Pokaż pełną wersje : Ograniczenia levelowe broni
Jakie są skutki używania broni o wymaganym poziomie wyższym od naszego? O ile dokładnie obniża się atak? Są jeszcze jakieś efekty?
Jakie są skutki używania broni o wymaganym poziomie wyższym od naszego? O ile dokładnie obniża się atak? Są jeszcze jakieś efekty?
Tego o ile dokładnie obniża się atak nikt ci nie powie z bardzo prostej przyczyny; nikt nie wie (a jeśli myśli, że wie, to jest w błędzie). Ogólnie rzecz biorąc system ten jest tak zrobiony, żeby dajmy na to 20lvl, skille 50/50 używający avangera nie zadawał nim większych obrażeń niż bronią dostępną od tego lvla.
Tez tak mysle , ale no chyba ze masz do wyboru - przyjmijmy axe na twoj lvl atk - 20 , a bron do ktorej brakuje ci 1/5 lvl ale atk - 32 :D
wiadomo wez ta od wyzszego lvl'a
Pytałem się dlatego że mam Heroic Axe i nie wiedziałem czy jest sens używac go na 10 lvl ;) ale widzę że nie ma problemu i mogę go używać.
hmm , moze cie niezrozumialem , ale na 10 lvl chcesz uzywac broni od 60 lvl? , to by bylo glupie:) , mi chodzilo o roznice lvl'owa 1/5 no moze max 10 :D
A co to za różnica? Mam po prostu taką możliwość i nie wiem czy jest sens wydawać kasę na broń o wymaganym niższym lvl skoro mam dostępną Heroic Axe.Z tego co zrozumiałem to obrażenia będą mniejsze i tyle.
LOL! , taka ze to bedzie o wiele slabszy atak niz bys walil no np .. dwarven axe (jak ja)... a jest tanie , moja rada - sprzedaj Heroic kup dwarven axe i kase zostaw na cele wlasne ;)
Wątpię że będzie słabszy, najwyżej będzie taki sam jak broni o lewelu dostępnym dla mojej postaci.Poza tym jakie masz podstawy żeby tak twierdzić? Robiłeś jakieś testy? Czy tak tylko piszesz, bo tak Ci sie wydaje?
Tak robilem sporo testow na roznych swiatach i kontach/harach (z stworami jak i z ludzmi) , np na 17 lvl nosilem dwarven axe i testowalem z noble axe... skile mialem ok 55/55 - dwarven axe okazalo sie duzo lepsze ...
Wątpię że będzie słabszy, najwyżej będzie taki sam jak broni o lewelu dostępnym dla mojej postaci.Poza tym jakie masz podstawy żeby tak twierdzić? Robiłeś jakieś testy? Czy tak tylko piszesz, bo tak Ci sie wydaje?
Jakbyś czytał mój post, to nie wątpiłbyś. Kolega na 30 lvlu testował mojego avangera i wychodziły mu słabsze hity niż bronią dostępną dla jego poziomu.
Każdy lvl niższy od wymaganego poziomu danej broni: -1 atak od różnicy 1 poziomu.
@Ryba
Dobrze się dziś w cs'a grało ; D
A co to za różnica? Mam po prostu taką możliwość i nie wiem czy jest sens wydawać kasę na broń o wymaganym niższym lvl skoro mam dostępną Heroic Axe.Z tego co zrozumiałem to obrażenia będą mniejsze i tyle.
obrażenia będe dużo niższe jeśi wogóle ich nie będzie. Po to Heroic Axe jest na 60 lvl żeby 10 lvl z nią nie biegał.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.