Pokaż pełną wersje : Nuhn, 195 master i 101 knight ded by Siejnik
LaresCotton
06-02-2008, 20:00
mialo nie byc uploadowane, ale jednak zostalo wiec jak komus sie nudzi to moze obejrzec mala akcje na elysii
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37063
Budy_Maximus
06-02-2008, 20:35
Omg ten sork jakby chciał to by ich wystrzelał
niezły film:D tak to jest, jak ktoś chce zgrywać kozaka w kopalniach(;
heineken
06-02-2008, 20:51
ale wg mnie troche dal sie wyruchac
LaresCotton
06-02-2008, 21:17
dal bo wpadl na kozaka
@Budy_Maximus
widocznie nie mogl nas wystrzelac
Klikaczz
06-02-2008, 21:20
filmik best normalnie!! ten 200+ ms myślał pewnie że was solo uwali nie uwzględnił ze 5x sd(czy 6 nie pamietam już:P) odejmie mu wiecej niż on zdąży sie manasować;]
..::QRAS::..
06-02-2008, 21:23
To mi sie podobalo tylko ze pod koncem gdy (chyba) wszyscy juz nie mieli pz mogli loga dac bo przeciez wiadomo ze by nie uwalili z 4 200+ ?
LaresCotton
06-02-2008, 21:31
valadin mial pz po nuhnie jeszcze, wyszlo tak ze ci ktorzy mieli sd nie dawali loga, a ci ktorzy mieli loot jakis (w tym ja) wylogowalo sie. o ile pamietam to 2 nas przezylo czy tam 3 ;p
Ohh nuhn zaliczył bakłażana troche zaciął sie i ma xd
Salarigoth
06-02-2008, 22:13
Lol nuhn ladnie pojechal z tym wszystkim ... mogl 3x mort hura zajebac to szybko byscie sie wycofali jakby kazdy dostal po 300...
Hmm no i skonczylo sie rumakowanie.
hmm.. i tak mogliscie dac loga, wiadomo ze byscie ich nie ubili.. a lepiej jak jeden z pztem po nuhnie by padl niz paru ..
Wojtas_Smieciarz
06-02-2008, 23:28
hahahah ale ten rycerz szwed to panika nawet sie uleczyć nie potrafił, ten nuhn niewiele lepszy
szkoda że na końcu padli ;p
@down
też sie właśnie tym zdziwiłem ;p
nie znam sie dokladnie na magii teraz w tibii ale ten 195 sork walil w nich po 300 z ue? oO?
nie znam sie dokladnie na magii teraz w tibii ale ten 195 sork walil w nich po 300 z ue? oO?
tera UE jest słabsze niż było na 8.0 :)
ahsudasudhasuhduhaushd tyle moge powiedzieć
fajnie to zrobiliście, ale smutny koniec ;'<
Brawo, nareszcie ktoś się odważył ;D.
Siejnik team zawsze masakrował w okolicach kazzo na elysii ;p.
Na chimerze 97 MS walił ue przed depo parę dni wcześniej i walił za 390 pewnie ten 195 jest jakiś dziwny filmik fajny.
Salarigoth
08-02-2008, 15:00
Wolalbym pasc z honorem niz zostawic kolegow w potrzasku.
Explorer of Hell
08-02-2008, 19:56
Lol...
Czy ten 100 knight leczyl sie potionami od 50 lvla? Tak to wlasnie wygladalo...
CzareKing
08-02-2008, 20:47
Swe jednak mają mózgi zaje**te...
Nuhn mógł na*******ać mas flama a nie visa-.-
Albo chociaż włączyć utamo bo nie wiem czy on myślał, że się wyleczy?
A potem to już żal, przecież tam był 215 ek i 187... W dwóch by wyjebali ich all..
Jednak swe rox
PS. Miło widzieć siejnik znów w akcji ;Ddd
Swe jednak mają mózgi zaje**te...
