Pokaż pełną wersje : Ci którzy wybrali życie
Założyłem ten temat dla tych wszystkich którzy skończyli z Tą grą i grali na tym serwie :)
Opiszcie ile już nie gracie, jak wrażenia z rzeczywistego świata, i czy macie zamiar wrócić:
Jestem Daniel i nie gram 3 miesiące i 3 tygodnie
Odkąd nie gram w ten syf zauważyłem że się wysypiam, zacząłem grać w piłkę ( nie na kompie 8o ), polepszyły mi się kontakty z moją lady, mam więcej czasu na naukę, chodzę na imprezki ( tak tak nie każdy może pogodzić imprezki i tibie :confused: ), jestem szczęśliwszy, nie mam kontaktu z dziećmi neo, zółwie zaczęły mi się kojarzyć z kultowymi leonardo, rafaelo a nie z aata, caros, luki.
Czy zamierzam wrócić? NIE!
Aha moja postać była 77ek ( którego podarowałem na urodziny mojemu dobremu ziomkowi)
A ja gram i nie obchodzi mnie czy grasz czy nie
Ja skonczylem z Tibia pare lat temu, lol. Teraz wchodze jak jest jakas zadyma albo co. A, że moje rl polega na komputerze to czesto wchodze na forum.
09:35 Malir Skus [7]: to jest muj noob har
{...}
09:45 Warning! The murder of Malir Skus was not justified.
Założyłem ten temat dla tych wszystkich którzy skończyli z Tą grą i grali na tym serwie :)
Opiszcie ile już nie gracie, jak wrażenia z rzeczywistego świata, i czy macie zamiar wrócić:
Jestem Daniel i nie gram 3 miesiące i 3 tygodnie
Odkąd nie gram w ten syf zauważyłem że się wysypiam, zacząłem grać w piłkę ( nie na kompie 8o ), polepszyły mi się kontakty z moją lady, mam więcej czasu na naukę, chodzę na imprezki ( tak tak nie każdy może pogodzić imprezki i tibie :confused: ), jestem szczęśliwszy, nie mam kontaktu z dziećmi neo, zółwie zaczęły mi się kojarzyć z kultowymi leonardo, rafaelo a nie z aata, caros, luki.
Czy zamierzam wrócić? NIE!
Aha moja postać była 77ek ( którego podarowałem na urodziny mojemu dobremu ziomkowi)
rotfl, Ty nie mowisz o graniu tylko na*******aniu w ta gierke 24/h...ja gram i nie mam/nie mialem takich problemów jak Ty. W listopadzie tez skonczylem grac, na miesiac...bo cipsoft dal 7 dni pacc i musialem wejsc ;<
@up
Musiałeś ? To jest nałóg. xD Więc dobrze trafiłeś, bo to temat dla Ciebie ! : )
Jak w klubie AA ; d
To samo miałem napisać. xD Takie wyznania i w ogóle ... przypomina mi to spotkania byłych narkomanów, czy tam AA. :confused:
Pozdrawiam ...
Avallach
11-02-2008, 13:04
Jestem Stefan, mam 12 lat i szukam koleżanek i kolegów
Nie kazdy gra po 10 godzin dziennie, mozna grac normalnie ^^
skarabeusz323
11-02-2008, 14:32
Jestem Stefan, mam 12 lat i szukam koleżanek i kolegów
Nie kazdy gra po 10 godzin dziennie, mozna grac normalnie ^^
ta mozna grac np po 15 h (normalnie)
Klawiatura
11-02-2008, 15:44
Jak w klubie AA ; d@up
To samo miałem napisać. xD Takie wyznania i w ogóle ... przypomina mi to spotkania byłych narkomanów, czy tam AA. :confused:
Pozdrawiam ...
