Pokaż pełną wersje : Zobaczcie co Eternal Oblivion mówi o mnie...
Bardzo ciekawe :D ja to jestem Mystic Cubone :baby: ^.^ koment plz ;)
Ps. nie pisac ze fake bo bylby w dziale fake'i :D
http://img81.imageshack.us/img81/3521/zdjeciezeotb1.jpg (http://imageshack.us)
down@ a przeczytales ps ? -.- to sie nie udzielaj to nie jest fake slowo honoru
Moze ktos nastepny mi uwierzy -.-
Marcin24
06-02-2008, 01:44
Wielkie mi halo napisać w Fake Converterze takie coś i wkleić na zdjęcie.
Duch Niespokojny
06-02-2008, 02:13
Sorry, ale Eternal Oblivion już nie jest trendy. Teraz na topie jest MDW i Seromontis
Nerfarien
06-02-2008, 02:51
I co stanal ci bo hajcz lefel napisal ze jestes jego idolem?
hajcz lefel? lol? zal mi ciebie
a tak wogole to wiekszosc z forumowiczow to noobki(nie mowie o wszystkich) ;)
Ok, dostales orgazmu, ale nie musisz odrazu na publicznym forum sie rozpisywac -.-
...:::GrAtZ:::... Twoj pierwszy raz.
O jaki dorosły o.o
Marcin24
06-02-2008, 17:44
a tak wogole to wiekszosc z forumowiczow to noobki(nie mowie o wszystkich) ;)
Tym tematem do nas dołączyłeś.
TheaTron
06-02-2008, 17:46
Sorry, ale Eternal Oblivion już nie jest trendy. Teraz na topie jest MDW i Seromontis
ja jednak wole EO ;)
Komarek_-D
06-02-2008, 17:50
ja jednak wole EO ;)
A ja wole Cachero
A ja wole zozole i co ? xD
Hell Yeah.
ja lubie eternala bo z polakami trzyma ^.^
a nie jakis mdw walic go clubem w plecy
A Ci Retrio zal duipe sciska odrazu ze do ciebie tak nie napisal
Ps. wasze posty to SPAM
:D:DB);):p
maszter321
06-02-2008, 18:03
Iiiiii...?co ci to da? chlopaku na twoim miejscu bym tez sie tak cieszyl ;] tak trzymac jestes cool bo koles ktory ma wiecej cyferek w tabelce w gownianej grze ci powiedzial ze jestes jego idolem... Pozdro for u
buahueheu ten temat mnei rozwalil zalosne.. ;]
Pirate Cutthroats
06-02-2008, 18:10
A pamiętacie jeszcze Taifuna Devilry?
Ja tam EO szanuje - bardziej niż Seromontisa i MDW. Cachero też ;0
i co ?? spuściłeś się z wrażenia ?? :p
i co ?? spuściłeś się z wrażenia ?? :p
po co sie udzielasz noobie :d
i nie rob spam
ps nie spuscilem sie ale raczej ty tak ...:baby:
Nerfarien
06-02-2008, 20:02
po co sie udzielasz noobie :d
i nie rob spam
ps nie sposcilem sie ale raczej ty tak ...:baby:
Spamem to jest caly ten temat.
Skoro my jestesmy noobami to ty musisz byc .. ultra noobem?
Don_Kustosz
06-02-2008, 20:06
oo jaa on ma wiencej pikesluf niz ja to jest leprzy oenoen11111111111111111111<33333333333333333333(3)
Dziwne, że po raporcie moderatorzy jeszcze nie zareagowali.
ou je, teraz idz sie z masturbować na kibelek :<
E ty wogole dziecko nie zczaiłeś że on sobie z ciebie jaja robi?;o
To wy jestescie banda idiotów którzy tylko potrafia nabijać się z innych.
oo jaa on ma wiencej pikesluf niz ja to jest leprzy oenoen11111111111111111111<33333333333333333333(3)
Ty jesteś największy.
Widzieliscie kiedyś inne forum? Np tibia.de? Tam nikt nikogo nie wyzywa, każdy może sobie zrobić temat choćby dla jednego zdjęcia. Tylko u nas jest jakas chora moda na "masowe" tematy. Jeżeli bede chciał to dodam screena jak zarabiam swoje pierwsze 100gp na rooku i gówno ma to was obchodzić. Nie pasuje, to wy*******ać.
Ps. Sorry za przekleństwa ale nie wytrzymałem.
