Pokaż pełną wersje : Moje filmiki tabaczarskie
Silver Kay
10-02-2008, 14:42
http://youtube.com/watch?v=Ww44yRfV2XI (00:48)
http://youtube.com/watch?v=fsj6bYGEPk4 - part 2 (06:14)
Polecam oba filmy, i proszę o komentarze tutaj i na youtubie.
Veretheog
10-02-2008, 15:49
RadaSs90 (12 minutes ago)
0
Reply
popierdoleniec
tabaka to gówno i przez właśnie takie wciąganie później nie będziesz czuć żadnych zapachów.
paszczo (26 minutes ago)
+1
Reply
kurwa, debil
dzingels (49 minutes ago)
+1
Reply
Niech umiera tabaka -.-
FilthyVampire (5 days ago)
-1
Reply
Niech żyje tabaka!!!! \o/
Simsung13 (41 minutes ago)
0
Reply
no kurwa idiotyzm totalny, a żeby Ci spaliło śluzówke
elo elo 5 2 0, może trzeba było sobie narysować orca a potem go wciągnąć, przecież pajacu ta część dotyczy filmów tibijskich, a od takich jest "O wszystkim i o niczym", nawet jest jakiś specjalny temat z filmami, flashami itp.
Silver Kay
10-02-2008, 16:38
sram na komenty chcialem tylko wiecej wyswietlen
Obciął byś i wyczyścił paznokcie bo niedługo się pod nimi jakieś larwy zalęgną
Slabiutki czas, slabiutki. Cos nie wchodzi z tego co widze.
Swoja droga, nie popieram nagrywania niewiadomo jakich sciezek i wciagania ich przez dlugopis.
o wow dzieciaki znalazly tabake i maja podniete ;x
Pewnie nawet nie była to tabaka tylko kolorowa mąka, albo co gorsza pokruszony zaschnięty kał zwierzęcy wciągany przez kawałek plastiku od długopisa, jak juz kolega up wspomniał =d
Veretheog
10-02-2008, 19:55
Pewnie nawet nie była to tabaka tylko kolorowa mąka, albo co gorsza pokruszony zaschnięty kał zwierzęcy wciągany przez kawałek plastiku od długopisa, jak juz kolega up wspomniał =d
Mi to wyglądało na dobrze przemieloną herbatę, a do autora to herbatę się pije a nie wciąga bo głupio to wygląda. ironia
sram na komenty chcialem tylko wiecej wyswietlen
to na sranie to umieściłeś, będzie Ci się lepiej ciągło jak będzie miał 10000 wyświetleń, czy przed kolegami poszpanujesz?
-=DanieL=-
10-02-2008, 23:07
Jeśli nie pizgasz czarnego Snuffa Gawitha lub czerwonego Red Bulla tej samej firmy to cię potępiam!
to moje pizganie:
http://img230.imageshack.us/img230/7712/dsc00087wh3.jpg
Mumin121
10-02-2008, 23:14
Łał. No i co z tego, żeś to wciągnął? Pewnie to i tak tabaka nie była ^^. A pozatym nie ma się czym chwalić, tabaka to gówno ^^
struspendziwiatr18
10-02-2008, 23:16
za duzo zostawiasz ;P
I co myslisz ze jestes fajny i pro elo super hiper koles bo wciagasz tabake nosem ? dobrze ci jest potem ? -.-
TheaTron
10-02-2008, 23:33
dasz cos? hail pierdolone 10 znakow
Couranger
10-02-2008, 23:42
moge cie dotknac ?
u mnie w szkole(gimna) policja przyjechala do szkoly bo nauczyciele niewiedzieli czy to tabaka czy jakies narkotyki -.-
Powiem do tych co wciągają tabakę: jesteście biedni;;;[
Zero przyjemności, zero podniety, zero jakiejkolwiek fazy.