Ja tak samo chciałem napisać od razu ;p
@Topic
To o czym piszecie to nie granie a nak*rwianie od rana do wieczora. Kto powiedział, że nie można pogodzić tibii a np. imprez, dziewczyny itp. Jakoś mam 70 ek i przy codziennym wbiciu jednego lvl'a mam czas dla panny, kolegów, rodziny i nawet dla siebie (;>)
Czesc jestem Karol, jestem biernym graczem (tak jak palacz bierny), wdycham dym unoszący sie z przegrzałych komputerów. Mialem kiedys postac, Boroth Flam ale dałem ją tacie, tato... ohh to jest dopiero na*******acz... gra w ta tibie 24/h i nie moge sobie porozmawiac na forum z toba (do autora tematu). Mysle ze zostaniemy kolegami poniewaz nie gramy juz obydwoje ! CZUJE SIE WOLNY ! Polepszyly mi sie kontakty z moim chłopakiem i z kolegami... niestety mam mniej czasu na nauke bo mi tata kaze nim expic, ale w szkole nauczyciele mnie lubiajom ! Ale to nie jest tak jakbym sam grał
Pozdrawiam mojego tate :*****
i Mame :***
@down
nie robie sobie jaj !!!! wiesz jak jajko wyglada :O? a boroth to na powaznie moj tata ;O i mnie bije w domu jak nie chce mu expic
Robicie sobie jaja z powaznego tematu...
Sam juz nie gram z 2 miechy bez expa,wlaze zeby sobie pogadac z ludzmi tylko :P.
Bartas15
11-02-2008, 16:29
Siema mam na imie Bartek i nie gram już z 18 h bo mam remont i musze zaliczyc Niemiecki.Od tych 18h zdąrzyłem już dostac lufe z niemieckiego i jestem mega wkur***ny lalala.Od kąd nie gram w tibie świat mnie w*****a
oprócz niemieckiego mam jutro spr. z polaka i histy ;(.Stosunki z koleżankami i kolegami pogorszyły się bo wyjebałem dziś jednemu bo nie chciał mi pożyczyc zeszytu :/ ale wkońcu dał i jest free
Pozdro
RavaLuno
11-02-2008, 20:15
Cześć, jestem Bartek, po prostu lubię sobie czasem pograć w tibie, pogadać z kumplami na tibii oraz pobiegać po depo w ankh wokół północnego filaru na parterze w full citizenie, czy to nałóg? Co mi grozi?
A tak na poważnie, to jak ktoś ma problemy z dziewczynami, kolegami, szkołą oraz rodzicami i większość poszlak wskazuje na tę grę, powinien przystopować, bo tibia może, ale nie musi uzależniać.
Doom Terror
11-02-2008, 20:20
Jak mam ochote grac to gram,jak nie to nie,niczego wbrew sobie nie robie,uzalezniony nie jestem chociaz zdarza mi sie przymaniaczyc troche,ferie sie skonczylo to rzadziej sie bede logowal ;P tibia nigdy mi nie przeszkadzala w zyciu realnym.Widac coniektorzy za bardzo poswiecali sie tibii skoro sa dumni ze swego rl po odejsciu~ trzeba miec zdrowe podejscie do gry,that's all
juran_se_spychowa
11-02-2008, 20:29
Siema, jestem jozin z bazin i jestem głodny...
a co do mnie?!
ciesze sie z tego że gram w Tibie po 15h dziennie bo jak z domu wychodze to pije chodz bym miał to robić sam.
i pozdrawiam wszystkie ekspedientki z Żabki a co do wczoraj to nie ja wchodziłem pierwszy a klamka była już wcześniej złamana.
mezowski86
11-02-2008, 23:29
ja na twoim miejscu bym sie zastanowil czy oplaca sie ciagnac takie zycie czy nie lepiej pierdolnac sobie w leb.
