Pokaż pełną wersje : Od czego zalezy ile skosi sd...??
Czy sd wali mniej kiedy postac obrywajaca ma np.dobra zbroje helm itp.Czy to zalezy tylko od mlv postaci otrzynujacej obrazenia?? ?(
Na obrazenia zadawane przez SD maj wplyw dwa czynniki to jest po pierwsze poziom magii i po drugie poziom doswiadczenia gracza czyli level zwyczajny.
KLIKNIJ TU (http://www.tibia.pl/download.php)
ta strona to odnosnik do dzialu download gdzie znajdziesz program o nazwie SD Damage Calculator.
Za jego pomaoca obliczysz ile mozesz zadac obrazen strzalem z SD.
Według mnie zależy też od uzbrojenia bo widzialem jak typa który miał dobry level czyli napewno lepsze żeczy pocisneli z sd i stracił tylko około 40.
sd wali od np 30-40 czyli te wartosci tesh sa rozsiane to zalezy od wyrzutu
wiec nawe jak masz wyrzszy m lvl i lvl od kumpla nie jest powiedziane ze on nie moze zasadzic za wiecej od ciebie jesli jego mlvl i lvl jest zblizony do twojego
Night Moon
14-11-2003, 17:05
Gościówka 37 level Master Sorc zjechała mojemu qmplowi (knight 26) z knight-setem jednym sd 140 hp
to chyba sporo co ? ?(
Walnijcie sobie sd (a najlepiej kilka) w goscia ubranego jakos normalnie (np cset/wh/vs/fs), a potem w tego samego goscia tylko, ze rozebranego calkiem....i co? widzicie roznice? W sumie wielka ona nie jest, ale zawsze...
Gościówka 37 level Master Sorc zjechała mojemu qmplowi (knight 26) z knight-setem jednym sd 140 hp, to chyba sporo co ?
Jak na 37master sorc to malo, widac cienki magic lvl miala, albo pech poprostu...
Włąsnei 140 to jest dobrze ja moim sorcem 205 w goscia max wyjechalem..a smoka 412 wiec 140 to dobry wynik ja czasem 160 wlane i nie placze :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.