fajnie mi się expiło na guardach, jak grałem palem.
Royal Speary -> niestety nie zamierzam kupować PACC i nie mam znajomego, więc mówicie że z kuszą wypali? A co z łukiem ?
Massterralph
03-02-2008, 23:19
Po update 8.1 royal speary maja zasieg 3 kratek. To moze byc problematyczne wsrod lepszych potworow, dlatego radze razem ze skillowaniem distance fightingu skillowac shielding. Na hunty silniejszych potworkow uzywane sa: enchanted speary, assassin stary, power bolty.
Jesli nie bedziesz posiadal pacc to ktos wymienil ta opcje wyzej.
Edit: zawsze mozesz probowac na trade channel kupic royal speary. A jak nie to po staremu bolce, strzaly. Na nizszym lvl strzaly, potem bolty
Pozdrawiam
ZonaRomana
04-02-2008, 11:51
Dużo ludzi na Trade ogłaszają się, że mają na sprzedaż np. 100 royal Spears ale sprzedają je drożej np o 1k. Dasz troche więcej ale warto :)
royal speary sa od 25 lvla wiec jak dobijesz 25 to poszukaj sobie jakiejs guild i popros kogos z paccem zeby ci kupil royalki
ale nie ufaj bo czesto moga oszukac wiec znajdz jakis sposob na to:evul:
ZonaRomana
05-02-2008, 12:06
royal speary sa od 25 lvla wiec jak dobijesz 25 to poszukaj sobie jakiejs guild i popros kogos z paccem zeby ci kupil royalki
ale nie ufaj bo czesto moga oszukac wiec znajdz jakis sposob na to:evul:
Na co oszukać na 1,5k? Żal. A poza tym Royalek można używać wczesniej niż od 25lvla :) i dają równie dobre efekty.
Kup na trade royalki duzo ludzi sprzedaje ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.