prawie_demon
12-02-2008, 00:05
ja gram jak mi sie chce od kond wbilem muj pierwszy 11 lvl gram po 2 godziny dziennie nie jestem uzalerzniony durzo czasu spendzam z kolegami
a gram 2 godziny bo o 24 jusz mam zmenczone oczy musze niestety chodzic i uczyc sie tego zje***ego angielskiego;(;(;(;(;(;( ale przes to mam durzo kumpli zaruwno w realu jak i w tibi
Nie mów tak bo jeszcze przypadkiem gdzieś mu Twoje zdanie utkwi w głowie i się stanie. Człowieku żyj bo warto żyć!!!
ja gram jak mi sie chce od kond wbilem muj pierwszy 11 lvl gram po 2 godziny dziennie nie jestem uzalerzniony durzo czasu spendzam z kolegami
a gram 2 godziny bo o 24 jusz mam zmenczone oczy musze niestety chodzic i uczyc sie tego zje***ego angielskiego;(;(;(;(;(;( ale przes to mam durzo kumpli zaruwno w realu jak i w tibi
Zapewne to była ironia ...
Carlito7
12-02-2008, 01:40
Zapewne to była ironia ...
Dlatrzego tak sondzisz?
Morze on naprawde ma zmenczone oczy po dwuch godzinach? Wkoncu ile moszna siedziec pszed kąpem?
ja jak grałem to około 5/6 h dziennie, niby mało ale teraz widzę że 5/6 h można zrobić mnóstwo pożytecznych rzeczy. Np. załatwić sobie prace po szkole :)
W sumie to zacytuje pewną mądrość " kto po wódce rozum traci, nie powinien do niej siadać"
" kto z tibią przesadza ten matoł" wiem wiem dla niektórych z was 10h to pryszcz, i nie chcecie mieć laski ani skończyć szkoły bo to dla noobów.
Co czujecie jak wbijacie lvl? podnieca was to jeszcze?
Współczuję matkom, ale cóż może krzesła przyspawane do podłogi?
Thuygioshok
12-02-2008, 20:34
ja jak grałem to około 5/6 h dziennie, niby mało ale teraz widzę że 5/6 h można zrobić mnóstwo pożytecznych rzeczy. Np. załatwić sobie prace po szkole
W sumie to zacytuje pewną mądrość " kto po wódce rozum traci, nie powinien do niej siadać"
" kto z tibią przesadza ten matoł" wiem wiem dla niektórych z was 10h to pryszcz, i nie chcecie mieć laski ani skończyć szkoły bo to dla noobów.
jak wbijam lvl to mi staje
tego za chuj nie moge zrozumiec
ja kce isc do zawodowki imienia Tibianusa
Bartas15
12-02-2008, 21:23
Jak ktoś siedzi dzień w dzień po 10h to można dostac jobla to prawda.Jak w ferie robiłem pg na azurze i 5 dni grałem tak od 9 do 12 to już w 3 dzień
czujesz się zjebany jakbyś 5 ton węgla przeżucił.No ale jeśli ktoś jest 10h + online dzień w dzień to znaczy ,że albo sharuje albo boci ale jest aata arhari po szkole podstawowej i raz na tydzień jezdzi na dokształcanie.
Tyle z moich wywodów.
Wiec nie nazywaj takich ludzi matołami jak nie zagłebiłeś się i nie znasz ich.Bo matołami to są ludzi tacy ,którzy uważają jak ty ,że wszystko wiedzą lub tacy ,którzy non toper w szkole i po szkole tylko o tibi gadają i pierdolą 5h ,że MDW wbił lvl czy ,że byli na hydrach z 50 knightem i łopata spadła.
Ave
Thuygioshok
12-02-2008, 21:33
pewnie jestes pijawkom z darmowym kontem i nam zazroscish pakka idz do tego za przeproszeniem "reala" FuJ
wiem że ten cały real to dla noobków jest ale cóż...;( może jakbym był z JW to bym gral :confused:
nie można w realu se pacca kupić? cały market zwiedziłem i ni ch**a
Picinhoxs
13-02-2008, 18:16
A moze bys sie zamknal i oposcil to forum ledwo nooba hujery sie pozbylismy to nowy ..
