Pokaż pełną wersje : ale brecht z...
misieklol
09-11-2004, 09:44
notorycznego zbieracza tramp :P
spójrzcie:
http://img31.exs.cx/img31/2628/hhahahahahahaha.jpg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
misieklol
09-11-2004, 09:52
http://img31.exs.cx/img31/994/hhahahahahahaha2.jpg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ha_ha, bardzo zabawne _-_
shocked....
czegoś takiego to nawet ustawa nie przewidziała, w pełnym tego słowa znaczeniu... !LOL!
http://img129.exs.cx/img129/7088/buehehehheh1.png
a typy z Julera to sataniści :P
wy macie jakies dziwne poczucie humoru... takie jak dzieci z podstawowki no ;p
Vegefa Ziom
09-11-2004, 17:49
@ Gtyk
No widzisz? Pewnie do podstawówki nie chodzisz
@Hoomik
Ja jestem z postawówki, a mnie to nie śmieszy.
Panie doktorze co ze mną jest nie tak? Nic nie jest ze mną nie tak to wyszystko jest jakoś nie tak...
@joey
Już po raz n-ty widzę coś takiego, tio normalne jeżeli grasz na Azurze;)
@ Misiekol
Ty masz 7 lat? Jeżeli tak to powiem, że to widać, a jak nie to powinienem teraz zamilknąć. Jak ja sobie zrobię na tibia.pl jeszcze jedno konto z jakimś idiotycznym nickiem(jeden już mam, więcej mi nie potrzeba:baby: ) to też mogę się już chwalić umiejętnością wklejania na foprum ssków?
Zaknafenian Do'Urden
09-11-2004, 19:54
A ja to okresle jednym slowem, dzieki czemu moj post bedzie maly i zajmie malo miejsca na serverze. I Matkus bedzie mi tak wdzieczny ze da mi za free konto pocztowe o nieograniczonej pojemnosci, dzieki temu, ze pisze krotkie posty i nie zasmiecam forum. Pomimo tego co wczesniej napisalem, to chyba moj poste jest dlugi boma juz 873 znakow oops juz 894 znaki...kurna znowu wiecej... tak czy inaczej teraz Matkus nie da mi tego mailai bede musial korzystac z mojego starego...oczywiscie mam an wszelki wypadek dwa adresy e-mailowe zeby moc zalozyc dwa konta na Tibii. Pierwszybyl Wampirek a teraz jest Zaknafenian. Pomimo tego interesujacego tematu musze wrocic do sprawy postaautora ktory nadal sobie ksywke na tym forum: misieklol. Osobiscie uwazam ze misieklol powinno byc napisane misiek lol, a wlasciwie misiek laugthing over laught a nie misieklol. Tak czy inaczej te zdjecia a wlasciwie rysunki....tak dokladniej ss czyli <<edited z screen shoot chyle czola za blad ^^>>screenshot (tlum. Obrazek strzelony przen. zlapanie jakiegos obrazu na monitorze) sa malo zabawne.
P.S. chcialo wam sie ten moj post czytac? jakies kurna masochisty czy co? :D :D :D :D
chciało, chciało, i nawet błęda wychwyciło - nie "screen shoot", tylko "screenshot" :P
Zaknafenian Do'Urden
09-11-2004, 20:12
Chyle czola mosci Hoomiku, za blad blagam o przebaczenie i pokute odprawie, amen ;)
Dr.Unknown
09-11-2004, 20:13
Panie doktorze co ze mną jest nie tak?Pan doktor mówi:
Z serii humoru 7 latka, nie sądze, że jest poco się rozpisywać.
P.S @Up
Źle rozwinołeś skrót LOL.
Zaknafenian Do'Urden
09-11-2004, 20:25
mozliwe zawsze mialem z tym problemy^^ lol to lol i lolem zostanie...lol
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.