Pokaż pełną wersje : Gdzie expic?
robercik_diabel
06-02-2008, 01:12
Siemka mam taki problem posiadam 35 lvl druid z 35 mlvl wlasnie kupilem pacca i nie wiem na co moge isc expic solo bym mial dobry exp na zysku... mozecie mi jakos pomoc? :)
ZonaRomana
06-02-2008, 13:36
Na mobach.
@up Chyba tombach
Buahuahuahuahahuahuahua Pjoj jestes niezly HAHAA good job noob :) się uśmiałem. Mob to nie to samo co tomb :) poćwicz ^^
robercik_diabel
06-02-2008, 14:03
a co to sa te moby? :D
Mob - tak w innych grach niekoniecznie w Tibii określa się potwory to po prostu nazwa -.-
Buahuahuahuahahuahuahua Pjoj jestes niezly HAHAA good job noob :) się uśmiałem. Mob to nie to samo co tomb :) poćwicz ^^
Zamknij ryj dziecko niewyżyte.
Pjoj nie besztaj kogoś dlatego, że Ci udowodnił, że noobek jesteś :]
Loooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll
Mozecie sie klucic piszac do siebie na prv a nie zasmiecac jego tematX(
Jeżeli chciałeś być śmieszny masster, to ci nie wyszło, potrenuj troche, a może bedziesz fajny.
On-top
Tomby, tomby i jeszcze raz tomby, kasa idzie bardzo szybko, na tym levelu polecam ancient ruins tomb przed teleportem, ew. Shadow Tomb, rownież przed teleportem (jak nie wiesz gdzie to jest, polecam znalezc na tibia.wiki)
Pozdrawiam
Omg to byl zart
a przez to ze jakis [CENZURA]:) wyzywa temat robi sie smieciem:baby:
@topic
jak powyzej tomby
mozesz pojsc na
1. Dworce
2. Tomb
3. Piraty (+1 monk)
4. Gdy zrobisz postmana mozesz pojsc na mino tower na dara i robic loot bagi
Pjoj nie besztaj kogoś dlatego, że Ci udowodnił, że noobek jesteś :]
ktos mu udowodnil ze jest noobem? nie! pjoj jest maksymalnie "newbie" a to nic strasznego... zreszta ty tez jestes newbie bo mowisz ze on jest noobem
Zamknij ryj dziecko niewyżyte.
pff Pjoj po co sie wyzywac poprostu popelniles blad a ktos sie z tego wysmiewa. denerwuje cie ta osoba? olej ja lub wyslij jej pw
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.