Thuygioshok
13-02-2008, 18:34
wiem że ten cały real to dla noobków jest ale cóż... może jakbym był z JW to bym gral
nie można w realu se pacca kupić? cały market zwiedziłem i ni ch**a
real majom tyylko brazole inuby i newbaj bo siem niem ózalerznily jeszczem!!!1111ja kce na wakacje samer pojehac do jaroslaweQQ citeQQQ i byc elo ziomeqqq q pakk w realu to moszna za 5róskich róbli ze wiedenia
wyjdz i nie wracaj, nie wszyscy graja po 5-6h i nei wszyskich to wciaga so stfu
no co moge tu pisac kiedys mialem payment od turtlesow wiec sie znam na tibi i nawet se dalem te f1 i f2. A real to taki sklep w realu i tam mozna kupic pak obok sledzi jest.
Grajcie ciołki grajcie... pozniej jak takie udupy po 30 lat bedziecie miec jak Caros czy Menager albo Lady Jadzia albo ten konduktor... i juz nie bedzie odwrotu! a nie wszyscy bedzie na koleji pracowac oj nie wszyscy X(
Doom Terror
13-02-2008, 21:48
no co moge tu pisac kiedys mialem payment od turtlesow wiec sie znam na tibi i nawet se dalem te f1 i f2. A real to taki sklep w realu i tam mozna kupic pak obok sledzi jest.
Grajcie ciołki grajcie... pozniej jak takie udupy po 30 lat bedziecie miec jak Caros czy Menager albo Lady Jadzia albo ten konduktor... i juz nie bedzie odwrotu! a nie wszyscy bedzie na koleji pracowac oj nie wszyscy X(
oj ktos kompleksy z gry ma ojj :( woziles sie,dostales payment i placzesz na forum jaki to realowiec jestes,brawo.Z tym ze g*wno wiesz o innych graczach a z gory osadzasz na kogo to nie wyrosna,nieswiadomie probojesz takze zaznaczyc fikcjina wyzosc twojej osoby nad naszymi...obudz sie koles,wiekszosc z nas zna wszelkie uciechy "rl" i lepek postujacy podobnie do ciebie bedzie ostatnia osoba,ktora smialbym sie pytac "jak spedzic zycie?".
Bartas15
13-02-2008, 22:27
Jak dostałeś paymenta to się znasz na grze :).Wiesz jak zaczynałem grac i swoim pakiem waliłem z serpent sworda i koleś podleciał do mnie i powiedział:pay armor!!To też payment nie?To chyba już wtedy się znałem na tibi co?
serio sie znam na tibi, i po brazylijsku trochę umiem fak ju czy tam mordingo czy madafaka, zapomniałem. I sie mszczę za grę, bo mnie tam zbili jeszcze mam siniaki i boli mnie bardziej niz w realu, hehe jak w ogóle można sie mścić za grę?
Ps- post sobie dla jaj napisałem, ale widzę reakcję niektórych z serii " Będę bronić Tibi krzesłem" :cup:
skarabeusz323
14-02-2008, 00:17
serio sie znam na tibi, i po brazylijsku trochę umiem fak ju czy tam mordingo czy madafaka, zapomniałem. I sie mszczę za grę, bo mnie tam zbili jeszcze mam siniaki i boli mnie bardziej niz w realu, hehe jak w ogóle można sie mścić za grę?
