zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Warny

PinGOnE
10-02-2008, 01:17
Witam,

Pisze tutaj bo ani moderatorzy, ani Admin nie odpowiadają na moje PM. Mam problem ze starymi (wygasłymi) warnami. Widać to z reszta pod moim nickiem w tym poście. Podaje tez screena.

http://i6.photobucket.com/albums/y247/pingone/1-2.jpg

Jak na razie jedyna osobą która chociaż raczyła odpisać na PM był Dwimenor. Odpisał ze da znać odpowiednim osobom, lecz dalej nic nie uległo zmianie. Z tego co napisał to coś nie powinno być już widoczne.

Przy okazji chciałbym złożyć reklamacje na Raynolna. Jak widać na powyższym screenie napisał on "Spam, idiotyczne insynuacje jakoby autor dał keyloggera". Następnego dnia temat ten został najpierw zamknięty, po czym usunięty z powodu KEYLOGGERA. Jeszcze wielki "pan" napisał "idiotyczne" a sam z siebie zrobił kretyna. To kurcze "panie" Raynold nie jestem "pana" funflem z piaskownicy i z takimi tekstami to proszę raczej sobie uważać. Radze również najpierw dowiedzieć się jak sprawdzić czystość plików zanim zacznie się wlepiać ostrzeżenia.

Spytacie dlaczego poruszam ten temat po roku? Otóż poruszyłem go od razu, lecz moderatorzy tak się zajęli sprawa ze do dziś nie widać rezultatów.

PS. Emilok w ogole nie odpowiada na PM dotyczące problemów użytkowników, Dr.Omader tak samo. Gratuluje zainteresowania ludźmi bez których badz co badz nie byłoby tego forum.

Rybzor
10-02-2008, 01:43
No dobra, ładnie opowiedziałeś o tych swoich warnach, ale w czym leży problem? Bo ten wpis pozostaje tak czy siak, to jakby archiwum warnów, nie oznacza to jednak, że pkty są jako aktywne i jak nazbierasz jeszcze 6 to ban.

Innymi słowy; osohosi?

PinGOnE
10-02-2008, 01:56
@Ryba

A chodzi mi konkretnie o to :

Ostrzeżenia 3/0 (0)

3(0)
3-całkowita liczba warnów
0-liczba aktywnych warnów.

Ale nie powinno się to pokazywać. Napiszę do odpowiednich osób.

Jak sam widzisz nie powinno się to pokazywać. I o to mi właśnie chodzi :)

PS
Czytalem tez gdzies na jakiejs stronie o prawach (niepamietam niestety gdzie dlatego musicie uwierzyc mi na slowo) ze wszelkie wszelkie przewinienia na forach (wszystkich nie tylko tibia.pl) sa do wgladu tylko i wylacznie dla uzytkownika, administratora i ew moderatorow, a nie dla kazdego.

Rybzor
10-02-2008, 02:04
Dziwi mnie to, dlaczego nie powinno się to pokazywać... Nie mogę tego pojąć :<. W sumie gdzieś czytałem jakąś opinie kogoś niebieskiego, że pokazuje ogólną ilość warnów bo coś tam coś tam... ale dokładnie to już nie pamiętam ;). Podsumowując; mnie to tam nie przeszkadza, niech ludzie wiedzą, jaki ze mnie rozrabiaka :<

Gangrel
10-02-2008, 02:09
A sprawdziłeś czy na pewno inni userzy to widzą?

Ponadto, jeśli w momencie w którym Raynold dawał warna, a temat był ok, warn był całkowicie uzasadniony. Link mógłbyć edytowany i wcześniej i później. Jeśli fakt edycji nie był zgłoszony w raporcie, nie często zdarza się abysmy sprawdzali jak to jest, tylko osądzamy sytuację zastaną. Tak więc, jeśli twój właśnie post został zgłoszony, Raynold sprzawdził raport, temat był ok, a ty dostałeś warna. Zapewne autor potem wyedytował link, zostało to dostrzeżone i ukarane, ale przez innego moderatora, dlatego Raynold nawet nie wiedział o całej sprawie.

Slythia
10-02-2008, 02:31
Jesli chodzi o to 3/0 to ja (czyt. inny user) to widze... U ryby tez. Notabene nigdy nie zastanawialam sie, o co tam chodzi..

Lasooch
10-02-2008, 09:30
Też to widzę. A moje widzicie :cup:?

Ale to i tak jakieś wadliwe, wyświetla mi 3/0 a warnów miałem chyba kilkanaście, nie chce mi się liczyć.

Nikast Shynix
11-02-2008, 14:21
@Lasooch:
Bo to wyświetla pewnie tylko warny, które dostało się PO wprowadzeniu tej opcji na forum.

Edit: A raczej na pewno tak jest, bo ja miałbym już ze 40, a nie mam nic ;]