PDA

Pokaż pełną wersje : Wasz ostatni SEN ;]

Rav
07-02-2008, 01:51
Tak jak w temacie piszcie jaki był wasz ostatni (lub nie) sen i o czym o ile zapamiętaliście

osobiscie ostatnio snilo mi sie ze bylem w szkole po czym nastąpił napad na moja klase i zaczeli nas szantarzowac itd, niestety po tym sie obudziłem bardzo mi w gardle suszyło piwo i jego skutki. ok nvm pozdro xd

ciekawe czy temat zostanie skasowany a ja dostane warna za "głupi temat"

Marcin24
07-02-2008, 01:56
Ostatnio we śnie byłem pomarańczowy, długi i twardy i siedziałem w dziurze. Tzn. śniło mi się, że byłem marchewką.
ciekawe czy temat zostanie skasowany a ja dostane warna za "głupi temat"Ależ skąd, dlaczego tak sądzisz?
@down
Jakbyś brał to co ja, a nie jakieś własne eksperymenty to byś miał normalne sny.

Michoss
07-02-2008, 02:02
A mnie ostatnio śniło się
Że wszedłem sobie na forum
I tam był taki głupi temat
I ja wlazłem
I on był taki głupi
Że aż musiałem tam coś napisać
...A potem zraportować...

Dark Sven
07-02-2008, 11:37
Alescie dowciapni...

Było, sam zakładałem...

LoluU$
07-02-2008, 11:48
Jestem chory. poszedlem spac odrazu po meczu i spie... i snilo mi sie tak glupio ze jak sie obudziłem to myslalem ze jest piatek~ a tu tylko 8h mineło (+~ bo sie przebudzałem)

Elvaxen
07-02-2008, 14:48
Mi dziś sie śnił dziwny sen. Otóż w tym śnie miałem dziewczynę a dokładniej koleżankę z mojej klasy (really) i chodziłem z nią za rękę po parku rotfl. Choć nie mam dziewczyny ale ta z mojej klasy mi sie podoba ;p

KrEmAs KAc
07-02-2008, 16:01
dzisiaj mi się śniło ,że poszedłem do po smoczek a mój kumpel chciał być dziadkiem :o

Bajek
07-02-2008, 17:13
A mi sniło się że głupota jakiegos user na tym forum mnie powali...i prosze! Spełniło sie =)

Sardendor
07-02-2008, 17:25
Mi sie snilo ze uciekalem przed playstation 2 :D
Nastepnie, ze pracowalem z wiedzmami w cipsofcie.

Sny glupie, ale snow sie nie wybiera :D

Ps: Nie pisze polskich znakow bo Irlandzki komp

X-Zero
07-02-2008, 17:26
A mi się kiedyś śniło, że mojej cioci i się śniło, że mojemu wujkowi się śniło, że połknął śrubkę i jak się obudził to kaszlał, a potem wszedł tu, na forum i tam zobaczył taki temat, no i przeczytał mojego posta :O

O ile pierwsza część mojego snu się spełniła (tak, mój wujek kiedyś opowiadał o takim śnie że połknął śrubkę) to druga jeszcze nie, ale (!!) może się spełni ;d

Lasooch
07-02-2008, 17:37
Boże, ile to piwa trzeba wypić, żeby suszyło? Kontener...owiec? Gratz.

Erhion
07-02-2008, 17:53
Miałem sen jak z forum tibia.pl znika głupota. Nie spełnił się. :(

Czarny ork
07-02-2008, 21:55
Maiałem sen,
Piękny sen,
A w tym śnie,
Jak już każdy wie,

Głupie dzieci tibii,
Na przekór Biblii,
Wyrzucane były,
Z okien, aż o ziemie się rozbiły...

I nikt ich nie ratował,
Bo każdy kto do nich podchodził chorował,
I to by było na tyle,
Pożegnam was za chwilę,

A puki co,
Opowiem o tym jak warna dostane bo,
Post narusza zasady regulaminu,
A wy naruszacie mój spokój będąc tu, ilu was jest.... ILU?