Nie ma sensu tutaj walić moralizujących kazań, że takie coś jest złe, bo to wcale nie jest złe bo tabakę można legalnie kupić w aptece/nawet i chyba w sklepie i jest stosowana przy różnego rodzaju problemach związanych z nosem, ale wciąganie tabaki jest po prostu biedne, nie ma w tym nic ciekawego, oprócz ujebanego nosa. To taki nawyk dla ubogich, nie stać ciebie na fajki-palisz herbate, nie stać ciebie na dragi-wciągasz tabakę-walnij sobie lepiej zozola to lepiej ci strzeli-ojciec jak ciebie nakryje;]
-=DanieL=-
11-02-2008, 00:42
Nie ma sensu tutaj walić moralizujących kazań, że takie coś jest złe, bo to wcale nie jest złe bo tabakę można legalnie kupić w aptece/nawet i chyba w sklepie i jest stosowana przy różnego rodzaju problemach związanych z nosem, ale wciąganie tabaki jest po prostu biedne, nie ma w tym nic ciekawego, oprócz ujebanego nosa. To taki nawyk dla ubogich, nie stać ciebie na fajki-palisz herbate, nie stać ciebie na dragi-wciągasz tabakę-walnij sobie lepiej zozola to lepiej ci strzeli-ojciec jak ciebie nakryje;]
Miales kiedys tabake w ręku? Wiesz, jak to w łeb klepie jak wciagniesz (na początku) 20 cm kreche+? Widać, że nie.
Miales kiedys tabake w ręku? Wiesz, jak to w łeb klepie jak wciagniesz (na początku) 20 cm kreche+? Widać, że nie.
Zrobie 3 kolka wokol wlasnej osii i bede mial ten sam efekt ! Rzeczywiscie ostro odjebana !
btw. http://pl.youtube.com/watch?v=KBXNIMWYDaE | zaczalem wierzyc w orka o ktorym byla mowa .
Jeśli nie pizgasz czarnego Snuffa Gawitha lub czerwonego Red Bulla tej samej firmy to cię potępiam!
Eh, zalosne, zalosne. Dwie najbardziej popularne tabaki, nie znasz zadnych innych firm? Tabaki nie wciaga sie krechami, kiedy wy to zrozumiecie?
Tutaj sie nie zgodze. Z jednym punktem. Otoz zazywanie tabaki jest przyjemne, nawet bardzo! Jednoczy ludzi, ma w sobie pewien urok.. oczywiscie nie mowie o dlugopisach i polmetrowych krechach.
Nie ma sensu tutaj walić moralizujących kazań, że takie coś jest złe, bo to wcale nie jest złe bo tabakę można legalnie kupić w aptece/nawet i chyba w sklepie i jest stosowana przy różnego rodzaju problemach związanych z nosem, ale wciąganie tabaki jest po prostu biedne, nie ma w tym nic ciekawego, oprócz ujebanego nosa.
Polecam lekture prawdziwych stron o tabace. Nie oceniach ksiazki po okladce, tak samo nie oceniaj tabaki po filmach gowniarzy.
To taki nawyk dla ubogich, nie stać ciebie na fajki-palisz herbate, nie stać ciebie na dragi-wciągasz tabakę-walnij sobie lepiej zozola to lepiej ci strzeli-ojciec jak ciebie nakryje;]
To zupelnie nie dziala w ta strone. Prawdziwe zazywanie tabaki nie ma nawet procenta zwiazku z narkotykami.
To samo co wczesniej - nie pierdol mi tu o fazach.
Don_Kustosz
11-02-2008, 01:07
Jeżeli chodzi o "leczniczą" zawartość tabaki-wciąga się jej bardzo mało (taki rowek jaki masz między palcem wzkazującym a kciukiem <nie każdy go ma>)
Było już jakieś Naruto, nawet widziałem temat o wodzie do rybek akwariowych, ale tabaki się tutaj nie spodziewałem. Wolę tego nie komentować...
CzareKing
11-02-2008, 12:22
Jeżeli chodzi o "leczniczą" zawartość tabaki-wciąga się jej bardzo mało (taki rowek jaki masz między palcem wzkazującym a kciukiem <nie każdy go ma>)
Dokładnie.
neopostman
11-02-2008, 14:24
Ale on jest pr0 bo pokazuje swoje mestwo, dojrzalosc i odwage, co pokazuje nam nowy stereotyp rycerza XXI wieku a jest nim niedorozwniety nastolatek, demonstrujacy swoja glupote. Chcial nam pokazac swoja wielkosc. Chcial byc przez to szanowany. Chiec nie znaczy moc, ciekaw jestem jak to bedzie wygladala za 20 lat kiedy wyjdzie zza krzaka jako sprzatacz smieci z znieksztalconym i w polowie odpanietym nosem. Dla takich ludzi jak autor powninien byc dorzywotni ban za glupote.. Amen.
