Pokaż pełną wersje : Noble czy fire axe?
Wiem, wiem nie szukałem, ale nie bijcie plx...
Więc tak, której z ww broni zakupić? Zakładając, że będę głownie expił na żółwiach, ewentualnie małpy...
Fire axe rzeczywiście jest dużo słabsze od noble?
Muert~
Avallach
08-02-2008, 23:17
chyba Fire axe. Tak mi sie zdaje, ale ja uzywam Swordow ^^
Ja wybral bym f axe, ale rob jak uwazasz, najlepiej kup obie i potestuj je ^^
HeppiChinol
09-02-2008, 14:59
bez dwoch zdani noble axe. FIre axe jest teraz tak zalowy, ze jak z beastslayera biles po 120 to tym walniesz 70 i 30-40 z ognia ;/.
NOBLE axe, zaden pieprzony fire axe. Mialem tak z fire swordem/bs'em. Fire sword to kupa :d, wogole te magiczne bronie to kupa ;<.
ofc. bierz noble .... gdybyś poszukał doszedłbyś do tego samego wniosku
Hmm , jak masz dosc kasy kupuj noble , roznica wieeelka ;)
Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć.
Doom Terror
11-02-2008, 19:42
kiedys fire axe byl jednym z najlepszych ;P wiec mam do niego pewien sentyment,jednak na twoim lvlu to zaleznie od miejscowek gdzie bedziesz expil,jezeli nie zamierzasz zmieniac to Zolwie maja weak od ognia
Kup.Se.Musk
12-02-2008, 00:13
Po najnowszym uptade Fire Axe trochę zmizerniał. Oczywiście na żółwie przyda Ci się, bo mają teraz pancerz x2, a obrażenia z ognia omijają tą obronę. Ale i tak polecam Noble Axe. Jest o wiele tańszy i ma lepsze statystyki :)
@Edit
@Pomocny Murzyn
U mnie na guardii:
Fire Axe 8k-9k
Noble Axe 4k-6k
Żółwie - fire axe
Apes - noble axe
Pomocny Murzyn
12-02-2008, 00:20
Po najnowszym uptade Fire Axe trochę zmizerniał. Oczywiście na żółwie przyda Ci się, bo mają teraz pancerz x2, a obrażenia z ognia omijają tą obronę. Ale i tak polecam Noble Axe. Jest o wiele tańszy i ma lepsze statystyki :)
Na jakim serwerze?
U mnie f axe stoi: 8-10k
Noble axe:15k
Nie wiem jak na innych, ale noble axe na pewno jest droższy od f axa.
Teraz ceny są różne. Na kyrze np. prawie wszystkie ceny są na poziomie tych u djinów a jak dobrze trafisz to nawet taniej kupisz. Także zapewne za te 15k kupisz na tym świecie sobie ze 3 noble axy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.