Pokaż pełną wersje : Utknąłem ; (
GriothArthKnight
06-02-2008, 22:30
Witam,
Mam problem. Jestem w Ab'd i zwiedzając tamtejsze podziemia trafiłem tu:
http://tibia.pl/earth.php?x=32689&y=31581&z=7&q=237.85&r=1
I nie mogę wyjść! Nie mam ani Łopaty ani maczety.
Jestem w pkt. bez wyjścia.
Gram na świecie harmonia, moj nick to Mesmero Elite Knight
Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc?
To po co tam właziłes. Jak mnie wkurzają takie typy jak ty. "Pomórzcie plx!!! Utknolem!!!" Z takimi tekstami to na GAME CHAT. Choć pewnie też cie wyśmieją.
Gawroon7
06-02-2008, 22:50
Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę.
PO JAKEI GOWNO TAM WLAZILES ?! NA GAME CHAT LEZ !
GriothArthKnight
06-02-2008, 22:54
To po co tam właziłes. Jak mnie wkurzają takie typy jak ty. "Pomórzcie plx!!! Utknolem!!!"
To po co tu jesteś? Forum jest od tego, żeby pomagać. A nie obrzucać sie błotem. Dopiero raczkuję w tej grze. Mój błąd że nie nosiłem ze sobą łopaty.
PO JAKEI GOWNO TAM WLAZILES ?! NA GAME CHAT LEZ !
Może trochę grzeczniej? Nie jestem twoim rodzicem.
Skąd miałem wiedzieć ze to akurat wejście na line będzie wyjściem w TAKIE miejsce?
"Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę. "
???
Na GMczat i Help nikt mi nie był wstanie pomóc
Forum jest od tego, żeby pomagać.
Rozbroiłeś mnie. :D Zgadzam sie z tobą "pomagać". Ale nie myśl że teraz wszyscy z Harmoni wbiją na chary żeby cie z tamtąd wyciągnąć.
GriothArthKnight
06-02-2008, 23:03
Rozbroiłeś mnie. :D Zgadzam sie z tobą "pomagać". Ale nie myśl że teraz wszyscy z Harmoni wbiją na chary żeby cie z tamtąd wyciągnąć.
yhym. A czy ja tak myślę? Może jest ktoś mi wstanie pomóc. Akurat zajrzy w temat gra na tym s. jest w Ab i będzie mi mógł pomóc.
Taka gadanina w niczym nie pomaga. Pokazuje tylko twój nikły szacunek do drugiej osoby. Chcesz coś pisać to przesnieś się na forum gdzie się wyżyjesz.
Powiem ci tak: Prędzej ci ktoś pomoże jak napiszesz to na "GAME CHAT". ;)Poniewarz forum nie jest to samo co chat, na chacie piszesz z taka szybkoscia jak na GG, a forum to wersja dla leniuchów. Ja cie nie obrażam tylko doradzam. Napisz to na GAME CHAT.
Weź napisz na Game-Chat "plx rope me" czy jak tam chcesz byle po ang. lub na RL-Chat bo tam można po polsku itp.
Widać 9 level. Jak byś go stracił to byś się załamał ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.