T3H_VirUs
06-02-2008, 20:31
WOW JESTES FaJNY CHCEM BYC TFOJIM KOLEGOM!!11111111onełanłanonełan
weź dziecko neostrady jestes ; P
AdAmSiK
popieram cie ;)
Tyle tu noobostwa :baby: wkurzaja mnie tacy ktorzy maja wiekszy lvl ode mnie i sie tylko przechwalaja :D
Zal mi was bez kitu myslicie ze jestescie fajni i wam wszyscy dupe liza haha ;p
a ja sie moge pochwalic tym ze znam nervine <lol2> :P
Spamem to jest caly ten temat.
Skoro my jestesmy noobami to ty musisz byc .. ultra noobem?
Omg...Takich żali mi najbardziej żal.. xd a chłopak temat założył bo może sprawiło mu to radość że EO tak napisał... ? Może poprostu znaczy więcej na servie niż WY pseudo High Lvle (34 lv 34 mlv i spucha...a jak k arma widzicie to omg..)...
To dla niewidomych ^^^^^^^^^^
//Ownzor.
@cubone
Nawet nie wiesz jak bardzo chciał bym być tobą :'(
RZal.kosowo dziecko neo...
szkoda ze w pasku masz odpalony evo (silnik do otsa) ale kto co ludzi pozdro xD
Cubone, jestes zalosny i tyle. Nie wiem co jescze mogl bym powiedziec... ten temat jest zalosny.
Pare razy up@
Ktos napisal ze moderatorzy nie usuneli, a jaki mial by byc powod usuniecia? Koles screena dal.
- Prodigy -
08-02-2008, 15:46
Ktos napisal ze moderatorzy nie usuneli, a jaki mial by byc powod usuniecia? Koles screena dal.
Taki, że temat jest debilny, i gdyby każdy sobie robił temat z jednym kretyńskim zdjęciem i nikt tego nie kasował, to śmigał byś sobie przez 50 stron temu podobnych "tematów" w poszukiwaniu screenów od Die Israel czy co tam oglądasz. A co do autora, to get a life :/
Don_Kustosz
08-02-2008, 16:05
Ty jesteś największy.
Widzieliscie kiedyś inne forum? Np tibia.de? Tam nikt nikogo nie wyzywa, każdy może sobie zrobić temat choćby dla jednego zdjęcia. Tylko u nas jest jakas chora moda na "masowe" tematy. Jeżeli bede chciał to dodam screena jak zarabiam swoje pierwsze 100gp na rooku i gówno ma to was obchodzić. Nie pasuje, to wy*******ać.
Ps. Sorry za przekleństwa ale nie wytrzymałem.
nie ma to jak wczesniej wybluzgac innych w tematach z jednym zdjeciem a potem zgryac takiego madrego...
Ufocznik
08-02-2008, 16:12
Widzieliscie kiedyś inne forum? Np tibia.de? Tam nikt nikogo nie wyzywa
Nie pasuje, to wy*******ać.
mysle, ze jak stad wyjdziesz to forum.tibia.pl choc troche upodobni sie do tibia.de pod wzgledem kultury uzytkownikow
@top
rece opadaja, jeszcze nie zauwazyles, ze EO robil sobie z ciebie jaja?
ty noobie zasrany shigure to jego "zona" w tibii hahaha dlatego jaj nie robil xD a ja ja znam jeszcze jak miala
gdzies hmmm 40 lvl
AdiZgOlek
08-02-2008, 18:51
_/Hail Orgasmo_/
omgwtflol
roflmao
noob do kwadratu
Vatrasek
08-02-2008, 19:10
HUeuseusuesuhesuhes , widac ze temat sie rozwija xd...B)
Za czasow jak gralem na Amerze to EO, Will i spolka wyznawali haslo "dobry Polak to martwy Polak" i niewielu sie uchowalo calych :P
/Cubone8\
Bez obrazy chłopie ale weź już wyjdź z tąd i nie wracaj...
Sądzę że adamsikowi chodziło o wasze zachowanie a nie o temat, zachowajcie się chociaż raz jak myślące istoty i powiedzcie mi czy ten temat ma jakikolwiek sens ?^_- Modo'wie dajcie spokój, kasujecie bezsensownie posty które na to nie zasłużyły a takie tematy zostawiacie, czy od własnej inteligencji ważniejsze są zasady panujące na forum?