Jak chcesz być fajny to zrób tak :D
http://podciaganie.sie.na.wysokosci.patrz.pl/
Zesz Ty kurwa znajde jego gg i zaczne mu lizac dupe. Btw. Ten gosc jeszcze zyje? A i ten. Tez chce taka fotke : <.
To jest niezłe ;D.
@topic
Tabaka jest spoko jak sie minimalnie czasem wciąga, ale to nie chodzi o żadną fazę, nie po to się to robi.
Takie wciąganie 20 - centymetrowej krechy jest debilizmem.
Autor się popisał dziecinnością :<>.
autory tematu chyba pomiedzy tibia a pl zapomnial dopisac org ;/
-=DanieL=-
11-02-2008, 16:27
Eh, zalosne, zalosne. Dwie najbardziej popularne tabaki, nie znasz zadnych innych firm? Tabaki nie wciaga sie krechami, kiedy wy to zrozumiecie?
Pewnie, że znam. Te "dwie najpopularniejsze" są najlepsze, a reszta tabak zazwyczaj jest typu "Chapmana" (oczywiście są wyjątki), są suche (leci w gardło) i gówniane jak twoje wypowiedzi. Po 2. co ty jesteś Bogiem degustacji, że mówisz co się jak robi? Jedni pizgają dla smaku drudzy dla klepy, o Wielki Mistrzu Wiedzy!
Budy_Maximus
11-02-2008, 22:20
Jaką nam dajesz pewność że to tabaka a nie coś innego ;]?
Pewnie, że znam. Te "dwie najpopularniejsze" są najlepsze, a reszta tabak zazwyczaj jest typu "Chapmana" (oczywiście są wyjątki), są suche (leci w gardło) i gówniane jak twoje wypowiedzi. Po 2. co ty jesteś Bogiem degustacji, że mówisz co się jak robi? Jedni pizgają dla smaku drudzy dla klepy, o Wielki Mistrzu Wiedzy!
Nie przyrownuj Ozon czy innych uznanych marek do Chapmana, ktory jest tanim syfem za 2zl.
I nie musisz na mnie wyjezdzac tylko dlatego, ze nie zgadzasz sie z moim zdaniem. Wiem, ze swiata nie zmienie, po prostu chcialbym ukazac czytajacym ten temat, ze tabaka to nie tylko to co widzimy na youtube.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś dał mi tytuł piosenki w pierwszym filmie (00:48 sec)
-=DanieL=-
12-02-2008, 01:43
Nie przyrownuj Ozon czy innych uznanych marek do Chapmana, ktory jest tanim syfem za 2zl.
I nie musisz na mnie wyjezdzac tylko dlatego, ze nie zgadzasz sie z moim zdaniem. Wiem, ze swiata nie zmienie, po prostu chcialbym ukazac czytajacym ten temat, ze tabaka to nie tylko to co widzimy na youtube.
Stary, kto tu najechał na kogo to nie powiem zobacz swój pierwszy post w dyskusji. Po 2. to ty narzuciłeś swój światopogląd mówiąc, że tabake wciąga się tylko dla przyjemności. Ja wyraziłem swoje zdanie ty je zmieszałeś z błotem to czemu nie vice versa? Ok. to mój ostatni post w tej dyskusji.
Dla przyjemności albo i dla klepy, tak czy inaczej - pizgać tabe!
Btw. u mnie chapman kosztuje 5zł - rzygi na chapmana.
Don_Kustosz
12-02-2008, 01:49
Wy chyba ta tabake do mozgu wzieliscie...:|
Stary, kto tu najechał na kogo to nie powiem zobacz swój pierwszy post w dyskusji. Po 2. to ty narzuciłeś swój światopogląd mówiąc, że tabake wciąga się tylko dla przyjemności. Ja wyraziłem swoje zdanie ty je zmieszałeś z błotem to czemu nie vice versa? Ok. to mój ostatni post w tej dyskusji.
Dla przyjemności albo i dla klepy, tak czy inaczej - pizgać tabe!
Btw. u mnie chapman kosztuje 5zł - rzygi na chapmana.
Hahahaha, twój slang mnie rozwalił.
To moja opinia na ten temat:
Wydaje mi się, że tylko niedowartościowani ludzie chcą przez używanie takich "kozackich" skrótów zabłysnąć.
