Pokaż pełną wersje : Paladyna a POH
KatsuKnight
11-02-2008, 13:05
Więc moje zapytanie jest takie.
Na którym lvlu paladynem moge sobie spokojnie huncić na Pohu?
Na którym lvlu wliczając GS?
Lvl mam teraz: 13
Skille: 55/40
M lvl 4
Eq: B robe, C legi, Hat of the mad, boh, dragonka, 1 0 3 rs w depo
I z czym iść arrows/spearki/ czy royal spearki ;p
Zmienić coś w EQ??
skille conajmniej 70, 60 lvl bez pacca, z paccem 50 styka i eq obojetnie moga byc nawet same bohy sory ze cie karmie
FryzjerZenon
11-02-2008, 13:38
Wez enchanted spears! Albo wiesz co? P bolty! ;f
Smerf.Secura
11-02-2008, 15:27
Wy głupoty gadacie.
Mój kolega na pohu siedział od 27 lvla z bohami i t ringiem,czasem gs go doganiał,wtedy kolega wskakiwał do temple.
LoL hoc jestem tu nowy to i tak z 13lvl nie pojdziesz na gs wyjebal by cie moze nawet i na kombo... ;(
On nie chce iść na gsy tylko na tereny na pohu =,=
Co do tematu : ja bym nie radził, lepiej idż na cyclopy na mt. Sternoum albo soldy. Tam może dopaść cię gs albo ds co na twoim lvlu jest równoznaczne z dedem.
LoL hoc jestem tu nowy to i tak z 13lvl nie pojdziesz na gs wyjebal by cie moze nawet i na kombo... ;(
GSy nie combują... ;)
@Topic
Nie dasz rady. Albo inaczej dasz rade, a jeden zły rucvh i padasz w mgnieniu oka.
Jak się dobrze zna poh to mozna dac rade i na 8 lvlu;)Nie mowie to o tej głownej czesci z gsami.
Nox'Agressive
11-02-2008, 23:55
"Na którym lvlu paladynem moge sobie spokojnie huncić na Pohu?
Na którym lvlu wliczając GS?"
Możesz "huncic" i na 13lvlu,
na gsy to 60-70 FACC 55PACC :)
pzdro.
M lvl 4
Zmienić coś w EQ??
Mozesz iść nawet na 30 ale jak gs włącz haste to nawet taki 45lvl ma problemy ;)
Na poh możesz iść juz od 10 lvla na cyklopy. (nie musisz brać tam full eq możesz wziąść p seta ponieważ jest tam czaęsto pk lub może ci guard/cyklop zblokać)
Gs możesz huncić dla sportu już na 25 levku(na schodach).
Żeby masowo huncić gsy potrzebujesz 30-35lvl bohy+ time ring/haste.
Weź speary do 25 lvla bedziesz na nie skazany a od 25 z rsami i możesz zabic gs na schodach.
KatsuKnight
18-02-2008, 12:35
A cycki to do którego lvla tam huncic? I czy wywastować na nie arrows bo mam 6k arrows ;p
Cycki pallem od 12 lvla, możesz z arrowsami ale i tak lepiej ze spear chyba. Ja bralem na 10 lvlu 1x spear, chowalem arm do dp bo nie był potrzebny, a jedynym zagrożeniem dla mnie były archery, (trzeba je albo dogonić, albo schować się za murek i czekać aż same przyjdą). Odkryłm też sposób z capem: miałem na passach drugą postacią szedłem pod cycki bez eq i brałem tylko speary a jak się konczyły albo cap przezucalem z jednej postaci na druga (ctrl+g). << jak niechce ci sie do dp chodzić :D
jak dla mnie to on chce poszpanowac eq i skillami na takim lvlu
ale moze mi sie tylko wydaje;););)
od 35 z boh i time ring mozesz huncic wszystko:D
cyclopy to mozesz nawet teraz ale polecam bardziej mt.sterum jak masz dwarven ringa to idz na smithy a jak nie to zwykle i drone:cup:
arrowsy na poh dobre bo teraz ciezko bic gs z royalkami (zasieg ;/)
Możesz nawet na 45 levelu skile tak 70+ dista,bohy,RS'y lub Enchanty8o
Możesz nawet na 45 levelu skile tak 70+ dista,bohy,RS'y lub Enchanty8o
To co napisałeś napisało z 10 osób wiesz.?
Saint Apocalypse
02-03-2008, 14:22
50+ haste w zapleczu/time ring
UWAGA!Jeżeli uważasz ze nie dasz rady zabić gsa nie idź. Na pohu wielu noobow myśli ze są fajni bo naluruja gsów pod temple. No i musisz mieć też plan ucieczki jak zlurujesz sobie 5 gs ; ]
DragSoft
07-03-2008, 19:18
Na poh możesz iść juz od 10 lvla na cyklopy. (nie musisz brać tam full eq możesz wziąść p seta ponieważ jest tam czaęsto pk lub może ci guard/cyklop zblokać)
Po pierwze na cykloy moze isc odrazu po wyjsciu z roku ja tak robilem wbilem sobie 9 lvl tam zeby szybko i poszedlem znalesc jakiegos nawego przyjaciela zeby na nim skilowac :P i dobilem skile 50 a pozniej odrazu na poh znowu na cycki i tak do 20 lvl naq desert i polecialerm na crypty mumie i beheldory i takie tam na mt
M lvl 4
Zmienić coś w EQ??
