Pokaż pełną wersje : Tibia.pl sciemnia ??
JEstem pallem mam 14 m lvl i chce 15 ...... na tibi.pl jest napisane ze aby awansowac na 15 potrzebne jest 41 K many .... jest to oklo 30 bp Hmm zrobilem te jeb... BP wydalem na mana fluidy uz ze 100 k .....i co ...... i nie mam 15 m lvl ....
Prosze niech jakis doswiadczony pally albo inny czlowiek mi pomoze i powie ile dokladnie trzeba na 15 m lvl .........
PLZ HELP ME nOOb PlX
po 1 badz cierpliwy porub jeszcze
po 2 pally wolno robi ml
po 3 na tibi.pl nie jest super dokladnie badz cierpliwy
-_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_-_-
Voljin --> sorc --> 9 lvl --> venore
Rookhan --> druid --> 11 lvl --> venore
nie sciemnie tylko podaje przyblizone wartosci poniewaz ten wynik jest obliczony ze wzoru ktory sami gracze wychmielili
cipowie nie podali dokladnego wzoru wiec czego ty "kcesz" od tibia.pl?
Kiedys spisywalem sobie dokladnie ile many zuzylem na czary i wyszlo mi, ze na awans z 38 na 39 mlvl (gram druidem) potrzeba ok. 2000 many wiecej niz podane to jest na stronie. Awans z 39 na 40 podobnie. Pozniej juz nie chcialo mi sie tego spisywac.
No ja juz wkońcu niew iem czy druid może mieć czar: Great Energy Beam (Większy Promień Energii) bo na tibia.pl pisze tak a na tibia.gery.pl nie
Oryginalnie dodany przez parti
Kiedys spisywalem sobie dokladnie ile many zuzylem na czary i wyszlo mi, ze na awans z 38 na 39 mlvl (gram druidem) potrzeba ok. 2000 many wiecej niz podane to jest na stronie. Awans z 39 na 40 podobnie. Pozniej juz nie chcialo mi sie tego spisywac.
oj oj chyba nie... 2000 many? na 39 mlv? czyli po wykonaniu 1 bp of uh (20 * 100 = 2000) mam wyzszy mlv? nawet z 20 na 21 bo zrobieniu jednego bp mam taki sam
Re: kagen Parti nie powiedzial ze na 39mlvl trzeba zuzyc 2000 many tylko ze trzeba zuzyc o 2000 wiecej niz to jest podawane na stronie
Wiele razy spotkalem sie z bledami na stronach: i na gery.pl i tutaj. Nawet moj programik, skill calculator wykazywal bledy. A na 39mlvl potrzeba okolo 12,5k many.
Oryginalnie dodany przez Archon
Wiele razy spotkalem sie z bledami na stronach: i na gery.pl i tutaj. Nawet moj programik, skill calculator wykazywal bledy. A na 39mlvl potrzeba okolo 12,5k many.
Heh... żeby tu tylko były błędy w kakulatorach skillów...
morpheush
03-12-2003, 12:51
Ja tez sie wku**** bo jak mjalem obliczone co do sd na 49 mag lvl to sie okzalo ze zrobilem i niema mag lvlu.A potem sie okazało ze musze o jeden mag lvl wiecej liczyc czyli na 50 i idealnie wyszlo co do sd.Ale z poczotku sie wkur*** ze mam jakiegos buga w grze jednak okazalo sie ze kumpel tez tak ma.I to niewina gry lecz zlych obliczen na tibia.pl :P :P
Jestem pallkiem i mam 15 magiv level robilem go 12 dni.
Kumpel robil go 3 tygodnie.
Bez żadnych mana fluidów, a może zginołeś w międzyczasie ?
Magiczny level pallkiem robis sie w okresie czasu 1-3 tygodni
nie wiem nigdy nie liczylem tego ale czasami sie denerwowalem bo bledy byly nie zgaddzalo mi sie na m. lvl 16 i sie denerwowalem myslalem ze cos mi sie spiepszylo ale potem wszystko bylo ok
To moze wiecie ile czasu robi sie 5 mlvl knightem?
nawigator
24-12-2003, 20:47
Oryginalnie dodany przez Kael
po 1 badz cierpliwy porub jeszcze
po 2 pally wolno robi ml
po 3 na tibi.pl nie jest super dokladnie badz cierpliwy
-_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_--_-_-_-
Voljin --> sorc --> 9 lvl --> venore
Rookhan --> druid --> 11 lvl --> venore
jestes pewien ? to porównaj sobie knighta i pallyego co wyszlo ?
paly to mag uposledzony w stopniu umiarkowanym a knight nic z maga nie ma (tylko ta exurka itp.) wiec nie mów ze pallyemu wolno idzie mag lev jak nabijesz 5 mag na knighcie to pogadamy
Oryginalnie dodany przez MaRiO
To moze wiecie ile czasu robi sie 5 mlvl knightem?
Mniej wiecej 3-5 razy tyle co nabicie 0 do 4 magic lvl.
Normalnie grajac (i nie ginac) powinienes dostac 5 mlvl rycerzem pomiedzy 30 a 40 lvl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.