Mapa_Europy
07-02-2008, 22:25
A mi sniło się że głupota jakiegos user na tym forum mnie powali...i prosze! Spełniło sie =)

Pierwszy raz muszę się z Tobą zgodzić :p
@topic
Ja jadłem taką pomidorową zupkę chińską. (Z Radomia) I była tak pikantna, że aż mi się duże pomidory śniły co mnie gonią X(

Odpowiedź na poziomie usera zakładającego temat...

janek@
07-02-2008, 22:43
A mi się śniło, że trafie do normalnego tematu, nie poruszanego przez wiele lat.

Widać to tylko sny.

O i sniło mi się jak byłem w ab dendriel i tam był taki wielki statek i poplynelem nim i smok mnie dopadl i.... e i sie zesral.

Czarny ork
07-02-2008, 23:32
@topic
Ja jadłem taką pomidorową zupkę chińską. (Z Radomia) I była tak pikantna, że aż mi się duże pomidory śniły co mnie gonią X(

Odpowiedź na poziomie usera zakładającego temat...

Wpierw sam musisz być na poziomie...

A mi się śniło, że trafie do normalnego tematu, nie poruszanego przez wiele lat.

Widać to tylko sny.

O i sniło mi się jak byłem w ab dendriel i tam był taki wielki statek i poplynelem nim i smok mnie dopadl i.... e i sie zesral.

To samo co wcześniej, sami nie potraficie się normalnie wysłowić, nie macie za krzty inteligencji, a próbujecie wmówić innym, że to oni są głupi...

@down
Eeee.... Rozjebałeś mnie, serio ta odpowiedź była na tyle nieprzewidywalna, że... No kurde, idź na jakiegoś profesora i wykładaj swoje przemyślenia!
A tak na serio, twoja ironia jest o tyle prosta, że się ośmieszasz...

Marcin24
07-02-2008, 23:35
To samo co wcześniej, sami nie potraficie się normalnie wysłowić, nie macie za krzty inteligencji, a próbujecie wmówić innym, że to oni są głupi...
Sorry. Ten temat zasługuje na miano "Tematu roku" w kategorii "Inteligencja", to my jesteśmy istotami niemyślącymi i nie możemy dorównać choćby do pierwszego średnika tego tematu.

nwa
07-02-2008, 23:49
hahaha dobry temat ja mialem sen ze mialem klamke i katane i ucinalem glowy na miescie niestety z klamki nie moglem strzelac ;/ :D poryty sen jak chuj

Marsseel
08-02-2008, 23:17
Ja ostatnio miałem sen, w którym chodziłem po centrum handlowym i szukałem sklepu muzycznego. W końcu mi się udało, chciałem kupić "kaczkę" - efekt do gitary. W sklepie były tylko trzy kaczki, dwie jakieś lipne i jedna która mi się podobała, ale była do kupienia tylko i wyłącznie z jakąś grą komputerową i kosztowała dużo pieniędzy. Później się obudziłem. Chory sen.

Gonzo von Krenzel
09-02-2008, 00:59
Opis snu sprzed 2-3 dni. Pochodzi z mojego osobistego, dostępnego dla niewielu osób bloga. Dość osobisty wpis...
Poznałem Cię przypadkiem,. U starych przyjaciół, siedziałaś na ziemi, w tym niewielkim pokoju.
Ciepło Twoich rąk otulało moje palce. Zapach włosów, czarnych włosów gładzących moje policzki.
Jesteś idealna. Mimo, że nie możesz chodzić. Udawałem, że też jestem chory, By Cię nie zranić?
Tak bardzo Cię kocham... Płakałem po naszym rozstaniu.

Dopóki śnisz nie wypuszczaj moich rąk...

kapi4572753
11-02-2008, 11:33
a mi sie snilo ze mnie cos gonilo a ja przed tym uciekalem a jak mnie dorwalo to sie obudzilem

a i niewiem czemu ale czesto mi sie sni ze lece ale w sensie spadam

Vasudanin
11-02-2008, 11:40
Boże, ile to piwa trzeba wypić, żeby suszyło? Kontener...owiec? Gratz.

tak trzeba wypic kontener owiec xD

@top

bzykalem sie z kaktusem i pozniej sie dziwie czemu mi krew z czlonka sika
(serio mialem taki sen :p)