zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lubisz rozmawiać z kolegami, ale masz lagi przez programy do rozmów ?

UNholy90's
06-02-2008, 21:53
Nudzi cię pisanie w klijęcie Tibi? Nie lubisz pisać? Miałeś problem z pisaniem do kolegów gdy ktoś cię bije (PK) ? Programy których używasz lagują ci klijęta Tibii? Program którego używasz do rozmów podwyższa twój ping?

KONIEC Z TYM !!!
Publiczny TeamSpeak gier ONLINE firmy VoiceSpeak.eu UŁATWI TOBIE ŻYCIE ! UŻYWANY NIE TYLKO PRZEZ SETKI TIBIJCZYKÓW ALE TEŻ WIELU GRACZY COUNTER-STRICKE oraz INNYCH GIER.

*Bez opóźnień
*0% lossa
*Możliwość zablokowania nicków ludzi na danym kanale
*Co najważniejsze JEST BEZPŁATNY, więc jeżli masz czas, mikrofon i słuchawki, oraz połączenie z internetem, to już DZIŚ możesz porozmawiać z przyjaciułmi.

NIE ZWLEKAJ JEST TO IDEALNY PROGRAM, GŁÓWNĄ ZALETĄ JEST TO ŻE MOŻESZ BEZ OBAW EXPIĆ, BO PROGRAM NIE POWODUJE LAGGÓW.

Z tej strony możecie pobrać team speak, jest to oficjalna strona.
LINK: http://www.teamspeak.com/?page=downloads
IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234

***Nie masz pojęcia jak, co zrobić? Nie bój się zapytać***
Bezpośredni kontakt z adminem team speak'a (moim ziomem :) )
poprzez nr. GG: 9218036 (Napiszcie swoje pytanie oraz że piszecie z forum www.tibia.pl najleprzego forum o grze TIBIA.)

Miłej zabawy.
Pozdrownienia dla moderatorów tibia.pl, całego JzP, graczy z serveru FURORA, oraz dla ludzi bez których to forum było by niepotrzebne czyli POZDROWIENIA dla wszystkich użytkowników forum.tibia.pl

Asash
06-02-2008, 22:39
Może skan? Plz? Jak czysty to ściągnę i obcykam :) Chyba że keylogger albo inne gówno ...

zoliax
06-02-2008, 23:15
Tak, bo przecież na oficjalnych stronach zamiast opiusywanych programów zwykle są keyloggery... A poza tym skan i tak sfałszować można. :F

Ale jakoś nie wyobrażam sobie, by przesiadka z komunikacji tekstowej na głosową miąła odciązyć łącze, pozwolić na pozbycie się lagów i kicków. o.o

@down
Nie jestem w błędzie, bo nie twierdzę, że to zmniejszy lagi, ale mówię, że nie wyobrażem sobie, by komunikacja głosowa mogła mniej obciążać łącze od komunikacji tekstowej(choć jak się zastanowię, to o niej nic nikt nie mówił...) tym samym zmniejsząjąc lagi w porównaniu do tego ostatniego programu(...ale jeśli ma być najmniej łączożernym spośród programów do komunikacji głosowej to co innego :P )...

UNholy90's
06-02-2008, 23:50
Tak, bo przecież na oficjalnych stronach zamiast opiusywanych programów zwykle są keyloggery... A poza tym skan i tak sfałszować można. :F

Ale jakoś nie wyobrażam sobie, by przesiadka z komunikacji tekstowej na głosową miąła odciązyć łącze, pozwolić na pozbycie się lagów i kicków. o.o

To nie zmniejszy ci lagów, jesteś w błedzie. Niektórzy mają problemy ze SKYPE itp. bo im laguje. A ten program ma ten plus że użytkownicy z neostradą 256 nie odczuwają zmian więc chyba jest nie najgorzej co nie? (pytanie retoryczne). Na niższych prędkościach nie sprawdzałem, tylko na radiówce ok. 128 to też było nie najgorzej.

