zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Utknąłem ; (

GriothArthKnight
06-02-2008, 22:30
Witam,

Mam problem. Jestem w Ab'd i zwiedzając tamtejsze podziemia trafiłem tu:

http://tibia.pl/earth.php?x=32689&y=31581&z=7&q=237.85&r=1

I nie mogę wyjść! Nie mam ani Łopaty ani maczety.
Jestem w pkt. bez wyjścia.

Gram na świecie harmonia, moj nick to Mesmero Elite Knight

Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc?

Snick
06-02-2008, 22:45
To po co tam właziłes. Jak mnie wkurzają takie typy jak ty. "Pomórzcie plx!!! Utknolem!!!" Z takimi tekstami to na GAME CHAT. Choć pewnie też cie wyśmieją.

Gawroon7
06-02-2008, 22:50
Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę.

PO JAKEI GOWNO TAM WLAZILES ?! NA GAME CHAT LEZ !

GriothArthKnight
06-02-2008, 22:54
To po co tam właziłes. Jak mnie wkurzają takie typy jak ty. "Pomórzcie plx!!! Utknolem!!!"

To po co tu jesteś? Forum jest od tego, żeby pomagać. A nie obrzucać sie błotem. Dopiero raczkuję w tej grze. Mój błąd że nie nosiłem ze sobą łopaty.

PO JAKEI GOWNO TAM WLAZILES ?! NA GAME CHAT LEZ !

Może trochę grzeczniej? Nie jestem twoim rodzicem.

Skąd miałem wiedzieć ze to akurat wejście na line będzie wyjściem w TAKIE miejsce?

"Twój podpis wyjaśnia całą twoją kulturę. "

???

Na GMczat i Help nikt mi nie był wstanie pomóc

Snick
06-02-2008, 22:59
Forum jest od tego, żeby pomagać.

Rozbroiłeś mnie. :D Zgadzam sie z tobą "pomagać". Ale nie myśl że teraz wszyscy z Harmoni wbiją na chary żeby cie z tamtąd wyciągnąć.

GriothArthKnight
06-02-2008, 23:03
Rozbroiłeś mnie. :D Zgadzam sie z tobą "pomagać". Ale nie myśl że teraz wszyscy z Harmoni wbiją na chary żeby cie z tamtąd wyciągnąć.

yhym. A czy ja tak myślę? Może jest ktoś mi wstanie pomóc. Akurat zajrzy w temat gra na tym s. jest w Ab i będzie mi mógł pomóc.

Taka gadanina w niczym nie pomaga. Pokazuje tylko twój nikły szacunek do drugiej osoby. Chcesz coś pisać to przesnieś się na forum gdzie się wyżyjesz.

Snick
06-02-2008, 23:08
Powiem ci tak: Prędzej ci ktoś pomoże jak napiszesz to na "GAME CHAT". ;)Poniewarz forum nie jest to samo co chat, na chacie piszesz z taka szybkoscia jak na GG, a forum to wersja dla leniuchów. Ja cie nie obrażam tylko doradzam. Napisz to na GAME CHAT.

Asash
07-02-2008, 08:52
Weź napisz na Game-Chat "plx rope me" czy jak tam chcesz byle po ang. lub na RL-Chat bo tam można po polsku itp.
Widać 9 level. Jak byś go stracił to byś się załamał ?