zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Legendy Askary

Tash
08-02-2008, 14:44
siedząc i się nudząc postanowiłem stworzyć ten temat... wiele podobnych powstawało na innych światach więc czemu nie i tutaj :)
Typujcie po 2 osoby które wg. was najbardziej utkwiły w pamięci serwera i które prawdopodobnie bedą pamiętane do końca jego istnienia
ja typuje
1. mojego współbratymca Askarian Osvetnik
2. Zunri

jak wasze opinie na ten temat?:)

Plomyczek
08-02-2008, 15:37
Wymienię więcej, bo wybieranie 2 osób z wielu zajmie mi sporo czasu

1. Gothica Reincarnation
2. Szyde'rca
3. Zunri
3. Dan Elverstig
4. Royal Zara
5. Caramban
6. Shizm Zonda (teraz Xolauran)
7. Master Szoszo
8. Brian Dark (1 owner) i Aewyn Dark (ofc 1 owner)
9. Askarian Osvetnik
10. Swift Know
11. Silc
12. Arterossy Oddina
13. Padzka (1 i 2 owner)
14. Krapek
.
itd

btw. takie wybieranie, powoduje jedynie, że ludzie którzy zaczęli grać na servie poł co najwyżej rok temu, nie uświadomią sobie, co i kto tworzył ten serwer, mało kto już pamięta kto z kim był w gildii i dlaczego odszedł, kto był cierniem w dupie, a kto najbardziej uprzejmą osobą...

... nie oceniam Tash Twojego tematu, ale szkoda, że coraz mniej oób pamięta jak to było 1,5-2,5 roku temu, a typowanie 2 osób odziera Askare z jej historii...

Igrexou
08-02-2008, 18:50
9. Askarian Osvetnik
12. Arterossy Oddina
13. Padzka (1 i 2 owner)
.
itd

btw. takie wybieranie, powoduje jedynie, że ludzie którzy zaczęli grać na servie poł co najwyżej rok temu, nie uświadomią sobie, co i kto tworzył ten serwer, mało kto już pamięta kto z kim był w gildii i dlaczego odszedł, kto był cierniem w dupie, a kto najbardziej uprzejmą osobą...

... nie oceniam Tash Twojego tematu, ale szkoda, że coraz mniej oób pamięta jak to było 1,5-2,5 roku temu, a typowanie 2 osób odziera Askare z jej historii...

Powiedz mi jaki wkład w twozenie Askary miały te osoby? XD

Askarian - nadał nowe znaczenie lizaniu dupy?
Arterossy - pokazał, że nie trzeba być pro, żeby być w rządzącej gildii?
Padzka - wtf?!

Reszte osób na siłę można uznać za legendy, ale jeśli chcesz powiedzieć, kto tworzył askarę taką jaka jest to zostawiłbym z 5 osób z twojej listy
Chciałeś wypaść mądrze, zrobiłeś z siebie idiote.

Jeśli ja miałbym typować legendy to byliby to:
- Brian Dark (1st owner)
- Swift Know
- Zunri
- Blackbowl
- Dan Elverstig
- Większość "Comy" (Szoszo, Caramban, Xolauran itd.)
- Weliax Aslet
- Phale

jak ktoś mi sie przypomni to dodam... :)

Plomyczek
08-02-2008, 19:39
... zrobiłeś z siebie idiote...

Nie przypominam sobie, żebym Ciebie obrażaŁA, więc bądź uprzejmy tego nie robić.

Tash napisał, żeby typować osoby, które "najbardziej utkwiły w pamięci serwera", więc Askarian - nadał nowe znaczenie lizaniu dupy? jakby się na to nie spojrzeć, nawet z tego względu Askarian zostanie zapamiętany na Askarze, podobnie kwestia z Arterossy. Co do Padzki, hmmm, ciężko pominąć lidera Comy, gdy wymieniłam kilku jej członków wcześniej.