Ps- post sobie dla jaj napisałem, ale widzę reakcję niektórych z serii " Będę bronić Tibi krzesłem" :cup:
nie widze nic dziwnego w napierdoleniu gosciowi na rl za to tylko ze mowi do ciebie ze twoja matka jest taka itp lub poprostu klnal do ciebie jak najety
..yhm no cóż to będziesz takim mścicielem? :D rozbraja mnie coś takiego. Ale w sumie czemu nie, szukaj trop ich i pozabijaj wszystkich tych 13 latków. Idę spać miłego expa, wyśpicie się po śmierci :D
Bartas15
14-02-2008, 18:14
Fred jak masz takie mega rl to nie wchodz tutaj tylko idz na imprezke z nontopem.Ale z tego co widze to masz problem z tą grą albo cię chłopaki biją w szkole albo młodszy brat :? Ale jak masz takie problemy to lepiej idz do psychiatry albo na siłke ,a nie płacze na forum o krzesłach jak idiota :baby: :baby: :baby: :baby:
wchodze tu, bo tu zawsze fajne pojeba**e sa.
chcę wam tylko pomóc biedne owieczki...:confused:
Thuygioshok
14-02-2008, 20:04
POMUSZMIPROSZE CIEEEEEEEEEEE WYBAWCO! BUK CIE ZESLAL!!!111111111111 ja mysle ze chcesz sie dowartosciowac
Bartas15
14-02-2008, 20:10
W jedynym w czym mi możesz pomoc to wylizac gówno z mojego buta bo dziś wbiłem się w psią kupe.
Picinhoxs
14-02-2008, 20:46
wchodze tu, bo tu zawsze fajne pojeba**e sa.
chcę wam tylko pomóc biedne owieczki...:confused:
Matka FredHeda: (patrzy sie na syna)
-''- : Potem dialog do ojca - A moglam wtedy ci loda zrobic
Doom Terror
14-02-2008, 21:43
-''- : Potem dialog do ojca - A moglam wtedy ci loda zrobic
OWNED ! btw Fredku odsylam cie do mojego posta,pozatym wyjdz na dwor bo twoj chlopak z rl pewnie juz czeka z opuszczonymi spodniami.
Ciacho1920
14-02-2008, 23:03
moje zycie bez tibii wyglada gorzej bo wiecej pije itd.
heheh oj a czemu mnie tak ostro jedziecie? trafiłem na czuły punkt matołki?
Nie, po prostu kazdy twoj nastepny post jest coraz bardziej debilny..
jest tak samo debilny jak obrażanie mojej matki czy o lizaniu gówna z buta ;)
http://youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE&feature=related
który to z was chłopaki?
Fred, uspokuj sie troche...
Pierwszy post w tym temacie jest na jakims poziomie.. Lecz pozniej... Rozumiem, ze mozesz nie lubic juz tibi i nie grac w nia, lecz w ten sposob na pewno innych do tego nie zachecisz. Poza tym, musisz wszystkich krytykowac?
Thuygioshok
15-02-2008, 08:07
jest tak samo debilny jak obrażanie mojej matki czy o lizaniu gówna z buta
http://youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE&feature=related UWAGA
który to z was chłopaki?
FredHed is offline Report Post Odpowiedz z Cytatem
to braniewo gangsa sqad, wierz mi robisz z siebie pośmiewisko
jejka pośmiewisko no tak, a ch** mnie to obchodzi bo jestem anonimowy. Dead?
skarabeusz323
15-02-2008, 13:15
jest tak samo debilny jak obrażanie mojej matki czy o lizaniu gówna z buta ;)
http://youtube.com/watch?v=abiUodNNCGE&feature=related
który to z was chłopaki?
lol ale debile
Thuygioshok
15-02-2008, 16:57
jejka pośmiewisko no tak, a ch** mnie to obchodzi bo jestem anonimowy. Dead?
