zaloguj się

Pokaż pełną wersje : UH - wytlumaczcie mi to !!!

Amorekboy
10-02-2008, 21:15
podobno ta runka leczy calkowicie... tak czytalem i jest uwielbiana przez knightow... ja jestem knightem i jak jej uzywam to mi leczy co najwyzej 80 hp i omalo przesto bym nie zginol bo myslalem ze to calkiem leczy a tu wielki ZONK. dlaczego tak jest?

Ask_or
10-02-2008, 21:17
Po po update uhy są do D**y , teraz GHP jest kochane przez kinghtow (bo tylko oni moga uzywac ^^)

Arka_Sath_Wielki
10-02-2008, 21:24
podobno ta runka leczy calkowicie... tak czytalem i jest uwielbiana przez knightow... ja jestem knightem i jak jej uzywam to mi leczy co najwyzej 80 hp i omalo przesto bym nie zginol bo myslalem ze to calkiem leczy a tu wielki ZONK. dlaczego tak jest?

A jak byś zginął to byś płakał nie ? daj se spokój, wejdź czasem na forum albo chociaż na tibia.pl w newsach pisalo ...

Amorekboy
10-02-2008, 21:36
Po po update uhy są do D**y , teraz GHP jest kochane przez kinghtow (bo tylko oni moga uzywac ^^)
hehe tak ylko ze on jest od 80 lvla ;p

Vasth
10-02-2008, 21:52
hehe tak ylko ze on jest od 80 lvla ;p

HAHAH LEZE.

Kubusssek
10-02-2008, 22:40
HAHAH LEZE.

Z czego leżysz ?

Great Health Potion - Może być używane przez Rycerzy z poziomem co najmniej 80.Przywraca część życia (~600 punktów)

żał.pł

AnArAki
10-02-2008, 23:34
UP~
mogles poczytac pare newsow!
down~
przestancie sie wyzywac xD

Vil
11-02-2008, 13:56
co z tego ze dostane bana haha... zaloze se nowe konto i dalej se bede pisal...

zbanowanie konta zajmuje jakies 8 sekund, zalozenie troche dluzej, chcesz sie ze mna pobawic w banowanie - nie ma sprawy, zobaczymy kto dluzej wytrzyma.

@topic: gdyby resztki inteligencji wymusily na tobie poszukanie czegokolwiek zwiazanego z uhami, wiedzialbys, ze uh nigdy nie leczyl calkowicie oraz ze od ostatniego update nie leczy prawie wogole.