zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Manasowanie bez 'Aaahh' ?

Zyggy
04-02-2008, 22:04
Nie wiem, może to jest głupi temat, ale mój 'chyba' pierwszy na tym forum. Możliwe też, że to już było, lecz przez pomyłkę mogłem nie zobaczyc.

A więc chodzi mi, jak już to zawarłem w tytule, jak można się manasowac, aby nie pisało przy tym charakterystyczne "AAaahh". Widziałem coś takiego już niejednekrotnie i kogo nie zapytam jak to zrobic, to mówią, że sami też by chcieli wiedziec.

Tak więc proszę o odpowiedź/i.
Z góry dzięki.

Smerf.Secura
04-02-2008, 22:13
Jeżeli stoisz od gracza dwie kratki to wtedy nie pisze aahh.

Pomocny Murzyn
04-02-2008, 22:14
Jeśli stoisz od osoby na conajmniej 2 kratki to nie widzisz "ahh", jeśli stoisz obok niego to widzisz.

Zyggy
04-02-2008, 22:19
Hmm... czyli wynika z tego, ze jak stoję o jedną kratkę od gracza, który się manasuje to tylko wtedy widać aahh ? Dziwne, bo wydaję mi się, że widziałem, że gość był też kilka kratek ode mnie i było widać 'aahh' chyba, że to jest dopiero od tego update i mi się coś pojebało.

Smerf.Secura
04-02-2008, 22:29
Dopiero od tego up'a.

Zyggy
04-02-2008, 22:38
Hmm... czyli wynika z tego, ze jak stoję o jedną kratkę od gracza, który się manasuje to tylko wtedy widać aahh ? Dziwne, bo wydaję mi się, że widziałem, że gość był też kilka kratek ode mnie i było widać 'aahh' chyba, że to jest dopiero od tego update i mi się coś pojebało.

@topic

N rzeczywiście tak jest, dziwie się, że tyle osób o tym nie wiedziało ;s

Dzięki za pomoc wszystkim.