PDA

Pokaż pełną wersje : Wszystko o Eremo

Chmielok
08-11-2004, 20:06
Wszystko o Eremo.
Żyje on na wyspie Cormaya (na poludnie od Edron) i można się do niego dostać wyłącznie mając PACC (z Edron na Cormaye).
Można u niego kupić AoL i specjalny czar dla każdej profesji po jednym (tylko gdy masz promocję).
A czy ktoś mógłby zrobić zdjątko NPC Eremo.
Każdy mówi że to jakiś specjalny NPC; być może wiele przegapiłem, ale tylko chciałem się dowiedzieć jak wygląda i co daję.

PS.Wiem że był już taki temat ale było w nim tylko napisane gdzie jest.

Dr. Omader
08-11-2004, 21:42
Prosze bardzo, oto jak wyglada Eremo i jego wyspa:

http://www.tibia.pl/drom/eremo.jpg

ps. podziekuj Vanessie ;)

Vanessa
08-11-2004, 21:49
No i może jeszcze:

21:26 Eremo: I can teach 'Enchant Staff' to sorcerers, 'Challenge' to knights, 'Wild Growth' to druids, and 'Power Bolt' to paladins.

To właśnie te czary.

Matfiej
09-11-2004, 09:20
Może jeszcze warto dodać, że u niego można nabyć blessa oraz sprzedaje on także protection amulet, no i spoko z niego gośc :D

Chmielok
09-11-2004, 14:30
Dzieki za poprawiny, nie mam PACC wiec skad mialem wiedziec te rzeczy, ale chcialem zebrac te wszystkie informacje w kupe, zeby bylo latwiej szukac.

PS.THX Dr.Omader za zdjecie :)

Wilq
13-11-2004, 16:24
Może jeszcze warto dodać, że u niego można nabyć blessa oraz sprzedaje on także protection amulet, no i spoko z niego gośc :D
A nie AoL?

Edit: Re:down/dwon
Nic nie mam, nie czepiaj sie mnie, po porostu twoj post byl niepelny i powiem ci, ze czytanie ze zrozumieniem nie jest taka trudna sztuka jak ci sie wydaje -.-
Aha i w momencie pisania tego posta byl on ostatnim, wiec pomysl zanim cos wystukasz na klawiaturce...

Raul
13-11-2004, 19:04
@up
AoL i Protection Amulet.
Dodam również, że skupuje Broken Amulets za 50k. To chyba wszystkie szczegóły.

Matfiej
15-11-2004, 10:17
A nie AoL?
Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj cały temat. Najważniejsze jest czytanie ze zrozumieniem, a nie przeczytasz jednego posta i już do niego coś tam masz.

xaotan
16-11-2004, 19:57
Chce tylko wtrącic że Eremo żyje na Eremo (chodzi o wyspe)

Kussy
02-01-2005, 21:37
Noi dodam, że jeśli chce sie wrócić spowrotem to trzeba napisać:
-hi
-teleport
-yes

Candidate zero
02-01-2005, 21:56
a odnoscnie brokenow
skad je mozna wytrzasnac-znaczy sie loot z czegos gdzies sie respawnuje codziennie jakis quest czy co?
zeby sie nie czepiac-nie chce wiedziec dokladnie jak to dostac tylko mniej wiecej jak ludzie to tworza

Bambuko
02-01-2005, 22:28
W ogóle tego nie tworzą, nie da się znikąd wziąść, bo jak ktoś miał to już sprzedał. Kiedyś były Amulet of Life, ale były za dobręi nic nie dają, ale żeby nikt nie był stratny Eremo skupuje je, aby potem od razu kupić Amulet of Loss.

Earl
02-01-2005, 22:36
re: up - byl kiedys Amulet of Life ktory sie kupowalo za 50 k i chronil od utraty exp, skili i eq. Jednak w update chyba w 2003 roku wycofano go a wszystki istniejace amulety zamienily sie w Broken Amulet, ktory mozna odsprzedac za te 50 k (CIPsoft zrobil to zeby ludzie nie wkurzali sie ze nagle zabrali im 50 k :P )

slimaczek
06-01-2005, 16:11
Wiem, że jak zgine to aola tracę. Ale czy ten aol "zniknie" czy on będzie w moim ciele? Jak będę miał aola, jakiś pk (przykładowo) mnie zabije to czy on będzie mógł wziąść z ciała aola którego straciłem?

Masters
06-01-2005, 16:54
AOL poprostu znika po śmierci

Wichru
06-03-2005, 20:38
tez wiele ludzi pyta czy jak sie ma red skulla i masz aola czy rzeczy nie wypadaja wypada aol wraz z zeczami

fufu
08-03-2005, 21:14
Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu. Amulet już nie istnieje, można go było niegdyś kupić u Eremo za 50 000gp
Gdy giniesz, nie stracisz żadnego przedmiotu z wyjątkiem tego amuletu. Można go kupić u Eremo za 50 000gp.
tnz ze u tego ermo mozna kupic Aol alboi jestem noob chociaz moze jestem