WIĘC!!! TEAM SPEAK NIE ZMNIEJSZY WAM LAGÓW ANI TYM PODOBNE, JEŻELI NIE BEDZIECIE UŻYWAĆ PISANIA W TIBII. ON POPROSTU NIE POWODUJE ZWIĘKSZENIA PINGU, PRZEZ CO TIBIA NIE JEST LAGGOWANA. Czyli gracie jak zawsze i jeszcze możecie rozmawiać.

@Asash
Czy mógłbym cię zapytać czy przed pobraniem klijęta Tibii ze strony www.tibia.com także prosiłeś o scan? (przepraszam za ironiczny akcent tego pytania ale zirytowałeś mnie troszkę). Jeżeli chcesz ściągnąć i wbić na team speak to spoko a jeżeli masz jakiś problem pisz tu, lub najlepiej pod nr. GG: 9218036.

Apropo: Prosze nie pisać obelg lub innych podobych żeczy pod dany nr. GG. Team Speak jest po to żebyście mogli lepiej porozumiewywać się i jest on stworzony z myślą o WAS. (podane GG jest do administratora podanego team speak'a więc lepiej bardziej zagmatwane pytania kierujcie do niego, ja jestem tylko 'pośrednikiem' ale także mogę odpowiedzieć na kilka prostych pytań.)

Zachęcam do użwyania teago team speak'a ponieważ jest naprawde dobry i chodz lubie pisać to jednak o wiele bardziej wole siedzieć na TeamSpeak'u

Pozdrowienia dla całego zespołu tibia.pl, użytkowników, graczy z furory, wszystkich ziomków z JzP, oraz mojej siostry która niedługo wychodzi za mąż.

Życze miłej zabawy w świecie Tibii.

Hyrzy
07-02-2008, 02:42
Po co uzywac team speaka skoro to jest przezytek i ventrilo jest 10x lepsze?

Smerf.Secura
07-02-2008, 08:40
Wole pisać w "klijęcie".

Asash
07-02-2008, 08:42
@Asash
Czy mógłbym cię zapytać czy przed pobraniem klijęta Tibii ze strony www.tibia.com także prosiłeś o scan? (przepraszam za ironiczny akcent tego pytania ale zirytowałeś mnie troszkę). Jeżeli chcesz ściągnąć i wbić na team speak to spoko a jeżeli masz jakiś problem pisz tu, lub najlepiej pod nr. GG: 9218036.

Nie prosiłem o scan ^^ Ale na tej str. jest na 99% keylogger albo inne gówno ... Ale jest na takich jak ty sposób :) FindIt!

Duch Niespokojny
07-02-2008, 09:42
No nie wątpię, że Team Speak oraz jego oficjalna strona internetowa powstały, aby ich autorzy mogli kraść p-sety w Tibii :p

UNholy90's
07-02-2008, 13:17
Nie prosiłem o scan ^^ Ale na tej str. jest na 99% keylogger albo inne gówno ... Ale jest na takich jak ty sposób :) FindIt! :baby:

Na tej stronie na 100% nie ma keylogger'a, a ty na 99% nigdy nie używałeś/aś żadnego programu do rozmów ze znajomymi przez sieć, ponieważ nie posiadasz ich. Przynajmniej ja bym nie chcaił mieć ziomka który uważa, że na oficjalnej stronie może być keylogger. (wiem troche było to i nie na miejscu, ale nie pozwole sobie zniszczyć tematu dziecku neo, uważającemu że jego 10 level sorc to wymiatacz a kumpli ma na fotka.pl)

@Hyrzy
Ten team speak nie powoduje lagów na niskich prędkościach. np. na 256 kb. Ale jak wolisz, ja tylko reklamuje produkt. Ty tylko wyrażasz własną opinię.

PozDro :)

KrEmAs KAc
07-02-2008, 16:07
. Przynajmniej ja bym nie chcaił mieć ziomka który uważa, że na oficjalnej stronie może być keylogger.
a oficjalna strona z TBI?? w wersji 7,6 to nawet avast wykryję ,że jest keyloger.
:cup:
nie lepiej ściągnąć TS z oryginalnej strony i założyć własny kanał??

