Pokaż pełną wersje : skillowanie knight
y0 zna ktos moze jakas dobra dziure ktora jest rzadko zajeta do skillowania dla najta moje parametry to 22lvl skills 55/54
Wymyrymydymy
07-02-2008, 18:16
Zależy na jakim świecie.. Myślę ze jeśli dasz rade na slimach to w podziemiach ab jest fajna miejscówka, a jeśli nie to dwarfy w jakiejkolwiek kopalni ew. Folda
mi chodzi o jakies dziury takie co malo osob jest albo no tak jak mowisz w ab ale podaj dokladne niamiary
Anakin555
07-02-2008, 18:40
Jest taki fajny przyciska na górze...
Wiesz co to jest?
-Jest to opcja szukaj -_-
Taki kozak to podaj namiary zobaczymy -.- nie bede szukal bo nic nie wynajduje B)
jak dla mnie to za słabe skille masz na slima ;]
fajne miejsca są pod pustynią ale nie wiem dokładnie gdzie ;]
Kurczakos
12-02-2008, 11:42
ja znam jak wychodzisz z veno brama </\ to idz /\< potem /\ potem < potem w dol \/ a potem >\/ i po shodah na dul potem na gure i jest slim :cup::cup::evul:
>>SmoQ<<
14-02-2008, 21:52
a żeby nie zakładać nowego tematu, chciałbym się spytać jak skilować knightem ponieważ nie wiem nic zupełnie o tym ( no może troszeczkę) i najlepiej gdybyście powiedzieli czym skilować, mam knighta 14 lvl skille 36/36 :(
weż eq runy leczące weż hand axe,machete,studded mace i idz na góre z cycami od strony thais zluruj cyca tam gdzie jest taka lawa i spokonie możesz skillować na jednym ew. dwóch cycach na balanced czy full def możesz poprosić kumpla aby zablokował przejście do ciebie aby nooby sie nie pchały
Osobiście proponuje Mino pod wieżaą, gdzie respi się Horned Fox. Coprawda ludzi duzo, lecz zazwyczaj high lvli udajacych się na ową wieże w oczekiwaniu na resp bossa...
@Kurczakos
Napewno doszedl.
y0 zna ktos moze jakas dobra dziure ktora jest rzadko zajeta do skillowania dla najta moje parametry to 22lvl skills 55/54
Venore - Rotwormy
Ab'Dendriel - Roty w Hellgate
Thais - podziemia Ancient Temple
Carlin - jak masz dobre eq to slime
Kazzo - Dwarfy
Kto tam napisał by skilował na cycach?
To powodzenia, ja bym nie radził na nich skilować na 20lv z 50/50~ xd
Folda/Senja - mino
Mount Centrum ( nie wiem jak się to pishe) - slime (jak jest gs, tam gdzie się groglam respi ( gorzej jak będziesz miał pecha i akurat się zrespi :< ).
North port - roty
A jak grasz na pvp to:
North port:
Bierzesz kumpla (byle kto). Ustawiacie się w drodze na wrl, lurujecie trolle (jest ich tam sporo) i skillujecie. Jak już ktoś tam chodzi to zazwyczaj 100+ więc Ci trolli nie zabiją ;)
Naruto_Norbi
07-04-2008, 08:25
Ja mam 15 kina i skille po 50/48
Nabiłem te skille na rotach.
Jak jesteś w carlin to lecisz na femor hills.
I okrążasz je.Idziesz w dół nie wchodzi po schodach tak zobaczysz taką dziure wbijasz tam i jest luz.
Strasznie mało ludu tam przychodzi.
Ja na luzie wbiłem te skille :)
Ewentualnie,Folda jak mówili moi przedmówcy.
Mój kolega wbił tam 60.
@ Naruto_Norbi
Podtrenuj troche ^^ Ja mam 14 kina i skille 55/54 ;)
Chciałbym w przyszłości iść na solo Dragon. Czy poradze sobie z 20 lvl i skille 65/65 ? Aktualne eq: Crown Helmet, Plate Legs, Knight Armor, Dragon Shield, Serpent Sword (Przy 20lvl będe walił Crimson Swordem), Leather boots. Czy wystarczy takie eq ? Czy może coś zmienić ? na zmiany mam już tylko 3k :/
Naruto_Norbi
07-04-2008, 11:48
A może jakieś fur bootsy ?
@2x up
Nie dasz rady, wbij 30 lvl i zacznij expić ostro na dragach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.