Lvl zależy od potworów. Teraz gsowi wszedłbyś na hita. Ale jak zdobędziesz exura san, to możesz pohuncić, licząc się z wastem.
Skilluj do 75. Później się zwróci.
C legi zamień na b legi.
Kavi_Dratrumil
11-03-2008, 14:08
ci, co mówią ze na 27, ktoś tam expił, to widac, że nie umieją grać, a ich największym osiągnięciem jest level 30. Expić tam można dopiero na co najmniej 50 z pacc, albo 70 bez
RailChris
11-03-2008, 21:58
Cyclopy i minoski już na 20-25 full spokój
Cały poh 50 lvl i można zaczynać - powierzchnia cię nie zaskoczy :) dół może
GS ubijesz już na 40 lvl w bp z time ringiem gdyby on rzucił haste go zakładasz i jak najdalej stąd :D
Gs nie dogania dopiero na 60 lvlu z bohami i założonym time ringiem. Oczywiście nie oznacza to, że ich huncenie przed tym lvlem jest ryzykowne, bo ten pajączek stosunkowo rzadko zarzuca full haste. Myślę, że na 50 lvlu można już po PoHu swobodnie biegać.
Kolega próbował na żywioł na 35~ lvlu. Padł przy pierwszym lurowaniu ^^
Konduktor
12-03-2008, 00:38
Kolega próbował na żywioł na 35~ lvlu. Padł przy pierwszym lurowaniu ^^
To bardzo zdolny pewno jest...
Gs możesz huncić dla sportu już na 25 levku(na schodach).
Żeby masowo huncić gsy potrzebujesz 30-35lvl bohy+ time ring/haste.
Weź speary do 25 lvla bedziesz na nie skazany a od 25 z rsami i możesz zabic gs na schodach.
Wez wyjdz i nie wracaj. Nigdy nie grales palkiem to wybierz inny temat...
Ja poszedlem palkiem na 35 lvlu - 8 hp left :]
Palkiem na 40 lvlu - 80 hp left
Na 45 lvlu mozna juz dawac rade (haste/tr i bohy), a na 50 juz spokojnie bez time ringa :).
PS. Gdy na 35 lvlu zostalo mi 8 hp bieglem z t ringiem, bohami i haste.
M lvl 4
Zmienić coś w EQ??
Eq nie ma wiekszego znaczenia bo i tak uciekasz.
Co do lv mysle ze 50 lv ze skilami 75~ i dajesz rade. Edit. Kup sobie boh jak chcesz bic gsy:P
Klawiatura
15-03-2008, 15:10
@Osks
To Ty niezłym pro jesteś... Jakoś ja spokojnie z bohami i czasami utani hur'em na 29 lvl zabijałem sobie gski dla giant spider silków i jakoś nie płakałem i nie uciekałem z 8hp.
@Down
O rly?:(
kamil3222
15-03-2008, 19:32
Kur** pewnie 70% z was niegrała palkiem i z tych 30% co grala to 20% pierdol* głupoty od 35v z boh+t ring mozesz biegac ale musisz uważac , gs dogania nawet 55lvla z boh ja nieraz musze jebnąc utani hur , a co do cycków tyle tam osob ze na rotach wiencej expa wbijesz.
Krotko rzecz biorac najlepiej manewrowac z gsach wokol i przez krzaki wtedy mozna spokojnie je bic nawet ponizej 50lv lecz dla spokoju zawsze warto miec ten 50 lv na poh.
ci, co mówią ze na 27, ktoś tam expił, to widac, że nie umieją grać, a ich największym osiągnięciem jest level 30. Expić tam można dopiero na co najmniej 50 z pacc, albo 70 bez
Ze co xD ??
od 40 lvl z bohami tam se mozesz expic.
Jak masz pacc to nawet z 25 ;D tylko Haste urzywasz wrazie czego ;x
Cloudres
16-03-2008, 02:08
A jak się ma sprawa z explosive arrows? Bo przecież GS`y są wrażliwe na ogień?
A jak się ma sprawa z explosive arrows? Bo przecież GS`y są wrażliwe na ogień?
Wiec jesli gsy sa wrazliwe na ogien , to ogniste strzaly beda zadawac im obrazenia lecz mysle ze nie bedzie to oplacalne lepiej poporsotu zakupic Royal Speary i smigac na gs.
Eq nie ma wiekszego znaczenia bo i tak uciekasz.
Co do lv mysle ze 50 lv ze skilami 75~ i dajesz rade. Edit. Kup sobie boh jak chcesz bic gsy:P
Jakie bohy ma sobie kupić.? Ultra bohy jakieś.? Przecież napisał, że ma bohy...
Omfg...
Tak naprawdę na POH można iść na 20 lvl mając ten facc... Time ring + bohy i nawet jeśli dogoni to można zwiać do temple.
Jaką głupotę zrobiliśmy biorąc ogniste strzały zobaczymy, kiedy gs nas dogoni, i zacznie hitać. Tarcza i rs, ewnetualnie enchanty, nic innego.(chyba, ze masz arbalest...)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.