Dark Horseman
07-02-2008, 16:21
@Up

Bullshit.

Asash
07-02-2008, 17:10
Nie no jak patrze na ten temat to mnie oczy zaczynają boleć Xd Używam komunikatorów np. gg,skype,tlen,aqq :baby: I tak nie ściągnę tego czegoś -.-

UNholy90's
07-02-2008, 19:18
a oficjalna strona z TBI?? w wersji 7,6 to nawet avast wykryję ,że jest keyloger.
:cup:
nie lepiej ściągnąć TS z oryginalnej strony i założyć własny kanał??

Weszłeś na tą stronę? Pewnie nie bo jakiś laps napisał że keylogger. A tak apropo to jest oficjalna strona -.- więc nie udzielaj się już w tym temacie.

@Asash
"...Używam komunikatorów np. gg,skype,tlen,aqq I tak nie ściągnę tego czegoś -.-"
Uważam że nawet mikrofonu nie masz ale nich będzie że masz i co korzystasz z wszystkich tych komunikatorów? :o fajnie.

PO DRUGIE NIE MAM ZAMIARU ODPISYWAĆ NA ZACZEPKI TEGO TYPU ŻE JEST TO KEYLOGGER, ALBO ŻE JAKIŚ PROGRAM JEST LEPRZY. [K][O][N][I][E][C]- PO DRUGIE (DLA DEBI7I) STRONA JEST OFICJALNA !!! PO TRZECIE NIE MUSISZ TEGO ŚCIĄGAĆ, JEŻELI JEDNAK ŚCIĄGNIESZ I NIE WIESZ CO DALEJ PISZ POD NR. GG:9218036 (JEST TO NUMER JEDNEGO Z MODERATORÓW).

***IP teamspeak'a : ts2.voicespeak.eu:1234

Kashtaniak
07-02-2008, 21:29
asash wybierz sie do psychiatry bo widze u ciebie poczatki schizofreni idz do lodowki i wyjeb wszystko stamtad bo twoja stara pewnie umiescila tam keyloggera zebys mogl zdac 6 klase nie siedzac 24\7 przy tibii marnujac se zycie

AdminTS
08-02-2008, 15:39
Ale ja nie wiem po co wy się kłócicie ?

Wogóle jakie scany , keyloggery itp.

www.teamspeak.com wchodzisz dajesz download i sciągasz program TeamSpeak odrazu 1 od góry , instalujesz , wpisujesz w IP : ts2.voicespeak.eu:1234 i cieszysz się z gry. I nie wiem po co te off topici ;/

Lynx
08-02-2008, 15:43
Jedyna oryginalna strona tsa to
http://www.goteamspeak.com/
ale i tak Vent lepszy

UNholy90's
08-02-2008, 16:35
Jedyna oryginalna strona tsa to
http://www.goteamspeak.com/
ale i tak Vent lepszy

Vent leprzy? Ale czasem powoduje lagi na słabych połączeniach !
-.- oficjalna strona : http://www.teamspeak.com/

PozDro ! <Od założenia tematu przybyło (nie powiem ilu dokładnie) 15+ użytkowników którzy pisali że są z Tibia.pl, więc wydaje mi się że ci co chcą używać kanału to będą go używać, a ci co chcą wygłaszać swoje "mądrości" typu pan Lynx : ...i tak Vent lepszy. To nie będą go używać proste. (apropo, lubie czytać jak piszecie że Vent , gg, skype itp. jest leprzy. W tedy mam świadomość tego że moje IQ nie jest jednak najniższe.) :baby:

TH(c)X tym którzy już używają kanału
IP teamspeak'a : ts2.voicespeak.eu:1234
jak coś nie jasne pisać do moderatora teamspeak'a : GG: 9218036

JzP 4 ever.

zoliax
08-02-2008, 20:55
(nie powiem ilu dokładnie) 15+ użytkowników którzy pisali że są z Tibia.pl, więc wydaje mi się że ci co chcą używać kanału to będą go używaćNo to gratulacje...

