Pokaż pełną wersje : Od czego zalezy ilosc dawanej many z manafluids ?
Sir Jammaey
13-11-2003, 10:45
Ilosc dawanej many z "Manafluids" zalezy od magic level ?? czy moze od farta jak to jest ?? Help :)
po malej konsultacji z MatKus'em dochodze do wniosku ze to raczej losowe jest czyli fart :)
Ale wysoki mlvl i zwykły lvl chyba też mają tu coś do powiedzenia?
A ile kosztuja manafluids i ile tak średnio dają many?
No i raczej mlvl i lvl powinny wpływać na ich działąnie.
Mana fluidy przecietnie daja ok 58 many (testowane na podstawie ok 160 mana fluidow).
Jesli sila ich dzialania sie zmienia z poziomem to nieznacznie.
Trzeba wydac prawie 2 razy tyle kasy na mana fluidy co runy beda warte (39 mana fluidow na 1 plecak UH).
A ja miałem kolegę z gildii, co miał już full wypasiony (jak dla mnie) ekwipunek i kasy miał tyle, że nią rzygał. Żalił się na kanale gildii, że nie wie, co robić. Ktoś mu doradził, żeby kupował sobie mana fluidy i super szybko trenował mlev (był sorcem). No i pomysł nie jest głupi, pod warunkiem, że rzeczywiście nie masz już co robić z kasą.
ilosc many z mana fluida nie zalezy od poziomu ani mag lvlu, z plecaka fluidow wychodzi okolo 900many (+/- 100).
z tego co ja wiem zawsze dają po 60 manny każda
Mefi: najwyrazniej nigdy nie wypiles zadnego mana fluida. Z moich obserwacji wynika, ze daja 20-90mp i jest to czysto przypadkowe ile dokladnie sie dostanie.
Kiedyś ktoś na forum obliczał średnią many z manafluid, pił po 1 plecaku z 8 różnych pojemników, średnia wszystkich 160 manafluidów wyszła bodajże 66,5mp (lub coś koło tego).
Wywalilem kilka(nascie) postow o tresci "a mi dal 30" i " a mi dal 65".
Odpowiedz na pytanie zadane w temacie padla.
~close~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.