Pokaż pełną wersje : Demon Helmet QUest.
Bajtunio
10-02-2008, 23:33
Mam pytanie, gdy sie wykona ten quest pisze cos w zakladce "QUESTS" jesli tak to co ?:P
Nic nie "jest napisane". ;P
\/ ;* xD
jest napisane* :)
musialem ;p
jest napisane* :)
musialem ;p
Obie wersje sa poprawne.
Avallach
11-02-2008, 02:03
Obie wersje sa poprawne.
No chyba nie bardzo.
Kurczakos
11-02-2008, 10:23
nic tam nie pisze
No chyba nie bardzo.
"Tam pisze" nie jest niepoprawne, wiec prosty wniosek, ze jest poprawne i dopuszczone.
Avallach
11-02-2008, 13:10
"Tam pisze" nie jest niepoprawne, wiec prosty wniosek, ze jest poprawne i dopuszczone.
tam KTOŚ pisze
tam jest napisane
różnica? Musi byc w formie dokonanej.
Bajtunio
11-02-2008, 18:19
tam KTOŚ pisze
tam jest napisane
różnica? Musi byc w formie dokonanej.
ALE KRECICIE Xd
Lechista
11-02-2008, 19:12
Mam pytanie, gdy sie wykona ten quest pisze cos w zakladce "QUESTS" jesli tak to co ?:P
Bylo 100 razu. Szukaj gamoniu
Moze i krecą, ale jednak forma "pisze" nie jest poprawna w tym przypadku, gdyz po wykonanu tego questa do zakladnik nie wchodzi zaden gosci i nic tam nie skrobie ;p;p
Forma jest napisane jest forma dokonana, czyli w tym przypadku to ona jest poprawna.
Bajtunio
11-02-2008, 22:23
Bylo 100 razu. Szukaj gamoniu
Twoja stara
Hahahahahahah, 'dżołk' miesiąca, który debil(inaczej się nie da:<), kłóci się, że 'tam pisze' jest poprawne? Ludzie, wy wiecie co to podstawówka?
Hahahahahahah, 'dżołk' miesiąca, który debil(inaczej się nie da:<), kłóci się, że 'tam pisze' jest poprawne? Ludzie, wy wiecie co to podstawówka?
To ja jestem tym debilem. 8o
W języku starannym za poprawną można uznać tylko formę „tu jest napisane”, formę „tu pisze” dałoby się zaakceptować jedynie w mowie potocznej, a i to przy założeniu dość dużej tolerancji słuchaczy.
Uwazam, ze to forum prezentuje wysoooooki, naprawde kurwa wysoki poziom tolerancji sluchaczy. I nawet nie mowcie, ze nie.
a co kupiles chara na alllegro i nie wiesz czy iść robić dhq??
Klawiatura
12-02-2008, 10:45
@up A to obchodzi, że ten dzieciak kupił postać na allegro i kasę i myśli, że jest taki superhiperextramiędzyplanetarny ziom. Bym Ci pokazał moją skrzynkę, jak na mnie najechał :p Niedowartościowany i tyle =p
@Topic
AHUSAHSAHSAHSAUSHAUSH nie powiem Ci.... Ale i tak pewnie nie wiesz, gdzie jest DHQ więc co mi tam.... Chociaż, jeśli masz 100+ to chyba wiesz, czy robiłeś tego questa czy nie. Pure ownage?:o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.