Ale i tak powinieneś popracować nad ortografią... :P

@down
Dołączyłbym... Ale boję się komunikacji głosowej... A przynajmniej nie lubię. ;p

UNholy90's
08-02-2008, 21:11
No to gratulacje...

Ale i tak powinieneś popracować nad ortografią... :P

;)Dzięki...za gratulacje :P (może dołączysz?)
A co do ortografi to staram się, ale mam dysgrafie i dysortografie. To drugie trochę trudniej ukryć. (Ale na egzaminie gimnazjalnym mialem 50% czasu więcej i sam pisałem :p, na matórze taż za rok tak bedzie. Ale 2 lata do poradni chodziłem i ta ortografia i te regółki odmian są heh... są prostrze żeczy.)

:cup:Wbijać na TSa. Mamy już 15+ ludzi korzystających z servisu tibia.pl i wielu (60+) graczy Counter-Strice 1.6 steam i non-steam.
A jakieś dodatkowe kanały mają być dla graczy FiFa 08/CoD4 i coś tam jeszcze, ja spróbuje specjalnie dla Tibijczyków załatwić. (kanał ogólny oczywiście).

PozDro dla JzP, adminów forum.tibia.pl oraz dla was UŻYTKOWNIKÓW www.tibia.pl i graczy Tibii.:flaga_pl:

~C~[Y]*A*:blazen:

AdminTS
11-02-2008, 23:23
Zmiana IP ::

85.214.124.165:1234

Nowe IP TeamSpeak'a . Pzdr

Kubsiq
11-02-2008, 23:37
Również polecam ten program jest bardzo dobry a nawet najlepszy jaki znam tego typu ;p a od jakiegoś czasu na publicznych serwerach zaczęło się pojawiać dużo kanałów przeznaczonych z myślą o graczach tibi ;p

Wymyrymydymy
11-02-2008, 23:57
ale co wy tam gadacie o pogodzie czy co? bo mowicie ze na jednym kanale cs, tibia, fifa :confused:

UNholy90's
12-02-2008, 23:46
ale co wy tam gadacie o pogodzie czy co? bo mowicie ze na jednym kanale cs, tibia, fifa :confused:

Przecierz możesz 'mieć' swój własny kanał ! I bedziesz tylko TY i ludzie których znasz (którzy mają z tobą rozmawiać).

@AdminTS
Haha Syren ma konto na forum.tibia.pl haha A mówiłeś że tibia to prosokąty. ^^

TAK JEST NOWE IP !!! :85.214.124.165:1234

@ dla niedowiarków !!!
IP się zmieniło. (85.214.124.165:1234) - potwierdzone

DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM ORAZ AdminTS ZA ZAUFANIE NAM I UŻYWANIE TEAMSPEAKA.

Życzej miłej zabawy.

@Dr.Omader
Może to zły temat ale 'mój' więc napiszę. Jak to możliwe że czekałem na PACC niecałe 10 godzin??? Dzieki. Polecam firmę DROM !!!

PozDro JzP Elo

Kashtaniak
13-02-2008, 00:00
TS ogolnie jest ok, ale mi bardziej przypadl do gustu vent, taki mniej zlozony i nie przymula mi

UNholy90's
17-02-2008, 18:22
Odświerzam temat, aby nie został zakopany pomiędzy jakieś tematy typu :
'...nie moge się zalogować...' albo '...help me i have ban...'

IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234
Z kąd pobrać teamspeak !!!??? (macie w 1 poscie)
Numer GG do admina TSa: 9218036 ~piszcie jeżeli macie jakiś problem, on wam pomoże. Możecie też napisać list z pytaniem do użytkowników :
-AdminTS
-UNholy90's
Jednak lepiej byłoby abyście pisali pytania na powyższe GG albo w tym temacie.

