Pokaż pełną wersje : Co robia h-lvle na hibernie?
Film pokazuje co lubią robić hlvle na hibernie..
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36984
Spoil:
159ms/174ek/115rp zabijają 45ed bez powodu
I jak tu grać... ;[
A co się dziwisz ;D
Taka już jest Hiberna xD
Trochę tam grałem i wiem coś tym.
Poza tym przypuszczam że masz tam od kogoś hunta ^^ :evul:
Zabili go bo im sie tak chciało i co w tym dziwnego ja też tak robie tylko z mniejszymi lvlami przecież tibia to zabawa tak ??
Zabili go bo im sie tak chciało i co w tym dziwnego ja też tak robie tylko z mniejszymi lvlami przecież tibia to zabawa tak ??
Nie.
Za takie coś UV albo inna gildia powinni skullhunterów huncić!
@wahibi
nie nie mam hunta^^
te co miałem zapłaciłem i ostatnio byłem grzeczniutki,
nikogo nie biłem ani nic... poprostu random >.<
Na pewno jakiś powód mieli.
Na pewno jakiś powód mieli.
Niestety... jak pytałem o reason nic nie odpowiedzieli..
Mietek919
04-02-2008, 10:43
Miałeś rs'a to cię zabili o to odpowiedz.
LOL przecierz widac ze szedles pekowac omg ...
zabili cie za peking, po co ten koles mowil " na 4 kopie 77 ms " ?
zal.pl
LOL przecierz widac ze szedles pekowac omg ...
zabili cie za peking, po co ten koles mowil " na 4 kopie 77 ms " ?
zal.pl
1. ten koleś to ja
2. tak, szliśmy pkować, ale jak oni nas zobaczyli, to nawet
nie patrzeli czy idziemy pkować czy nie.. zobaczyli rsa i
zaczeli walić gruche, bo spadł hailstrom rod + 4bp~ mp
3. sam jestes zal.pl :>
sleazyneor
04-02-2008, 14:10
Tak tak, UV powinno zabijac skullhunterow <rox>
Tylko, ze jest wojna i UV sie z pz nie rusza ;-) Hail DM _/
O ile dobrze pamiętam to Cipsoft wprowadził Red skulla (i w ogóle cały system czaszek) po to, by móc osobę posiadającą takowe pare pikseli przy swoim nicku (de facto zabijającą "niewinne" istoty) zabić bez żadnych konsekwencji. Jak sobie przypominam to cipsoft sam nakładniał ludzi, by zabijali ludzi z czerwoną czaszką podając argument, iż wypada z nich całe eq. Więc nie wiem czemu się dziwisz, że Ciebie zaczęli bić, skoro powód, w postaci RSa, widzisz jak się zalogujesz... Ja mając rsa byłbym świadom tego, iż każdy może mnie zaatakować bez podania mi jakiejkolwiek przyczyny.
$eriToonbra
04-02-2008, 16:40
Hehe :D Ja dopiero obejrze :D:cup:
@up
To po ch*j się odzywasz?
@topic
Fajnie, prosta zależność
Bijesz ludzi -> Masz RSa -> Biją Ciebie
O ile dobrze pamiętam to Cipsoft wprowadził Red skulla (i w ogóle cały system czaszek) po to, by móc osobę posiadającą takowe pare pikseli przy swoim nicku (de facto zabijającą "niewinne" istoty) zabić bez żadnych konsekwencji. Jak sobie przypominam to cipsoft sam nakładniał ludzi, by zabijali ludzi z czerwoną czaszką podając argument, iż wypada z nich całe eq. Więc nie wiem czemu się dziwisz, że Ciebie zaczęli bić, skoro powód, w postaci RSa, widzisz jak się zalogujesz... Ja mając rsa byłbym świadom tego, iż każdy może mnie zaatakować bez podania mi jakiejkolwiek przyczyny.
więc wytłumacz mi jak to jest, że nikt nie do*******a się
do 150r palka biegnącego z czerwoną czaszką?
Rozumiem jakby nudziło im się i poszliby się uganiać
za jakimś 100+ msem, ale żeby bić 45ed takimi lvlami?
Lekka przesada...
moze mieli zawolac slabszych kumpli zeby stosunek sil byl bardziej wyrownany ?
ej a moze chuj wam wszystkim w dupe?
nie mieli co robic to zabilipierwszego lepszeg ofrajera a ze ma rs to tym lepiej dla nich, Super temat zeby sie pozalic jakie to te h lvle zle sa :(
NIe podobal im sie twoj ryj i tyle, najlepiej zamknac temat bo pierdola tu brednie
OMG Ty jesteś jakiś nie poważny?
Miałeś Red skulla To Cię zabili a i jeszcze miałeś mniejszy lvl to tym bardziej. Gdybyś też miał taki lvl to też byś ubijał każdego z którego dałbyś rade.
