Pokaż pełną wersje : Druid Sorc Czy Knight?
Gawroon7
06-02-2008, 11:12
No wlasnie to co w temacie bo po tym upie nie moge wybrac...chce zeby mi sie dobrze gralo, a chyb sorc strasznie upadl i ma teraz pozycje dawnego druta...? Tak czy nie ? Czy oplaca sie druida ? Bo mozna robic rrunki itd. A moze knighta? Wypowiedzcie się
Kin_Yuki
06-02-2008, 12:48
A wiesz... co ci powiem. Każdemu gra się czym innym lepiej, a teraz za nic w świecie bym się nie zamienił moim druidem, może mam niej kasy niż knight czy pall, ale jakoś fajniej mi się nim gra. Moi kumple twierdzą żę knight to potęga... Inni znowu że sorc, musisz sam spróbować!
Ale skoro chcesz moja rada to Druid.
Jeśli nie widzi ci się pacc...
To knight
Bo Druid bez "exori frigo" to jest słabawy...
Sorca odradzam...
Kin dlaczego sorck odradzasz?
Kin_Yuki
07-02-2008, 16:20
Niby sorc wali mocniej... ale leczy się drożej od druida. A weź pod uwagę to że nie masz super skilla w sheldingu, żeby bloczyć nie wiadomo co. Więc często będziesz dostawał hity, druidem wyleczysz się taniej, druid z paccem jest częściej brany na hunty, bo jego sio jest bardzo przydatne. Druid może tworzyć bardzo dobre runy, avalanche i icicle, a także HMM. Więc na dragi czy minotaury nie musi nic kupować, W przeciwieństwie do Sorca. Sorc ma jedną zaletę SD, to są drogie runy, ale już na tym lvl, nie wiem czy będziesz samowystarczalny, czy nie będziesz musiał dokupywać. Bo SD są kosztowne w produkcji, w przeciwieństwie do Avalanche i Icicle, bo one są tanie. Jak byś chciał expić na minosach. To tylko druidem, bo sorc, może tam nie mieć sporego zysku, bo mino są wrażliwe na lód. A to ci daje większe hity, z czarów i avalanche. Uwierz da się zabijać na 43 lvl i 50 mlvl, po paręnaście minosów jednym strzałem (mówię to o guardach).
GFB sorca jest słabsze od avalanche. Na paccu exori frigo jest czymś cudownym... tak samo Eternal Winter... odpowiednik Sorcowego byłego UE... obrażenia zadasz mniejsze... ale w gdy cię otoczą dragi.. sorc ma już pewnego deada... ty NIE!
Poza tym master jest oklepane... ^^
A ELDER :D jest wypaśne :D
Miłego dnia.
KIN YUKI :D
Niby sorc wali mocniej... ale leczy się drożej od druida.
45 lvl, 46 mlvl exura za 120 hp. ZWYKLA EXURA, wiec przestac pierdolic.
Więc na dragi czy minotaury
Jak ty bijesz minosy z run to obowiazkowo dajesz mi autograf na klate.
ale w gdy cię otoczą dragi.. sorc ma już pewnego deada... ty NIE!
Gdy otocza cie frosty ty masz deda... a sorc NIE!
druid.
Zakładając że większości się nie chce skillować knight odpada, a teraz mag po update taki sobie a druid fajnie siocha ;p
Walecznik
10-02-2008, 10:03
Nie lubie osób,które mówią, że ta profesja jest lepsza od tej profesji. KAŻDA profesja ma swoje zalety i wady to fakt.Knight ma dobrze,bo z dobrymi skillami i bronią nieżle wali,ale na wytrenienie mu tych skilli zajmuje duuuuuuuuuuuuuuuużżżo czasu.Paladin rowniez musi poswiecic duzo czasu na skillowanie,ale nie az tak duzo jak knight,poniewaz walac z dista moze walic w monstera ile wlezie slabe hity,a i tak go uwali.Sorc ma z początku zle poniewaz nie ma wielkiego wyboru expienia,ale potem z sumonami moze isc na mocne monstery,a od 45 lvl robi juz SD.Druid natomiast ma tak samo ciezki poczatek jak sorc,ale potem sumony(i wiecie co dalej:)) Druid nie robi wprawdzie SDków,ale moze od 33 lvl uzywac rozdzki z zywiolem lodu,ktory sie na demce i dragi przydaje.
Wieck jak widzicie kazda profesja ma inne zalety i wady.Wybor,która chcesz grać zależy TYLKO OD CIEBIE.
Ciastoludek
10-02-2008, 19:23
Ojojoj nie czytaj tamtego co wczesniej pisalem, grałem druidem na moim otsie bez pacca warunki jak na RL sobie testowałem druida nie za pozytywne wyniki wiec lepiej wez sorcerera takie same warunki co druid tez testowalem lepiej sie gra sorcererm tak samo ma jak druid tylko ze nie robi uhow itp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.