PozDroB)

Caruel
17-02-2008, 18:33
Ventrilo lepsze moim zdaniem no ale poradnik dobry ofc.

UNholy90's
17-02-2008, 18:57
Ventrilo lepsze moim zdaniem no ale poradnik dobry ofc.

Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s.
Po drugie to nie poradnik :P Ja tu reklamuje TeamSpeaka a w szczególności IP.
IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 ^.^

Ale dzięki, pisałem ten temat na poczekaniu trochę ale widocznie jest dobry, gdyż ziomek (admin TSa) pisze mi na GG że fajny był pomysł z tą tibia.pl gdyż coraz więcej ludzi zakłada kanały i mówi że są z forum.tibia.pl albo grają w Tibię.

aha no elo Syrena :D ty mooj adminie :P (udeżamy w :cup:)

PozDro

Ancient900
17-02-2008, 21:02
ventrilo ftw_/ i cześć, czołem, narka szparka

Kamliss
18-02-2008, 18:03
Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s.

Udowodnij.

Po drugie to nie poradnik :P Ja tu reklamuje TeamSpeaka a w szczególności IP.
IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 ^.^

To forum, nie serwis reklamowy.

I tak wolę ventrilo :)

UNholy90's
18-02-2008, 19:16
Udowodnij.

To forum, nie serwis reklamowy.

I tak wolę ventrilo :)

Ja się nie pytam co wolisz, nie pytam czy grasz na bocie i nie bytam o to ile przepuszczasz na tibię rocznie. Nie interesuje mnie to. (Pewnie i tak tego nie zrozumiesz i znowu napiszesz jakiś głupi post, no cuż penie tak będzie.)

Z tym udowodnij co napisałeś to tylko świadczy że nie przeczytałeś wszystkich MOICH POSTÓW W TYM TEMACIE.

Elo

'To nie jest forum reklamowe' ? No to okej, nich będzie że to poradnik, nab. ../..

PozDro

Kamliss
19-02-2008, 04:21
Ja się nie pytam co wolisz, nie pytam czy grasz na bocie i nie bytam o to ile przepuszczasz na tibię rocznie.
Ale Ty wolisz TS'a i my musimy o tym wiedzieć :cup:

Nie interesuje mnie to. (Pewnie i tak tego nie zrozumiesz i znowu napiszesz jakiś głupi post, no cuż penie tak będzie.)
Dlaczego uważasz że mój post jest głupi?

Z tym udowodnij co napisałeś to tylko świadczy że nie przeczytałeś wszystkich MOICH POSTÓW W TYM TEMACIE.
Ale ja nie chce abyś mi mówił co jest lepsze, tylko oparł swoje stwierdzenie na jakiejkolwiek podstawie, np. dlaczego twierdzisz że ventrilo "czasem laguje" na słabych łączach? Potrafisz to jakoś potwierdzić?

'To nie jest forum reklamowe' ? No to okej, nich będzie że to poradnik, nab. ../..
To go uzupełnij, bo do poradnika mu wiele brakuje.

PozDro
4u2oneoenoenoe!

UNholy90's
19-02-2008, 16:38
@Kamliss
W czwartm poście masz odpowiedz na trzecie pytanie zadane przez ciebie.

Na resztę nie odpowiadam, nie chce mi się. To nie jest forum reklamowe? Hmm... no i? Zgłoś to gdzieś proszę ! Zawsze to więcej ludzi odpali temat i może ktoś jeszcze wejdzie na kanał.

!!! IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!!

***KONIEC ODPOWIADANIA NA PYTANIA TYPU :
-UNholy90's: Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s.
-Kamilss: Udowodnij.:baby:

PozDro :cup:

Kamliss
19-02-2008, 17:35
@Kamliss
W czwartm poście masz odpowiedz na trzecie pytanie zadane przez ciebie.
Jesteś aż tak tępy, czy tylko udajesz?