Lord Evad
08-02-2008, 20:14
dziwne, ze w pasku silnik evo :(
@Miłosz
Oj s*******aj noobie jebany w dupe sam chcesz zebym tutaj nie wchodzil weic prosze badzo zal mi was jestes kawal hujow jebanych w dupsko codziennie -.- wystarczy to na bana ? :D
neSSonka
08-02-2008, 22:57
Kocham polaczków !!! i całe forum.tibi.pl ;)
Tylko tutaj zjadą Cię za wszystko i za nic :)
Doyebia się , że nie dajesz ssów a jak dasz to , że są ...ten tego i w w ogóle. Najlepiej się tutaj nie udzielać ( zaraz będzie , że skoro tak mówię to co się udzielam ale kij z tym , leje na Was sikiem prostym ) jeżeli nie chcesz żeby wyzywali Cię od noobów, ciot i rzucali stekami wulgaryzmów
w Twą stronę.Najlepsze wyjście oglądać forum nie komentując nic lub po
prostu przenieść sie na tibia.de jak wspomniał Adams.W 110% popieram Adamsa ;] p0zdr0!
Jakakolwiek riposta z Waszej strony jest zbędna gdyż raczej nie zagoszczę tutaj więcej , no chyba żeby pośmiać się z postów noobów wyzywających innych od noobów :p
Baj
@topic
Fajny outfit ma Eo XD!
p0zdr0 Autor ;]
Ness Signed.
Wymyrymydymy
08-02-2008, 23:01
Widzieliscie kiedyś inne forum? Np tibia.de? Tam nikt nikogo nie wyzywa, każdy może sobie zrobić temat choćby dla jednego zdjęcia. Tylko u nas jest jakas chora moda na "masowe" tematy.
Zachód to jest wogóle inny świat. Tu Polska. Tu kraj hien.
Pyro Aris
08-02-2008, 23:07
Bardzo ciekawe :D ja to jestem Mystic Cubone :baby: ^.^ koment plz ;)
Ps. nie pisac ze fake bo bylby w dziale fake'i :D
http://img81.imageshack.us/img81/3521/zdjeciezeotb1.jpg (http://imageshack.us)
down@ a przeczytales ps ? -.- to sie nie udzielaj to nie jest fake slowo honoru
Moze ktos nastepny mi uwierzy -.-
to prawda ,ze EO ma mietowa sperme ?
Eklezjastyk
22-02-2008, 10:13
Jakie to podniecające, Oh Ah ; P
Z drugiej strony, z kąd masz tego Ssa : P?
Depeszowiec92
22-02-2008, 10:19
ja jednak wole EO ;)
Przecież wolisz etorica :P
@temat
No ja też tak chce żeby mi MDW napisau. Albo gościu sobie z ciebie jaja robił albo użyłeś Fake font converter (sry za jakiś błąd w nazwie)
z tego co widze masz 8 lv (po HP) tak wiec eo zapewne w ogole pierwszy raz Cie widzial, takze jedynym powodem moze byc to ze powiedziales cos glupiego, a on ironicznie nazwal Cie idolem.
Jak dla mnie to zdjecie pokazuje jak przesrane maja takie lvl wlazac codziennie do dp... juz stado noobow takich jak zalozyciel tematu musi sie uczepiac jego dupy, plaxujac o itemy i trapujac go swoja masa w depo.
Smerf'pallek
26-05-2008, 14:06
Wyjdź i zamknij drzwi.
'łał taki miszcz eiternal obiliwion hajt lefel do minie powiedzial rze jestem jego idolem"
dziecko /\/ EÓ
~ ironia :baby:
KrEmAs KAc
26-05-2008, 14:14
o łał jesteś niesamowity Mystic Cubone my IdolB)
Po co było odgrzebywać taki żal temat? A tak co do tematu to EO poprostu smial sie z tego typa, a on jak to typowe dziecko neo podniecilo sie, ze jakis koles, ktory ma duzo pikseli powiedzial do niego, ze jest IDOLEM!!! Podniecające
Duch Niespokojny
26-05-2008, 14:59
Tylko pytanie kto się bardziej podniecił - autor screena, czy ci wszyscy, którzy tak na niego tu najeżdżają?
Dragones5
26-05-2008, 15:09
Ej czy ty nie zauwazyles, ze on sobie z ciebie jaja robi? Nie bede cie wyzywal od nooba bo moze nie zrozumiales ironi eternala. Jesli myslisz, ze ktos kto ma 300lvl i napisze, ze jestes jego idolem to jestes bogiem i masz sie czym chwalic? To tak jak jeden koles(przegladalem tematy z 2006 z nudow) zrobil temat ze bubble napisal do niego hi i thx. N/c
@edit
Nawet nie zauwazylem, ze jakis koles to odkopal >.<
Wytłumaczcie mi po co karmicie trolla?
Po to zebys zadal pytanie i pokazal jaki to jestes elo yoyo pro kozak
i tak wogole to co z tego ze se pisza nie podba sie nie zagladaj do tego tematu...
chyba od tego jest forum zeby wrazac swoje opinie... czyz nie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.