Napisałam wcześniej "itd" bo jak sam zauważyłeś "jak ktoś mi się przypomni to dodam" XD

filobossek2
08-02-2008, 19:52
Szyde'rca
Silc

-.-

Tash
08-02-2008, 19:59
Zunri wszyscy chyba wiedzą czmeu go dodałem a Askarian... nie za lizanie dupy ale w swojej historii wprowadził troche zamieszania na serwerze mial wiele udanych i nie udanych akcji a legendami serwera nie muszą być ludzie co go stworzyli ale również Ci którzy grają od niedawna
Szyderca rówqnież w mojej opini jest legendą tak samo jak Krapek, Szoszo Swift no ale 2 podałem... zeby nie było wielkiego rozpisywania się :)

Igrexou
08-02-2008, 20:31
Nie przypominam sobie, żebym Ciebie obrażaŁA, więc bądź uprzejmy tego nie robić.

Tash napisał, żeby typować osoby, które "najbardziej utkwiły w pamięci serwera", więc jakby się na to nie spojrzeć, nawet z tego względu Askarian zostanie zapamiętany na Askarze, podobnie kwestia z Arterossy. Co do Padzki, hmmm, ciężko pominąć lidera Comy, gdy wymieniłam kilku jej członków wcześniej.

Napisałam wcześniej "itd" bo jak sam zauważyłeś "jak ktoś mi się przypomni to dodam" XD

Sam pisałeś, że należy wymieniać osoby, które miały jakiś wkład w historię serwera, a potem piszesz, że wymieniasz tych co utkwili ci w pamięci. Zdecyduj się.

Jedyne co zrobił Askarian dla tego świata to dojście do tej wojny. Jeśli chcesz mówić o "zamieszaniu" jakie wprowadził na świecie to moge równie dobrze powiedzieć, że jestem większą legendą niż on, bo wprowadzałem więcej zamieszania niż on.

Tash
08-02-2008, 21:45
@up
uważaj jak chcesz... to jest temat i każdy wyraża swoją opinię dla mnie legendami są Askarian Zunri Krapek Szyderca itd... to tylko opinia

Plomyczek
08-02-2008, 22:59
@Igrexou

Jeżeli czytesz posty, to czytaj je uważnie. Nie cytuj mnie i nie zarzucaj mi czegoś, czego nie napisałam. A nawet jeżli napisałam to nie wyrywaj z kontekstu. To po pierwsze.

Po drugie bądź tak uprzejmy (skoro już czytasz UWAŻNIE) zwrócić uwagę, że jestem dziewczyną, więc nie pisz do mnie jak do faceta.

Po trzecie Tash podkreślił, co mógłbyś wziąć do serca, że "każdy wyraża swoją opinię", więc obrzucanie się inwektywami nie prowadzi do czegoś sensownego.

Igrexou
09-02-2008, 00:09
A ja wyraziłem swoją opinię na temat.

Wybacz, że pisałem do Ciebie jak do faceta, ale płomyczek nijak nie kojarzy mi się z rodzajem żeńskim.

I nie wyrywam z kontekstu, interpretuję całość...

Tash
09-02-2008, 00:12
dobra mili państwo bo zamiast tematu o legendach Askary zrobi się niepotrzebny spam Płmyczek wybacz Igorexu i odwrotnie itd. itp.

rapco
09-02-2008, 11:49
avajan
aewyn dark
brian dark
weliax aslet

marttin89
09-02-2008, 12:30
Moim zdaniem tak naprawde trudno wskazac kto jest legenda na aksarze, ale jesli mialbym wybierac to napenwo Zunri, Bajexe, Ertill, Aethol, Swift, Dj i Agnus, Weliax, Sandril, Flakon...