Na resztę nie odpowiadam, nie chce mi się. To nie jest forum reklamowe? Hmm... no i? Zgłoś to gdzieś proszę ! Zawsze to więcej ludzi odpali temat i może ktoś jeszcze wejdzie na kanał.
A ten pseudo "poradnik" chciało Ci się napisać? Heh, cóż najwidoczniej nie potrafisz odbierać krytyki, no bo jesteś master.

***KONIEC ODPOWIADANIA NA PYTANIA TYPU :
-UNholy90's: Pierwszy post wyjaśnia czemu Ventrilo nie jest leprze na prędkości np. 256 kb/s.
-Kamilss: Udowodnij.:baby:

PozDro :cup:

Zabrakło Ci liter :o ? NIGDZIE w TWOIM TEMACIE nie ma uzasadnione na konkretnych dowodach, że ventrilo jest gorsze.

Edit : To tak samo, jakbym powiedział że SCA jest lepsze od fire axe bo więcej z niego bije, a nie o to chodzi. Ja chcę żebyś powiedział czemu SCA jest lepsze jak w tym wypadku SCA ma 50 atk a fire axe 38 i dlatego więcej z niego uderzę. Mam nadzieję że zrozumiałeś.

UNholy90's
19-02-2008, 20:15
@Kamilss
To tak samo, jakbym powiedział że SCA jest lepsze od fire axe bo więcej z niego bije, a nie o to chodzi. Ja chcę żebyś powiedział czemu SCA jest lepsze jak w tym wypadku SCA ma 50 atk a fire axe 38 i dlatego więcej z niego uderzę. Mam nadzieję że zrozumiałeś.

F axe jest gorszy :O <joke> :D

No to próbowaliśmy gadać przez venta na kanale z 7 typami i grać w tibię jednocześnie, przy NeO TP 256kb/s. około 16:00 to łapały nas lagi. 10 minut później odpaliliśmy TeamSpeaka, odpaliliśmy kanał z hmm.. 5 osobami jakoś, no ni nic nie było, wszystko płynnie. Na radiówce też u ziomka próbowałem ale bez ludzi na kanałach i różnica także była widoczna. (radiówka 128kb/s, 256 po 18:00. około połódnia sprawdzałem).
Sam u siebie na kompie tego nie sprawdze bo na 1.3mb/s nie widać różnicy nawet jak mam na servie 600+ ludzi i na kanale z 50+ typa.

Aha no i dzieki ludziom którzy korzystają z kanału.
!!! IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!!
Admin na gg mi pisał że jest prawie 40 osób które mówiły, że są z tibia.pl
Ci co chcą to będą używać, ci co wolą pisać głupoty... heh wam teżdzięki za odświerzanie tematu B)

'co mnie nie zabije to mnie wzmocni'

Elo Syren ty adminie :) grał byś w tibię a nie L II :) nawet już na CSa czasu nie masz .....

PozDro

UNholy90's
23-02-2008, 14:52
<><>Odświerzam<><>

UNholy90's
25-02-2008, 21:59
<><>Odświerzam temat<><>

UNholy90's
08-03-2008, 02:19
refresh!!!!!!!!

UNholy90's
10-03-2008, 23:20
refresh :P:P:P:P:P:P:P
Było wczoraj 37 typa na jednym kanale z tibia.pl (tak mówili że z forum tibia.pl) a no i już od miesiąca jest paka 7-8 typa co mają swój kanał. Więc hm..... git. ;)

UNholy90's
18-03-2008, 16:05
refresh

:evul:

refresh

AnArAki
19-03-2008, 17:12
gdzie sie wkleja ip na team speakum, nie moge znalesc XD

Lechista
20-03-2008, 00:34
Jakby nie było gejloggera to byś się nie spierał. Nie da sie zrobić takiego programu, żeby nie lagował. Jakbys się chodź trochę znał arcy hackerze" to byś wiedział, że to nie logiczne

UNholy90's
20-03-2008, 19:17
Jakby nie było gejloggera to byś się nie spierał. Nie da sie zrobić takiego programu, żeby nie lagował. Jakbys się chodź trochę znał arcy hackerze" to byś wiedział, że to nie logiczne