Nuhn mógł na*******ać mas flama a nie visa-.-
Albo chociaż włączyć utamo bo nie wiem czy on myślał, że się wyleczy?
A potem to już żal, przecież tam był 215 ek i 187... W dwóch by wyjebali ich all..
Jednak swe rox
PS. Miło widzieć siejnik znów w akcji ;Ddd
no pewnie, tylko jak mial ,kupionego rage of the skies, to jakim cudem mial walic w tym momencie hells core?
po co tak super kozaczysz jak nawet nie wiesz ze nie mozna miec tych dwoch czarow do uzytku w jednym momencie
CzareKing
08-02-2008, 23:30
Myślisz, że ja gram w tą zjebaną tibie tera?
Mylisz się-.-, więc jak mogłem wiedzieć..
Nacpany_Wlodek
08-02-2008, 23:36
Jak nie wiesz to po co pierdolisz?
CzareKing
08-02-2008, 23:37
Bo myślałem, że można-.-
Zresztą nvm
hahaha film mnie dobil 1 zecz mnie nurtuje dlaczego nie daliscie loga wszyscy zal mi bylo tego waszego kolesia z teamu z red skullem ktory padl ja bym dal loga ;P pozdro ; ]
bk z nuhna, zawsze myslalem ze ma lepsze pvp
Salarigoth
09-02-2008, 00:16
hahaha film mnie dobil 1 zecz mnie nurtuje dlaczego nie daliscie loga wszyscy zal mi bylo tego waszego kolesia z teamu z red skullem ktory padl ja bym dal loga ;P pozdro ; ]
No i bys sie zachowal jak zwykla "Pizda" bo ja bym czegos takiego koledze nie wybaczyl. ( przynajmniej jakby mnie o to nie zapytal)
niceB) gfilm ladny ocena ladna
Psychotata
09-02-2008, 10:26
Hehe filmik fajny ;-] po tym jak robiliscie masakre na Aldorze to teraz widze Elysia =] Filmik fajny ale szkoda ze nie daliscie logow jak wam pz zniknelo, mogliscie wziasc eq Valadina bo i tak wiadomo ze padniecie to lepiej bylo itemki i hajs przytrzymac na exp i na inne zamachy.
Pirate Cutthroats
09-02-2008, 11:34
Ładny filmik :) Oczywiście nie mieli szans wyjść z tego żywi ale się starali. Brawa im za to ;)
LaresCotton
09-02-2008, 12:44
Hehe filmik fajny ;-] po tym jak robiliscie masakre na Aldorze to teraz widze Elysia =] Filmik fajny ale szkoda ze nie daliscie logow jak wam pz zniknelo, mogliscie wziasc eq Valadina bo i tak wiadomo ze padniecie to lepiej bylo itemki i hajs przytrzymac na exp i na inne zamachy.
hehe dla scislosci powiem tylko ze gralismy tak elysia>aldora>znow elysia
Jucha Furora
09-02-2008, 14:04
Widac są chonorowi nie jak ktos tam up ze by zostawił kumplai dał loga..n/c
@mowi
Nun uhasauh
:O Takich ludzi potrzeba nam na Kelterze ... wszyscy polacy by was na rękach nosili jak byście zrobili porządek z rasistowskimi br z Trevours.
@up
Kurwa co za ciota! Czego to odswierzasz archeologu ja pierdole na date ciezko spojrzec?! TO CI MOWIE! TEMAT Z PRZED TRZECH MIESIECY! :O
Ja tam skorzystałem i objerzałem, filmik naprawde ciekawy...
@up
Kurwa co za ciota! Czego to odswierzasz archeologu ja pierdole na date ciezko spojrzec?! TO CI MOWIE! TEMAT Z PRZED TRZECH MIESIECY! :O
To nie świadczy o tym że nie można go skomentować i przeczytać, oraz nie usprawiedliwia cię od wyzywania. Jak chcesz się wyżyć to weź krzesło i poszukaj mamusi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.