Też pekowales wkońcu masz rsa zresztą każdemu kasa sie przyda też bym cię dowalił jakbym cię spotkał i nie bulwersuj sie tak xD to tylko gra
Tak tak, UV powinno zabijac skullhunterow <rox>
Tylko, ze jest wojna i UV sie z pz nie rusza ;-) Hail DM _/
Ojejku, ojejku, rzeczywiscie ostatnio natlok UV w dp nie ma gdzie chara postawic bo kazdy sqm to UV, wez nie pindol publicznie glupot, szczegolnie te ostatnie slowa ty wiesz w ogole co to jest _/ ? Bo widze ze nie, uzywasz tego co zdanie i myslisz ze jestes fajny :baby:
#Edit
Czemu chara nie wpiszesz w tibia.pl? Czekasz az dostaniesz nastepnego od 'kolegi' czy tym razem SAM (!!!!!!!!!!) wybotujesz?
Czy to jest dziwne ze padles bo chciales kogos zajebac? Sam mowisz ze zle bo random, a co sam robisz? Tez mial byc random.
I dobrze ze jeszcze nie yellowales tam o tym 77 ms'ie na kopie.
Buehehe, gdyby nie zabili to dalbys filmik jak zabijacie 77 ms'a i bys myslal ze jestes mastah pro. A tak dales filmik jak sie skladasz i placzesz ze za darmo. przykro mi
Zal... pierdolenie noobow (nie tyczy wszystkich)
denerwuja mnie takie wytlumaczenia, ze mam rs,
wiele osob na wiekszych lvlach ma rs i nikt za to
na nie nie poluje.. a co do tego wytlumaczenia, ze
potrzebowali kasy to juz kompletnie rotfl.
nawet nie macie pojecia ile takie 170e knighty maja
kasy, i jak poleci ze mnie rod warty 8 k~ to raczej
se gruchy nie zwala
@Avath
mi tez sie nie podoba twoj ryj/wyjdz!
@up
tak, ja pkowalem(tzn mialem zamiar) ale nie lvle o 150 nizsze
rozumiesz? Do tego zle zrozumiales, nie mialem zamiaru bic
77ms'a bo to idiotyzm, wspomnialem o tym, zeby nie isc na
4 kope, bo i tak nie warto skoro siedzi tam wyzej wspomniany
77 ms.
Zal... pierdolenie noobow (nie tyczy wszystkich)
denerwuja mnie takie wytlumaczenia, ze mam rs,
wiele osob na wiekszych lvlach ma rs i nikt za to
na nie nie poluje.. a co do tego wytlumaczenia, ze
potrzebowali kasy to juz kompletnie rotfl.
nawet nie macie pojecia ile takie 170e knighty maja
kasy, i jak poleci ze mnie rod warty 8 k~ to raczej
se gruchy nie zwala
@Avath
mi tez sie nie podoba twoj ryj/wyjdz!
@up
tak, ja pkowalem(tzn mialem zamiar) ale nie lvle o 150 nizsze
rozumiesz? Do tego zle zrozumiales, nie mialem zamiaru bic
77 ms.
Ale zrozum, oni właśnie chcieli, żebyś się popłakał po dedzie.
Udało im się! :o
cry me a river ;(
do założyciela tematu - jesteś żałosny, widzisz co każdy o tobie sądzi?
Przed założeniem następnego tematu pomyśl jakie mogą być tego skutki. Teraz wiesz, że mając rs na tym lvlu siedzi sie w depo (z wyjątkami, które jak widać tobie nie przysługują)
sleazyneor
05-02-2008, 20:38
Ojejku, ojejku, rzeczywiscie ostatnio natlok UV w dp nie ma gdzie chara postawic bo kazdy sqm to UV, wez nie pindol publicznie glupot, szczegolnie te ostatnie slowa ty wiesz w ogole co to jest _/ ? Bo widze ze nie, uzywasz tego co zdanie i myslisz ze jestes fajny :baby:
#Edit
Czemu chara nie wpiszesz w tibia.pl? Czekasz az dostaniesz nastepnego od 'kolegi' czy tym razem SAM (!!!!!!!!!!) wybotujesz?
<lol2> idz lepiej sie pedalic ze swoimi kolegami :DDD
P.S On jest gejem wiec jakby ktos chcial skorzystac z uslug to pewnie jest chetny ;-)
Duch Niespokojny
05-02-2008, 20:53
159ms/174ek/115rp zabijają 45ed bez powodu
Rozumiem, że ty miałeś powód, żeby zabić aż tylu ludzi, żeby dostać red skulla? Tak samo jak miałeś powód zabić tych ludzi, których akurat przypadkowo spotkałbyś tam, gdzie poszedłeś pekować?...
