zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia - Ile jeszcze ludzi zginie?

Semrise
04-02-2008, 15:46
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem , a zajmą się tym tylko wtedy jak ktoś do nich przyjdzie grozic im bo dali komuś bana...

Brazylia ... zamordowanie kolegi.

Polska ... Pobicie matki krzesłem.

Można by tu jeszcze wymieniac.

Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...

Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię.

Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny...

I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?

Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...

O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...

Yoh Asakura
04-02-2008, 15:48
Zamknąć wszystkie fabryki, które produkują samochody ! Ile jeszcze osób musi zginąć w wypadkach samochodowych, żeby ludzie zrozumieli, że te szatańskie pojazdy to samo zło ?!

Semrise
04-02-2008, 15:52
Zamknąć wszystkie fabryki, które produkują samochody ! Ile jeszcze osób musi zginąć w wypadkach samochodowych, żeby ludzie zrozumieli, że te szatańskie pojazdy to samo zło ?!

Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...

Lasooch
04-02-2008, 15:55
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?

No, ile?

Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem

Bo to nie ich sprawa jak kretyni się zabijają.

To wymieniaj; ja o innych przypadkach nie słyszałem.

Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob...

Współczuję kolegów-kretynów.

Poparłeś to najłatwiejszą metodą prowadzenia badań statystycznych, czyli 'dane wzięte z dupy', prawda?

Aż przez selekcję naturalną wszyscy nieprzystosowani do życia w społeczeństwie (aka mordujący się przez gry komputerowe) się wytłuką.

I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi?

Opcja druga jest równie głupia jak myśl, że jeśli ja nie zjem kotleta, to uratuję setki zarzynanych prosiaków (ot - ten kotlet, którego ja nie kupiłem, zgniłby w sklepie). Albo to, że trzeba zjeść wszystko, co masz na talerzu, bo w Etiopii dzieci zjadłyby to razem z talerzem i jeszcze by podziękowały.

Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi...

A "wg." mnie nie umiesz poprawnie napisać ani skrótu od według, ani słowa 'Tibii', ponadto nie wydaje mi się, żebyś się zainteresował, jak to w tej kwestii naprawdę jest.

O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd...

Żyj dalej w swoim świecie iluzji.

Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...

Ale producenci samochodów mają na sam fakt ginących ludzi taki sam wpływ, jak twórcy Tibii.

Ot, takie wylanie frustracji, która nie wiem skąd we mnie jest - bo humor mam ostatnimi czasy zaj*bisty.

Articuno
04-02-2008, 15:55
Ile razy mamy(wiele osób to mówi) powtarzać, że to nie gra jest przyczyną ataku, a problemy z głową!? Dlaczego nie napiszesz tego w temacie o WOW'ie, który moim zdaniem jest grą świetną, a uzależnia jeszcze bardziej?
I dlaczego wszyscy się czepiają tej tibii do ch*** !? Każdy gra w to co mu się podoba(czemu nikt nie krytykuje gier, typu MetalDamage, Battleknight...).

Mumin121
04-02-2008, 15:58
Tibia to moje RZYCIE!

Popieram zdanie Articuno, nie gra jest winna, ale człowiek.

Semrise
04-02-2008, 16:06
Byc może i tak ale jego umysł jest poruszony grą...

Arka_Sath_Wielki
04-02-2008, 16:12
jego umysł jest poruszony grą bo koleś jest umysłowo chory ... równie dobrze można powiedzieć tak jak powiedział kolega ileś tam up że zamknąć fabryki z samochodami. Zakazać picia wódki, bo po wódce ludzie wsiadają za kierownice. W ogóle zakazać alkoholu ! i jeszcze papierosów bo szkodzisz osobą w twoim otoczeniu. n.c

Argen
04-02-2008, 16:12
You made my day :>

Popieram, tibia to zuo :<
Ej, może się zgadamy, i zrobimy jakiś strajk, pod siedzibą tych Cip(ów).

@lasooch

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Semrise
04-02-2008, 16:16
You made my day :>

Popieram, tibia to zuo :<
Ej, może się zgadamy, i zrobimy jakiś strajk, pod siedzibą tych Cip(ów).