dla mnie jestes zerem, sram ci na klate elo, wiecej twoich postow nie komentuje bo ty "wiesz lepiej" sija
Ludzie, blagam piszcie normalnie, bo gdy widze napis "muj" "plosze" "proshe" to mnie *****ca bierze, niestety nie jestem w stanie nad tym panowac i po 4 latach siedzenia na tym forum/granie w tibie robie zajebiste bledy ortograficzne ;/
na szczescie nalogowo nie gram juz z dobry rok ;p ale zdarza mi sie czasami zrobic 8 lvl z nudow xD echhhh przez tibie mialem taki okres, ze gdy wchodzilem na kompa i nie wlaczalem gry to nie mialem po co siedziec przy nim... wiec siadalem, odpalalem gg, wlaczalem grono i forum tibia.pl i tak siedzialem przez caly dzien ;p echhh teraz jest troche inaczej ale pracuje nad tym ;] teraz odpalam youtube huehue nie no joke ;] zajmuje sie robieniem filmow ;]
pzdR! ;]
Racja, moje posty były kretyńskie żeby zobaczyć jak zareagują tibijczycy na tym forum:
"Bartas15 W jedynym w czym mi możesz pomoc to wylizac gówno z mojego buta bo dziś wbiłem się w psią kupe." masz 15 lat czy IQ?
"Picinhoxs
-''- : Potem dialog do ojca - A moglam wtedy ci loda zrobic" zastanawia mnie czemu od razu atakujesz moją mamę i ojca :confused:
"Doom Terror
OWNED ! btw Fredku odsylam cie do mojego posta,pozatym wyjdz na dwor bo twoj chlopak z rl pewnie juz czeka z opuszczonymi spodniami."
a tobie o co chodzi? masz jakieś ukrtye pragnienia?
"Thuygioshok
dla mnie jestes zerem, sram ci na klate elo, wiecej twoich postow nie komentuje bo ty "wiesz lepiej" sija" yhmmm... sija, elo... a to z zerem to już pan Miller powiedział ;)
Tak łatwo was sprowokować, heh co tacy nerwowi jesteście lvl wolno idzie? :D
Thuygioshok
15-02-2008, 17:49
no bo chydry som zajente
Picinhoxs
15-02-2008, 18:51
Ludzie, blagam piszcie normalnie, bo gdy widze napis "muj" "plosze" "proshe" to mnie *****ca bierze, niestety nie jestem w stanie nad tym panowac i po 4 latach siedzenia na tym forum/granie w tibie robie zajebiste bledy ortograficzne ;/
na szczescie nalogowo nie gram juz z dobry rok ;p ale zdarza mi sie czasami zrobic 8 lvl z nudow xD echhhh przez tibie mialem taki okres, ze gdy wchodzilem na kompa i nie wlaczalem gry to nie mialem po co siedziec przy nim... wiec siadalem, odpalalem gg, wlaczalem grono i forum tibia.pl i tak siedzialem przez caly dzien ;p echhh teraz jest troche inaczej ale pracuje nad tym ;] teraz odpalam youtube huehue nie no joke ;] zajmuje sie robieniem filmow ;]
pzdR! ;]
wy*******aj
pozdro
Doom Terror
15-02-2008, 22:05
Tak łatwo was sprowokować, heh co tacy nerwowi jesteście lvl wolno idzie? :D
Moze i wolno,ale przynajmniej sie nie cofa,tak jak ty w ewolucji.
Az smiech na mojej twarzy budzi to ze dopiero jak znizylem sie do twojego poziomu to potrafiles mi odpisac i to nie na temat.Mysl sobie dalej ze kogos tu obchodzisz,w moich oczach jestes tutaj tymczasowa zabawka ktorej zabawa ze mna czy innymi userami znudzi sie niebawem.
Nie no dobra, ale po wypowiedziach tutaj widzę że każdy uzależniony człowiek wmawia sobie że nie jest uzależniony.
Tak jak alkoholik : "przecież ja nie pije tak dużo, inni pija więcej" \ "przecież nie gram tak dużo 5h a niektórzy po 12 jadą"
No nic bawta się
Życzę sto lat życia bo Tibia zabrała wam młodość!
Guriel mam ten sam problem ^^ ostatnio nawet powiedziałem "poszłem"... W tibii powinno być tak:
1) Test z języka polskiego (niemcow z niemieckiego itd.)