Nie_a_ty
05-02-2008, 22:54
<lol2> idz lepiej sie pedalic ze swoimi kolegami :DDD
P.S On jest gejem wiec jakby ktos chcial skorzystac z uslug to pewnie jest chetny ;-)
Od sausa to ty się odpierdol bo się przejade do Gliwic. Daleko nie mam ;)
Amek_PL jest kolejnym przykładem sfrustrowanego dzieciaka który uważa że on może zabijać a jego nie 8o
Lata z rsem i myśli że może robić wszystko a 150 lvl go lać nie będą bo ma od nich 100 poziomów mniej.... gdyby miał o 100 mniejsze IQ to bym się zastanawiał żeby go nie lać xD
A więc apel do ludzi którzy spotkają amka na serwie:
NIE BIJCIE GO ON MA IQ<40 xD
Don_Kustosz
06-02-2008, 15:14
o ja cie ale bym sie wstraszyl ciebie oneoneone11111111
Do założyciela tematu.
Wszyscy już Ci wyraźnie wyjaśnili ,że jesteś żałosny.
Ja sie do tego podpisuje.
nie mialem zamiaru bic
77 ms.
No ja mysle ze to nie idiotyzm i chyba tam bym wlasnie poszedl ;]
A co do reszty - zal
Ogarnij sie, w tibii nie ma zasad.
Patalinio
06-02-2008, 16:43
Witaj my sie chyba skąś znamy
Nie pierdol mi tu ze nie mieli powodu żeby Cie zabić
Jak nadal myslisz ze nie ?
To wpisz na tibia.com Jaldridge
to Ci powinno rozjasnic cala sprawe ;-)
Dla mnie UV zawsze było i będzie gildią lamusów ;] jak tam grałem na nicku Wielki Mancyz dawno temu to te debile biły każdego za nic myślą że jak mają 100+ to już all im wolno dlatego ludzie uciekli z hiberny gdzie są czasy że na hiberne nie można było wejść bez kolejek ? :> teraz na infernie sie dużo lepiej opłaca grać niż na hibernie pamiętam jak kiedyś na 5 min przed server save z kumplami sobie lataliśmy i się biliśmy 4fun bez party wpadł ten lamus Aaron Soulbringer i nas ubił all a po save mu pisze " why you kill me ? " a on " skull is bad " a jak mu napisałem że to byli moi kumple to powiedział " thx for sd " bo mi bp spadł ;] żal dla nich 180 ed cieszy się z bp sd <owned>
Zapewnie sie panowie nudzą w okolicach depo
huesheheheh Dobre sam to wymyśliłes?? czy ci mama pomogla?
pAnoramiks
08-02-2008, 00:02
toaleta i reszta dadzą dupy w końcu...
teraz huntują nawet swoich byłych członków! żałość... są bezsilni i zdesperowani...
a ostatnio widziałem przepiekny obrazek jak jakiś gość dał Broockowi 100 gp na statek... a jakiś noob char - "hunted for support DM"
sleazyneor
08-02-2008, 15:20
toaleta i reszta dadzą dupy w końcu...
teraz huntują nawet swoich byłych członków! żałość... są bezsilni i zdesperowani...
a ostatnio widziałem przepiekny obrazek jak jakiś gość dał Broockowi 100 gp na statek... a jakiś noob char - "hunted for support DM"
Taa, tez widzialem te akcje :D rox (zal)
_/ Hiberna rox! :D
Btw. Dawac bohy!
bartii10
08-02-2008, 17:53
prawo dzungli na hibernie. no i dobrze, przynajmniej jakies prawo jest, nie to co na non-pvp ;)
ps. nie placz, biegasz z rsem to czego sie spodziewasz..
Dla mnie UV zawsze było i będzie gildią lamusów ;] jak tam grałem na nicku Wielki Mancyz dawno temu to te debile biły każdego za nic myślą że jak mają 100+ to już all im wolno dlatego ludzie uciekli z hiberny gdzie są czasy że na hiberne nie można było wejść bez kolejek ? :> teraz na infernie sie dużo lepiej opłaca grać niż na hibernie pamiętam jak kiedyś na 5 min przed server save z kumplami sobie lataliśmy i się biliśmy 4fun bez party wpadł ten lamus Aaron Soulbringer i nas ubił all a po save mu pisze " why you kill me ? " a on " skull is bad " a jak mu napisałem że to byli moi kumple to powiedział " thx for sd " bo mi bp spadł ;] żal dla nich 180 ed cieszy się z bp sd <owned>
I dopiero teraz mogłeś o tym opowiedzieć :<. Płaczmy razem ;(.
Proponuję zrobić taki temat, gdzie wszyscy chętni się będą wyżalać, jak to są, lub byli hunted.
Mumin121
08-02-2008, 18:18
Tak było, jest i mam nadzieje, że tak nie będzie po wojnie. Chociaż nikt nie wie co DMi szykują.
MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
xDDDD
Pobijesz go? :<
ZA TIBIE ZROBIMY WSZYSTKO, NIE?????????????!!!!ONEONEONEONE
sleazyneor
08-02-2008, 21:36
@up
lol2, rox :DDD ITEMZ OR DEJ IN RL1!1ONEOEN!!1!!!111
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.