Naucz sie czytac, plx. Ale wszystko od początku do końca, a nie wybrane zbitki liter, plx.
No i jak się hackuje przez oryginalną stronę teamspeak'a? :O

UNholy90's
23-03-2008, 01:47
Refresh :evul:

UNholy90's
25-03-2008, 16:47
:evul:Refresh:evul:

Asash
25-03-2008, 16:57
Strasznie się podnieciłeś tym tematem -.-
@down
Poproś :)

UNholy90's
25-03-2008, 19:16
Strasznie się podnieciłeś tym tematem -.-

Ta wypowiedz nie wniosła nic do tego tematu, jak więkrzość twoich wypowiedzi na tym forum. Więc wy.pier.dalaj.

Pozdor dla użytkowników TeamSpeak

@Asash
Twój stary też się podniecał jak się urodziłeś, zawsze chciał mieć córeczke
:evul:

Mazur199
25-03-2008, 19:39
@up

załosny jestes

UNholy90's
26-03-2008, 17:36
@up

załosny jestes

~Nie tak żałosny jak twój stary.

Btw. Kanał TS chodzi dobrze. WBIJAĆ.

Davi
26-03-2008, 17:49
Ja tam wole z kolegami na gadu-gadu gadac lub na skypie :)
A lagow nie mam :D

Pzdr

Lynx
26-03-2008, 18:06
Jedyną oficjalną stroną Team Speaka jest http://www.goteamspeak.com/
Nie wiem czy w tym linku który podał autor jest jakieś gówno czy nie ale i tak nie polecam ściągać :P a tak btw. server TSa może postawić każdy za darmo

UNholy90's
26-03-2008, 18:51
Jedyną oficjalną stroną Team Speaka jest http://www.goteamspeak.com/
Nie wiem czy w tym linku który podał autor jest jakieś gówno czy nie ale i tak nie polecam ściągać :P a tak btw. server TSa może postawić każdy za darmo

Podałem link do downloadu odrazu, ale oczywiście gejlogger (chodź to oficjalna strona nabsy).
Server może postawić za darmo każdy, ale to jest tak jak na złączu 1.3mb postawisz server n CS 1.6 na 32 sloty i sie podłączy 32 graczy, PING!!! ale i tak pewni nie zrozumiesz tego, bo potrafisz pisać tylko same głupoty....
A polecać, lub nie polecać to możesz sobie swoją starą.Bo i tak ludzie używają naszego kanału, a ci np. Jak nab TY, nie używali i pewnie nie będą, PAKA

Lynx
26-03-2008, 18:54
Podałem link do downloadu odrazu, ale oczywiście gejlogger (chodź to oficjalna strona nabsy).
Server może postawić za darmo każdy, ale to jest tak jak na złączu 1.3mb postawisz server n CS 1.6 na 32 sloty i sie podłączy 32 graczy, PING!!! ale i tak pewni nie zrozumiesz tego, bo potrafisz pisać tylko same głupoty....

Jak to oficjalna strona team speaka to czemu po wpisaniu w góglach team speak nigdzie nie ma tej twojej a na pierwszej pozycji jest www.goteamspeak.com/ ?

UNholy90's
26-03-2008, 19:09
Jak to oficjalna strona team speaka to czemu po wpisaniu w góglach team speak nigdzie nie ma tej twojej a na pierwszej pozycji jest www.goteamspeak.com/ ?

No to wchodzcie przez google, nie to jest istotne ! Tu chodzi o reklame kanału :p

btw. Raynold <-nie wiem czy nie napisałem z błędem, zlewam na to :P Wpakował mi 9 punktów za spamowanie 'refresh' pewnie teraz czuje sie bosko.

r.i.p 35 stron spamu w hyde park'u;(

UNholy90's
26-04-2008, 17:01
Proszę o zamknięcie tematu, gdyż kanał już nie istnieje.
PS.
Przerzuciliśmy się na Ventrilo :P