Pokaż pełną wersje : Problem z Kazaa!!
Wiślaczek
07-11-2004, 21:00
Mam maly problem z Kazaa:(
Nie moge sciagac filmow mp3 i innych rzeczy !!
Jak patrze w pogladzie to pisze ze jest brak zrodel! Co to znaczy??
Help me;(
EDIT
Narazie mam tylko Kaze ;/
<edit by aktus>
jezeli jestes w sieci lokalnej to na 99% admin wylaczyl p2p w waszej sieci. jezeli tak to najprawdopodobniej nic sie nie da zrobic, chyba zeby zmienic admina na takiego ktory by tego nie wylaczyl. z punktu widzenia admina stwierdzic musze ze nic innego tak nie zapycha lacza jak p2p wlasnie. kazaa jest poza tym najgorszym p2p w chwili obecnej.okolo 70% zciagnietych rzeczy to albo faki albo wirusy i trojany. lepszy juz jest emule
To problem tylko z kazza czy rowniez z innymi programami p2p?
]v[ichal
07-11-2004, 21:54
klikasz prawym >wyszukaj>wiecej żródeł>dla wszystkich pobierań *
* co do zgodnosci to nie wiem , moze masz inne tlumaczenia ale u mnie jest cos w tym stylu , powinienes sie domyslic
Wiślaczek
08-11-2004, 16:10
Zainstalowalem inny program typu P2P i tak samo:(
Niestety racje ma aktus .Wnosek z tego ze moge sobie pomarzyc o Kazie :D
W maju bede mial Neostrade:D
EDIT
Z jakiej strony mozna sciagnas emule?
Descartes
08-11-2004, 16:58
O Kazie nawet nie warto marzyć. Kazaa Media Deskto zawiera oprogramowanie spyware, które zostaje w systemie nawet po odinstalowaniu, a jej odchudzona wersja (Kazaa Lite) jest nielegalna. Wolę eMule.
(...)a jej odchudzona wersja (Kazaa Lite) jest nielegalna. Wolę eMule.
No bo pewnie ty instalujesz p2p do sciągania legalnych rzeczy 8o Bo jak nie poco za różnica czy będziesz miał zainstalowany orginalny prog czy zmodyfikowany?? Pozatym ochrona prywatności nie jest nielegalna.
Kazaa Media Deskto zawiera oprogramowanie spyware, które zostaje w systemie nawet po odinstalowaniu
toś Amerykę odkrył...
a jej odchudzona wersja (Kazaa Lite) jest nielegalna.
ehehe ;D lol ;D
Wolę eMule.
nie każdy ma łącze stałe, i nie każdemu uśmiecha się stanie w kolejce przez kilka godzin po głupią mp3...
Vegefa Ziom
09-11-2004, 13:10
Według mnie najlepszy i tak jest Stary dobry Bit Torrencik i nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba, a co do Kaazy to jest tlyko jedna osoby którą znam która ma kaazę i komp jej chodzi na looziku, sam nie wiem czemu...
$corcerer
09-11-2004, 20:37
Bittorrent (jako klienta polecam Azureusa, obecnie wersja 2.2.0.0 ) i DC++ z przynajmniej 10 GB na share- combo nie do pobicia.
O wlasnie skoro juz wspomniano o DC++ to ja moze powiem o swoim problemie, moze ktos sie zna ;)
Mianowicie chodzi mi o to, ze po formacie DC++ cos siadl...Nic sie sciagac nie chcialo, zainstalowalem ponownie, ale nadal dupa. Zna ktos moze tego przyczyne?...Bylbym ogromnie wdzieczny.
Witam!
Moim zdaniem plus Kazyy jest taki, że szybko ściąga różne rzeczy (Mi prawie zawsze ściąga 50 kb/s), ale minusem i to ogromnym są wspomniade spyware'y i fake'i.
Tak więc zniechęcony do Kazyy postanowiłem ściągnąć co innego, wybór najpierw padł na eMule - wszystko fajnie ale trzeba strasznie długo czekać, ąż się jakiś plik ściągnie, tak samo Shareaza - nie dość, że trzeba stać godzinami w kolejce to jeszcze ściąga po kilka kb/s i na przyklad 5 megowe mp3 ściągają mi się kilka godzin :(. Poza tym Shareaza nie tylko robi lagi w grach (tak jak wszystkie p2p), ale też zwalnia znacznie Internet.
Teraz sam już nie wiem czego urzywać. DC nie bo mam share tylko 4 gb (niedawno formatowałem).
Help. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.