Sersantes
09-02-2008, 12:35
lol (znakiiiiii)

Igrexou
09-02-2008, 14:10
lol (znakiiiiii)

a chcesz combo page? B)

elton_
09-02-2008, 14:27
a chcesz combo page? B)

na vt timmiego torska, tym się bawili, wkońcu znalazłem funkcje jak to wyłączyć i już nie wku***ali :)

Weczer
09-02-2008, 15:03
Legendy Askary ? Hmmm ciężko wymienic dwie. Wymienię kilka :)

1. Zunri
2. Swift~
3. Uriel Palladyn (Podobnie jak reszta Surprise) Jako pierwsi skutecznie przeciwstawiają sie Rexis.
4. Coma (To co wyżej)
5. Weliax and crew... szweeduchy :<

bledsabaka
09-02-2008, 15:31
Flakon Del Fifik 1st owner, Brian Dark, The Brothers.

Soulicitour
12-02-2008, 11:19
Za legendarnych graczy Askary, w moim mniemaniu, powinni uchodzić przede wszystkim ci gracze, którzy Askarę w obecnym kształcie utworzli, których wkład w rozwój świata nie podlega wszelkim dyskusjom. Dlatego, dla mnie legendarnymi graczami tego świata są:
1. Brian Dark, Aewyn Dark, Weliax Aslet
2. Zunri, Swift Know, Bajexe~, Ertill, Sandril Nava~
3. Christon Dark
4. Deeyaj Quarion alias Silc
5. Pappiz
6. Wyslaniec Smierci

Uriel-san
12-02-2008, 16:07
@Up

Masz na mysli pierwszego ownera Christona chyba ;) ?

Shade'Chaos
12-02-2008, 19:58
Mozecie Choc Przez Chwile Sie Nie Klucic???

a teraz na temat:

-Hassanno (i nie piszcie ze padl itp... widzialem film i nie wierze zeby ktos z was nie padl w takiej sytuacji... 10 na 1)
-Zunri

Hissashi
12-02-2008, 23:50
a teraz na temat:

-Hassanno (i nie piszcie ze padl itp... widzialem film i nie wierze zeby ktos z was nie padl w takiej sytuacji... 10 na 1)

Skoro już na temat to co ma piernik do wiatraka?

Tibinosss
16-02-2008, 16:40
- Dan Elverstig

opowiedzcie mi troche o nim, słyszałem troche, nawet go widzialem raz xD ale why legenda odrazu ?

rapco
16-02-2008, 18:23
opowiedzcie mi troche o nim, słyszałem troche, nawet go widzialem raz xD ale why legenda odrazu ?

byl w rexis i sporo rlow mial na askarze rexis zaczelos ie bac ze swe za bardzo w sile urosna i odbiora im wladze wiec zaczeli ich huncic i odszedl z rexis i poprowadzil bunt ale nie udalo im sie a teraz po roku wyplacil sie i znowu gra

Szurii
20-02-2008, 17:39
Furry Zen?
Bone von'breaker
Swift Know
Zunri
Krapek

MordercaCienia
20-02-2008, 20:11
Weliax Aslet
Brian Dark
Aewyn Dark
Zunri
Swift Know
Dan Elverstig
Silc

no i jeszcze paru innych :P

gattor
20-02-2008, 20:18
Skittl
Mussashi
Flakon

Wariat92
22-02-2008, 21:36
Hmmm...

Caramban
Zunri
Swift Know
Krapek

Bourne
06-11-2008, 20:11
Brian Dark
Zunri
Skittl Del Fifik
Polacy z Old Comy...

Sienx
07-11-2008, 17:54
Pher Zen
Legend of the Ambush (Freezed)

Wystarczy ?

marasell
23-11-2008, 13:21
Arek Klaudiusz Ulanowicz

Neverblood
25-11-2008, 20:11
Flakon i Zunri.

Playcom
08-02-2009, 14:47
a co do bone von'breaker to jest wielki noob i jeszcze sie przekonacieX(

Playcom
12-08-2009, 15:15
Furry Zen?
Bone von'breaker
Swift Know
Zunri
Krapek

Bone chyba jestes smieszny. To najwiekszy cwaniak i burak na askarze

shoq
09-05-2010, 21:51
Znam tylko Zunriego. Zabił mi 20 sorca jakiś czas temu pod depo, bez powodu. Lol.