Silver Kay
16-12-2008, 16:06
Ale on jest pr0 bo pokazuje swoje mestwo, dojrzalosc i odwage, co pokazuje nam nowy stereotyp rycerza XXI wieku a jest nim niedorozwniety nastolatek, demonstrujacy swoja glupote. Chcial nam pokazac swoja wielkosc. Chcial byc przez to szanowany. Chiec nie znaczy moc, ciekaw jestem jak to bedzie wygladala za 20 lat kiedy wyjdzie zza krzaka jako sprzatacz smieci z znieksztalconym i w polowie odpanietym nosem. Dla takich ludzi jak autor powninien byc dorzywotni ban za glupote.. Amen.
teraz jak na to patrze to mi się wydaje poje ;P
miałem taką faze na tą tabake bo wydawało mi się lepsze niż papierosy a chciałem rzucić palenie. Teraz znowu pale i nei tabacze bo obrzydliwie wygląda to jak nos trzeba czyścić po tym :) a co do menela z odpadającym nosem to chyba dotyczyło kogoś w twojej nieskalanej rozumiem rodzince pa:*
Jucha Furora
16-12-2008, 21:20
Tabaka i owszem od czasu do czasu-sporadycznie i tylko po to,by przeczyscic drogi oddechowe jakąs miętówką.Wole sth like hasz;o
Dobry hasz nie taki co wygladaja jak wedle przyslowia-na każdej lapie musi coś zostac i jest o polowe skrojona kostka.
Ale to też sporadycznie!
Na tabace sie zaczyna.. ale po czasie juz nie daje takiego kopa i chce sie wiecej..
Nie probujcie tylko maryski bo to nie dla takich ludzi jak autorzy filmu >:)
Cloudres
16-12-2008, 21:43
Na tabace sie zaczyna.. ale po czasie juz nie daje takiego kopa i chce sie wiecej..
Nie probujcie tylko maryski bo to nie dla takich ludzi jak autorzy filmu >:)
A Ty głupi. Wciągałem tabakę przez pół roku i nie dość że żyję to w dodatku nie biorę dragów(no dobra, czasami coś wpadnie ale sporadycznie, jak każdy ;p)
Co do samej tabaki to sam miałem tak że dawałem krechy na 20 cm i znam takich co kiedyś pół parapetu potrafili wciągnąć ale tak ogólnie to przyjemnie jest kawałeczek snuffnąć od czasu do czasu.
In memory of medyk <3
Wg. mnie tabaka jest modna w okresie gimnazjum. Później, ludzie przerzucają się na zwykłe fajki lub na marie. A co do tego, żeby nie palić marii się nie zgodzę. Sporadycznie raz na miesiąc można sobie zapalić, z kolegami, żeby załapać dobry humor i się odstresować. Nie mówie, o ilościach, które spowodują, że będe bał się chodzić, bo coś tam, ale po ciężkim tygodniu calaka na 2-3 osoby to akurat ^^
witmac44
16-12-2008, 22:53
nie no spoko jest dzial inne ;d. a co do samej tabaki - sam lubie i to bardzo ale mimo to jednak mam do tego filmu stosunek taki sam jak do filmu dodanego przez wakacje w stylu "czy wierzysz w ufo"
Chiec nie znaczy moc,
a co znaczy chiec ?:>
@Temat.
Rozumiem, że fajnie w nosie po tabace, ale masakryczne jest kozaczenie tym. hahah Strzel se węgorza 5cm z fety i nagraj filmik, to może będzie ciekawe.
hardok123
17-12-2008, 19:48
wciagnales tabace, koks - szacun ;o !
Silver Kay
18-12-2008, 08:44
A Ty głupi. Wciągałem tabakę przez pół roku i nie dość że żyję to w dodatku nie biorę dragów(no dobra, czasami coś wpadnie ale sporadycznie, jak każdy ;p)
Co do samej tabaki to sam miałem tak że dawałem krechy na 20 cm i znam takich co kiedyś pół parapetu potrafili wciągnąć ale tak ogólnie to przyjemnie jest kawałeczek snuffnąć od czasu do czasu.
In memory of medyk <3
no a ja lubie albo hardcor tabaczany albo 0 tabaki a papieros ;p
a co znaczy chiec ?:>
@Temat.
Rozumiem, że fajnie w nosie po tabace, ale masakryczne jest kozaczenie tym. hahah Strzel se węgorza 5cm z fety i nagraj filmik, to może będzie ciekawe.
od wejscia do tego tematu chcialem to napisac. gosciowi by pikawa wyskoczyla.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.