Pokaż pełną wersje : Powrót pokilka updatach.. potzrebna mała pomoc :)
Więc tak po kilku udpatach wróciłem do gry moim druidem (za jakieś 2 dni elder :P). Widząc te nowe potwory chciałbym się zapytać czy dam sobie rade na 63lvl z 61mlv bez dużego waste z ''frost dragonami'' bo zauważyłem (lub też mi się tak zdaje) że gracze częściej coś lotują z nich niż ze starych dobrych dli :D.I jeszcze jeśli mógł by mi ktoś podać mapę do miejsca przebywania tego/tych dragów :).A drugie pytanie jest wymierzone do kultystów 8o gdzie ich w ogóle szukać? chodzi mi odrazu o wszystkie ich rodzaje , i czy są mocni? jak z nimi walczyć czy lepiej sobie odpuścić ?.Do tego też mile widziana mapka. Dla ścisłości ostatni raz grałem na tibii 7.5/7.6
Lechista
10-02-2008, 16:07
Dasz sobie rade, tylko uważaj i dobrze się wyposaż. Ps. nie ma to już mapy respawnu?? Albo wejdź sobie w zakładkę potworu na tibi.pl, poszukaj frostów i tam będzie pisało gdzie je znaleźć ...Tak trudno poszukać ??
Kurczakos
10-02-2008, 17:13
nie dasz rady na forastach moze po 1 to juz ciezko bedzie a jak wyskocza 2 lub jeszcze z nimi jakis maly to juz wogole przewalone:p:wiking::kat::axeman:
Bogdanowski
11-02-2008, 08:29
Więc tak po kilku udpatach wróciłem do gry moim druidem (za jakieś 2 dni elder :P). Widząc te nowe potwory chciałbym się zapytać czy dam sobie rade na 63lvl z 61mlv bez dużego waste z ''frost dragonami'' bo zauważyłem (lub też mi się tak zdaje) że gracze częściej coś lotują z nich niż ze starych dobrych dli :D.I jeszcze jeśli mógł by mi ktoś podać mapę do miejsca przebywania tego/tych dragów :).A drugie pytanie jest wymierzone do kultystów 8o gdzie ich w ogóle szukać? chodzi mi odrazu o wszystkie ich rodzaje , i czy są mocni? jak z nimi walczyć czy lepiej sobie odpuścić ?.Do tego też mile widziana mapka. Dla ścisłości ostatni raz grałem na tibii 7.5/7.6
Dużo dałeś za postać ?
Dużo dałeś za postać ?
Dużo dałeś za "musk".?
@Autor tematu.
Frosty sobie odpuść. Na Culty weź trochę GFB i leć.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.