@lasooch

Dawno się tak nie uśmiałem :)

Wiesz co nie chce mi się tam jechac bo policje wezwą i jeszcze im aby na kasie zależy(PACC)

..::QRAS::..
04-02-2008, 16:17
SPALIC !!! w PI.DZIEC i ta straz miejska

a tak serio to mi to wisi , mozecie sie zabijac mniej idiotow na swiecie bedzie

Semrise
04-02-2008, 16:18
SPALIC !!! w PI.DZIEC i ta straz miejska

a tak serio to mi to wisi , mozecie sie zabijac mniej idiotow na swiecie bedzie

Tak więc nie wiesz co w ogóle napisałem...My nie chcemy zabijac my chcemy przed tym ratowac i to idioci zabijają kumpli bo nie oddali np. 2k

Mumin121
04-02-2008, 16:19
Zabijajcie się! Bendom wolne kejvy :cup::cup::cup:

@up

Te argumenty to chyba z dupy wyciągnąłeś? :\

saracen
04-02-2008, 16:28
Powiem tyle, ze smierdzi mi tu jakims trollizmem.

Davido16
04-02-2008, 16:35
Zginie jeszcze "tysioncpieńcetdwadziewieńcet" dzieci, bo kolega im p seta nie odda :cup:

Gogar
04-02-2008, 16:42
Co mnie obchodzi to, że jakiś brazylijski szczeniak miał najebane w głowie?

Slay
04-02-2008, 16:45
Oczywiscie, ze chce Tibie i zabijanych ludzi, bo moze dzieki temu bedzie wiecej wolnych miejsc na serwerach i nie bede musial czekac 34145154635 godzin w kolejce.
A tak na marginesie, to mnie CHOLERNIE podniecaja dzieciaki zabijajace sie za p-seta. Zwlaszcza 14-letnie dziewczynki. ^^ Wiecej 14-letnich dziewczynek grajacych w Tibie!

Cafe
04-02-2008, 16:54
Oczywiscie, ze chce Tibie i zabijanych ludzi, bo moze dzieki temu bedzie wiecej wolnych miejsc na serwerach i nie bede musial czekac 34145154635 godzin w kolejce.
A tak na marginesie, to mnie CHOLERNIE podniecaja dzieciaki zabijajace sie za p-seta. Zwlaszcza 14-letnie dziewczynki. ^^ Wiecej 14-letnich dziewczynek grajacych w Tibie!

O tak ! Albo gwałty na 14 latkach, aby oddała p-seta, umm... mam tego cała kolekcje.

P.S Najbardziej kretyński temat, jak widziałem chyba na tym forum, to samo tyczy sie autora tematu.

P.S2 Nic nie zmienisz robiąc taki temat, kazdy ma swoj swiat i tyle.

Slay
04-02-2008, 16:58
O tak ! Albo gwałty na 14 latkach, aby oddała p-seta, umm... mam tego cała kolekcje.
Wez mi wyslij, najlepiej poczta pantoflowa, zeby sie modowie nie zorientowali.
NMSP

Vanhelsen
04-02-2008, 17:03

Można by tu jeszcze wymieniac.Proszę bardzo, wymieniaj dalej... o, skonczyły się niusy związane z tibią?... tragedia...

Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...A o pscholach zabijających samochodem nie słyszałeś? Zapraszam na seans grindhouse Death proof ;]

I tylko dodam, zresztą po raz n-ty, że wina stoi po stronie zj...nej psychiki dzieciaka i samego dzieciaka a nie wydawcy/producenta gry (jak już kogoś opieprzać z tej grupy to sprzedawców detalicznych którzy wpychają rodzicom na prezenty dla 12latków GTA...)

p.s. dodam, że sonda jest z 4 liter zrobiona bo należy do pytań typu "czy to prawda, że 2 tygodnie temu przestał pan molestować syna"... gz...

nUUBBa
04-02-2008, 17:04
Założyciel tematu niech koniecznie wybierze się do psychiatry, bo ma problemy emocjonalne.
PS: Zabrońmy produkcji pieniędzy, tyle zła przez nie na świecie :/

Tovob Lard
04-02-2008, 17:13
Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem , a zajmą się tym tylko wtedy jak ktoś do nich przyjdzie grozic im bo dali komuś bana...

Myślę, że jesteś kretynem.
(mogę się mylić?)

metiu
04-02-2008, 17:25
@up
Nie, nie możesz się mylić.
@temat
Co więcej tutaj pisać? Lasooch napisał wszystko co było do napisania w tym temacie.

Ashlon
04-02-2008, 17:43
Byc może i tak ale jego umysł jest poruszony grą...

Przypominasz mi typowego sluchacza Radia Maryja - tak samo jak osobnik z tegoz radia w obliczu przygniatajacych argumentow odpowiesz w stylu "I TAK KSIADZ MA RACJE, TO TE MASONY Z TEFAŁENU ZA WSZYSTKIM STOJA!". Temat zamykam, aby przyszle pokolenia tibijczykow wiedzialy, ze jednak istnial ruch oporu :D