Ziencio
09-11-2004, 11:07
Co według was jest lepsze: Tiba czy Knight Online ??
Tibia - cechy:
Grafika: noooo..... nie wiem . średnia :P
Dżwięk: eee czy jest wogóle dżwięk?
Grywalność: dobra nawet
Cechy szczególne: gdy zaliczysz deda tracisz expa, prawdopodobieństwo 10%, że stracisz przedmiot oraz tracisz skille,musisz kupić czary, by robić runy (co według mnie jest żmudne...), z potworów raz na ruski rok wypadają dobre przedmioty (jeśli tak nie jest to sora),wielki świat i dużo questów i wiele innych...
Adres gry: www.tibia.com
Knight Online - cechy:
Grafika:spox, lepsza nawet od HB czy MU
Dźwięk: bardzo dobry (a ta muza...)
Grywalność: też dobra jak w Tibi, lecz jednak lepsza
Cehcy szczególne: gdy zaliczysz deda tracisz tylko expa (nie tracisz pieniędzy
ani przedmiotów, które masz w plecaku), tutaj czary zdobywasz poprzez przydzielenie punktów umiejętności, lecz jednak nie zdobywasz skille w poziomie magicznym czy w bojowych, nie można PK-ować :P , jest party z tym, że przedmioty dostajecie wspólnie (czyli raz ty, raz on), więcej potworów, gdy zabijesz potwora wypada z niego skrzynka, z której możesz zabrać loot wroga ale :D:D nie mogą inne osoby ci zabrać przedmiotów, które były w skrzynce i wiele innych....
Adres gry: www.knightonlineworld.com
jakby co commenty przyjmuję.
Tibia - cechy:
Grafika: noooo..... nie wiem . średnia :P
Dżwięk: eee czy jest wogóle dżwięk?
Grywalność: dobra nawet
Cechy szczególne: gdy zaliczysz deda tracisz expa, prawdopodobieństwo 10%, że stracisz przedmiot oraz tracisz skille,musisz kupić czary, by robić runy (co według mnie jest żmudne...), z potworów raz na ruski rok wypadają dobre przedmioty (jeśli tak nie jest to sora),wielki świat i dużo questów i wiele innych...
Adres gry: www.tibia.com
Knight Online - cechy:
Grafika:spox, lepsza nawet od HB czy MU
Dźwięk: bardzo dobry (a ta muza...)
Grywalność: też dobra jak w Tibi, lecz jednak lepsza
Cehcy szczególne: gdy zaliczysz deda tracisz tylko expa (nie tracisz pieniędzy
ani przedmiotów, które masz w plecaku), tutaj czary zdobywasz poprzez przydzielenie punktów umiejętności, lecz jednak nie zdobywasz skille w poziomie magicznym czy w bojowych, nie można PK-ować :P , jest party z tym, że przedmioty dostajecie wspólnie (czyli raz ty, raz on), więcej potworów, gdy zabijesz potwora wypada z niego skrzynka, z której możesz zabrać loot wroga ale :D:D nie mogą inne osoby ci zabrać przedmiotów, które były w skrzynce i wiele innych....
Adres gry: www.knightonlineworld.com
jakby co commenty przyjmuję.