PDA

Pokaż pełną wersje : Palladyn czy knight?

PattaP
04-02-2008, 17:20
Witam
Nie wiem jaką profesje wybrać, zastanawiam się nad knight-em lub palladynem. Ale mam pytanie dot. skilli:
Czy palladyni biją mocniej od knight-a na 40lvl?
1 Np. Palladyn 40lvl, 77/60 skille z rs i czy hity będą dużo więkrze od knight-a z 40lvl 71/70 skille z noble axe 39 atk. 22def?
2 Na jakie potwory mógłbym chodzić na tym lvl-u pallkiem a na jakie knight-em?
Jaką profesje radzilibyście mi wybrać biorąc pod uwagę szybkość expienia oraz potwory na które mógłbym chodzić sam i siłe obrażeń na lvl-ach 40-55?
Pozdrawiam

Wemxiu
04-02-2008, 17:49
Nie wiesz, że Tibia to tylko gra? Myślisz, że słowo innych jest lepsze od własnych przekonań? Graj tą profesją, która Ci się podoba, nie graj aby expić, ale graj dla przyjemności, polecam, abyś czas związany na wybór profesji poświęcił na kolegów, koleżanki, Uwierz mi, jest to lepsze ;)
Sam przestałem w Tibie grać i czuje się o wiele lepiej ;)
A jeśli masz zamiar grać, powtarzam, graj tą profesją, która Cię ekscytuje :]
Pozdrawiam
~Narioss

Rasta-Bob
04-02-2008, 19:12
Masz 2 możliwości:
1. Albo posłuchać kolegu UP
2. Albo posłuchać mnie xD

I.Ja ci polecam pallka, sam nim gram, a przedtem miałem knighta :).
Pallkowi lecą skille 3 razy szybciej od knighta, teraz ma royal speary, którymi dobrze można expić na lvlu 25+, a potem assasin stary, które są po prostu boskie :D:D Ogólnie teraz jeszcze paladyn ma swoje exori (nie takie jak knight, lecz takie jak vis, flam itp.), jednym słowem exori san :), i jako jedyny potrafi posługiwać się magią świętości :). Po ostatnich update paladynem gra się na prawdę przyjemniej :).
II. Na takim lvlu, to jeszcze zabardzo niewiem, bo mam świeżego palla ;) Ale myślę że dragi, gs'y.
III.Pall! ;D

Pozdro ;)