2) Mini test z języka angielskiego (podstawy ^^)
3) Jakie masz IQ? (test)
4) Jak masz ADHD to nie graj.
5) Jak jesteś pokemonem to nie graj.
6) Jak po dedzie dostajesz ataku furii i bijesz mamę krzesłem to nie graj.
7) NIE GRAJ W OGÓLE!
:-) Ja staram się nie grać, ale gram ^^ Jakoś ta gra dziwnie wciąga ;-)
Anakin555
15-02-2008, 22:34
JA niechce grać w tibie ale mnie wciągnęła ;(;(;(
Jak mam się z tego wyzwolić?
Myslisz, ze jakby nie grali w tibie to inaczej by sie do Ciebie zwracali?
Skoro skonczyles juz z ta gra to nie wlaz na forum, ktore jest jakby nie patrzec o tibii.
Nie wiem jakby się zwracali gdyby nie grali w Tibie, ale wiem jak wyrażają swoje zdanie ludzie grający w tą grę ;)
A forum to nie gra, niekoniecznie muszę grać żeby tu zaglądać. Piszę właśnie prace na temat uzależnień od gier on-line :p
Pozdro
mlodysiwek
16-02-2008, 00:41
Ludzie, ludzie, ludzie..
Wszystko jest dla ludzi! Wszystko da się połączyć: nauka, dziewczyna, gra i inne :)
Lubie_orzechy
16-02-2008, 01:20
Temat do zamkniecia bo tylko kłótnie...
Jeden pierdoli ze gra po "dwadzieścia dziesięć" godzin na dobę a inny wyzywa wszyskich od lezbijek...Ludzie ogarnijcie sie:) Bym wam powiedzial ze sadze o paru osobach tutaj ale mam juz 2 ostrzezenia, 3 ban wiec musze sie powstrzymywac od was noobki:)
Bartas15
16-02-2008, 11:47
Zacznij od siebie koleś przeczytaj jeszcze raz swoje posty i przemyśl.Nie próbuj tutaj cfaniakowac bo naprawde na tym forum zaliczam cię do grupy
osób najmniej utalentowanych intelektualnie.Wciskasz nam tu jakiś kit o realu ,krytykujesz wszystkich na forum ,że są matołami bez reala oprócz ciebie tylko,że ty jako jedyny siedzisz na tym forum 24h/dobe i się dowartościowujesz przez to.Taka jest niestety synku prawda ,że twoim real jest pisanie na forum :D Zaraz pewnie będziesz mnie wyzywał od no liferów i innymi swoimi pierdołami.Ale i tak każdy myślacy człowiek tutaj wie kim ty możesz byc...
Powodzenia w rl :baby: :baby:
akurat teraz mam ferie. wiec uczę się ( na necie) i dla relaksu lubię tutaj zajrzeć i się rozluźnić pośmiać. A czemu 24/7 ?
Bartas ty się nie odzywaj bo widzę że to co cię kręci to jak już sam powiedziałeś lizanie psiej kupy z buta :p
czemu się czepiasz pajacu znów mojej mamy i taty? nie masz własnych
SpoconyKrystyna
16-02-2008, 13:58
Gdy ja skonczylem expic, grac w tibie to przez pierwsze kilka dni nie mogłem zasnac, bardzo mocno trzesły mi sie dłonie mialem przerazajacy ból głowy. Nawet APAP mi nie pomogl. Najgorzej bylo przetrwac jak byl puzny wieczor kiedy zawsze sobie gralem , wtedy po prostu nie przychodziło mi do głowy nic innego jak isc na tygrysa no ale po kilku dniach wwszystko powoli zaczeło sie ukladac ból glowy przestał istniec i te drzenia rak . Czasem nawet jak nie grałem to kreciło mi sie w głowie :confused: wtedy musialem isc do mojego osiedlowego sklepu Zabka lub stare BB i kupic jakies piwo albo 100 gram wisniowki wtedy sie uspokajalem i nie myslalem o tibii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.