Pokaż pełną wersje : Pokonac dragon lorda?
mam kilka pytani związanych z pokonaniem dragon lorda:
1. czy pojedynczy resp DL-a ukazany tu
http://tibia.pl/earth.php?x=32777&y=32142&z=5&q=100.0&r=1
jest jeszcze aktualny czy po ubdate coś sie zmieniło. dokładnie czy ten DL tam jeszcze jest a do pokonania są tylko zwykle smoki?
2. czy mam jakieś szanse: jestem druidem 49lvl/45mlvl moje eq RH, DSM, k legs, fur boots, dragon necklace i najważniejsze MMS. mój plan na pokonanie DL-a to:
biorę ze sobą kilka bp mana potionow i włączam mana shildeta i jak dl walnie mnie regeneruje mane. na maxa mam 1265 many. oczywiście stoję na ukos. i wale z lodowej różki.
wiem że to nie opłacalne ale chce mieć w sobie to uczucie ze na 49lvl przed 50. pokonałem dragon lorda i nie ożywałem run.
proszę o wypowiedzi.
mam kilka pytani związanych z pokonaniem dragon lorda:
1. czy pojedynczy resp DL-a ukazany tu
http://tibia.pl/earth.php?x=32777&y=32142&z=5&q=100.0&r=1
jest jeszcze aktualny czy po ubdate coś sie zmieniło. dokładnie czy ten DL tam jeszcze jest a do pokonania są tylko zwykle smoki?
2. czy mam jakieś szanse: jestem druidem 49lvl/45mlvl moje eq RH, DSM, k legs, fur boots, dragon necklace i najważniejsze MMS. mój plan na pokonanie DL-a to:
biorę ze sobą kilka bp mana potionow i włączam mana shildeta i jak dl walnie mnie regeneruje mane. na maxa mam 1265 many. oczywiście stoję na ukos. i wale z lodowej różki.
wiem że to nie opłacalne ale chce mieć w sobie to uczucie ze na 49lvl przed 50. pokonałem dragon lorda i nie ożywałem run.
proszę o wypowiedzi.
DL nadal respi sie tam sam, bicie z samej ruszczki to straszny waste mf ;p lepiej bić z icicle + rod
Spokojnie dasz radę, ale stracisz na to sporo kasy. Szczególnie zwróć uwagę, na to, że uciekając na redzie będziesz musieć do niego podbiec a wtedy najczęściej wali combo. Możesz uzupełniać manę jedynie zwykłymi potionami i to jest największy problem na Twoim levelu. Spróbuj:)
Spokojnie dasz radę, ale stracisz na to sporo kasy. Szczególnie zwróć uwagę, na to, że uciekając na redzie będziesz musieć do niego podbiec a wtedy najczęściej wali combo. Możesz uzupełniać manę jedynie zwykłymi potionami i to jest największy problem na Twoim levelu. Spróbuj:)
z tymi potionami da rade ja na 45 lv dawałem rade pallem
Darekkkk
05-02-2008, 09:06
Dragon Lord mozna tak nazwać to umięscniony Dragon.
Ja na 50lvl swoim palem zabilem.
zuzyłem na to 2 mf wjec nietak dużo.
Stanołem sobie zwyczajnie i jak jest "twarz była w moja strone ruszyłem sie o 1 kratke.
I z łapy mnie tylko walił.
raz tam puścil Fire bala i tyle
Aha thx za info. jutro (bo zaraz wyjeżdżam) wieczorem lub jak wyjdzie to popołudniu umieszczę filmik z tego polowania :P .mam nadzieje że nie dedne:) a co do uzupełniania zwykłymi potionami many. to oto chodzi. bo na 50 ze strong mp wiem że bez trudu go rozwalę :P
na 3 DL zużyłem 10run icycle i 2bp mana potionow, a zemnie jest debil. w plecaku mailem magma boots i dragon necklace a na sobie szalik i boh. filmu nie zrobiłem bo nie szło mam za słabego kompa. moj lot z 3 DL to:
250gp
energy ring
2 red dragon leather(jedna zlotowana 2 wycięta).
kicuszik
07-02-2008, 14:05
z tymi potionami da rade ja na 45 lv dawałem rade pallem
No wLasnie pallem a on jest drutem (wiesz paladinem na 14 lvl walilem ghula na hita a ds za 100hp).
No wLasnie pallem a on jest drutem (wiesz paladinem na 14 lvl walilem ghula na hita a ds za 100hp).
no i ? ja też stałem na utamo vita wiec dużej róznicy w tym momencie nie ma -.-
no i ? ja też stałem na utamo vita wiec dużej róznicy w tym momencie nie ma -.-
jak to nie na dragon lair druta i soka na mniejszym niż 69lvl nie widziałem a palla to nawet na 33 który tez pokonał dl-a walił ponad 100hp mu. teraz to mam tam dobry exp. a co do dl-a to czasem na niego pójdę ale mi sie nie pyli a jak "postawie" orc lidera to od razu pleno osób na 100 i wyżej lvl bo nie przyjmują ciosów i rzadko mam lota:( lvl mam już 50 i expie na zwykłych dragach oraz mam satysfakcje ze z samej różki na 49lvl go obaliłem:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.